Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
ma este hajrá PSG, hajrá Lewandowski !!!!!
-
DeathAdder
veterán
Mata moonwalk, szakadok
-
Sickboy25
addikt
Kassaié a Basel meccs...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #41286 üzenetére
Akármekkora Rat, ez igen kedves gesztus, még akkor is, ha megrendezettnek tűnhet.... De nem biztod, hogy az...
Pár napja C hívta meg a Lengyel kis srácot, meg a családját, aki a kómából C-re kelt... Ezek szép dolgok ebben a mai pénzéhes világban...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #41288 üzenetére
nana, ipszilon Tourét nem szabad bántani
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #41287 üzenetére
Vasárnap (fél3kor ) átharaphatná yaya torkát
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz DeathAdder #41286 üzenetére
Ő is ember mégha időnként vérfarkasnak képzeli is magát.
Més que un club!
-
pohár
félisten
válasz #81562624 #41282 üzenetére
bármilyen hihetetlen, a parkok már csak ilyenek
egy vörös Poolos lasztival játszott a srác, aztán az tűnt fel a zöldben
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz #81562624 #41280 üzenetére
"Képtelen vagyok tippmixen nyerni! Nincs mese, emelni kell a tétet..."
nem tudom, mire gondoltál?
valszeg több karton 4 rétegű pzs-t veszünk a könnyhullajtáshoz, ami együttérzésünk következményét vezeti el....
ha emelni akarod a tétet, ne tipszmixűjé'.
orosz rulett.
valszeg idővel te leszel az első, és ígérem, velőt rázó élmény lesz.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
Daniel Sturridge plays school camera prank - nagy arc
Suarez meg egy parkban focizott egy Down-kóros sráccal és a nagybátyjával (ha jól rémlik), csak úgy spontán
-
törölt tag
Képtelen vagyok tippmixen nyerni! Nincs mese, emelni kell a tétet...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #41266 üzenetére
De ez az, hogy te nem a személyiségük miatt utálod őket, hanem mert a City-ben játszanak...
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
7600 GS
addikt
-
fatal`
titán
Port.hu
Labdarúgás (ism.)
Serie A, PSG-Reims
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #41273 üzenetére
nna, jóvan
de mi a rák van, nem adja semmi a juve-meccset??
ja, héttől volt[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Mi a fene!
Vezet a Milan! -
KisTücsök
addikt
lol. Tott'ham. Mekkora hiba.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szentes711 #41271 üzenetére
de most nem?.. mindig egynullra nyernek
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #41267 üzenetére
1-0
-
Integra
titán
válasz venember83 #41267 üzenetére
livorno kieső helyen van, tehát még okozhat is akár meglepetést, bááááár, a juve ellen.. reálisan nézve juve
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sh4d0w
félisten
-
venember83
nagyúr
Tippek ma esti Juventus - Livorno meccsre? A Roma tegnap győzött, így már csak öt pont az előny, de most a Roma van meccselőnyben.
-
DeathAdder
veterán
válasz Ps Vita #41265 üzenetére
Annak az embernek előtte olyan honvágya és pánikrohamai voltak, hogy a nyári tornákon is majd beleőrült
Perszeh a pénz motivál, kit nem motiválna?
Az arcukra van festve, hogy fáj a micsodájuk mindenre.Én rengeteg City játékosban csalódtam, mert tényleg sokuk nagyon szimpatikus volt, és nagyon meglepődtem, hogy pl. Silva, Navas, Kun oda ment.
Ilyen Cavanin, Falcaon nem lepődök meg, de rajtuk igen.. -
Ps Vita
őstag
válasz DeathAdder #41264 üzenetére
Az,hogy sokat keres,nem zárja ki,hogy ugyanolyan motivált legyen
Esküszöm,mint jellemhibát mutatod be a magas keresetük... -
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #41263 üzenetére
Navas?
Akit a nagy pánikromaiból és honvágyából csak a heti 200+ ezer fonttal lehetett kiábrándítani?Kinél kell gondolkodni a Poolnál? Sokan nem kedvelik Suárezt, de Sterling? Az igen, te vagy az első akitől ezt hallom
Sterling legalább úgy robotol gyerek létére, mindez ellenére házimunkát végez otthon a sziti kinyalt seggű játékosai ellenében, és nem a heti 250 ezer motiválja, de a lényeg h irritál
Agüero, aki azóta is azt mondja, hogy a Realba szeretett volna menni, de a Madridiak nem adtak érte ajánlatot?
Idézem: „Ha a Real Madridot érdekeltem volna, ott lennék. Nem volt más választásom, a Cityhez szegődtem. Egyúttal megragadnám az alkalmat, hogy tagadjak egy, az angol sajtóban nekem tulajdonított állítást: attól, hogy az Atléticóban futballoztam, még lennék a Real Madrid játékosa.”Az meg h Hart miért "mérföldekkel" szimpatikusabb mint Minyon, vagy Yaya mint Gerrard nem tudom. Egy dolog h te kit "imádsz", és h mit mond a vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #41259 üzenetére
Kompany-t imádom, mellette még Hart, Jesus Navas, Aguero, Yaya, David Silva. Még vannak, de te is érzed hogy ennyi is elég. Aki árnyalja a képet: Nasri
Poolnál viszont már gondolkodni kell. Többek között a kettő húzóemberük irritáló. mellettük még Sterling, Skrtel akiket nem szívesen látok.Chelsea még rosszabb, mert ott a klubot is finoman szólva nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Nem mondanám a szitit se antipatikus csapatnak, de egyénekre bontva a cselziben vannak legalább olyan játékosok akit nem elsősorban a pénz hajt, erre gondoltam
-
Ps Vita
őstag
válasz DeathAdder #41259 üzenetére
City egyetlen antipatikus tulajdonsága szvsz az "újgazdagsága"(engem ez se zavar),azonkivül tök szimpi csapat,ellentétben a Cselszkivel
Szvsz. -
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #41258 üzenetére
Mérföldek helyett csak három-hármat mondj aki szimpatikusabb szerinted.
Nem mondom azt h Lajoson kívül, nem hozlak olyan nehéz helyzetbeAz a sok önelégült sziti arc, és zsoldos, nem is értem...
még a Cfc is szimpibb, ott legalább találni néhány olyan játékost aki szívvel játszik
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #41255 üzenetére
Játékoskeret alapján a City mérföldekkel szimpatikusabb mint a Pool. Ha a hátteret is nézzük akkor már nehezebb megítélni.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #41255 üzenetére
Persze. Ezért nem is neked címeztem.
AV? Én szeretem őket. Mondjuk már régebb óta. Remélem, bent maradnak.
Bezzeg a stoke idén sem esik ki.
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #41254 üzenetére
Valószínűleg egyikük lehetsz a három kivételnek amiket írtam, máskülönben ép eszű ember biztosan nem az olaj vagy a gáz aranyáért szorít.
De ne is menjünk ennyire bele, azzal meg nem vitatkozom, hogy a Soton, Swansea rendkívül szimpatikus csapat benyomását kelti. (na de az AV? )
-
Tibiajax
nagyúr
Szép volt Parma!
Forza Parma
-
Ps Vita
őstag
válasz DeathAdder #41250 üzenetére
*3.legszimpatikusabb(Arsenal,Everton)
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #41249 üzenetére
Megkaphatja az aranyat, ha csapatot vált, ám legyen...
És a végén összehozzák az ellenfelek Mojosnak a 4. helyet, ha így haladnak..
Jujj, hogy fogja mondani a tutit, hogy megcsinálta, ha összejön..
Csak abban bízom, hogy a nyáron ő megy el, és nem Giggs....(#41250) DeathAdder Természetesen az objektivitás fontos, objektíven én is őket gyűlölöm a legjobban...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
válasz salival #41248 üzenetére
Ha megverjük a szitit, és a cselzivel leikszelünk sem leszünk előrébb, mert ez a sziti aligha hullajt pontokat, bár az Everton ellen van rá némi esély.
Érdekes lesz, de nekem az összes hátralevő meccs felüdülés, a BL már megvan, és már önmagában az nagy szám lenne, ha megelőznénk egy olajból finanszírozott csapatot
Azért jó az, hogy a manu és két újgazdag klub drukkerein kívül mindenki Pool aranyért szorít
Legszimpatikusabb csapat a PL-ben, ráadásul szépen is játszanak, mondom ezt objektíven[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
-
salival
aktív tag
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #41240 üzenetére
Elvileg az eredetiben benne van, 880000 dbot adnak el a bajorok
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
homeless09
őstag
válasz DeathAdder #41243 üzenetére
Nyerni kell mindent a MU-nak és van esély.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
DeathAdder
veterán
válasz homeless09 #41242 üzenetére
és 3 csapatnak kellene jóval több pontot elszórni néhány forduló alatt, hogy ez meglegyen
-
KisTücsök
addikt
"A Real Madrid egyébként összesen 1.4 millió mezt értékesített, és ugyanennyivel zárt a Manchester United is, megelőzve az 1.15 milliót eladó Barcelonát és a 910 ezret elpasszoló Chelsea-t.
A Liverpool (810 000) és az Arsenal (800 000) is szépen zárt, míg Olaszországban a Juventus (480 000), az Inter (425 000) és a Milan (350 000) teljesített kiemelkedően a mezek piacán."Negyedik hely.
a madrid 1.4 milliójából csak c 1 milliót kitesz.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #41235 üzenetére
Én meg abban bízom, hogy a Cselszki vagy a Ciki nyeri a PL-t, ha már a United nem....
-
cyberkind
félisten
Remélem a Liverpool jövő héten ráadja a Cityre a szopóálarcot, és megnyeri a bajnokságot, ha már a MU-nak nem megy.
Vezet a Sevilla.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Integra #41222 üzenetére
Sajnos felállt védelem ellen ez az ultra offenzív Pool igen-igen gyengusz, ilyen meccsre is számítottam.
Mou is ezt fogja csinálni az Anfielden, egy az egybe levesznek mindenkit a pályáról, megöli a meccset.
Én tőlük tartok (meg a Crystaltól) nem a City-től[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz homeless09 #41231 üzenetére
-
pohár
félisten
-
homeless09
őstag
Ha az Arsenal így folytatja meg lehet a 4. hely a MU-nak.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
salival
aktív tag
Eléggé kompenzált ezzel a kétes tizivel a játékvezető, szánalmas volt.
Sebaj, 9 győzelem zsinorban, 5 kell még. City ellen jövő héten beteg nehéz lesz, de kell.YNWA
-
Integra
titán
fú, ha ezt suarez belövi... durván megalázó lett volna
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #41205 üzenetére
Mit jelent, hogy BL szintű csapat? Aki a csoportkörből képes továbbjutni, vagy aki meg tudja szorongatni a nagyokat?
Evertonnak fogok szorítani a 4. helyért, mert egyszerűen szimpatikusabbak. Mind a csapat, mind a szurkolóik. De főleg az utóbbi."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
most akar a pool nyerni vagy nem? ennél több kell jóval...
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #41219 üzenetére
csak tudnám, hogy ha a partjelző megmondta a tutit a bírónak, akkor miért adta meg
-
DeathAdder
veterán
tehát, ami megelőzte a gólt.
Nem vagyok biztos, hogy még egy gólt képesek leszünk lőni ennek a WHU-nak -
pohár
félisten
válasz DeathAdder #41217 üzenetére
ja, most néztem meg az összefoglalót, tegnap nem tudtam nézni a meccset... de azon kívül rúgtak még 2 akciógólt, ami szabályos volt, ahogy nézem
-
pohár
félisten
-
salival
aktív tag
Kurva anyád büdös retkes spori. Bazmeg kibaszottul rácsap mignolet fejére carroll, asszisztens jelez, erre megadja a gólt.
Szitit bazmeg meg kell nyomni minden áron.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
DeathAdder
veterán
Na ez a meccs kibaszott nehéz lesz.
A bírónak meg hálás köszönet, hogy megint vak volt mint egy bányaló... -
törölt tag
Erről vélemények ? [link]
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #41206 üzenetére
Csak érted kéne már valamit azért villantaniuk. Ehhez viszont kéne egy igazi klasszis a csapatba, no meg ugye ahogy mondtad értelmes csatársor. Továbbá azon is el kéne gondolkozni, hogy tényleg Wenger-e még az a személy, aki a legalkalmasabb a vezetőedzői pozícióra.
DeathAdder: Pool szerintem biztos hogy indulni fog jövőre. Őket viszont nem féltem egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szami777 #41201 üzenetére
jó, nekem ezzel csak egy a bajom. az everton akármit is csinál, egy tök középszerű csapat, ahogy mindig is az volt.. nem a bl-be való, nagycsapatok ellen (mert úgyis megveri mindenki), lelkesek, ennyi..
persze, nem azt akarom bizonygatni, h tök véletlen az, ahol vannak most a tabellán, de én akkor sem tartom bl-csapatnak őket. sokkal inkább EL..
az Arsenal meg egy hülye, megszenvedte gülüszem kipukkanását, Ramsey, Wilshere elvesztését és ez lett a vége, hogy a lelkes kis everton otthonában is megalázzák magukat. velük párhuzamosan meg robog a Liverpool, mert van egy fasza támadósoruk, akiket össze nem lehet hasonlítani a Zsiru-fémjelezte ágyús-támadószekcióval, és ez tavaszra tökéletesen ki is jött
A liverpoolnak a bl-ben meglesz a helye, akár még a Pl-t is nyerhetik, de azért ott van még az atomerős City meg Mourinho-team, hármójuk közül akárkiszóval csak azt akarom mondani, a saját nevemben, hogy akár nyert ma az everton, akár nem, akár könnyedén akár nem, nem BL-szintű csapat, ne hagyjuk magunkat megtéveszteni....
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #41200 üzenetére
Már az se biztos, hogy a bl indulás meglesz nekik.
Everton simán beelőzheti őket (meg is érdemelné az Everton). 1 pont a különbség és meccshátrány van.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.