Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atee_13
üzenetére
Azért jól megoldja eddig center nélkül miután nem sikerült Kanet leigazolni, más edző már hevesen rinyálna hogy elvesztette Kunt, és nincs centere.
Én is kíváncsi vagyok, elsősorban hogy visszatérne-e ugyanahhoz a -számomra- dögunalom 128 passzos játékhoz, mert a bundesben változtatott, a PL-ben meg okosan ötvözte az ottani értékekkel, amiben nem feltétlenül működne a lamasias tilitoli. Akklimatizálódott azért a más típusú játékosaihoz, és ellenfeleihez, nyilván messije sosem lesz többet.
Azt meg sosem tudjuk meg mit csinálna egy középcsapatban (bárszában van azért még minőség), valószínűleg annyit mint Bielsa, legalábbis véltem felfedezni hasonlóságot az első szitis évéhez képest.
-
paatrick
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Cityben azért már össze volt vásárolva jó pár játékos mire odament. Barcelona meg jelenleg azzal próbálkozik hogy Pique csatár
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ebben a Barcában most nem lesz játékosminőség fölény másokhoz képes így szerintem mezei középszer lesz majd.
De szerintem gyáva lesz ő ahhoz, hogy olyan projektet bevállaljon, h az adott bajnokságban nem az ő csapata a domináns minőségben.
De tényleg kíváncsi vagyok rám tud e cáfolni
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ha véletlen tényleg odamegy fogadok egy sörbe, h nem nyer bajnokságot, hogy mennyi ideig azt majd még konszolidáljuk
-
-
venember83
nagyúr
Kíváncsi vagyok, végül mi lesz ezzel a Vlahović gyerekkel. Ha most nyáron 70 millióra nemet mondott a Fiorentina, jövő nyáron vajon mennyiért távozhat?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Pepet én is megnézném mire megy Messi nélkül odahaza
-
válasz
forceberg
üzenetére
Koeman egy nyert meccset veszített el 3-0ra
Lűk de Jong mondjuk ügyes volt 
(#156085) atee_13 - csak nincs kompetens edző, tehát kirúgják, akkor ki jön? Martinez? Conte? Gattuso?
érdemi előrelépés egyik elérhető edzővel sem lenne, őket is ki kell rúgni, az is pénzbe kerül, a top4 meg vitorlázva meglesz így is, ezzel a BL presztízs és a pénz is. Én kivárnám a helyükben Guardiolat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szotyika77
aktív tag
válasz
atee_13
üzenetére
Őszinte legyek, nekem mindegy kiül a padon, az ha egy seprűnyél van ott, csak lássunk valami normális focit cégre. Az, hogy 2 BL meccset hozunk le kapuralövés nélkül, több mint borzasztó. Egy Sheriff a Real Madrid ellen bevert 2 gólt, és volt 3 kaput eltaláló lövésük, nekünk meg 2 meccsen NULLA. És a gólokat meg nyeljük, mint kacsa a nokedlit.
Értem, hogy nincs Messi, és nem lehet minden meccset 35 kapuralövés, melyből 25 kaput talál, de egy árva gólt nemtudnak bekaparni... Itt a baj már nem kicsi. És nem csak az edzővel van baj, a játékosok sincsenek a toppon most. És még finoman is fogalmaztam.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szotyika77
üzenetére
így van.
..de a lényeg úgyis az, hogy kúman eltűnjön, és így forceberg megnyugodhasson végre
-
atee_13
őstag
Erre a nagy "sírás-rívás" barca vonalra most kíváncsiságból ránéztem.
TM - Barca 677 millió
TM - Sevilla 429Barca a 3. Sevilla a 4. pénzértékben.
Benfica 285 millió.
Értem én, h nem habzsi dőzsi van, de az, h szarból várat építeni és hasonló azért elég túlzásnak tűnik.
Egy kompetens edző nem hiszem, h ilyen lehetőségekkel ne tudna érdemben felmutatni valamit.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ez ismerős nekem, Koemantól tanulhatta!

