Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18451) Jablocskov válasza snecy20 (#18426) üzenetére


Jablocskov
tag

A kínai vezetésnek, meg a zsebükben levő WHO főnöknek mindenképpen.

(#18452) Ajándékok válasza Narxis (#18433) üzenetére


Ajándékok
aktív tag

Ha jól emlékszem 2*200mg-vel voltak a sikeres tesztek. A brazilok 2*600mg-t adtak.

Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!

(#18453) Micsurin válasza #95561216 (#18450) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Szededsz x emberrel z1 gyógyszert amiről tudod, hogy kiválthatja a K hatást, majd ugyan ezekkel szededsz egy z2 gyógyszert párhuzamosan ami szintén ismertem okozhatja K hatást és széttárod a kezed Úristen ez veszélyes mikor K hatás életbe lép... Tényleg váratlan fejlemény volt. :DD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#18454) Jablocskov válasza Alex91 (#18443) üzenetére


Jablocskov
tag

A kártérítést majd kifizeti az állam közpénzből, még mindig olcsóbb mint karantén kórházat létesíteni. Ki van ez számolva, hidd el. Amikor szemétkedésről van szó, akkor a kormányunk rendkívül kreatív. Egyszer valami értelmes dologban is mutathatnának hasonló találékonyságot.

(#18455) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

ebből inkább kimaradnék:

Coronavirus Ravages the Lungs. It Also Affects the Brain

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#18456) Digitalis válasza Ringman (#18431) üzenetére


Digitalis
senior tag

Mostantól lehet otthon 24 órában, évi 365 napon át, szünet nélkül dolgozni, elhivatottan ápolni, (taxival / autóval orvosokhoz hozni vinni, gyógyszereket felügyelni beadni, etetni, fürdetni, forgatni, kitörölni stb..) a magatehetetlen beteg hozzátartozókat. Csak ehhez ki kell lépni a munkahelyről, és beadni a kérelmet. Kormány 60 napon belül kiküld egy szakértőt a lakásra, megvizsgálja a beteget, leleteket, orvosi szakvéleményeket. Kínos kérdéseire válaszolni kell, pontoznia kell a beteget mint egy lovat, és ha szerencsések vagyunk, meglesz az emelt szintű ápolás jogossága is! (feltéve ha a kirendelt szakértő nem egy napon született a rosszindulattal) 2019-ban emelték az összeget , emelt szinten ez már kemény havi bruttó 52.810,- Ft megbecsülés lett a kormánytól! ( Horvátországban 140 ezer, Romániában 130 ezer, Ausztriában 650 ezer) :(((

[ Szerkesztve ]

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#18457) Alex91


Alex91
félisten

[link] , exem-faxom megall! Bazz, diplomaert nem kell nyelvvizsga, de a felvetelizo nyugodtan vizsgazhat...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#18458) t72killer válasza Digitalis (#18456) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Fantörpikus. Tehát az 50p cigiszünet 10p árokvakargatást napi 7 órában többre becsüli az állam...

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#18459) Digitalis válasza t72killer (#18458) üzenetére


Digitalis
senior tag

Szégyen gyalázat, ez is, az is...

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#18460) Kékes525 válasza Ringman (#18447) üzenetére


Kékes525
félisten

:K + az is más kérdés, hogy milyen minőségű.

"A védőfelszerelések javarészt Kínából érkeznek"

Ez mindent elárul a minőségéről.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#18461) #95561216 válasza Micsurin (#18453) üzenetére


#95561216
törölt tag

Hát baszki ezért hívják klinikai TESZTnek, mégis mit vártál? Az ugye megvan, hogy a szintén tesztelés alatt álló HIV-gyógyszer is valójában kettő kombinációja?

(#18462) omfgk


omfgk
addikt

Ha már védőfelszerelések :

NHS and care workers may be asked to reuse PPE, No 10 confirms

Boris Johnson’s official spokesman said the Health and Safety Executive and Public Health England were looking at how rules could be relaxed to allow some PPE items to be reused but this would only be allowed if it were safe to do so.
The leaked memo, uncovered by the BBC, had revealed that that protective masks and gowns may need to be cleaned and reused when stocks run low and admits there is currently a “reduced ability to resupply” PPE.

Downing Street insisted on Wednesday that good progress was being made in distributing PPE to care homes as well as hospitals. It also said VAT was still being applied to PPE bought by care homes because of EU procurement rules.

[ Szerkesztve ]

(#18463) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

4fal között Spanyolo-ban.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#18464) #22743424


#22743424
törölt tag

Itt van, hogy az elmúlt egy hét alatt mennyi minden jött. [link]

(#18465) Jablocskov válasza #22743424 (#18464) üzenetére


Jablocskov
tag

Már csak az a kérdés, hogy hol vannak, és mikor fogjuk használni ezeket? :F

(#18466) Ricardo válasza Narxis (#18433) üzenetére


Ricardo
félisten

Ezért nem lehet kapkodni.

(#18467) #95561216 válasza Ricardo (#18466) üzenetére


#95561216
törölt tag

Mi lett volna máshogy, ha "lassan" csinálják?

(#18468) #22743424 válasza Jablocskov (#18465) üzenetére


#22743424
törölt tag

Hah, gondolom azért van valamennyi selejt, sokat küldenek szét európába a többi meg megy lerakatba,meg valamennyi kórházokba vagy ahová kell.

(#18469) Ricardo válasza #95561216 (#18467) üzenetére


Ricardo
félisten

Arra értem, hogy voltak olyan hangok hogy nemsokára itt a vakcina, mert gyorsabban feljlesztik ....stb. A mellékhatásokat ki kell szürni. Nem csak a azonnalit, hanem a hosszútávúakat is. Hogy van e hosszabb távú mellékhatása azt nem lehet egy hónap alatt kideríteni.

(#18470) szab.tam


szab.tam
nagyúr

nébih, azaz nnk tanácsok az élelmiszer kezelésről.

nics benne az, ami érdekelne.
arról is sokszor volt szó, hogy tárgyakon, szárazon, 60+ fokon gyorsan elpusztul.
de mi van a hűtőben? ezt senki nem kérdezte meg.
hazaviszem a felvágottat, hűtenem kell, megmosni nem tudom.
hűtésnél mennyire növekedhet a vírus túlélési ideje.
ráadásul a mélyhűtő?
a filmekben a vírusmintákat is hűteni, fagyasztani szokták.

erre valami autentikus válasz létezik?
nem vélemény érdekelne, hanem szakértői állásfoglalás.
próbáltam rákeresni, de nem találtam semmit.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#18471) attiati válasza axioma (#18405) üzenetére


attiati
veterán

hogyan derült ki?

