Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
válasz szmayer1 #53198 üzenetére
A kurzor sebességének nem lenne szabad elállítódnia. Használsz külön alkalmazást hozzá? Esetleg állítottál egyedi értéket máshol? Ezek az egerek a saját memóriájukban is tárolhatják a beállításokat, talán ez az oka.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
whited
addikt
Udv
Kikapcsolt allapotban szabad merulnie a gepnek?
2011 mbp 15"
Akku 75%osHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Head88
addikt
válasz whited #53203 üzenetére
Kikapcsolt állapotban is merül valamennyit az akksi. Kérdés, hogy mennyi időt áll a gép. Pl: kilövöm este, akkor reggelig nem merül max 1%-ot. De pl 1 hónapot félreteszem a gépet akkor 100ról simán merül 75re.
Egy régi lehasznált akksijú gép viszont működés közben is gyorsabban merül, tehát kikapcsolva is.
Nekem van egy 15" mid2010 gépem (coconutbattery szerint 59% az akksi állapota, vagyis eléggé lehasznált) talomban eldobozolva, 2 havonta fel kell töltenem az akksiját mert merül az állásban.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Napot!
Belépek a klubba, ismét egy macbook pro val, csak ezúttal már retinással. Egy 2012 es mid gépre sikerült rátennem a mancsomat apróért, nagyon happy vagyok. 15 colos i7 es és 8giga ramos. Néhanapján képeket szerkesztek, de amúgy csak netezek és filmet nézek rajta.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Black Dragon
addikt
válasz hszilard666 #53209 üzenetére
Gratula!
-
hszilard666
veterán
válasz Black Dragon #53210 üzenetére
Köszi!
A kijelző álomszép, imádom. A dilemmám már csak az hogy jó bizniszt csináltam e vele. 230K-t adtam érte. Ha azt nézem hogy ennyiből egy macbook airt sem veszek akkor happy vagyok. De mondjuk netezni és torrentezni lehet hogy too much. De a kijelzőt imádom...Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Rage47
veterán
válasz kissoliver #53212 üzenetére
ah jó lenne nekem is az a nagy touchpad (2015-ös macbook pro)
-
megema
őstag
válasz toth_janika #52971 üzenetére
AppCleaner-rel leszedtem a bővítményt, aztán újra felraktam. Most gond nélkül megy a TVGO. Amúgy a GYIK-ban is ott a Safari, szóval biztosan támogatott.
-
Black Dragon
addikt
válasz hszilard666 #53213 üzenetére
Nem vagyok tisztában a mostani árakkal, de szerintem a 15" verzióért megérte ennyit kiadni, legalább a kijelző tényleg szép, és a hardver is elég lesz még pár évig.
-
wm2
őstag
válasz kissoliver #53216 üzenetére
Thule. Remek anyagminőség. Arra vigyázz, hogy a cipzár ne legyen fém. Egy oldalzseb sem árt a kábelek, pendrive stb. miatt. A kijelző vonza a szöszöket. Egy finom antistat kendőt is pakolj mellé. Szeretni fogod a tapipadot és a billt is 2 héten belül.
Ozora <3
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Lehet, h hülye kérdés, de full HD 60 fps Youtube-bal megbírkózik pl ez Full HD filmezni mennyire élvezetes egy ilyenen Illetve egy 5.1-es hangrendszert, hogy érdemes egy ilyen MacBookra kötni, hogy ki is legyen használva az 5.1 pl filmek alatt
Ilyen felhasználásra jól gondolom, hogy felesleges a Pro változat?
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Black Dragon
addikt
válasz Scholes9 #53219 üzenetére
Bár felesleges egy Pro, mégis egy 2015-ös 13" MBP-val jobban járnál a nagyobb kijelző és a HDMI kimenet miatt. Bár nekem is ilyen kis Macbookom(12") van, azért ez nem egy erőgép, és a filmezés sem az igazi rajta. Ellenben a célját ellátja, hordozhatóságban verhetetlen, szép is(szerintem), de azért drága is.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Kellemes reggeltet az Uraknak!
Lenne egy pici problémám. Az új masinámon csináltam egy Sierra clean install-t és az istennek sem akar semmilyen appot kitenni a menubarra. iStat-ot próbáltam, de hiába adom meg a beállításokat, nem jelenik meg fent a menubaron Találkozott már valaki ilyennel. Gondolom csak user errorKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
bmwk1200s
őstag
válasz hszilard666 #53229 üzenetére
Csinálnál és feltöltenél kérlek egy képernyőmentést, ahol látni a menübárt és látni az istat menus beállítási ablakát?
Semmit sem írok alá!
-
bmwk1200s
őstag
válasz hszilard666 #53231 üzenetére
Tenyleg fura.
