Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jablocskov
tag
válasz bigdady #59543 üzenetére
A maszk anyagától, kialakításától függ. Sokféle FFP2-es maszk van forgalomban. Amelyik merevebb anyagból van az kevésbé szívódik be, a puhábbak jobban. A merevebb anyagból készülteknél jobban kell figyelni a helyes felhelyezésre és a megfelelő méretre, hogy ne legyen nagy az alászívott levegő mennyisége.
[ Szerkesztve ]
-
NavySeal
senior tag
Ma eljutottam a háziorvoshoz és megkaptam az influenza oltást. Dokim tök kivan, hogy nehogy már azt gondoljuk, hogy "csak" ennyien halnak meg naponta Covid miatt, mikor neki az orvos/ápoló ismerősei is sokkal többet mondanak.
Mondtam neki, hogy mi itt jó páran azért kételkedünk a számokban, de hát a királyi kommunikációt sokan benyalják sajnos..Több valamit, kevesebb semmit!!
-
HÁZIGAZDA
válasz #32839680 #59515 üzenetére
azért nem nulláról kezdték egyik vakcinát sem. az mrns pláne marha régóta terítéken van, csak épp hiányzott hozzá a pénz és az akarat, ami most lett egy csapásra. pláne egy 3-ik tesztfázis nagyon drága, el sem jutott oda semmi. és mindkét oltásról nagyon jók az előzetes adatok.
a kínai tüdőpestis sok-sok szar hozadéka mellett azért ez egy pozitív lesz, végre bővül az oltások eszköztára. használni fogja az emberiség, biztosra vehető......
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
BalanceR
addikt
válasz NavySeal #59553 üzenetére
Számomra az a furcsa, hogy a napi halálozás beállt egy ideje ~100-ra, mintha lenne egy limiter. Ennyi volt akkor is amikor a napi új fertőzésszám 4000 volt 390 lélegeztetett mellett és akkor is amikor 6000 / 500 volt az arány. Orvosból közben nem lett több, tudtommal a kezelés sem változott, szóval mindenképpen érdekes...
Utánamenni a 100%-ig pontos adatoknak publikus adatbázisban nem lehet, csak a koronavírus.gov.hu-ra támaszkodhatunk. Simán elképzelhetőnek tartom, azt , hogy valahol azt mondták az adatkezelőknek, hogy " OK, bevezetjük a szigorításokat, de hogy ne legyen pánik, és hogy elkerüljük a népharagot a késői reakció miatt, mostantól 100 fölé nem mehet a napi haláleset.
Mivel azonban ez nem bizonyítható, marad konteó szinten.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
zsolt_64
senior tag
összesen volt 2 tesztem:
11.11 i mintavétellel PCR-
és 11.16 igG index 0,02
Teljesen tünetmentes vagyok
A második teszt már céges zsebből ment, az lett volna a célja hogy bizonyosságot szerezzek
hogy immunis vagyok. Nem stresszelek ezen, csak csalódott vagyok és bosszankodom.
Jobban örültem volna 1,8 indexnek. (1,4 a határ)OFF !
Nem bírom hogy ide ne írjam (bocs)
Meghalt Benkő László az OMEGA alapítója,billentyűse RIP[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz BalanceR #59556 üzenetére
én ebben még mindig nem hiszek (szeretnék nem hinni)
nem lehet, hogy változott picit a protokoll, hogy ki számít koronás halottnak? véletlenül pont a szigorításokhoz időzítve. az mégis egy jogilag védhető dolog (ehhez nagyon értenek), nem kell hozzá senkinek explicite számokat hamisítani.
bár onnantól, hogy "igazolhatóan" nem kerültek a listába topikosok elhunyt ismerősei...
felháborító az egész amúgy
mind a politika, mind a társadalom egészen kiábrándítóan szerepel a szememben a járványbandicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
zsolt_64
senior tag
nem egészen: [link] ezt beszéltem le a tesztcéges alkalmazottal, és ő ajánlotta az igG-t
erre jött 11.16 az igG teszt ami azt mondja hogy nulla a valószínűsége hogy átestem volna a covidon. na most minek higgyek ?
többen írták itt hogy a teszttől függetlenül igen , nekem is ez a véleményem.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #40531 üzenetére
Szeptember közepén kérdeztem, hogy ezek lehetnek-e a tünetek, nos tegnap kiderült, hogy igen. Volt a cégnél gyorsteszt, kimutatta, hogy már átestem a fertőzésen korábban.
