Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz t72killer #121550 üzenetére
Köszi!
Asztmás vagyok úgy néz ki és az okozta a sok kellemezlenséget (azért fertőződtem meg újra és újra...) doki ezt mondta (H.O) most voltam nála.Most végig tolom a gyógyszer kúrát és közbe le teszem a cigit.. muszáj.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
pjen
félisten
válasz MaxxDamage #121551 üzenetére
A medrolt,hogy birod?
-
MaxxDamage
félisten
Eddig jól, korábban 100 szemet már be vettem és akkor sem volt bajom (2x50=100 ami 2 kúra alatt fogyott el)
Most jóval nagyobb adagot szedek, de mintha nem hatna úgy mint a korábbi (kisebb dózisba szedett)
Ma már csak 2 szemet kellett be vennem, 9-ig letudtam az összes gyógyszert. /éjjel 2:45-kor már fent is voltam /
Holnap is 2 szem, (2 napig 3 szem, 3 napig 2 szem, 2 napig 1 szem, 2 napig fél szem...ez a kúra) közbe szedem az antibiót meg gyomor védőt (azt étkezés előtt 1 órával kell) meg a 2 pipa.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
t72killer
titán
válasz MaxxDamage #121551 üzenetére
Az asztmára is érdemes elgondolkodni valami hatékony levegőtisztasági dolgon.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
MaxxDamage
félisten
válasz t72killer #121554 üzenetére
Mit javasolsz?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
t72killer
titán
válasz MaxxDamage #121555 üzenetére
Ózonozás mondjuk havi 1x, főleg olyankor, amikor ritkábban szellőztetsz. Légtisztítókkal nincs tapasztalatom, én ott kezdtem, hogy vidékre költöztem .
Erősen UV-s napon érdemes az ágyneműket is megnapoztatni, ha van rá hely.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MaxxDamage #121555 üzenetére
Cigit azonnal tedd le, ha nagyon hianyzik akkor az iqos kivaltja, utana mar nem is fog hianyozni
De ha tudod az a legjobb ha teljesen leteszedcryptot minden termékemért elfogadom
-
MaxxDamage
félisten
válasz t72killer #121556 üzenetére
Gyapjú kollekcióm van (full és naturtex, még a régebbi fajta), ezt nagyon mosni sem lehet (mosógéppel) és már akkor rá érett egy cserére.
Volt mikor ki mostam, de centrifuga kicsit "megtépázta" , hiába volt a legkisebben.
Takarók (van igazi dunyhám is, meg full gyapjú) amik ki voltak rakva 1-2 éve a teraszra télen a "minuszba, de akkor az UV sugárzás jobb neki? (meg a forróság?)
Családi házban lakok, van nagy udvar is, erkély, nagy terasz meg bármi megoldható.
Szellőztetés van minden nap (télen is) , ez alap.
Vannak tollas párnáim is szekrénybe elrakva (vadi újak - kis+nagy párnák) ami már jó pár éve ott vannak /gyapjú után vettem, mert az duplán volt kötve/varrva és mégis a gyapjú szálak ki-ki jöttek, 1x még cseréltettem gariba a teljes szettet a gyártóval, de ez sem igazán jó! ~ naturtex)
Amúgy gondolkoztam a full liba/kacs pelyhen is, ami jobb volna és nem is olcsó.Most néztem, az új párnák 100% szürke kacsa toll (2 kis és 2 nagy párna) de van bambusz (kis) párnám is 2 db (az is benn a táskájába, vadi új)
Akkor ajánlott a teljes szett csere, a takaró is, vagy annál elég a "napoztatás"[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz LuckyL #121557 üzenetére
IQOS nem vágom mi az, mindig rendes cigit szívtam, de 1x próbáltam az "elektromost" amit be is tiltottak. /azt a fajtát/
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #121559 üzenetére
Azt már jó pár éve eszre vettem, ha főznek vagy bármit eszem, elkap néha (szinte mindig) a köhécselés, fulladás...akkor ez lehetett ennek az előszele!
Teljes allergia vizsgálaton is régen voltam... Lehet ideje volna elmennem újra!Ez jó lehet? (20+ négyzetméteres szobához) vagy a teljes lakást ozonozni kell?
4 szoba (2 emelet 2 foldszint) 2 wc/fürdő, étkező, nappali, előszoba, stb...van sok helység.
Ház teljesen szigetelt, műanyag ablakok/ajtók (belső ajtók fából vannak) szellőztetés van minden nap a teljes lakásban (ez alap)[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #121561 üzenetére
Ez amiről szó van, kimaradt: [link]
-
Gubu0101
veterán
válasz MaxxDamage #121561 üzenetére
Ozonal ovatosan,olyankor amikor mukodik, abban a helyisegben meg novenyse lehet mert kinyirja.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MaxxDamage
félisten
válasz t72killer #121564 üzenetére
Akkor azt lehet kihagyom, mert van sok minden az egész lakásban, szellőztetés megtartása is bőven jó lesz.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
t72killer
titán
válasz MaxxDamage #121565 üzenetére
Igen, az is sokat segít
-
MaxxDamage
félisten
válasz t72killer #121566 üzenetére
A Szürke kacsa toll párnák nem károsak? (nekem)
Gondolom jobb, mint a gyapjú[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz MaxxDamage #121567 üzenetére
Passz, nekünk mezei műszálas cuccok vannak. A gyapjú sztem a világon a legjobb anyag, csak drága. Asztma-viszonylatban passz, annyit tudok, hogy a tollas cuccokra van aki allergiás.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz t72killer #121568 üzenetére
Tollasok voltak régen (mikor a dunyha volt a menő - most nem tudom mennyire az)
Most inkább pehelyre cserélném (az még drágább)
Holnap elkezdem kimosni a gyapjú párnákat, van hozzá külön gyapjúhoz való mosógél vagy mi az.. (csak áztatni lehet, mosógép szóba se jöhet, mert abba lerakodik a sok gyapjú szál...)[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz MaxxDamage #121569 üzenetére
jaigen, a gyapjúmosás külön tudomány
-
pjen
félisten
válasz MaxxDamage #121569 üzenetére
Miért nem jó a mosógép? Van gyapjú programk gondolom a párna huzatban van, ha nem élég akkor ott a mosó zsák is, vagy dupla párnahuzat.
-
MaxxDamage
félisten
Lecseréltem 100% szürke kacsa toll garnitúrára a gyapjút, az most szellőzik és mosva lesz majd. Takarót meg kitettem erkélyre szellőzni. Gyapjút majd veszek újat, pár évente cserélni fogom, vagy max. mosni. Biztos van olyan program, nem néztem.
Eléggé áteresztette a szálakat már (korábban mostam mosógépbe, de az kicsit "megtépázta" és 2 mosógép van, a régebbibe mostam, csak centrifugára figyeltem és legkisebb volt kiválasztva) szóval inkább kis kádba, lavórba lesz kimosva.Ilyen lenne a legjobb, de az ára elgondolkoztat... nagy / kis párna (2-2 kellene)
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz MaxxDamage #121572 üzenetére
Ez sem biztos, a lányom például allergiás mindenféle tollra és pehelyre. A gyapjúra meg én.
-
syberia
veterán
A karma ugyebár..
A felesége is mostanában lett rosszul valamitől:
"We were in the middle of talking, and all of a sudden I felt this really weird sensation that traveled down my arm from my shoulder all the way down to my finger tips," she said.
When Justin asked if she was OK, Bieber said she "couldn't speak."
"The right side of my face started drooping. I couldn't get a sentence out," she continued. "Immediately, I thought I was having a stroke, like a full-blown stroke."
[link][ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
syberia
veterán
válasz lacafaca #105130 üzenetére
Megint igazad volt. Vagy igazunk?😁 Ez skandalum! 🤣😂🤡
A két nagyhatalom most persze egymásra próbálja borogatni a covidos bilit, nem is tudom melyiknek higgyek jobban..
A The Mail on Sunday által megszerzett dokumentumok részletesen ismertetik a "vadon élő állatok által hordozott kórokozók felkutatása" elnevezésű nagyszabású projektet, amelynek célja az embereket megfertőző organizmusok felkutatása és evolúciójuk vizsgálata volt.
A projektet 2012-ben indították el, és a kínai Nemzeti Természettudományi Alapítvány finanszírozta. A projektet Xu Jianguo vezette, aki egy 2019-es konferencián azzal dicsekedett, hogy "a fertőző betegségek megelőzésének és ellenőrzésének óriási hálózata van kialakulóban".