Hirtelen az jutott eszembe, hogy probald meg terminalbol ujrainditani a menubart:
killall -KILL SystemUIServer
Semmit sem írok alá!
-
Diokhan
addikt
válasz bmwk1200s #52818 üzenetére
Na jó, ebben az esetben elnézem, hogy nincs unboxing videó.
Na és hogy muzsikűl azóta a szerkezet?Korábban olvastam itt, csak nem találom a HSZ-t, hogy valakinek renderelés közben sikerült megfőzni a VGA-t. Ez hogyan lehetséges? Néha windowson játszani szoktam, úgy is lehetséges? Mert ha igen, akkor inkább nem játszok. Nekem 2010 mid pro van, 320M VGA.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bmwk1200s
őstag
válasz Diokhan #53233 üzenetére
Hibátlanul, gyorsan és kifogástalanul. Kedvesem imádja
Szerintem azok a régebbi, talán a 2012-es és 2013-as gépek hibái voltak. Erről az egyik kolléga írt nem is olyan régen részletesebben, hogy pontosan mi okozta a sorozatos GPU hibákat. Talán nem is maga a GPU volt hibás, hanem a kondik? De erre nem merek megesküdni.
Semmit sem írok alá!
-
kissoliver
csendes tag
Köszönöm, ránézek! Igen azt észrevettem, hogy szereti a szöszöket gyűjteni a kijelző. Azt figyeltem meg, hogy ahova a legjobban menne a por az a káva és a kijelző közötti kis sáv.
Billentyűzetet már megszoktam, nagyon gyorsá tette számomra a gépelést.
Tapipad is hihetetlen kényelmes. A hangzás az ami olyannyira meglepett, hogy mikor szól alig hiszem el, hogy ebből a gépből jön.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz bmwk1200s #53234 üzenetére
Értem. Majd utána olvasok. Most viszont azt vettem észre, hogy sajnos kontaktos lett a magsafe töltő csatlakozója. A magsafe csati mogott rögtön mozgatni kell a kábelt és hol tölt, hol nem, valamint borzasztóan melegszik a csatlakozó. Azt hiszem új töltőt kell vennem...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz bmwk1200s #53238 üzenetére
Köszönöm, de sajnos Miskolcról elég körülményes lenne Pestre felmenni emiatt. Bár lehet, hogy még mindig olcsóbb, mint új töltőt venni...
-
Head88
addikt
válasz bmwk1200s #53238 üzenetére
Kicsit drága magsafe kábel csere. re-store egyébként sem megbízható üzlet. 4 éve tőlük rendeltem az előző Pro-mat (2010mid 15") Azt ígérték, hogy teljesen hibátlan állapotú és karcmentes. Erre küldtek egy kb. smirglivel agyonkarcolt aljú gépet amiről 1 hónap után kiderült hogy alaplap hibás. (már az első héten újraindulgatott a gép de akkor még nem esett le, hogy az alaplap okozza) Természetesen nem cserélték ki. Eladtak nekem 300ért egy hibás lestrapált gépet. És ráadásként kínai hamisítvány magsafe-t kaptam hozzá.
Egyébként Magsafe kábelt ebayről lehet rendelni 1000Ft-ért szállítással( Ázsiából) vagy UK-ből 2200ért szállítással. A csere nagyjából 20 percet vesz igénybe csak kell hozzá egy forrasztó. Régi vezeték 2 kábele kiforraszt, új beforraszt.
[ Szerkesztve ]
-
sprX
tag
Sziasztok, egy eldontendo kerdessel fordulok hozzatok.
A MacBookom mint munkaeszkozt hasznalom ( Traktor Scratch Pro + NI X1 kontroll, muzsikuskodom vagy mi ) Ugyanakkor nem mindig erzem elegnek a 128 GB tarhelyet amit az SSD nyujt. 13" 2012 MacBook Air Core i5 1.8, 4GB ram kisereteben;
A kerdesem a kovetkezo :
Lenne lehetosegem elcserelni a gepet egy MacBook Pro Early 2011, 13" 2.3 i5 modellre. Szerintetek melyikkel jarnek jobban? Ha a meglevo MacBookba egy nagyobb Apple SSD-t vasarolnek ? Vagy pedig a "konnyebben" bovitheto gep mellett tennem le a voksom, ami egy evvel oregebb ?
Koszi elore is a valaszokat.
Udv !Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
Head88
addikt
válasz buvartacsko #53244 üzenetére
A gond az volt, hogy a bolt BP én meg Baja. Futárszolgálat volt. A dobozt meg csak az után tudtam kinyitni, hogy átvettem. A pénzt meg előreutalással kérték. A panaszos telefon után azt mondták, hogy nem tudják cserélni és ,hogy ők ezeket a hibákat nem vették észre.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest