Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Segítenétek nekem? Szerintetek megéri most megvenni a 13-colos MacBook Air-t? 299.900.- 0% THM van az iStyle-ban. Néha fotók szerkesztéséhez használnám. PS, LR. Alapjában véve pedig böngészés. A minit nem cipelhetem magammal.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Nocsesz1
senior tag
Lenne megint gyári Mail kérdésem.
Be lehet állítani olvasási kérés igazolást? Nem találom a beállításokban.HAJRÁ VIDI !!
-
Dhampir
félisten
Március közepén 265.000 Ft volt a MM áruházban a 128 GB SSD-s változat. Sajnos azóta visszadrágult, de hátha lesz még hasonló akció valamikor, ha tudsz vele várni. Néha kicsit olcsóbban a Hardveraprón hirdetnek új becsomagolt típusokat, de a garanciának és a megbízhatóságnak érdemes utánajárni minden esetben.
-
TigerCat
nagyúr
Lesz ma ápdét? Vagy még mindig bétázunk? Erősen várom a kijelző bug miatt...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
bmwk1200s
őstag
Érdekes. Nekem különösebben nem volt gondom a bétákkal. Persze ettől függetlenül mi is várjuk a véglegest. Pár óra és kiderül.
Semmit sem írok alá!
-
bmwk1200s
őstag
-
toth_janika
őstag
válasz V.Stryker #52867 üzenetére
Nálam sem, de nem is tudtam, hogy várható
Egy kérdés spotify-al kapcsolatban: eddig működtek a MBA médiabillentyűi. Meg tudtam állítani, tudtam tekerni, elindítani, de most nem akarja az igazságot... Mi lehet a bibi?
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
marsu.
senior tag
válasz toth_janika #52869 üzenetére
Újraindítás megvolt?
Nálam működik minden médiabillentyű.1.0.54.1079.g3809528e
-
tboldi
nagyúr
válasz CharlieDrop #52874 üzenetére
Vagy WWDC után béta.
-
Csabee.
nagyúr
Nálam ia kijött a frissítés. Valami szemmel látható változást hoz?
Üdv: Csabee.
-
kenwood
veterán
No,megerkezett a 2009 mbphez az A1322 akksi.
Tok ugyanugy nez ki,mint az elozo,2016 decemberi gyartas,1 ciklus van benne (63.5/57Wh)
Picit beszartam,mert 3-4 hete rendeltem,es 1 hete megszunt az elado Aliexpress fiokja.Sajnos otthon hagytam a toltot,remelem az elso toltes utan mar nem 1.5 orat fog irni az 57%-os toltottsegu akkura,mert en 4.5-5 orat varnek tole,nem 2.8-at.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TBMC
addikt
sziasztok!
tudom, hogy nemrég volt már kérdés DE
- szeretnék olyan password managert, ami szinkronizál real time ios és osx között.
- esetleg olyan opciót, hogy a saját eszközeimen szinkronizáljon XY-t, illetve akár a családdal is szinkronizáljon YZ-t. (nem tudom ilyenre van-e lehetőség?)
- akár bankkártyaadatokat, bármiféle jelszót lehessen tárolni benne
- újlenyomattal isműködhessen a fő password mellett- ezek éves, vagy eseti licenszek? a családban használnánk jó pár gépen illetve telefonon (mind ios és osx futtat)
melyiket ajánlanátok, melyik a legjobb ár-érték arányú, legmegfelelőbb?
illetőlegesen ezek 1000%os biztonságot adnak, feltörhetetlenek?
köszi!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
+1 a 1Passwordre.
1000%-os biztonság, feltörhetetlen cucc meg nem létezik.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Rage47
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #52883 üzenetére
+1
és javasolnám, hogy lokálisan synceld a jelszavaid majd wifin, ne dropboxban/felhőben stb.
-
Peetey91
senior tag
A 1password beépül a böngészőbe a Keychainhez hasonlóan? Mert nekem is tetszik a program, de jó lenne ha a Safariban is működne (esetleg iOS eszközön programba beépülve?)
-
MattM
tag
Sziasztok! Egy macbook pro mennyire alkalmas tanulói CAD feladatok elvégzéséhez?
-
Head88
addikt
Pont 2012-től javasoltam volna. Viszont a retina 2012-t hanyagold mert a GPU-jával szinte biztos, hogy gondok lesznek. Ha mindenképp 2012 akkor vegyél nem retinát. Azokkal nincs ilyen gyártási hiba.
Én is egy 15" mid2012-t használok hi-res antiglare kijelzővel, 1GB GT650M, 16gb ram és samu 850pro ssdvel. Tökéletesen elégedett vagyok a teljesítménnyel.OKJ-t lenyomod utána GO egyetem. Ha szorgalmasan csinálod, menni fog az is.
[ Szerkesztve ]
-
MattM
tag
válasz Head88 #52896 üzenetére
Azokat igen. Nem tudom milyen mélységekbe fogunk belemerülni a szakmai képzés folyamán mert pl egy csavar tervezéséhez biztosan elég a teljesítménye, de egy sugárhajtóművéhez már nyilván nem. Esetleg egy HD5/6000-es Air jobb választás lehet? Ha nagyon muszáj akkor szerzek valami windowsos masinát mert összvissz 200 ezrem lesz erre a projektre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest