Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz toth_janika #53142 üzenetére
Minden hónapban kell 1-2x.
-
TigerCat
nagyúr
Forint lett az App Store árazása. De fura... Többnek tűnik így.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Peetey91
senior tag
Safariban van rá valami megoldás, hogy ha egyszerre sok (10-15+) tab van megnyitva valahogy csoportokba rendezzem őket? Pl. egy kategóriába bedobnék 6-ot, másikba 5-öt, stb, hogy egy kicsit átláthatóbb legyen, ne legyenek egymásra csúszva mert totál követhetetlen mi merre van megnyitva.
Használ erre valaki valamit, vagy hogy oldjátok meg? -
Ragnar95
félisten
válasz Peetey91 #53156 üzenetére
Ami feltétlen mindig gyorsan kell, azokat ha behúzod bal oldalra, kicsiben fixen minden ablakban ott lesznek, így gyorsan elérhetőek, ez nagyon hasznos szerintem. Amúgy meg több ablakot használj, egy ablakban sok tab rendszerezésére nem tudok róla, hogy lenne jó opció, illetve nem is nagyon tudok elképzelni felhasználóbarát megoldást erre.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Peetey91
senior tag
válasz Ragnar95 #53158 üzenetére
Igen a balra húzást ismerem, a több ablak jó megoldás köszi.
Én valami olyat tudnék elképzelni, hogy a megnyitott pl 20 tab helyett 3 tab lenne és bele tudnám húzni ami abba a csoportba esik (megadhatnám a tab nevét, pl cikkek, hírek stb) és rákattintva egy lenyíló menüben ott lennének a belepakolászott lapok. -
allein
addikt
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Vásároltam egy filmet az iTunes-ról és letöltöttem mert TV készüléken szeretném megnézni, almás meg wines laptopon is elindul a film. Ezzel ellentétben médialejástzó nem ismeri fel a fájlt. Szerintetek mi lehet a gond? Médialejátszó egy Dune HD Solo Lite, letoltött fájl típusa pedig M4V fájl
Szerk: Médialejátszós topikban is feltettem a kérdésemet, annyira nem almás kérdés. Ettől függetlenül gondoltam felteszem itt is a kérdést.
(#53164) Alex91 - egy film miatt nem fogok apple TV-t vásárolni
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Akkor összekötöm majd otthon a laptopot hdmi-n a TV készülékkel, ez van Jelenleg az alma laptop rá van csatlakoztava egy FULL HD DELL monitorra és ígysem játssza le. Mindez úgy, hogy az egész film 4 GB
Védelem. Nem gond, első és utolsó filmem amit iTunes-ról vásárolok ez egy fa@ság, ha már megvásároltam akkor hadd döntsem el milyen eszközön nézem meg. De ez csak személyes vélemény.
(#53166) Alex91 - nem értem a kérdésed
[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
Nem semmi sebesség. Te vanlószínűleg nem egy diginettel megtűzdelt lépcsőházban laksz. (több előfizető egy házban=jobban terhelik a közös switchet és emiatt alapból lassabb)
Nálam itt Baján a leggyorsabb net lehetőség 250/100 az invitelnél kemény 12mátyásért/hó.
Nekem tökéletesen megfelel az ami vanEzen a 2 kábeles diginet1000 kijelentésen én is megálltam egy kicsit. De tuti, hogy csak 1 kábelen nyomják. Max a másik a digi tv.
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
még mindig iCloud..., bár kicsit off, mert telóhoz kapcsolódik.
van 2 állandóan használt email címem, mindkettő gmail-es, egy privát és egy munkára, vállalkozáshoz. utóbbit állítottam be az Apple ID-hez, amikor vettem a macbookot. a napokban vettem egy iPhone-t is, és most a kontaktlista hibátlan átmentésével küzdök, androidról, nem kéne elrontani...
1. a névjegyeim, illetve a legtöbb mailcímem a privát mail fiókom címtárában van - azzal volt szinkronizálva a teló-, nem a másikban, mégis megvan sztem majdnem minden kontaktom a másik fiókomból, ez hogyan lehet vajon? persze kicsit bizonytalan vagyok, hogy mind megvan-e, addig nem törlöm a régi telót (faternak adom)
2. az iPhone-ban, a Kontaktok beállításainál látom felül, hogy Fiókok, iCloud és új fiók hozzáadása. ha megyek tovább az iCloudban, a "céges" mail van, ahogyan kell (érdekes módon a mások fiókom fotójával...)
az iCloudhoz hozzárendelt mail fiókból mit gyűjt be, mit szinkronizál? a címtárat? úgy látom, hozzá lehet adni több fiókot is az iCloudhoz, de mit gyűjt be majd onnan, nem igazán értem, minek az iCloudhoz mail3. szóval az a mailcím, amit megadunk az Apple ID-hez, hozzárendeli az iCloudhoz automatikusan? vagy a kettő lehet tök különböző is, és az ID-hez csak a felhasználónév és reklámok, értesítések miatt kell?