Annyi tünet jön még hozzá, hogy a hőemelkedés átment utána magas lázba, valamint asszonynak azóta sincs szaglása (de ízlelése igen).
Mivel asszonynál ez kb. egy héttel a szülés előtt volt, így a baba is megkaphatta az antitesteket? Mintha olvastam volna egyszer egy ilyet.
"
Ezek a tünetek lehetnek szerintetek a koronavírusé?
- Torok irritáció (még épp nem fáj, csak érezni)
- Letörtség, fáradtság, úgy hogy legszívesebben ágyban lennék egész nap.
- Láz/hőemelkedés érzés: pont azt érzem mint mikor lázas vagyok, de a hőmérő 37.1-et mutatott tegnap, még csak hőemelkedés sem. Illetve éjjel asszony melegnek érzett, már nem volt erőm mérni.
+ enyhe végtag (láb) fájdalom
Egy háztartásban hármunknál ugyan ez, asszonynak pénteken kezdődött, kettőnknek meg tegnap."[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt vannak a szerológiai tesztek hatékonysági mutatói: [link]
-
zsolt_64
senior tag
igen mit írtam enyhe tüneteim voltak , DE nem egyeztek meg a klasszik influ tünetekkel amit már jól ismerek.
Most voltak:
Kifejezett fáradtsági "rohamok" sose volt
fejfájás , lüktetés, abszolút nem vagyok fejfájós
láz semmi
pár hasmenés
Fejkorpa kiújulás , na az durva volt
és még az orrom sem volt eldugulva, és szag/íz is voltJa és igG vénából megy de legaláb a csajszi gyönyörű volt
[ Szerkesztve ]
-
Csatravi
senior tag
OFF!!
Túl közel már az 2020-as választás. A köpcös gatyája meg már így is csokis lett (gyorsan hozzá is nyúlt az alaptörvényhez és még hozzá is fog) és nagyon sz@rul mutat majd az az elhalálozási szám a választásokkor. Így nem mindegy, hogy majd a végén "csak" ~ 7-8xxx halottat vagy a valós számot, az akár másfél vagy kétszeresét kérik majd számon a köpcösön. -
lacos001
senior tag
Nem titok, hogy mind a két oldalt nézem-olvasom-hallgatom. Mi tiltaná ugyan..
Ránézek minden nap a gődényre is, ez sem titok.
Ebben a mai videóban amiket hallani, azok valamikor csak elhangzottak... [link]
Ha meghalok autóbalesetben, akkor nem a korábbi veseműtétemből vmikor korábban adódott problémám lesz megnevezve halál okaként.
Ha a halottakkal igy történnek a dolgok, akkor a "betegekkel" hogyan is zajlik a regisztráció?...Ez az egész egy nagy katyvasz...A számok, a rendeletek, vakcina mizéria, ezt vedd be jajjdejólesz, az egyik semmi tünet a másik a lelkét kiszenvedi, elhiszem-nem hiszem, konteó-dehogyaz, de a billgécc-de ő nem lehet, jajj sok a beteg tele minden- közbe aki ott dolgozik ezt megcáfolja....
Természetesen iitt a németeknél is értendő minden amit leirtam.
Az űrbe kilőném már legszivesebben magamat kis családdal együtt...[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz philoxenia #59568 üzenetére
14 nap otthon, és látsz egy másik nőt aki fiatalabb és gyönyörű , és nagyon kedves veled ?
kellemes bizsergést éreztem.... a szívem tájékán
aztán elindul feléd ... és tű van a kezében[ Szerkesztve ]
-
Csatravi
senior tag
válasz philoxenia #59570 üzenetére
Viszont ők valakiknek a szülei nagyszülei. Ütni fog ez mindenképpen, főleg azért mert látják az emberek, hogy a köpcös mit csinált vagyis mit nem csinált annak érdekében hogy a károk minél kisebbek legyenek.
-
törölt tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz lacos001 #59571 üzenetére
Közös Nevező: 2018-ban alapította a pártot Gödény György patikus-izomember. „ÉRTÉKSEMLEGES közösség, ami a józanság, és az elvek talaján fogalmazza meg elképzeléseit. Attól sem zárkózik el, hogy a későbbiekben valóságos párbeszédben alakuljon ki a közpolitizálás.” Legalább 13 választókerületben volt probléma az ajánlóíveikkel.[link]
-
snecy20
nagyúr
Puzsér, Majkáról. Húsbavágóan igaz.
Elnézést kérek minden kedves Majka-rajongótól, amiért felzaklattam ezekben a lidérces órákban, amikor ilyen fergeteges fordulatszámon pörög a kedvenc vamzerük által élet és halál közt gyártott kórházreality. Majka papa bizonyára nagyon rosszul van, hisz még mindig nem rakott ki egyetlen szponzorterméket sem, és az anyjukba is csak minden harmadik mondatában küldi el azokat, akik rettenetes kálváriájában ezúttal sem látnak mást, mint ízléstelen magamutogatást és szemérmetlen celebkedést, melyekkel gátlásai híján címlapokra tolakodik.
Engem nem zavar, hogy Majka járvány közepén focizni jár, maszk nélkül pózol és ölelkezik a sporttársaival – csak ne hibáztatott volna fél éve mindenkit, aki kiteszi a lábát otthonról. A babérkoszorús besúgó tavasszal még a saját felelősségérzetéből gyártott követendő példát az országnak: bezárkózott a villájába, és onnan szórt átkokat azokra, akik „nem tudnak a seggükön maradni”, kimennek sétálni egy közparkba, és ezzel kruppos gyermekének az életét veszélyeztetik.
A legfigyelemreméltóbb pedig, hogy a hiphop-házmester úgy adja elő pár hónapon belül ezt a két egymásnak teljesen ellentmondó járványmagatartást, hogy a korábbi felülvizsgálata elmaradt, mindössze a vamzer k**va nagy arca látszik, amint önfeledten mocskolja azokat, akik nem értenek egyet az épp aktuális álláspontjával – s ehhez a teljes magyar nyelvű bulvársajtó asszisztál, a spicliceleb ugyanis Mészáros Lőrinc nagyuraság fizetési listáján tanyázik.A pórul járt áruló azonban nem tanul: a kórház magánkórterméből – amely a művész úrnak járvány közepén is a legtermészetesebb módon kijár –, arról oktatja a magyar népet, hogy vegye komolyan ezt a vírust, majd az első adódó alkalmat megragadva megy is haza születésnapozni.
Aztán amikor a saját többszörös felelőtlensége nyomán visszakerült a kórházba, még én kapok a rajongóitól szemrehányást: „micsoda kegyetlen, érzéketlen ember” vagyok.Majka papa azzal, hogy kórházba kerül, tényleg kritika fölé emelkedik, hisz beteg szegény? Nos, én meg úgy gondolom, hogy ha Majka elég egészséges ahhoz, hogy a betegségéből médiatartalmat gyártson, talán a bőven kiérdemelt kritikába sem hal bele.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz philoxenia #59579 üzenetére
Lassú kiegyenlítődés?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
viharhozo
addikt
válasz #16729600 #59561 üzenetére
Én hiszek:
- loch nessi szörny
Itt veletlenul voltam, nincs ott semmi, kamu az egesz.Kis falu, elso esetek. Haziorvos ker tesztelest, valasz: delutan jon a mento. Delutan telefon, h eselytelen, nem jon semmi, faradjanak be az illetekesek a 30 km-re levo korhazba tesztelesre. A kerdesre, h akinek nincs kocsija, az mivel menjen, az volt a valasz, h busszal. Errol ennyit.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
BalanceR
addikt
válasz Z.É.T. #59576 üzenetére
Az a teszt szám nagyon érdekes.
Tudtommal nem történt változás a tesztelés menetében sem, nem lett több ember aki a tesztet megcsinálná, több mentő, nagyobb laborkapacitás a korábbi napi 10-13ezer teszt meg hirtele felugrik a 6-7szeresére? Ráadásul pár napja meg több volt az új fertőzött,, mint a tesztek száma.
Ha meg a korábbi elcsúszott teszteket adják hozzá,akkor meg azokat miért nem külön vezetik fel? Így teljesen eltorzítja a statisztikát, és már több oldal is ünnepélyesen bejelentette, hogy csökkent az esetarány.
Szintén érdekes, hogy a lélegeztetőn lévők száma is folyamatosan emelkedett a korlátozások napjáig, aztán hirtelen beállt 570-585 közé.[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
syberia
veterán
válasz Z.É.T. #59576 üzenetére
A korlátozások bevezetése óta nem akar a napi halálozási szám 100 fölé menni, a mai is pont alatta maradt. Nincs több kérdésem, elfogadom az alternatív valóságot.
"BAZ megyei háziorvos kórhába vezényelve ügyelget. Már átesett a betegségen. Így védett lehet.
Az adott kórházban két orvos ügyel, egyik az ambulancián fogadja a betegeket, a másik az intenzíven töltögeti a halottvizsgálati bizonyítványokat.
Üzeni: senki ne fogadja el az NNK adatokat. Közük nincs a valósághoz."https://howbad.info/
-
Ajándékok
aktív tag
válasz Csatravi #59569 üzenetére
Ne "másfél vagy kétszeres" értékben gondolkozz. Az olaszoknál, ahol nem akartak csalni és teszteltek akit tudtak, ott volt a szorzó 4.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
lacafaca
addikt
-
lacos001
senior tag
válasz #16729600 #59574 üzenetére
Ha "stresszelek" is, ahogyan irtad, akkor az azért van, mert csúszik emiatt az épitkezésünk. Sok köze van hozzá ugye...a rendeletek miatt. Többi nem érdekel.
Megvan a kiszemelt Grundstück, nem vehetem meg, mert nincsen ügyintézéshez ember...Notart találni esélytelen, rettegnek
A Firma aki hozza a házat (Fertighaus) csúsztat minden szerződést, a Stellterminek eltolva. Mivel nincs Grundstück, hová is pattintsák a házat?...Pedig a Vertrag aláirva, 12 hónapig fix, semmi változtatás. Stelltermintől számolva 5 hét az átvétel. Mikor is lesz? Hogyan is kalkuláljunk?...
Természetesen rajtunk kivül szivnak még páran emiatt.
Azért egy közel 400K € "termékről" irok, aminek a sorsa kilátástalan, hogy mikor is költözhetünk, hiába van letutizva minden. Nem bukjuk el, nem igy kell érteni, csak minden papiron van már. Visszalépni visszalehet, anyagi kár nem ér.
Természetes, hogy szétba** az ideg.
Persze az sem mindegy, hogy a gyerek év elején kezd új suliban vagy év közben kell betukmálni vhová...
Emiatt a sok ****** dolog miatt.Nagyon covid minden...de a feleségem ha tud kerülje ki a HO-t és személyesen tartson ügyfélfogadást a melóhelyén, mert jajj....A nagy ló****t nekik....2 nap bezárt ajtó mögötti személyes ottlétben egyeztek meg a várossal..többi napon HO kierőszakolva.(Rathaus alkalmazottja) Ez is nevetséges...
#59593 lacafaca
Én kukkolok mindenfelé, majd én eldöntöm, hogy mit fogadok be. Van is bajom...[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
válasz Ringman #59591 üzenetére
A járványkórházban dolgozók motiválásával viszont nincs gond...
https://howbad.info/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com