-
A small thread on how Max Allegri changed #Juventus' formation just after 15 minutes into the game vs Chelsea last night to neutralize Thomas Tuchel's width and put his players in better condition to make defensive decisions.
amikor széltében, mélyen, reaktív játékkal leveszed az ellent
-
válasz
BenHans
üzenetére
Allegri féle Juve se modern, és akkor finoman fogalmaztam, és már az első Allegri Juve éra óta mondom, hogy őt meg a Ticot szeretném leginkább elkerülni BL-ben (PL-ben meg a Burnley féléket), mert jól lassítják a játékot, emberezéssel lefojtják a széleket, mélyen ülve védekeznek, tördelik a játékot, elöl meg valahogy mindig találnak egy gólt, az ilyen csapatoktól tartok legjobban, de a Leicester is egy rúgd és fuss klasszik 442-vel nyert PL-t, úgyh érted
Attól hogy maradi még lehet sikeres, ezt sosem vontam kétségbe, de amikor ebből kettő egymás ellen játszik és sétál a pályán annak a sportértékét vontam kétségbe
bár szerintem már nagyon átalakulóban van a liga már csak az alapján amit haccintéren látok, meg a bajnokság gólszámait, statisztikáit.Tuchel attól még zseni marad, ahogy a szememben Pep és mondjuk Klopp is az, attól függetlenül hogy többek között Ancelotti meg Conte is levette már a pályáról a maga egyszerűbb stílusával (na nem mindig jött össze), de még Dyche, Allardyce is, de volt már hogy ez még Graham Potter Brightonjának is sikerült teljesen más stílusban

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
hát nem
egyszer kéne rendezni egy hármas tornát, a bayern - juve - chelsea szuperszimpatikus trióval, csak hogy nem tudjak dönteni, kinek szurkoljak jobban...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
meg azt is elmondnám, így hogy kimaradtam nem tudhattok róla, hogy én azért nagyon szívesen megnéztem volna, a Memphis - Messi - Aguero -háromszöget, a barcában hogyan működött volna..
mögöttük viszont nem lett volna senki mesterpasszolgató ember.. kutinnyó egy fos, Frankie inkább védekezik, Buszkekszet inkább hagyjuk már bottal jár, van még más valaki érdemleges?
középre kéne egy szuper irányító, xavi utód, meg hátul rendbe rakni a dolgokat.
na meg erőnlét -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nincs is csodásabb reggel, mint egy jó kis 1-0ás juve-reggel....
BenHans jólvan hát, értem én.. valamiért az jött le mostanában, hogy ki nem állhatod a barcát is, meg messi-t is
nem igazán értettem az okát. nagyon jó csapat, messi is szuper, akkor miértIreN!CuS Frankie és Memph szuper. ők kellenek. ezt a szutyok sevillás másik de jongot nem kellett volna, mert még nem értem, miért őt.. volt egy halvány reményem, hogy majd a holland gerinc akkor legalább megérti majd egymást jól, de hát cseszhetjük a megértést, meg az öltözői bulizást, ha pályán ez a befejező gyerek nem barsza-szint
mondtam, brazilok kellenek.... technikás, fineszes játékosok, és az akadémiás kölyköket kell felhízlalni. védelembe kell min egy, de inkább két komoly név, Dest-et el kell takarítani. kapus oké. és az egészet összegyúrnia valakinek, de azt viszont én is passzolom már, h ki lenne a legjobb most a katalán padra -
atee_13
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Azért egy középcsapat 2 meccsből csak el el találgatja a kaput
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
A Napoli Spallettivel, ahogy az Inter anno Contéval bőven nem volt "modern".
Naluk valóban modernebb még Inzaghi is, vagyis fogalmazzunk úgy, hogy nem rúgja szét a San Siro berendezését ha véletlen valaki 5 méterrel tovább mozgott mint ahogy ő megrajzolta.
Egy WBA-t meg ne hasonlítsunk már...
Btw lebőgés? Pont az Inter és a Milan nem tudta hozni... Vagy a Rómára gondolsz?
Di Francesco elég modern felfogású volt és most számkivetett. De Zerbi pedig kérdés tudja-e ugródeszkaként használni a Sahtart, ahogy Fonseca is tudta csak a modern felfogásban nem tudott megújulni újabb lépcsőfokra kapaszkodni és most Paratici megvétózta a Spursös szerződését is.
Szerintem ne emeljük mindenáron a pragmatikus múltszázadi foci fölé a punditok szájtépésének alanyait.
Vagy ha elemzünk akkor tegyük alaposan, pl Mou kapcsán is, aki szintén változott, mégis az a kedvencem hogy csak a mainstream visszacsatolás jön, mintha megvennéd a NatGeo magazint, mégis a blikk természet rovatából kommunikálnál.Kérdés Tuchel mennyire sokszínű és kreatív ha váltani kell, mert azok után hogy a múlt szezonban Pep feljegyzéseire pisilt, most úgy fest megakadt.
Aztán lehet csak a csodálatos raumdeuter Werner kell vissza és minden oké.
ps. Egy 4-4-2-ben is lehet fantázia, mert olyat rég láttam hogy csak az rajzolódik ki.

Szerintem ennél sokkal fontosabb a kerethez, posztokhoz és képességekhez megtalálni a rendszert és működésre bírni. -
válasz
BenHans
üzenetére
Már akkor jegyzetelt amikor Sam Allardyce tavasszal idegenben befűzte neki az oktatót, és 2-5-re nyert egy ósdi favágó ívelgetős szar múltszázadi 4-4-2-vel a mostmár csampóban vergődő WBA-jával, és imádom hogy minden ritka részsikernél jössz learatni a babért, és kínosan elhallgatva a lebőgéseket

Ez most hatalmas élmény lehet ami egy wba-nak is sikerült foci nélkül, ugyanakkor nehéz is lehet neked mostanában, mert úgy látszik egyre többen próbálják maguk mögött hagyni a pragmatikus olasz focit, legalábbis akiket hadszintéren látok: napoli, inter, atalanta, milan már nagyon nem ezzel próbálkoznak, hanem játszani próbálnak, gólokat szerezni, még szar proaktív védekezéssel, a gólzáporos bajnokik is erről árulkodnak
ez azért jusson eszedbe ha legközelebb nekik szurkolsz, hogy akkor éppen olyan eretnekséget csinálsz mintha egy 21. századi csapatnak szurkolnál 
-
drachoHUN
senior tag
No ma meglepett a csapat. Végre csapatot láttam. Védekezésben remeklés. Ha tudunk így is, akkor a bajnokságban mi van? Nyilván ott jobban ismerik a gyengeségeinket. Szép volt!
-
BenHans
addikt
Dottore Chiello ahogy 37 évesen öklét rázva örül a nagy blokkjának.

Tuchel jegyzetelt pragmatikus ósdi szar olasz fociból?
Grat Juve, ez férfimunka volt.Bravo Benfica!

Tibiajax: Nem utálom, csak ez nem a Barcelona, ez egy a hagyományait telefosó klub lett ami semmiben sem több mint senkinél, főleg a retardált inkompetens vezetősége miatt az elmúlt évekből. Lehet elmaradni eredményben de legalább maradna identitás...
Memphist pl nagyon kedvelem a mostani keretből.
Amúgy meg egyszerűen csak tetszett ahogy egy hozzájuk képest hüvelykmatyi Benfica tűzzel, élvezettel és eredménnyel játszott.
-
Redneck
nagyúr
Ronaldo csak bemákolta a végén. El se hiszem. Ha Cavani korábban bejön, ez tisztábban meg lehetett volna.
A Barca szépen belefutott a késbe, ahogy tegnap a Real is. Gratulálok az ellenfeleknek!
-
Cé

-
Grat a Juvénak!
-
IreN!CuS
őstag
Gyerünk Kumán csak így tovább szépen építed a csapatot tele vannak elképzeléssel csak nincs szerencse
mondjááááál most, ma este le egyből köszi -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ki kellene már baxni ezt a highway to hellt!
-
imádom Lukaku rangadós formáját
, -
Tibiajax
nagyúr
ez a Kane a juvéba úgy néz ki, mint a predator
megkockáztatom, ő se a semmelweis-en végzett dícsérettel -
Redneck
nagyúr
Telles mekkora gólt rúgott kapásból! Elkezdett nyomni a MU, kérdés az eddigi hibák, jönnek-e újra. Ronaldo helyett behoznám Cavanit, az tuti.
-
Tibiajax
nagyúr
na mivan besztlíg-pro cselszike?.. olasz középcsapat oktat? : >))))
nincs se chiellini, se morata, se dibala, semmi jelentősége nincs..Soha ne írd le az olasz bajnokságot !!
kivéve az intert
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ő is Arsenalos valójában, még a nevében is benne van.
-
Redneck
nagyúr
Egyelőre elég gyenge, életlen ma a MU. A bal oldalon rendre megveri őket a Villareal, örülhetnek hogy nem vezetnek 1-2 góllal. Támadásokban sem jobbak. De Gea, Fernandes, és Pogba vannak egyelőre értékelhetően játékban. Nem lennék meglepve, ha ma a spanyolok nyernének.

