- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
...azért most a Szoboszlai-Kerkez páros nem mutat rosszul
20 éve Gera volt, aki a pl-ben megvetette a lábát és most egyszerre van 2 olyan játékosunk, aki nem ritkán csapata legjobbja
...melléjük lenne jó, ha csatlakozna védő és támadó poszton is pár tehetség... kijött a törökök ellen, hogy hiába adnak mindketten perfekt labdákat, ha nincs aki berugdossa... cserébe meg a védelemben is legalább balfaszok vagyunk 
-
-
válasz
bandus
üzenetére
Ez a mentalitás max. a korábbi esetek elbagatellizálására jó, kösz, nem kell!
Nincs olyan, hogy 3-at kellett volna rúgni, az, hogy nem jött a 3 gól egy teljesen különálló tényező a JV-k tevékenységétől.Lefekvéskor pont. valami Paks-ETO meccs ment, ott vérzett is a vádli a stoplitól, nem lett piroska...
-
válasz
bandus
üzenetére
Nem kell ezt túlgondolni. Ha nem róla lenne szó, mint magyar prémium gyümölcs, senkinek fogalma sem lenne róla, hogy van egyáltalán ilyen pozíció.
Szurkoltam neki, hogy lépjen előrébb valahol, egyelőre ez nem jött össze.#222947 Creative997 : Ha megnézed a listát, mind említésre méltó szakember, akik alatt dolgozott.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
nemtom..
úgy vagyok talán vele, h nem szurkolok senkinek
meglesz egy kényelmem
bárki is rug gólt, az úgy jó lesz ...valamirenekem alapvetően egyenrangú a négy kedvenceim. de.. volt már barca-inter pl, és akkor az intert éreztem magamban dominánsabbnak. meg volt már inter-ajax is, na az szar volt, jah
asszem, ha pisztolyt fognak a fejemhez és egyet kellene csak megmondanom, akkor az az inter lenne
-
válasz
bandus
üzenetére
legnagyobb vicc itt az hogy nem került be a szezon csapatába, teljesen érthetetlen és megmagyarázatlan
carvajalnak voltak semmiből clutch momentumai, de nem irányít, védőnek meg nem jó, minden bl meccsen legalább 1 xg-t róla kaptak, az hogy utána minden ellenfél balfasz volt már inkább szerencse -
-
cyberkind
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Így is kinyírják a játékosokat az ezernyi meccsükkel, amiből még visszaadni se akarnak, én értem az elégedetlenséget a csapat oldalán.
Támadó, de nem csatár, főleg nem olyan, mint CR, inkább helyzetet tud teremteni, abban nagyon jó.
Szóval, passz az egész.
Ennyi, Rodrié lett valahogy, ez így megint egy rablás Sneijder után.(
) -
cyberkind
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Azt suttogják a legendákban, hogy semmi más nem történt, csak az Uefa nem barizza a csapatot és/vagy Pérez-t, ezért lófaszt fog kapni egyéniben a csapat, vagy igaz, vagy nem, ha nem Vini, akkor miért nem Carvajal utána, eléggé nyilvánvaló, ettől függetlenül én örülök Rodri-nak, csak nem értem, hogy ugrotta át a másik spanyolt.
-
válasz
bandus
üzenetére
En ezt nem lattam jonni. Tobben is irtatok, hogy lehet keresnivaloja a Barcanak, de nem mertem optimista lenni. Ennyire vegkepp nem.
Sajnos nem lattam a meccset, csak statisztikakat nezegettem, felidoben 8-0 v 8-1 volt a szogletarany, a masodik felidoben, a gol(ok) elott 75-25% a labdabirtoklas a Barcanak.Ha valaki azt mondja egy hete, hogy Real, Bayern, 6 pont, 8 rugott gol, minimum hulyenek neztem volna
Es nyilvan korai meg unnepelni, de azt mar most ki lehet talan jelenteni, Flick nagyon jo valasztas volt, megkovetem magam, en nem hittem/remeltem. Ahogy azert is, hogy en nyaron Raphinhat (bevetel) es Lewat (berkoltseg) vilagga zavartam volna...
Remek, szemtelenul fiatal, tehetseges, sikerre ehes csapat van most Barcelonaban, csak a pad lenne hosszabb. De a jovokep nagyon tetszik
-
válasz
bandus
üzenetére
Szombat 21:00. Az én tippem, hogy szerintem addig nem bírok ébren maradni

Hazai pálya miatt szerintem a Real a favorit. Én a tegnapi Barca meccset nem láttam, csak összefoglalót, lehet hogy lesimázták a Bayernt, de az összevágott videóból nekem úgy tűnt, azért volt néhány balhimbilimbi megoldás a védelemben - azokat meg egy Real könyörtelenül ki fogja használni.
Akad sérült mindkét oldalon dögivel, azon is múlhat, azon is, Vini és Mpubi épp milyen napot fog ki, illetve Modric varázsol-e, ha pályára lép. De már az is nagy szó, hogy előzetesen nem országos egyesnek tűnik a meccs

-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
...az ilyen eseteket nem tudom, hogy hogy kezeli a klub: szerintem simán szerződésben van, hogy folyamatosan konzultálni kell velük a legkisebb sérülésnél is és küldik a saját embereiket... nem gondolnám, hogy Rossival ketten döntöttek mindenről... x évre ő most a klub egyik legnagyobb befektetése, amilyen profizmussal kezelnek sok dolgot, tuti kapott engedélyt, hogy bizonyos feltételekkel játszhat... (kerülte a komolyabb kontaktokat és olyan sprinteket se eregetett, amivel felírta magát a pl toplistájára)
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Két éve becoptam egy arccsont törést foci közben. Egyfelől remélem jobb kezelését kap , másfelől remélem a helyzethez képest szerencsésebb kimenetele lesz, mert ez amúgy simán maradandó pl ha elkapta az arc vagy szem idegeket - lasd nálam. Elsőre azt hittem a nyelvét nyelte le a visszajátszást követően én gerincre gondoltam amikor mindkét keze görcsbe került

-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
"LARKE: ELMARADT EGY SZÁZSZÁZALÉKOS TIZENEGYES; MAGYARORSZÁG NEM VOLT JOBB"
...szerinte meg félre volt fújva
...és első félidőben helyettük is mi kaptuk a világ összes sárgáját, valamint ott volt 2 11-est érő szituáció, amiből ez volt az egyik... az a durva, hogy ezt vizsgálta is a var és nem adták meg... nem ez volt az eb legrosszabb játékvezetése, én fel se veszem, ha "csak" ennyire fújnak ellenünk klub/válogatott szinten, de hogy valaki az ellenkezőjét állítsa? a lófasznak is van ám vége
...ja és arról a helyzetről beszélünk, amikor a skót megjátszhatta volna simán a labdát, de inkább bevetődött Orbán elé büntetőben bízva?
az nálam inkább sárga+kifelé szabad volt (ami elmaradt)ui: Csoboth Kevinért bejelentkezett már a cselszki?

-
válasz
bandus
üzenetére
Majd nézd vissza a lassítást, tisztán látszik rajta, hogy amikor egy vonalban volt a kapussal a labda (sőt, már túlment), konkrétan akkor reagálta le (nézett oldalra) és akkor sem vetődéssel, hanem csak egy oldalra lépéssel, mert már rég késő volt és nem is volt lendületben.. És kb. 2 méterre lehetett tőle a labda. Semmit nem nyomott a latba, hogy ott állt az ellenfél játékosa.

-
-
-
cyberkind
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Másrészt, a két játékos egyik erőssége a gól lövés, a másiké meg a helyzetek kialakítása, Vini sose volt jó befejező, ellenben annál jobban tud alkotni a szélen, ahogy ez a döntőben is láttuk, és legutoljára a legszomorúbb tény, hogy ilyen éra, mint volt a CR-Messi duó soha a büdös életben nem lesz, mindketten olyan szinten más dimenzióban mentek, mint addig senki más, és ezt tudták hozni hellyel-közzel 15 évig, egyszerűen csak hihetetlen, ha az ember a számok mögé néz, amik iszonyatosan magasan vannak...
Ez van, el kell fogadni, hogy az új generációból senki se tudja még megközelíteni se őket, nemhogy többet.
-
-
válasz
bandus
üzenetére
Természetesen nem csak ez, olvass vissza, mit írtam a taktikákról, de egy része ez is, mint pl. a félidei egypercesek a fityess propinak.
A Szityó egyelőre ezt a péelben tudta magának megteremteni, hogy merre húzzon az ág, ha xarban vannak.
Vagy épp jókor remegjen meg Son lába. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
ne viccelj már
akárhová is ment volna, disznófejet nem kapott volna. max egy kis ejnye bejnyét, a kőkemény barca-ultráktól
de a hófehér madridba??
olyan volt, mintha szándékosan tette volna ezt meg, hogy a lehető legnagyobb rosszat okozza, amit csak tud - ha már eligazol
az akkori gárda egyik legjobbja, a leggyűlöltebb riválishoz átmegy, a csúcson??.. ezt soha, sehol nem bírták elfogadni, de a barca-madrid kontrasztnál nagyobb sztem nincs is a világon
a két milánói gárda, de akár az inter-juve, de sztem a két manchesteri alakulat kontrasztja is elbújhat igazából a két spanyol gigász (eleve ugye nacionalitási ellentétek is befigyelnek kőkeményen) ellentéte mellett.. de a portugál köcsög csak meglépte
a malacfej a legkevesebb volt, amit kaphatott.. örülhetett, h valami félőrült le nem lőttemondom ezt azért, mégegyszer, mert akkor figo mocsok nagy erőssége volt a katalánoknak. nem csak egy kis, másodrangú hátvédecske volt vagy valami hasonló.
konkrétan a csapat motorja -
Tibiajax
nagyúr
-
-
mvkly
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
Erről a Chelsea tudna bővebben mesélni

Máskülönben csak a Tchouaméniért kitolt 80misi lenne a rubrikában, helyette a 19-es nagy bevásárlás is oda volt még elkönyvelve a szerződések hossza miatt.#208475

Szerintem ezen a Barcán már csak az segítene, ha a sociók belemennének a klub eladásába. Az meg szinte lehetetlen. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Nézd, ha a madrid szabálytalankodik és nincs sárga az egy dolog(Valverde/ Adeyemi).
De amikor 2x szabálytalankodnak a bvb-vel és a madrid kap szabdrúgást az furcsa.
Ha Hummel hozzá se ér Viniciushoz és az ezt megreklamáló Schlotterbeck azonnal sárgát kap az már nevetséges......
A helyzeteket be kell rúgni, a mérkőzést meg a szabályoknak megfelelően kell fújni. -
venember83
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
De, kiváló volt Barzagli és Chiellini mellett, határozott volt, kiválóan tudott indítani. Barza visszavonulása után már azért egyre nyilvánvalóbbak voltak a hiányosságai, a rossonero csapatban meg egyenesen pocsék volt, ezt talán meg tudja erősíteni pár milanista.
grizlisandor: Most nézem a 17/18-as szezonban miért száműztétek AC Milanba?
Mert az összes érdeme elismerése mellett egy borzasztóan nehéz ember, aki túl sokat képzel magáról, plusz forrófejű és takonygerince van, ami ugyancsak megnehezíti a vele történő együttműködést.

-
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
...nem gondolnám az ő kizárólagos nagy visszaesésének, vagyis inkább az egész csapat bezuhant és velük tartott... remélem 60. perc körül Klopp felküldi és bizonyíthat... lehet, hogy 1 hónap múlva köszönni fogjuk neki, hogy nem futtatta csapágyasra, nem rúgták szét ilyen AV-k... valamint éhes lesz az eb-re

-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
ez nem fóbia: szerintem pl-ben a meccsek 90%-ára teljesen objektíven rá lehetne húzni, hogy részrehajló volt a bíráskodás
és itt nem arra gondolok, hogy egyik oldalra 8 lökésből 6-ot fújt be, másik oldalra meg 10-ből 7-et... kijelenthető, hogy ott a legszarabb a játékvezetői felhozatal és elsősorban a megcseszteri csapatokat tolják ész nélkül...
vissza lehet nézni, hogy pl most hétvégén kopaszköcsög tírnit szidtam-e? vagy korábban szerintem írtam olyat is, hogy "na, ezt ratkinson most korrektül fújta" ...tartottam ezektől a bíróktól mindig, de soha nem kezdtem el őket addig szidni, míg nem borították rendesen a pályát... most olivér került az első helyre, mert tőle normális bíráskodást már jó ideje nem láttam 
...ja és +1 bizonyíték, hogy nem az én fóbiám: nemzetközi lapokban is nem egyszer cikkeznek félrefújt meccsekről
onnantól ez végképp nem az én kitalációm, hanem egyértelmű tények#206660: ezt én is így gondolom
ott akció közben nem lehetett szemmel megítélni, ezért nem lett volna szabad megszakítani a támadást... 99% hogy les volt, de ehhez kellettek a képek meg a visszajátszás, hogy dönteni lehessen... akkor lenne igazán cifra, ha érvényes lett volna a gól és így elveszik... 
-
-
BenHans
addikt
válasz
bandus
üzenetére
NDicka rosszulléte miatt a félbeszakadt meccsre vissza kellett utazni Udinébe 25 percért.
Gravina azaz Pilátus engedélyt adhatott volna a további halasztásra, de inkább a klubok döntéshozóira bízta (mosta kezeit), ott pedig csak a Milan szavazott igennel, a többi trágya leszavazta.Így a Róma utazott+játszott múlt hét csütörtökön, utazott+játszott vasárnap Nápolyban, míg a 'kusen szombaton játszott otthon, előtte hétközben semmi.
Ehhez képest a sokak által várt "a Roma szét lesz kapva le lesz focizva" elmaradt, ami az említett okok tükrében nem is olyan rossz.
Emellett DDR pár hónapja vette át a Rómát, Xabi nem, jobb is mélyebb is a kerete a 'kusennek, DDR egyelőre abból főz amit örökölt. -
-
válasz
bandus
üzenetére
Ehhez a Gázprom témához annyit, hogy a Partizán is foglalkozott vele tegnap, négy szakértőt bevonva. Érdemes meghallgatni, mert elég objektívan járják körbe a témát, nem egyoldalúan.
A legelső, 24.hu-s szakírójánál, érdemes meghallgatni, hogy amit pl. a kettős mércéről, és a képmutatásról mond, az arab befolyással kapcsolatban, konkrét példákkal. [link]
Egyébként a HVG megkereste, a jelenlegi mezszponzort, a Telekomot ezzel kapcsolatosan, ahonnan azt a választ küldték, hogy a szerződésük 2026-ig szól, és azt ki is akarják tölteni. [link]
Bizonyos belsős tutiinfósok már arról beszélnek, hogy nem feltétlen mezszponzor lenne a Gázprom, hanem a stadion Sky-Boxaival kapcsolatosan lenne valami deal, de hogy mi, az az még passz.
Csak úgy érdekességként, a stadion 2014-es átadása után, a 2015-ös Sky-Box árak ilyenek voltak.
-
válasz
bandus
üzenetére
Ugye az alaphír is tartalmazza, hogy már kb. egy éve zajlanak a szponzorációs tárgyalások, és lehet azért húzódott ennyi ideig, mert az orosz fél tárgyaló képviselői, folyamatosan kiestek Moszkvában a nyitott ablakokon
, de egy biztos, hogy a tárgyalásokról, a Telekom is tudott, és nem most, az NSO-s cikkből értesültek erről.
Szóval, ha voltak ezügyben aggályai a németeknek, azt már jelezték a klub vezetésének, és valami egyezségnek kellett születnie ebben a témában is.
Minden másra, meg majd akkor térjünk vissza, ha hivatalosan bejelentenek bármit is. -
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Davids, vagy Fabio Aurelio?

...soha nem voltam holland/Ajax drukker, de már általánosban megismertem a nevét Ajaxdrukker osztálytárs miatt és onnantól ha tehettem, figyeltem rá és én is nagyon bírtam...
adogatott Kluivertnek olyan labdákat, hogy ha abba a legsutább formájában levő Darwinunk nyúl bele, akkor is biztos gól 
...én ma a 'poolban Hyypia-nek örültem nagyon
kedvenc védőim között stabilan ott lesz szerintem mindig... talán van Dijk fogja utolérni a számait idővel a 'poolban
védőmunkában is kiemelkedő volt, de gólokat is termelt rendesen (ha nem csal a statisztika, 421 meccs, 31 gól, 23 sárga és 1 piros lap... cb-től szerintem nem rossz) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
20 éve Gera volt, aki a pl-ben megvetette a lábát és most egyszerre van 2 olyan játékosunk, aki nem ritkán csapata legjobbja 
Vajon beverik az utolsó szöget Pep koporsójába?
)