Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#121801) Mr K válasza , (#121800) üzenetére


Mr K
senior tag

A génlottót szokták emlegetni, de nyilván nem lehet ez az egyedüli magyarázat, mert ha csak a géneken múlna, akkor nem lennének olyanok, akiknél a második (harmadik, stb.) fertőzés a súlyosabb kimenetelű.

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#121802) Asbee válasza , (#121800) üzenetére


Asbee
veterán

Nem zabáltak káposztát alsógatya nélkül így gyenge volt az immunrendszerük. :(

(#121803) lacafaca válasza , (#121800) üzenetére


lacafaca
őstag

a szerencsének ehhez semmi köze. persze jó lózung ez is. aki az elmúlt években megelégedett azzal, amit beadtak neki az maradhat a rendszer hű híve, aki meg vette a fáradságot és csak egy minimálisan hajlandó volt utána nézni mindennek, az már tudja jól ezt...persze lehetne most jönnöm azzal, hogy szépen sorban mindent előre jeleztünk itt többen, ami azóta már bizonyosságot (vagy egy új nevet :DDD ) kapott, de akkor csak alusipkával jutalmaztak minket. sokkal meredekebb dolgok történtek/fognak történni, mint azt a többség még álmában sem gondolna, persze sokkal egyszerűbb most is a struccpolitika, mint szembenézni a valósággal.

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121804) Z.É.T. válasza lacafaca (#121803) üzenetére


Z.É.T.
őstag

*persze sokkal egyszerűbb most is valami összeesküvéselmélet mint szembenézni a valósággal.

Csak segítettem, szívesen! ;]

Meg szólj majd, ha bármilyen minimális tünetet produkálsz, például fantomszagot, akkor összehozlak valamelyik tápos, mekizabáló 140 plusszos testtömegű ismerősömmel, aki többször tünetmentesen esett át a hasonló méretű, táplálkozású és egészségű családjával együtt, hogy adjon neked táplálkozási tanácsokat! :DDD :P

(Kva fárasztó ám ez a sok sületlenség lacám, amivel teljesen hazavágod a hitelességed, faszé' nem engeded már el, kutya bajod, ismerni sem ismersz senkit, akinek baja van, ha nem lenne az egód egy primadonna és egy politikus egyvelegének szintjén, nem lenne kényszered erőlködni ezekkel a marhaságokkal... Mondom, csináljunk egy kertészkedős, táplálkozós topikot és akkor hasznos leszel a fórumon is, nem csak otthon. Nem lenne jobb mindenkinek a pszichózisod helyett? :U )

(#121805) envagyok válasza , (#121800) üzenetére


envagyok
veterán

Nekem pont ma halt meg a legjobb barátom.
A Márciusi 3. Covid oltásáig jó erőben volt, futott, stb.
Az oltás után rohamosan gyengült, kb 30kg-ot fogyott, majd végső stádiumú vegbél, vastagbél, tüdő, máj, és csontrákot állapítottak meg nála.
Annyi derült még ki, hogy 21 decembere óta gond volt az emésztésével
Szóval valószínüleg a rák már benne volt, de az oltás okozta terhelés és az immunrendszer emiatti legyengülése katalizátorként hatott a rákra.
55 éves volt.
Sajnos a Covid, és a covid oltás is gyengít, emiatt előjöhetnek olyan betegségek, amiket egy erősebb immunrendszer még vissza tud fogni.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#121806) , válasza lacafaca (#121803) üzenetére


,
addikt

Ha a szerencséhez nincs köze, akkor mihez van?
Én a saját számítógépemet nem bírom a 2. emeletre fölhozni, mert nem bírom szusszal, nem kapok levegőt. (Ismert tüdőbetegségem nincs, elhízva nem vagyok.) Párom hozta föl, ő még a 10.-re is fölsétálna vele anélkül, hogy kifulladna. Mégis amikor elkaptuk az omikront, ő köhécselt egy kicsit, nekem viszont egyetlen köhintés sem hagyta el a számat. A páromnak egyértelműen jobb tüdeje van, mint nekem, mégis ő köhécselt a covidtól, én meg nem. Mi ez, ha nem szerencse kérdése?
Akiket személyesen ismertem, és meghaltak a covid miatt, mindenkinek jobb tüdeje volt, mint nekem, egyikük sem volt az a kifulladós fajta, mint én. Mégis én élek, ők meg nem. Ha ez nem a szerencsén (génlottó) múlott, akkor min?

(#121807) lacafaca válasza Z.É.T. (#121804) üzenetére


lacafaca
őstag

a valóság az barátom, hogy kegyetlenül meg lettünk (és leszünk ezután még kegyetlenebbül) szopatva, amit ti széles mosollyal, én meg végtelen szomorúsággal dolgoztam fel. az, hogy nem bírjátok elfogadni ezt, mutatja, semmi esélyünk a változásra ;)

@Scorp2011 szerencsétlenség...én nem érzem szerencsének azt, hogy mindent megtettem azért, hogy földerítsem a mocskosságokat és el tudtam ezáltal kerülni ezek minden negatív hatását.

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121808) , válasza lacafaca (#121807) üzenetére


,
addikt

És mi a garancia arra, hogy tényleg léteznek az általad említett mocskosságok, és nem egyszerűen csak szerencséd volt neked is ugyanúgy, mint az összes többi embernek, akik szintén közel nulla tünettel vészelték át a covidot, holott mindeközben semmiféle mocskosság felderítésével nem is foglalkoztak?

(#121809) lacafaca válasza , (#121808) üzenetére


lacafaca
őstag

semmi...ahogy arra sem, ha tűpárnát csinálsz magadból akkor nem kapod el/elkapod, de észre sem veszed/elkapod de nem halsz bele/booster/ba5-6-7-....etc viszont ha tisztában vagy a világgal magad körül, sokkal egyszerűbb (pardon, ma már) bonyolultabb lesz minden :D
az nem kérdés viszont, léteznek...szóval jobb tudni, mint nem...szerintem legalább is. de az én létem, 0 oltásom, 0 védekezésem, ezernyi megelőző praktikám bizonyított...és ez nem szerencse.

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121810) Z.É.T. válasza lacafaca (#121807) üzenetére


Z.É.T.
őstag

De most tényleg azt hiszed, hogy ezt csak te látod át, meg összes retardált a különböző konteó-közeli fb csoportokban, akik ugyanazokkal a maszlagokkal etetik egymást, ahelyett hogy szembenéznének a valósággal?

Barátom, a 90-es évek eleje óta járom ezt az utat, azokban a körökben mozogtam sokáig, amelyeknek isszátok a hazug haszonleső szavait, bekötött szemmel és kimosott aggyal nevezitek birkának, aki nem fordít hátat a valóságnak, amikor nem ért valamit, hanem igyekszik edukálni magát, vagy keres olyat, aki az adott téma nem önjelölt, hanem valódi tudora. Nem működik ám az, hogy a világ milliárdnyi témájából négyben kiokosodtam, akkor abból le tudom vezetni az összeset.

Nincs kedvem hosszasan vitázni, vagy írni akár, csak egy tipikus példa:
Xyz önellátós, vegyszermentes akármilyen csoportban bedobja valaki a hírt, hogy az ismert okok miatt korlátozni kell a műtrágyázást, helyette a vegyszermentes termesztést kell preferálni, amire kimegy ezer gazda hőbörögni (a részükről érthető, hiszen a megélhetésükről van szó), meg a szokásos szarházi huligánok gyújtogatni, rongálni, és a sáragyú csoporttagok kettő perc múlva azon agresszívoskodnak, hogy hogy merik korlátozni a műtrágyát.
Pár perc múlva már megjelenik az antiszemita baromság, hogy azért nincs az Alföld alatt elég víz, mert a Barátság 2 koolajvezetéken kiszivattyúzzák Izraelbe, meg az összes ilyen agylúgozó idiótaság.
Meg persze az is, hogy a birka magyar nem megy ki EZEN DOLGOK MIATT tüntetni.
És az itthoni politikusok, kormánypártiak és velük együtt tollasodó ellenzékiek szélsőjobbtól bármilyen balig hátradőlnek - esetleg még halálra is röhögik magukat - hogy ezekkel az idióta dezinformációkkal sikeresen elterelték a valódi bajokról a buta birkákat.
Nem a hazai, évtizedekkel korábban elbaszott vízgazdálkodásért és annak fikarcnyi megoldási elképzeléseinek hiányáért akarják lámpavasra húzni őket, nem a vegyszerekkel monopolizált, fillerekért felvásárolt földekért, nem az extraprofitért kizsigerelt földekért, az ivóvízhálózat lepusztulásának leszarásáért, dehogy. A szar szemét EU, WEF, Sorosbrüsszelgyíkemberek, amit a hazaáruló torolaciék,drábikék,bogárék és a többi szarházi lenyom a síkhülyék torkán megrendelésre.
És ezzel el is érkeztünk oda, hogy ezek a szerencsétlen flótások maguk is okozói az adott folyamatnak, csak nem veszik észre, hogy hülyére vannak véve.

Szóval, nem, nem én nem veszem észre barátom.
Ti nem veszitek észre, mert akik belőletek tartják fent a saját rendszerüket, sokkal okosabbak és erkölcstelenebbek nálatok, aki meg akár a belét kidolgozva igyekszik megoldásokat keresni ennek a törékeny szar rendszernek egyik másik bajára, amint ütközik valamelyik nagybefektető, pénzember, vagy politikai hatalom hasznával, kettő pillanat alatt tolnak egy karaktergyilokot, valami konteóval és a hülyék azonnal őket tekintik ellenségnek és a saját nyakukat dugják a hurokba.
Ébresztő srácok!
Az a szopatás, az kizárólag a ti önszopatásotokkal együtt tud működni!

Egyébként meg semmi olyan nem történik, amit az utóbbi 30 évben ne lehetett volna kábé évtizedes pontossággal megjósolni, illetve levezetni ok-okozati szinten.

(remélem felismerhető volt néhány kifordított klisé, azokat csak a kedvéért tettem bele)

Ez van, sajnos a többség sötét, mint az éjszaka, de akkora egóval, mint a Himalája és az önreflexió és önismeret teljes hiányával.
És pontosan ők szokták ezt mondani másokra (oh wait! :D ) akik valamihez legalább konyítanak is kicsit.

Több szerénységet és józanságot, különben egymással zabáltatnak fel, akik etetnek a hülyeségekkel.

Szép napot, jó termést cimbora! 😘

Szerk.: typo-kért, béna forgalmazásokért bocs, kapkodva, telóról.

[ Szerkesztve ]

(#121811) lacafaca válasza Z.É.T. (#121810) üzenetére


lacafaca
őstag

nem kell velem vitáznod, tudod jól, mi soha nem fogunk egy oldalon állni. attól én még csipázlak nyugi és nem fogok dührohamot kapni, mert ezt az esszét idetoltad...tudod, legyünk elfogadók, szeressük egymást és minden jó lesz. (nem tudom ez már boomer duma-e) :U
😘

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121812) Z.É.T. válasza lacafaca (#121811) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Boomerek vagyunk, keblemre jobbágytársam! :DDD

(dehogy állunk ellenkező oldalon, csak nem akarod elfogadni, hogy mégsem látsz le a nyúl üregének aljára, mert akkor ki lenne húzva a talaj a pszichéd lába alól, oszt hiába van négy lába, mégis megbotlik ;) )

[ Szerkesztve ]

(#121813) pjen válasza lacafaca (#121811) üzenetére


pjen
félisten

Na, kellett ez Neked. :DD

(#121814) , válasza lacafaca (#121809) üzenetére


,
addikt

"de az én létem, 0 oltásom, 0 védekezésem, ezernyi megelőző praktikám bizonyított...és ez nem szerencse."

Ha nem csináltad volna az ezernyi megelőző praktikádat, akkor szerinted nem lennél ugyanígy itt velünk? Dehogynem. Én sem csináltam, mégis itt vagyok. Sőt, az emberek többsége sem csinálta egészen egyszerűen azért, mert azt se tudják, hogy miféle ezernyi megelőző praktikáról beszélsz.
A hit jó dolog, de amikor átfutsz a piroson, nem azon fog múlni az életed, hogy előtte elmondtál-e egy imát vagy sem. Még akkor sem, ha te ebben hiszel.

(#121815) Asbee válasza lacafaca (#121809) üzenetére


Asbee
veterán

Te még mindig itt tartasz, hogy tűpárna és nem kapod el? Aztán hittem mára már ez nem kérdés. Tévedtem.

(#121816) lacafaca válasza Z.É.T. (#121812) üzenetére


lacafaca
őstag

én legalább bele mertem nézni...ti még ahhoz is nyámnyilák vagytok :P

@Scorp2011 nem 2020 tavaszán kezdtem nyugi...szóval nem tudom mi lett volna, ha folytatom a 2010 előtti életemet, de szerintem má nem beszélgetnénk itt :DDD

@Asbee ...csak a szokásos szövegértelmezési problémád🤣

@pjen szeretek kesztyűzni ;]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121817) Z.É.T. válasza lacafaca (#121816) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Bele mertél, aztán az első vetített hologramnál el is hitted, hogy beleláttál ;] ;)

(#121818) t72killer válasza envagyok (#121805) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ez igen valószínűtlen, uis daganatos betegeknek a legelejétől töményen nyomatták az oltásokat. Mindenütt elsőbbséget élveztek, a 3.-4. dózisoknál is. Így jött ki az áttétesedés + 1-2hullám alatti kórházstopok ahol b.sztak a kivizsgálásokra :( .

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#121819) Asbee válasza lacafaca (#121816) üzenetére


Asbee
veterán

A mikroszkópos videóba is belenéztél, aztán bele is égtél. 🤣🤣🤣

(#121820) Mr K


Mr K
senior tag

Azért ismerjük el, hogy az összefüggések keresése, felismerése és alkalmazása természetesen nagyon fontos dolog, és nem csak az ember sajátja, hanem az állatvilágban is megfigyelhető, mint az B. F. Skinner már 1948-ban bebizonyította.

Kísérletében egy üres ketrecben található egy etetőnyílás, amiben egy óramű biztosítja, hogy adott időközönként öt-öt másodpercig megjelenjen a táplálék, míg a közbülső időben nem. A kísérleti alanyok (galambok) gyorsan felismerik, hogy a táplálék megjelenése valójában a viselkedésüktől függ: van amelyik rájön, hogy oldalra kell fordulni, ha azt szeretné, hogy jöjjön étel, van amelyik a szárnyával verdes, stb. Ezt a felismert viselkedést a továbbiakban következetesen alkalmazzák is, pl. ha letelt az öt másodperc, akkor mindig oldalra fordulnak, hogy ezzel elérjék, hogy a kaja ismét megjelenjen. Sőt, erre a viselkedésre emlékeznek is: ha visszahelyezik őket ugyanabba a ketrecbe, akkor automatikusan alkalmazzák a korábban tanultakat. [illusztráció]

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

(#121821) Dare2Live válasza lacafaca (#121797) üzenetére


Dare2Live
nagyúr

Mondanám, hogy a magyar EÜ erre képes de tőlünk, nyra és persze Kre is nagyon masszívan elszállt a halálozás a csúcs kovid hónapokban.

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

(#121822) syberia válasza lafaty80 (#121790) üzenetére


syberia
veterán

(#121823) lacafaca válasza Dare2Live (#121821) üzenetére


lacafaca
őstag

a világ összes tájáról tudok neked hozni csodás koreográfiával megáldott vonagló eü-s vidiket..tudod, a nagy leterheltségükben ahogy levezették a feszültséget...linkeljem, vagy megvannak ;]

@asbee azon max te röhögtél...aztán lehet majd sírás lesz a vége🤷‍♀️

@ zé azt a világot szerencsére nem ismerem, én a valóságot élem :P

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121824) snecizero válasza , (#121800) üzenetére


snecizero
senior tag

Tényleg megdöbbentő hogy valaki lábon kihordja. Valaki meg meghal benne. Nem is azért mert olyan krónikus beteg. Találkoztam egy fitt egészséges sráccal és láttam hogy maszk volt rajta. Kérdeztem miért hord maszkot amikor nem kell már. Azt mondta hogy fél évet feküdt bent a korházba a covid miatt. Teljes mértékben megértem azokat az embereket akik most is hordják a maszkot amikor már nem kötelező ! Ne ítélj elsőre ! Amúgy meg lehet covidos vagyok ! :Y Nagyon fáj a torkom és nyom a nátha meg a láz. Légkondit nem használok. Ebben a rohadt hőségben megfázni ! Sose voltam nyáron beteg.

Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*

(#121825) syberia válasza syberia (#121822) üzenetére


syberia
veterán

https://howbad.info/

(#121826) t72killer válasza syberia (#121825) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Látom ő is a kerekénél fogva szereti cipelni a bőröndjét/kislábujjánál izgalomba hozni az asszonyt.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#121827) laszlohu


laszlohu
addikt

Nemrég volt róla szó, hogy a pfizer új kísérleti vakcinája milyen titereket produkál, viszont csak a
Ba1, ba4,és ba5 mutációkról írtak, de a MO on legelterjedtebb BA2 - es mutációkról semmit.

(#121828) Z.É.T.


Z.É.T.
őstag

:DDD

(#121829) , válasza snecizero (#121824) üzenetére


,
addikt

Számomra az a legmeglepőbb, amikor egy háztartáson belül 0-24-ben összezárt emberek esetében míg az egyikük igazolt covid beteg (és tünetei is vannak), addig a másikukról meg szó szerint "lepattan" a vírus, pedig bőven lenne lehetősége elkapni és megbetegedni, de ez valami miatt mégsem történik meg.

A maszkot hordtam én is tavaly egész évben, végre volt egy normális évem, amikor nem voltam allergiás.

(#121830) lafaty80 válasza syberia (#121822) üzenetére


lafaty80
őstag

Ok, de a hsz-t is olvastad, vagy csak linkelted nekem? (tudok erről) :F

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#121831) pjen válasza , (#121829) üzenetére


pjen
félisten

Ha nem így lenne, régen kihaltunk volna. Szerintem ezt hívják genetikai változatosságnak.

(#121832) -Skylake- válasza lacafaca (#121791) üzenetére


-Skylake-
addikt

"dehogy. el nem tudjátok képzelni az életet ezek nélkül"

Hat mondjuk pont az orvoslas fejlodesenek koszonheto, hogy mar nem 30 hanem 70+ ev atlageletkor. De az nagyon cuki, hogy te el tudod kepzelni enlkul...

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#121833) , válasza pjen (#121831) üzenetére


,
addikt

Lehet, nem értek hozzá. De amúgy nem azzal riogatták az embereket, hogy mindenki el fogja úgyis kapni? Karanténban egy családon belül egy légtérben maximálisan adott is a lehetőség erre, és valami miatt mégsem történik meg minden esetben. Pl. nálunk így volt ez a szüleimnél is, meg húgoméknál is. Volt, aki ágyban fekvő beteg volt, meg volt, aki el se kapta tőle, pedig ott volt vele egy légtérben egész nap.

(#121834) envagyok válasza , (#121833) üzenetére


envagyok
veterán

Nálunk is a párom is pozitív volt, a kisfian is.
Én vigyáztam hetekig a gyerekre, egymást nyaltuk, összebújva néztúnk filmet, mesét.
Én egy pozitív tesztet se tudtam ezek után produkálni.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#121835) pjen válasza , (#121833) üzenetére


pjen
félisten

Szerintem mindenki megfertőződik, az egyik ember beteg lesz a másik nem. Sógornőm 70 múlt, van egy csomó betegsége és úgy ment át rajta a koid mint egy megfázás két nap alatt, pedig akkor még oltatlan volt. Az meg, hogy mit mondanak nagyon sok mindentől függ. Politika, gazdaság stb, esetleg köszönő viszonyban sincs a koviddal.

[ Szerkesztve ]

(#121836) , válasza pjen (#121835) üzenetére


,
addikt

Na de a negatív teszt nem azt jelenti, hogy nem fertőződtél még?

(#121837) pjen válasza , (#121836) üzenetére


pjen
félisten

Lehet a szervezet előbb legyőzi mint, hogy az alkalmazott teszt kimutatná.

(#121838) Asbee válasza pjen (#121835) üzenetére


Asbee
veterán

Nekem is az elmúlt pár hónapban 2x kapta el a 90 éves nagymamám, stroke után és enyhe szív és tüdő betegséggel. Ha nem tesztelgettek volna kórházban és szaniban nem is tudtuk volna mert semmi baja nem volt. Jó lenne lassan ha tudomány etéren is tudna valami felmutatni min múlik ez. Gondolom nehéz mert mindenhova eljut ez a szar és elég valahol egy kis "hiba", hogy tüneteket, vagy súlyosságot okozzon. De ahol tart a tudomány, akkor is , ennyi idő után....

(#121839) t72killer válasza , (#121836) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Előfordul fals negatív, főleg gyorstesztnél és főleg tünetmentes fertőzésnél.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#121840) lacafaca


lacafaca
őstag

[link]

"Until we know more, it seems sensible to wear a face mask to limit exposure to windblown dust, filter water to remove contaminants, and buy food grown in healthy soil." :DDD

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121841) t72killer válasza lacafaca (#121840) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Elég sz.r film volt.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#121842) lacafaca válasza t72killer (#121841) üzenetére


lacafaca
őstag

és mondja valaki, nem érettünk meg a pusztulásra...defektes, korcs világ :N

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121843) Z.É.T. válasza lacafaca (#121840) üzenetére


Z.É.T.
őstag

A növényvédőszerek vegyszerek miatt aggódjon, aki nem lép tovább (oké, a melósokat sajnálom a fődbe, meg a szántóföldi szomszédságot), a nehézfémeket megoldják az ászkarákok (pincebogár), a mikroműanyag az probléma, de az meg a Himalája tetején is ott van már.

(#121844) lacafaca válasza Z.É.T. (#121843) üzenetére


lacafaca
őstag

az nem probléma b+ meg a talaj nélkül, full kemikáliákon nevel mocsok...de ne túrd a fődet, mer belehalsz. agyrém :DDD
az anyaföld sajnos beteg és le fogja küzdeni a kórságát ez biztos...a tumort, amit úgy hívnak: ember. megkaptuk az utolsó utáni lehetőséget 2020 tavaszán, hogy változtassunk. sikerült? lófaszt...inkább még lelkesebben merjük azóta a szenet a kazánba...ezt is elkúrtuk. evvan :)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121845) t72killer válasza lacafaca (#121844) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

talaj: pl ilyeneket művelünk vele :(
bár ez semmi a sok ólomhoz, nem-lebomló szarokhoz képest :(((

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#121846) -Skylake- válasza lacafaca (#121844) üzenetére


-Skylake-
addikt

"az nem probléma b+ meg a talaj nélkül, full kemikáliákon nevel mocsok..."
.
Mar meg se lepodok igazabol, hogy te a hidrokulturas novenyben sem hiszel, fuggetlenul attol hogy a szemed elott no ki... Azt erzem amugy, hogy te magat a fejlodest vagy keptelen feldolgozni, neked nem a hidrokulturaval magaval van bajod, neked nem a gyogyszerekkel magukkal van bajod, nem egzakt termekkel / megoldasokkal hanem konkretan azzal, ha valami evolvalodik. Legkozelebbi pelda a hidrokultura, kutatok/biologusok/mernokok (nalad sokkal sokkal, SOKKAL okosabb emberek) megoldottak, hogy olyan kornyezetben is lehessen taplalekot eloallitani, ahol nem annyira szerencsesek a kurolmenyek, ezzel ki tudja hany masik szemelynek lehetoseget adva arra hogy _egyen_ , de nem nem, neked nem. Kapja be mindenki, ha olyan helyre szuletett ahol a foldben nem el meg az eheto noveny, hat igy jart.
Olyan dolgok ellen harcolsz (konkretan harcolsz) , amik masoknak egy konkret es jol megfohato eletminoseg javulast hoznak, akar hidro novenyek, akar gyogyszer, akar akarmi.
Neked tenyleg az a bajod, hogy lemasztunk a farol. Engem csak az az egy vigasztal, hogy nem neked lesz igazad. Az ember evolvalodik, naprol napra es mindig probal mindent jobban megoldani. A hidro noveny egy eszmeletlenul gyonyoru megoldas, ami a jovoben kulcsszerepet jatszhat a taplalek eloallitasaban es hala az istennek, hogy ezt mar nem kell moldani, mert nalunk sokkal okosabb emberek mar reg belattak hogy megoldando problema, es megoldottak. Tarts csirket, meg fasztudja mit, nem fenntarthato, majdnem oromomben sirtam, mikor az eu nemreg engedelyzte a lisztkukac farmokat. Mert azok VALOBAN megoldast jelentenek a mindennapi problemakra. Elj a multba, nem erdekel senkit, de pont azt elvitatni ami miatt eljutott oda az emberi faj ahova, az iszonyu cringe.

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#121847) -Skylake- válasza -Skylake- (#121846) üzenetére


-Skylake-
addikt

A masik full cringe pedig ez az "anyafold" faszsag. Legyen tiszta : olyan szo, hogy kornyezetvedelem abban a formaban amiben hasznaljuk nem letezik. Nem a kornyezetet kell vedeni, hanem az embert benne, az ember szamara idealis korulmenyeket. Ez az egesz bolygo semmi tobb, mint egy d=12.742km kavics. Nincs mit vedeni rajta, ez nem egy szerves entitas, a bolygo egy platform. Ha itt majd 500 fok lesz es csak lava, tokmindegy, ha -200 fok lesz es orok tel, az is. Azert kell "kornyezetet" vedeni, hogy az embernek legyen lehetosege eletben lenni. A masik 7 bolgyon a naprendszerbe szar sincsen, se viz, se levego, se legkor, nehol meg szilard talaj sem. A fold abban az EGYETLEN dologban mas, hogy itt lakunk.
Ez egy iszonyatosan tulmisztifikalt es teljesen irracionalis hozzaallas, hogy "anyafold". Ez egy kurvakicsi kozetbolygo, amin nekunk idealis korulmenyek vannak. Ennyi, semmi egyeb.

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#121848) lacafaca válasza -Skylake- (#121846) üzenetére


lacafaca
őstag

kedves egészségetekre hozzá...jól látható a fogyasztásuk következménye a fejlett országokban. lájkolja e szemléletet a big pharma 👍🤣

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#121849) pjen válasza -Skylake- (#121847) üzenetére


pjen
félisten

Ezt azért még párszor átfogalmaznám a helyedben mielött törlöd.

(#121850) lacafaca válasza -Skylake- (#121847) üzenetére


lacafaca
őstag

ja hogy ez is nekem szólt...hááát...nincs több kérdésem...elvesztünk :C

@pjen fölösleges, sajna ez a bugyuta technokrata felfogás vette át az uralmat és félő, ebből már nincs is visszaút...a félelmetes, hogy ezt teljes meggyőződéssel vallják és harcolnak érte, miközben a következő generációk elől zabálják föl az életteret és teszik teljesen élhetetlenné ezt a semmi kődarabot...persze, mert vannak marhák, akik elhitetik velük, majd elköltözünk:DDD

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.