(#18472) axioma válasza pilóta (#18407) üzenetére


axioma
veterán

Hosszu lesz. (Es ekezetmentes - nem kotelezo olvasni, de legyszi ezert ne szoljatok mar ti is be. Koszi.)
Alapadatok: majdnem 47 eves, no", es tavaly egy szarul klimazott konfrencian reszvetel utan volt egy lassan gyogyulo ketoldali tudogyuszim.
Ugye itthon marc. 4-en jelentettek az elso esetet. En 5-eig normalisan, bent az irodaban dolgoztam (munkatarsak nem lettek betegek), 6-an voltam a Koranyi tudokorhazban a tavalyi tudo-CT miatt eloirt kontroll CT megcsinalasa miatt. Ekkor talan 2 embert lattam maszkban, egyvalaki nyafogott hogy a masik beteg "rakohogott", nyilvan a korhaz mar kapkodott hogy itt valtozasok lesznek, de vegul a sok varakozastol eltekintve rendben megcsinaltak a CT-t, kov. heten megkaptam irasban hogy a tavalyi maradvanyakent hegesedes, de amugy tok tiszta a tudom.
En 9-en estefele lettem beteg, hozzatartozik hogy a lanyom mar 7-en delelott lazas volt, de rola a mai napig nem tudni hogy koronas volt-e (es ha igen, 7-en mar az volt-e mert par nappal elotte hideg esoben megazott). 9-en (hetfo) mivel a masik gyerek is lebetegedett, itthonrol kezdtem dolgozni (nekunk ez barmikor adott volt), de delutanra egyre rosszabbul voltam, vegul utolag ezt is tappenznek irattam ki. 10-ere virrado ejjel volt egy 39.5 lazra ebredesem, ebbol _talan_ az kovetkezik, hogy mar akkor koronas voltam, de ki tudja. Hivtuk az ugyeletet, ott azt mondtak ha gyogyszerre nem megy le hivjuk ujra, nincs orvos a telefonnal... de lement a lazam, csak masnap hivtam a korzetit hogy irjon mar ki, es hadd ne menjek le. Kikerdezett, hogy voltam-e kulfoldon, vagy talalkoztam-e koronassal, de nem, semmi gyanus nem volt, elkezdett normal influenzaskent kezelni. Csutortokon hivtam, hogy most mar ugy tunik megvagyok, dolgoznek. Estere megint felment a lazam, ezert pentek reggel lementunk szemelyesen (lanyom meg fejfajasa nem mulasa miatt). Sebeszmaszkban viszgalt mar meg, de me'g mindig influ szovodmenyenek tunt, kaptunk kulonbozo antibiokat, en egybol olyat ami tipusos es atipusos tudogyuszira is jo. Kedden hivtam, hogy javulok, nincs mar lazam. Erre keddtol csutortokig este 5-kor rendszeresen felment a lazam 38-39 korulre. Ezert penteken, mikor hivtam a dokit, alapvetoen el akart kuldeni tudorontgenre, mondvan az nagyon nem jo, ha eros antibio mellett me'g mindig ilyen lazam van. De addigra mar beindult a koronas para, felhivta az infektologust, aki azt mondta ket negativig nem mehetek tudortg-re. Ezert jott ertem a mento, bevitt a Laszloba, megvizsgaltak, mintat vettek. Ferjem be nem, de haza mar vihetett, az a doki nem hallott tudogyulladasra utalo zorejt, rtg-t se csinaltak. De mar attol, hogy ott voltam bent a koronagyanusak kozott, az veszelyforras, a zarojan mindenkinek rajta volt, hogy 14 napig o es csaladja maradjon karantenban...
Nekem van eeszt-re email ertesitesem, es szombat delelott meg is jott: pozitiv! Nagyon meglepo volt. Az adminisztracio egy horror, de a lenyeg hogy hivatalosan is karantenoltak minket attol a naptol.
Tunetek: en megmondom oszinten konkretan szaglas elvesztesere ugy kulon nem emlekszem, hogy probaltam es nem erzem. Az biztos, hogy a 2 het alatt alig ettem, majdnem 4 kilot lefogytam, mar kockacukrot meg hasonlot (pl. felolvasztott jegkrem) ettem meg kenyszeritettem magam egy fel zsemlere... de ebben az etvagytalansagban nem lennek meglepodve ha jelentos szerepe lenne annak hogy a szagok nem erzete miatt nem volt "kedvem" enni. Kohoges az nagyon erosen volt, ejszakakon at felebredezgettem arra, hogy fordulok es kohogok. Vagy ha beszeltem, foleg telefonalni kellett, na akkor egy fel mondat utan. Ekkor mar ugye a masodik heten voltunk, tehat az iskolak zarva, mindenki itthon.
Betegsegileg igazabol me'g egy hetet voltam munkakeptelen, de a 21-en megkapott pozitiv eredmeny ellenere en attol a naptol kezdtem el enni, aludni, es kijonni a legyengult allapotbol. Utana - karantenban, de home office - mar elkezdtem dolgozni.
A statisztikakat olvastam, kb. akkor lettem beteg mikor a 100. itthoni, es kb. akkor is lettem leadminisztralva gyogyultnak, mikor a 100. gyogyult. Bar, jo kerdes, mert nekem nem volt 2 pozitivam... es volt valami mondas hogy cska azokat szamitjak.
Csaladbol mindenkinek volt kisebb-nagyobb betegsege, sajnos a 8-an ide latogatok kozul is, bar nem biztos hogy akkor es tolem vittek el, de egy egyhetes korhazas meg ket karantenozott eset is kotheto ide (az egyik 15-ei latogatassal).
A szuk csaladot egyaltalan nem teszteltek, pedig az egyik inzulinnal el. Igazabol a kontaktok kozul is csak aki rosszul is erezte magat, es csak egy mellekszalkent vettek figyelembe, hogy talalkoztak velem. Pedig antsz is, rendorseg is kikerdezett, csak hat mivel 21-en lett eredmeny es tulkepp 9-etol otthon voltam, mire kaptak volna karantent (akivel talalkoztam), azota eltelt a 2 het majdnem, csak a 15-ei latogato kapott 29-eig, a 8-aiakkal meg a 6-ai talalkozasaimmal mar nem foglalkoztak (remelem me'g nem fertoztem a Kohalmi eloadasan...).
Nekem a karantenoldashoz szukseges tesztet ketszer kertuk dokin at, vegul 30-atol elkezdtek negativra tesztelni, de az IgM/IgG teszttel... amin eleg nehez lett volna negativot produkalnom (kerdes, hogy mikor mondtak volna hogy nem vagyok virusos, az egyikrol tok semmi hir, a masikat nemhivatalosan megmutatta hogy mind2 van bennem), de kozben jott hogy mar nem kell negativ a karanten oldasahoz ugyhogy attol fuggetlenul oldva vagyok.
Az adminisztraciot hagyjuk... az antsz "meg se talal", ha 21-en nem ulok folyamatosan a telefonnal a fulemben (nem jott me'g szamla de jelentos lesz). Mondjuk en toluk a csalad teszteleset vartam volna es persze hogy vizsgaljak meg oket, veszelyben vannak-e, de csak szemelyenkent egy 6 oldalas karanten-hatarozatot adtak ki magukbol. (A visszafele-t meg hagyjuk...) Mivel az agglomeracioban elunk, ide nem mukodott semmi elelmiszer-hazhozszallitas ami bent Bp-en igen (egy pizzas van, de alapelelmiszerekbol az se mukodott ami "bekeidoben" igen), igy 1x az onkori szocialis szolgaltatasa bevasarolt nekunk, kiugyeskedtuk hogy a tartalekokkal egyutt eleg legyen amig a ferjem karantenja le nem jar, es masnap ment bevasarolni (azert a huto elegge kiurult, meg a kamrat is fosztogattuk rendesen, mondjuk csaladi haz igy masok a mennyisegek normal vasarlaskor is, van hely). Kozben ilyen "aprosagok" szivattak hogy specko szemuveg kell nekem es a maszkrol egyszer lecsuszott, eltort a keret, masfel hetig osszegumizva probaltam hasznalni de azert torzitott (a maszkot itthon is hordtam, amikortol pozitiv eredmeny megjott, mondjuk elvileg egyszer hasznalatosbol kaptam kettot amikor vitt befele a mento, amugy nem volt; illetve amikor kezzel ertem a kajahoz - mert szokasommal ellentetben kellett ugye fozzek - tok veletlenul mas celra volt itthon gyogyszertaras vekony gumikesztyukbol vettem fel, utana szemet).
Egeszsegugyileg kb. ennyi. Az adminisztracios szivasok most biztos masok, ma mar nem erdekes.

(#18473) #95561216 válasza Ricardo (#18469) üzenetére


#95561216
törölt tag

Leírtam tegnap világosan, hogy hol akarnak rövidíteni. Keresd vissza.

(#18474) t72killer válasza szab.tam (#18470) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Én ózongenerátorunk nem lévén forró szappanos vízzel lemostam a paprikát-paradicsomot, utána->hűtő. banán, narancs szobahőfokon 4-5napig "érlelődött", a házi túrónak csak a dobozát tudtam lemosni...

Igen, ha egy fertőzött megfogdosott valamit, és azt hűtőbe teszed pucolás nélkül, akkor 1 hónap múlva olyan frissek és vidámak lesznek rajta a vírusok (nem csak a korona), mintha tegnap fogdosta volna meg a delikvens.

Tudtommal többen vettek a topikból elemes ózongenerátort, amit hűtőbe, ruhásszekrénybe lehet tenni, az jó, az ózon a fagyasztott vírusokat is kikezdi:R Mi maradunk a forró szappanos víznél és a konzervnél.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#18475) szab.tam válasza Jablocskov (#18465) üzenetére


szab.tam
nagyúr

a médiákban, (már, amelyikben), pontosan elhangzanak kérdéseidre a válaszok.
egy központi raktárban vannak, ahol az őrzés is megoldott, kiszállítás tervek alapján, folyamatosan történnek. Pl kórház parancsnokok készletezési igényei alapján, házi orvosoknak nem egyenként, hanem pontokra, ahol nekik kell átvenni.
nekünk egyesével nem fognak postán küldeni. :N

****

(#18474) t72killer
ezt én is így gondolom.
de cecíliánktól valaki megkérdezhetné.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#18476) t72killer válasza szab.tam (#18475) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Jaj, tőle azt se, hogyan szeleteljük fel a friss kígyóuborkát...

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#18477) Parci válasza axioma (#18472) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

basszus! nem is tudtam, hogy te is beszívtad! örülök, hogy jobban vagy! meg hogy nem mentem át hozzátok autót nézni :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#18478) szab.tam


szab.tam
nagyúr

nekem volt régen egy nagyon jó barátom. kikültözött sok éve külhonba, így a "hozzá vezető ösvényt benőtte a fű", (ez egy kínai mondás.)
amikor megtehette, elrepült 2 hétre thaiföldra q*vázni.
természetesen gumi nálkül, mert hát a hiv-et csak a gumigyártók találták ki, valójában nem is létezik...

tudjátok, hány ilyen lelkületű, agyú ember van. ők nem vesznek maszkot, mert ők nem lehetnek betegek és/vagy nem érdekli őket, ha megfertőznek másokat,

ezt még mindig nem értem, hogy miért nem kötelező a lakhelyen kívüli szájmaszk használata.
ha más nem szigszalkaggal ragasszon fel egy törölközőt a fejére, ha nincs maszkja.
mert így lehet elkerülni, ha fetőzőtt, azaz fertőző vagyok, hogy arconklihegjem a másikat.
nem?

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#18479) Vladi válasza Lauda (#18432) üzenetére


Vladi
nagyúr

Furcsa és én sem értem. Miről szól akkor vajon? :F

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#18480) #22743424


#22743424
törölt tag

Egy magyar gyártó koronavírustesztjeit vizsgálja a Népegészségügyi Központ [link] Hó rukk :)

(#18481) Hieronymus válasza szab.tam (#18470) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

"...a filmekben a vírusmintákat is hűteni, fagyasztani szokták."

A gyakorlatban is. Talán ennek a vírusnak a burkolata sérülhet a fagyasztástól.
De nem tartom valószínűnek. Nem sejt jellegű képződmény, amiben a fagyott folyadék szakítja szét a sejtet.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#18482) szab.tam válasza axioma (#18472) üzenetére


szab.tam
nagyúr

köszönjük, hogy ezt leírtad nekünk.
ezek a személyes tapasztalatok segítenek értenünk.
jobbuljálj! és persze, lehetőség szerint izolálódj, amíg tuti nem vagy átadó! :)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#18483) Parci válasza Hieronymus (#18481) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem sérül, sőt, a fagyóban sokáig túlél!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#18484) Alex91 válasza axioma (#18472) üzenetére


Alex91
félisten

Jobbulast!

Es a te esetedbol is latszik, hogy a protokollal kemenyen el voltak maradva. Mar reg nem azt kellett volna nezni, hogy ki hol jart, hanem a tuneteknel tesztelni...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#18485) aprokaroka87 válasza Jablocskov (#18465) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Biztosan nem vagyol koronavirusos, oszt azé nem kapol....:D

Nem lennék meglepve ha azok a kinai maszkok 70-80%-a valójában selejt.

Persze van a pénz amikor már minden jónak mondható.

(#18486) Kékes525 válasza #95561216 (#18473) üzenetére


Kékes525
félisten

Nem olvastad amit válaszoltam rá. Olvasd el.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#18487) axioma válasza szab.tam (#18482) üzenetére


axioma
veterán

Ezt en sajnos tapasztalom: marmint amig nem mutatok 2 negativ pcr tesztet, addig en fertozok, ez el mindenki fejeben. Akkor is, ha nem lehet teszteltetni magam, legalabbis 88e Ft alatt (na jo, most mar nem vagyok karantenban, most mar mehetnek akkor "csak" 40e talan).
Ezert maszkban jarok ha elhagyom a lakast (es azt is ritkan, karanten ota 1x voltam, de akkor muszaj volt, mas nem tud szeket valasztani nekem amiben tudok 8 orat ulni).
Pedig mivel van IgG, ezert (elvben persze) ha belem is kerul a virus akkor nem tud szaporodni, nem tudom uriteni. Mig a lappangasi ido alatt minden mas ember igen. De ettol me'g en vagyok a legveszelyesebb... ezzel most egy ideig egyutt kell elnem.

(#18488) szab.tam válasza Parci (#18483) üzenetére


szab.tam
nagyúr

én is így gondolom. ezért tettem fel az eredeti kérdést.
(#18470) szab.tam
de ez szakmaiságon alapuló válasz, vagy csak "úgy gondolom?"

sajtó részéről fel lehetne tenni a kérdést ceciliánknak.
vagy valami tábortűz közeli kollégának javasolnod, hogy kérdezze már meg... :K

valószínű, a válasz cssak arról szólna, mi történik 60+ fokon, és mossunk kezet. de egy próbát megér. mert ez tényleg egy fontos, gyakorlati kérdés. szerintem.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#18489) #95561216 válasza Kékes525 (#18486) üzenetére


#95561216
törölt tag

Olvastam, csak épp nem sok köze volt ahhoz, amit én írtam..

(#18490) szab.tam válasza t72killer (#18476) üzenetére


szab.tam
nagyúr

"Jaj, tőle azt se, hogyan szeleteljük fel a friss kígyóuborkát..."

ezt csak most láttam.
dézsa-vűűű: jájj, de kígyó! :DDD

***

nah, elég volt magunkból, kezdődik az exatlon... :))

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#18491) Kékes525 válasza #95561216 (#18489) üzenetére


Kékes525
félisten

Nagyon röviden: az első fázis elhagyható a törvény szerint, az pedig a biztonságot (is) vizsgálja. Csak nem írtam ilyen szájbarágósan. [link]
Mivel erről beszéltél ezért pontosan ide tartozik.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#18492) Sir Pocok


Sir Pocok
őstag

Terápiás lehetőségek - Ázsiában szakadtam

Doki megint odatette magát.

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#18493) ncc1701 válasza axioma (#18487) üzenetére


ncc1701
veterán

Ez azért kib@szás. És ugye a fertőzöttek jó része meg tünetmentes.

(#18494) axioma válasza ncc1701 (#18493) üzenetére


axioma
veterán

Azert nem kotom mindenki orrara, de aki tudja az tart tolem, ez jon le. De neha kohecselek, -- bar ez lehet hogy mar fuggetlen tole, mert nalunk nagyon szaraz a levego --, es ez onmagaban mar elremit embereket. A cegnel nem plakatoltak ki a nevem de amcsi multi, ugyhogy mire en beteg lettem komplett protokoll volt ra, es megvan hogy kiket ertesiteni kellett rola, igy jo hogy most mindenki home office-ol. Oda maszk + kesztyu mentem be 3 percre, mert en ugye nem tudtam 5-en hogy innentol sokaig nem tudom hazavinni a nagyon szukseges targyakat.

[ Szerkesztve ]

(#18495) aprokaroka87 válasza ncc1701 (#18493) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Ne féljé nem lesz gond....

Bár igazából én olyan bizonytalannak érzem magam, fertözött vagyok-e, avagy nem.

Valójában be tartsam-e karantént ha én úgy gondolom hogy nem...

Számomra ez az egész virus meg karantén dolog, kezd egy hatalmas vicc lenni.

(#18496) aprokaroka87 válasza axioma (#18494) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Amúgy örülök hogy leírtad:)

Meg hogy átvészelted.

(#18497) vzsryl válasza axioma (#18494) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Állj hozzá pozitívan.
Ha egy sötét sikátorban megtámadnának valami rosszarcú mukik, akkor csak kapd elő a korona pozitív teszteredményed, köhints egyet, és máris futnak amerre látnak. ;]

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#18498) axioma válasza vzsryl (#18497) üzenetére


axioma
veterán

:) Igen, volt hogy pont mindketten call-ban voltunk, at kellett volna venni valamit futartol kartyas fizetessel, ismeros mondta hogy ilyenkor kuldjem ki a gyereket es ha reklamalnak hogy miert hasznalja az en kartyam mondja hogy mert en pozitiv vagyok... [amugy en kiszaladtam vegul]

[ Szerkesztve ]

(#18499) ncc1701 válasza aprokaroka87 (#18495) üzenetére


ncc1701
veterán

Ne aggódj, nem vagy egyedül. Az ismerőseim 90%-át konkrétan nem érdekli ez az egész, és csak pislogunk, h most vagy mi vagyunk a hülyék, vagy mindenki más, de legyen már vége, mert elegünk van.
A kollega nagyon parás, pedig az is negyven pár éves, és totál egészséges. Az maszkban, kesztyűben megy mindenhová.

(#18500) ncc1701 válasza axioma (#18494) üzenetére


ncc1701
veterán

Eleve inlfuenza szezon van, a kutyának nem lenne amúgy feltünő, ha kicsit köhög az ember. Az a csúnya, h ilyenkor saját zsebből fizetheted a tesztet. Vagy van automatice x nap karantén, utána elmúlik?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.