4. a lényeg, hogy szeretném a kontaktlistámat hibátlanul leszinkronizáni a gmail-es fiókomból, de nem abból, amit megadtam az Apple ID-hez, hanem egy másikból, hogy lehet ezt a legbiztonságosabban?
szerk. vagy csináljam macbookon, a Kontaktok appnál adjam meg az adott gmail-es fiókot, és onnan szinkronizál? :-) mi a tuti?
bocsánat, de új vagyok még Apple fronton és ezt az iCloud dolgot sosem értettem... pls legyetek türelmesek velem
[ Szerkesztve ]
-
csabiks
senior tag
tobb helyen latom hogy akciozzak a macbookokat, ez utalhat egy esetleges frissitesre?
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Head88
addikt
Én is Digi párti lennék ha Baján lenne. Itt invitel és Bajanet van. Ez utóbbinál vagyok előfizető. 3rongyot fizetek havonta 40/20ért ezt a sebességet garantáltban meg is kapom. Ebben a koszos városban ez a legjobb vétel.
A 2 kábelest én is csak úgy tudom értelmezni, h UTP és koax.
-
r4z
nagyúr
válasz Black Dragon #53174 üzenetére
Air frissites szerintem nem igazan varhato, azt a belepo MacBook Proval helyettesitettek. Bar egy Kaby Lake Air nem lenne rossz ettol fuggetlenul.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Black Dragon
addikt
Én se tartom valószínűnek, de hát ezért találgatás a találgatás. A Macbook Pro retina azért még távol van az Airtől, árban és tudásban is fölötte van, max ha levinnék 300-350 re a nyitó árát, akkor már lenne miről beszélni, de azért a súlya miatt sem tudja kiváltani az Airt.
Ettől eltekintve örülnék egy tényleges frissítésnek, de szinte biztos vagyok benne, hogy ha hozzányőlnak komolyan a géphez, akkor az ára is nőni fog, ha nem is nagyon, de minimálisan biztosan.
Vagy ha a 12" Macbook árát vinnék le az Air 256Gb-os szintjére már az is csoda lenne, és egyben reálisabb árazás, és jobb alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Olyan usb c adapter (mint a hyperdrive, tehát nem kábelen lógó kis móka), amin van ethernet port a többi alap csatlakozón túl létezik normális minőségben?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
func93
senior tag
Tanácsot kérnék tőletek:
- Beszereztem egy 12' MB-ot. Átlagos felhasználásra, inkább itthon, vagy barátnőmnél.
- Akku-nak mi tenne jobbat? Töltőről használni, vagy akku(5-6ó)?"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Golf4
csendes tag
Sierrára van valami használható magyar helyesírás ellenőrző?
-
bmwk1200s
őstag
-
Head88
addikt
válasz FIREBLADE78 #53190 üzenetére
Teljesen kikapcs. És ha van rá lehetőség, 2-3 órát várj és csak utána rakd töltőre.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Egy macbook gépre hogyan lehet áttölteni egy DSRL fényképezőgépről a képeket???????
Nem szeretném a memóriakártyát kivenni. Van erre valamilyen lehetőség??Üdv
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
válasz bmwk1200s #53194 üzenetére
Köszönöm, köszönöm, köszönöm
Egyébként a RAW fájlok megnyitása már a letöltött helyről,(SSD) kicsit godolkodóba ejti az air-t, ez természetes??? 24 MP-es képek. 1-2mp-et gondolkodik.iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
Még egy kérdés, az egér követési sebességének a beállítását, miért nem tudja a rendszer megjegyezni? Egy altatás, vagy csak egy képernyő kikacsolás-bekapcsolás után is mindig vissza kell állítani, az én általam beállított sebességre, mert a legalacsonyabb sebességre rakja visszakapcsolás után. Razor abyssus v2 egérről van szó.
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
válasz general #53199 üzenetére
Köszi, de az image capture.app-al megoldódott!
Lehet hogy csak az én hóbortom, de nem szeretem állandóan kivenni, berakni a memóriakártyát. Egyszer régebben pont így jártam pórul, igaz az nem SD kártya volt, de a fotóknak több mint a fele megsérült, azóta csak tényleg akkor veszem ki a kártyákat, ha nagyon muszály.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest