Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:27

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45046) Black Dragon válasza TBMC (#45045) üzenetére


Black Dragon
addikt

Az applehun rendeltem már pár cuccot, ami 3-4 hetes szállítási időre volt belőve, és tényleg annyi idő alatt meg is érkezett, szóval szerintem hihetsz nekik, meg fog érkezni annyi idő alatt, ha több időt venne igénybe, akkor inkább annyit is írnának az elérhetőséghez.
Továbbá az is lehet, hogy végül előbb kapod meg, sosem lehet tudni, szállítmány függő az egész, ha fel tudják venni az iramot a gyárban, akkor simán megkaphatod idén.

Azt nem tudom milyen reklamálási alapod van, ha az applehunt rendeled meg a gépet, de szerintem biztosan nagyobb, mint egy istyle ban. Egyrészt az istyle hiába mondja azt, hogy 4 hét, de ugye ezt se mondták, úgy is a rendelés sorrendjében fogják kiszolgálni az embereket, és ha te nem vagy köztük, akkor bukta, és ők max egy elnézést kérő levelet fognak küldeni.
Applehunál szerintem nagyobb esélyekkel indulsz, de ha biztosra akarsz menni, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatukat, még akár meg is rendelheted telefonon a gépet, és az ügyintéző majd elmondja neked, hogy milyen jogokat gyakorolhatsz, ha nem jönne meg a gép. Bár utólag mit sem érsz vele, ha nem kapod meg idén...

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Apple notebookok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.