Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
Edignél akciós a 13"-os rMBP [link]
[ Szerkesztve ]
-
marsu.
senior tag
Sziasztok!
Ha használtam veszek mac-et azon kívül, hogy nem kapom ingyen a pages, numbers, stb appokat, bukok valamit? -
marsu.
senior tag
Sziasztok!
A napokban sikerült nekem is Mackülni, egy alap 13” MBA-el. Eddig nagyon bejövős minden, a kisebb kijelzőt még szokni kell, de sztem ez se lesz para.
Azonban lenne néhány kérdésem:1. Mennyire karcolódik / sérül könnyen? Hátizsákban egy teljesen külön rekeszben hurcibálnám(nem minden nap). Éredemes pluszba egy keményebb tokba is belerakni?
2. Van olyan uTorrent verzió mint Windowson a 2.2.1? Ami még nincs tele mindenféle felesleges dologgal (reklámmal) és stabil.
3. A MAC AppStore is úgy működik, mint az iOS-es? Értem ez alatt, hogy ha "megveszek" egy ingyenes appot, majd utána újra fizetős lesz, attól nekem az megmarad...
4. Az iPhone-on már meglévő régebbi üzenetek rá lehet szinkronizáli a Mac-re? Vagy csak azok jelennek meg rajta, amik az aktiválása után jöttek? -
marsu.
senior tag
válasz Black Dragon #42548 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek.
Hogy nem húzza át a régebbi üzeneteket, közrejátszhat az, hogy eddig nem sikerült összepárosítani az iPhone-t és a Mac-et Bluetooth-on?
-
marsu.
senior tag
válasz Chereiose #42552 üzenetére
Tiger - köszi
Chereiose - Én is gondolkoztam rajta, hogy megéri-e várni. De ezt most elhoztam a MM-ból 290-ért + 60 napig visszavihetem, ha úgy alakul. De ahhoz valami nagyon durvával kéne kijönnie az Apple-nek, hogy visszavigyem ezt és nem kevés ráfizetéssel elhozzam az új Air-t, ha egyáltalán lesz Air frissítés ősszel.
Valamint szerintem ettől olcsóbb nem lesz, még akkor se, ha kijön az új modell. -
marsu.
senior tag
Partícionálni akarom a külső merevlemezt, lemezkezelőben TM-nek, de nincs ott az a kis "kör" amivel lehet állítani a méretet, így nem is tudom. A belső SSD-t engedné.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma?NTFS-re van formázva, Paragon telepítve, írás szépen is megy (ha ez számít).
-
marsu.
senior tag
Erre esetleg valakinek ötlete?
-
marsu.
senior tag
válasz TigerCat #42798 üzenetére
Igen, valószínűleg én se mókolok vele, majd Win-en megoldom.
Egyébként mennyi hely ajánlott neki? 128-as SSD van, de fullra úgyse akarom telepakolni. Itt is tömörít valamennyire, mint egy iPhone biztonsági mentésnél? Vagy itt ha valami 3 GB, akkor az a mentésben is annyi helyet foglal? -
marsu.
senior tag
válasz tylerddd #42870 üzenetére
Én nemrég újítottam be egy alap Air-t (128/8). Eddig nem volt olyan amit ne bírt volna.
HD, Full HD filmeket szépen viszi. YT-on szintén.
Próbáltam már vele videót szerkeszteni iMovie-ba, full amatőr szinten, az is rendben volt. Egyedül itt hallottam eddig pl. a ventiket. Itt is csak akkor amikor már mentette ki. Képszerkesztés szintén szépen megy.
Office teljesen jól működik. Egyedül ami fura lehet, hogy angol nyelvű, de ha már régebb óta használod, akkor sztem ez se okoz túl nagy gondot.Én speciel MM-ba vettem, elég jól hangzik a 60 napos visszavásárlás (csak online!), ha nagyon nem jönne be, ez is egy opció lehet. Vagy ha olyat húz az Apple ősszel az új macbook-al, hogy egyből kell.
