Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#59794) Ezekiell válasza #20749568 (#59788) üzenetére


Ezekiell
veterán

Tehát ha van lockdown, ne legyenek állampolgári kötelességek, jól értelek? Az szerinted mégis mit eredményezne az összeomló országon/államon kívül?

Ha meg nincs lockdown csak "korlátozások", akkor azért állampolgári kötelességek legyenek, oszt majd halnak ahányan halnak, kit érdekel? Ha összeomlik az egészségügy (össze fog), akkor meg így jártunk, úgyse törődik senki senkivel, de legalább szabadok vagyunk? Mert hát azt látjuk, tudjuk, hogy lockdown nélkül bizony szabadon rohanó vírus van, és annak egy vége van, amit írok.

Most komolyan...? És szerinted ez jó hozzáállás, amit képviselsz? Szerinted mi történne, ha mindenki így gondolkozna, ahogy te?

Én értékelem ezt a nagy libertáriánus gondolkozást, meg elvek mentén kiállást, meg minden, de ez így orbitális marhaság, és konkrétan káros (legalábbis ha mindenki úgy gondolkozna, ahogy te - szerencsére nem így van).

[ Szerkesztve ]

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.