A professzor vezette a Covid felbukkanását vizsgáló első szakértői csoportot is Wuhanban. A kórházakból származó bizonyítékok ellenére kezdetben tagadta az emberekre való átterjedést, majd január közepén ragaszkodott ahhoz, hogy "ez a járvány korlátozott, és véget ér, ha a jövő héten nem lesznek új esetek".
(#121575): Szóval a covid okozta nála a fél arcának lebénulását. Hiszek neki. Az egészségügyi szakembereknek is. A járvány legelejétől fogva.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
őstag
válasz lacafaca #121577 üzenetére
amugy az eredeti vírus ellen ami ellen kifejlesztették, jó volt az oltás van doki ismerősöm aki covid osztályon volt, nem lettek betegek akkor az orvosok
de utána a későbbi verziókat mindenki elkapta, én nem láttam hogy számított volna ki hányszor volt oltva bármivel is
én is elkaptam végül másodszor is, csak nem tudtam ide írni mert ki voltam tiltva , 1 napig volt torokfájásom, kb mintha sok hideg sört ittam volna annyi[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
senior tag
válasz LuckyL #121576 üzenetére
Szerintem bőven elég a címek elolvasása. A cikkek szövege csak arra jó hogy elbizonytalanítsa az embert, az meg kinek hiányzik.
Amúgy a syberia által linkelt cikkben az áll, hogy mire a hölgyet bevitték a sürgősségire, nagyjából rendbe is jött. A tüneteket konkrétan agyi vérrög váltja ki. A vérrög okaként három lehetséges dolog merült fel: a hölgy saját szakállára (bocs) elkezdett fogamzásgátlót szedni, nemrégiben covidos volt, illetve Párizsban járt, és az oda- és visszautat végigülte a repülőn.
[ Szerkesztve ]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
lacafaca
addikt
válasz t72killer #121586 üzenetére
inkább így: bármi eddig csak nagyítóval található probléma ami tömeges és mindennapos lett jól meg van magyarázva
ezeket a majmokat meg a balhéjukat pls ne hozd ide pls, van rá topik
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
-
senior tag
válasz LuckyL #121585 üzenetére
Justin Bieber engem sem érdekel, csak ha hírbe hozzák a coviddal.
Szóval az énekesnek teljesen más baja van, mint a feleségének volt egy hónapja: Ramsay Hunt-szindrómája van, amit övsömör okozott. Ha időben elkezdték a kezelését, akkor remélhetőleg meggyógyul.
Ami a covid oltását illeti, az írott források bizonytalanok abban, hogy egyáltalán kapott-e, indirekt feltételezik, hogy igen, mert korábban részt vett olyan rendezvényeken, amiket csak oltás birtokában lehetett látogatni. Covidos viszont biztosan volt, februárban le is mondta miatta a koncertjeit (bár nem volt komolyabban beteg). Szóval az oltással az lehet maximum a kapcsolat, hogy esetleg az oltás okozhat övsömört. (Mármint nem az oltás okozza, mert az övsömört az idegrendszerben megbúvó bárányhimlő (varicella zoster) vírus okozza, csak az oltás által megbolygatott immunrendszer átmeneti "zavara" teheti lehetővé a varicella vírusnak, hogy előbújjon.) Viszont az oltás és az övsömör közti kapcsolat nagyon gyenge, és a rá vonatkozó bizonyítékok sem meggyőzőek egyelőre. (Kb. mint az ESP-re: állítólag volt a Szovjetunióban egy egy kísérlet, ahol egy alany 50,8%-ban találta el a fej vagy írást, pedig a statisztikai számítás szerint csak 50,6%-ban találhatta volna el, ha nem látná a jövőt - ezt most vérmérséklettől függően vagy elfogadjuk bizonyítéknak, vagy nem. De abban egyetérthetünk, hogy ha létezik is, ilyen szintű képességgel senki nem lehetne szuperhős... )
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
lacafaca
addikt
válasz t72killer #121588 üzenetére
nem demencia ez, csak szimpla politikautálat...hányok az egésztől, ezért sem látsz ezen topikokban. nem nyavajgok, csak szépen kértelek, ne hozzuk ide is
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
t72killer
titán
Ebbe a mostani monkeysex vírusba úgy tűnik még senki se halt bele, pedig pörög már pár hete. A rokon kongói majomhimlő komoly cucc, erősen rendet tud vágni a páciensek körében. Elb.szta a labor és rossz helyről hozták az alapanyagot .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info