-
marsu.
senior tag
Windows-on csináltam külön partíciót a biztonsági mentésnek. De egyszerűen Mac-en nem tudom HFS+-ra formázni (ez ugye az OS X kiterjesztett, naplózott?). Paragon annyit csinál, hogy lecsatlakoztatja a partíciót és hibát dob ki. Letöltöttem Tuxera 15 naposát, azzal se sikerült. Az ezt a hibát dobja ki. Utána már nem is látom többet finderba a partíciót. Újra kell formáznom Windows-on. Tippek?
-
marsu.
senior tag
válasz Diokhan #43729 üzenetére
Én nem tapasztom le. Egyrészt ótvarul néz ki, ha leszeded a nyoma valószínűleg ott marad. A másik meg, elég kicsi az esélye, hogy engem, vagy téged nézegessenek, hacsak nem olyan beosztásban dolgozol. Azt, hogy Zuckerberg letakarja megértem, mégis csak a Facebook alapítója.
-
marsu.
senior tag
Disk Cleanup Pro ingyenes.
Kipróbáltam, jónak tűnik. -
marsu.
senior tag
Pixelmator 30€ helyett, 15€ Black Friday miatt.
[ Szerkesztve ]
-
marsu.
senior tag
Lehet csak én vagyok a béna, de Megtekintővel nem lehet ugyan azt a PDF-et kétszer megnyitni? Amikor újra megnyitnám, akkor csak előrehozza. Próbáltam Jobb klikk, 'Megnyitás ezzel'-el, de akkor se...
-
marsu.
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #45533 üzenetére
Valóban. Habár Mac-en még sose kellett ugyan az az Excel 2x megnyitva. De, ahogy nézegettem, 2x ugyan azt a file-t, ugyan azzal a programmal nem is nyitja meg semmi. Legalábbis alapbeállításokkal.
-
marsu.
senior tag
Kijelzőt mivel, hogyan szoktátok tisztítani? Meg főleg mi az a szer, ami még nem árt neki?
-
marsu.
senior tag
-
marsu.
senior tag
Nekem is szokott jönni mindenféle érdekes helyről mail, sok cég sztem simán eladja a mail címed, neved.
Szerintem egy mailtől nem lehet nagy baj (de az ebben okosabbak kijavítanak, ha kell). A mellékletekkel kell vigyázni, főleg az érdekes kiterjesztésűekkel (pl. docm).
Legtöbb támadás elkerülhető kis odafigyeléssel.[ Szerkesztve ]
-
marsu.
senior tag
válasz TommyNagz #47110 üzenetére
Én is most gondolkozok régi Star Wars játékon. Jó kis retro élmény (legalábbis számomra). Meg ez még a kis Air-en is simán futna, szerintem.
-
marsu.
senior tag
válasz bmwk1200s #47114 üzenetére
Igen, 5€ nem egy nagy összeg, főleg ezért. Ünnepek alatt sztem én is beszerzem.
Ma ahogy megláttam egyből eszembe jutott, hogy anno mennyit szívtunk a single playeres résszel, hogy nem tudtuk mit kell csinálni. Még nem volt ez, hogy youtube-on fent volt 100 embertől 20 nyelven a végigjátszás és meglested, ha elakadtál. Valami Gamestar-os újságban volt pont benne egy-két szívatós rész és onnan lestük ki.[ Szerkesztve ]
-
-
marsu.
senior tag
válasz norberto_th #47964 üzenetére
Más forrásból is beszerezhető a program, ha érted mire gondolok.
Mister_X
Nekem is ilyen van Air-hez, csak ebay-ről. Patent![ Szerkesztve ]
-
-
marsu.
senior tag
válasz moya#no1 #48229 üzenetére
Kipróbáltam, nálam megjelenik.
-
marsu.
senior tag
válasz Boss81 #49190 üzenetére
Én nyáron vettem az Air-t, de ha most kéne vennem/választanom a kettő között a Pro-t venném. A retina tényleg gyönyörű és, ha nem 1-2 évre tervezel akkor jobban megéri szerintem, mármint a Pro. Nem arról van szó, hogy nem szeretem az Air-t, mert baromi jó és nagyon szeretem, de amikor vettem nekem nem érte volna meg a Pro, akkor 180e körüli felára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hálózati / IP kamera
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- LEGO klub
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 2019 13" i3 8GB 256GB notebook - i3 1000NG4 8GB 256GB garanciával
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest