Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
május 1-én avatják a debreceni stadiont.
tv nem közvetít belőle asszem semmit.
biztos félnek, hogy csak félház lenne a megnyitón...de nem néz ki az sem gyengén.
(a fradi stadion nem sokkal, de talán kicsit szebb lesz.)****
erre a ponyvára ha ráesik fél méter hó, beszakad.
nem vagyok statikus, állványzat biztos elég erős, de a ponyva egy embert nem bírt el, meg is halt.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bandus
veterán
válasz Ps Vita #42953 üzenetére
tényleg szép reméljük, hogy a meccsekre legalább a fehér székek fele megtelik külön dicsőség, hogy ilyen stadionokban játszhat majd a jövő generációja döntetlent gibraltárral. laknak ott egyáltalán annyian, hogy kitegyenek egy focicsapatot?
szánalmas.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tibiajax
nagyúr
tippek, ma esti meccsekre? (real madrid nem játszik)
egyikre van már egy biztos tippem
..nem az Arsenal-ra -
L_YKing
addikt
Főleg hogy vezet az ellen
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
venember83
nagyúr
1-0 már nem lesz. 1-1, ez bőven jó lenne B csapattal, de ha már az A csapat van fent, akkor legalább győzzenek.
-
Integra
titán
na, gülü gólt lőtt
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Richard!
addikt
Beazonosították és örökre kitiltották a Villarreal stadionjából azt a szurkolót, aki banánt dobott a pályára a barcelonai Dani Alvesnek vasárnap. A drukkernek az éves bérletét is azonnal visszavonták.
Nem sokat szaroztak...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Richard! #42964 üzenetére
a barom.. megetette Alvest, az jóllakott, erőre kapott, az idiótát meg kitiltották örökre
ezt a fasztna de, remélem nézitek az ágyús meccset.. ezek a szarkák mindig is feküdtek az arsenal-nak egyébként, mindig olyan jó meccseket játszanak egymással, ilyen redvás 0-0-ák, meg 0-1-ek sosincsenek, sok gól, szép játék, és ált. ágyús győzelem
Özil megint szépen játszik, jaj hogy szopatta itt a félidő végén jobb szélen a szélső védőt komoly volt -
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #42968 üzenetére
1-2
tipp reload -
bagyulajuve
addikt
ez baba volt Llorente
Resistencia eterna
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #42967 üzenetére
"Alvest, az jóllakott"
nem ismered alves éjszakáját.
bele volt injektálva némi hashajtó a banánba...természetesen riszpekt uefa, ifa, fifa, tufa, nasa, f-om tudja.
és no rasszizmizé-hozé. vagy mi. persze.
de éljen a brasilian banana! up!!!fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
-
szab.tam
nagyúr
a legjobb módon kezelte le a dolgot.
írhatunk hozzá ezer hsz-t, mémetetet. netneketet. izékokat.
ő pontosan tudta, hogyan kéne véget vetni a témákoknak.
abban a pillantban, kellő fricskával.
ennyi...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bandus
veterán
a mai tippem 0-1, esetleg 1-1, de szerintem a real jut be a döntőbe (nyilván ). ronaldo egészségesnek tűnik, marcelo is visszatérhet, a védők fejelnek még pár gólt és meg is van a régen várt döntő
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szentes711
tag
válasz bandus #42984 üzenetére
A Realban mintha én is több motivációt éreznék.
Sztem hasonló lesz a meccs képe mint Spanyolban de sokkal gólratörőbben ás rengeteg mozgással,valamint azon sem csodálkoznék ha Anchelotti tegnap megnézte volna az Atleti-CFC meccset,hogy megnézze hogyan is működik ez a Mourinho féle 4 középső védős rendszer!
A Bayern meg sokban függ Ribéry játékától
[ Szerkesztve ]
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Tibiajax
nagyúr
fu, milyen hsz-özön lesz itt ma este..
-
vans?
őstag
Mar most ra vagyok porogve az estere...
hábm bábm
-
nextman
aktív tag
Nem teljesen ertem amugy a banannak mi koze a rasszizmushoz, arra utal, hogy a celszemely majom, nem a borszinere.
Nemetben pl. Oliver Kahn rendszeresen kapta a gyumolcskosarat, de Manuel Neuer is kapott mar Dortmundban. -
viharhozo
addikt
válasz Ps Vita #42979 üzenetére
Ha nem tengne tul Pepo egoja, es a tavalyi BL-donto kezdojet rakna fel, akkor a Bayernnek lenne realis eselye (mondjuk 30%) arra, h harom golt rugjon es tovabbjusson.
Ha megint 65 percet kell arra varni, h a kezdo osszealljon, akkor nyilvan csak a labdagombolyus marhasagban lehet bizni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
KisTücsök
addikt
Petr Cech, John Terry, Eden Hazard és Samuel Eto'o is a csapattal edzett kedden. Hmm...
Dzsudzsit meg nagyob leakarja passzolni a Dinamo.
-
Integra
titán
nógrádi ropogós és heineken pipa, jöhet este a meccs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika