Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67594) DarthSun


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Hangkártyakeresés volt a mai menü. Huh, lefáradtam :B .

Opti931 : ez könnyű volt, a Via 486 lap nem is indult ha benne volt, néztem ki a fejemből, kikapcs, mondom kártyaillesztés újra, chip megégette a kezem ahogy hozzáértem, akkor erről ennyit.

ESS valami 86x (erről még nincs fotó) : békebeli darab, nem rossz, OPL tűrhető, cserébe a PCM elviselhető. Kényes az EMS/no EMS- re, Tyrian esetén evvel sem szól a PCM, illetve kis ideig igen, aztán elnémul. Próbáltam az időzítéseket lazábbra, akkor kb 5 mp- el tovább bírja a PCM, aztán kampó. Más játékban ok minden de kb olyan 1 óra hossza után fagy vagy kidob. Hangerőállítás problémás, parancssori paraméterezős. SBPro2- ig kompatibilis. Lehet hogy másik lapban jó lesz :U

ALS100 : hangra kb mint az ESS, de minden ok, megy mindenhol a PCM is. Hangerőállítás kényelmes prg- ból, valamint SB16 kompatibilitás :Y , hardveresen, regiszterszinten, driver nélkül. A saját rezidens hangerőszabályzóm is megy vele. Asszem ez fog a VLB konfigba kerülni.

ESS Maestro-2EM : addig eljutottam hogy megjelenik a PCI listában, IRQ 10-en, de ott a DOS- os programok nem képesek látni, a doku szerint Win9x alatt lehet lejjebb tenni, tehát ezt tovább kell próbálnom, ezen a konfigon csak Win3.11 van, ahhoz pedig nincs drivere.

Holnap a PCI128- asokkal folytatom, van pár belőle, megnézem hogy Socket3-ban hogy viselkednek a PCI DOSdrivers csomaggal.

A 3 test probléma nem megoldható.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.