A Juvetus-Chelsea milyen? Mikor néha odakapcsoltam, mindig csak Ziyecht emlegették.
A Benficának hajrá!
DeathAdder:
Érezhetően hányzik Wan-Bisakka, McTominay, és Rashford is szerintem. Cé nagyon akar, de egyelőre labdát nem tud rendesen átvenni. -
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nyugi, majd eljutunk hamarosan oda, mint a filmekkel, hogy kötelező lesz minden meccsen mutatni pár soron változatos bőrszínű és nemi identitású szurkolókat

Ez a meccs amúgy nagyon altat... Rudiger hova tette az álarcot? ...vagy a juve játékosok feje olyan puha, hogy nem kell ellenük fejvédő?

-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Azt is egyre inkább szorgalmazzák hogy szép nőket ne vágjanak be a lelátóról, mert azzal tárgyiasítják őket. Bár a sok közeliről inkább kapok agyfaszt, amikor nem a játékot mutatják, hanem hosszú ideig a játékost.. az már az EB óta feltűnt.
Persze meg kell nyerni valahogy az ázsiai tinilányokat.
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
EB-n is nyomták orrba szájba.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
aaa-ha, elég nagy cég lehet
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Kaját házhoz szállító cég lehet, mint az Uber Eats.
-
bagyulajuve
addikt
ez a "Just eat" micsoda? elhízásra való felhívás? mostanában sokat látom
-
LyonnaisFan1
őstag
A Benficanak nem kellett sok, hogy Darwin Nunez talalataval vezessenek a Barcelona ellen.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
bárcsak kiderülne, hogy Bernardeschi egy csatár valójában, csak eddig ezt egy edzője sem ismerte fel
-
válasz
venember83
üzenetére
Hájrá!
-
válasz
Tibiajax
üzenetére
Pl. TribeVolt régesrég, tényleg nagyon rég egy Simcity nevű játék. Az első, az igazi, az abszolút menő.
Abban volt három fokozat, talán easy, normal, hard. Ha jól emlékszem, rendre 20.000, 10.000, illetve 5.000 kezdő tőkével.
Leszámítva, ha addig-addig kattintgattál a választó képernyőn, míg megtaláltad azt a kb. 2x2 mm-es négyzetet, ahová kattintva kb. 100.000.000 lett a kezdőtőkéd. Fogalmam sincs, hogy találtam erre akkor rá, mindenesetre kíváncsi voltam, mi vár az OK(?) gombra kattintva úgy, hogy egyik nehézségi fokozat nincs kijelölve. Hát ez.Kiszabott jó városkáim voltak, volt, hogy úgy kezdtem a játékot, hogy méregdrága gyárépületekből kiraktam az FTC feliratot. Mert miért ne.
Nekem ez a kis személyes anekdota jut eszembe, valahányszor szembejön velem a P$G neve.
-
válasz
Tibiajax
üzenetére
Kanté kb. annyira kardinális elem (és ma hiányozni fog, ahogy Mount is, úgyhogy szerintem foghatók ma), tipikus eset amikor Makelelé nem volt olyan fenszi a galaktikus madridnak, lapátra tették és elhozták helyette Beckhamet... akkor gyorsan kiderült hogy a kis feka gyerek mennyire hiányzik onnan.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
az ilyen emberek hatványozottan kellenek
azok a bizonyos jó kis szürke eminenciások..
de amúgy tényleg. végül is, az összes fentebb említett három ultrapro szűrő az.. csak szépen, nem figyelemfelkeltően takarítani, feszt, 24/7be..
az a cante gyerek is, szerintem a világból ki tudna kb futni, ha arra utasítanák -
válasz
Tibiajax
üzenetére
így, ha ő nincs a sziti jó eséllyel ízekre szedi ezt a párizst, bár Gueye is kellett mellé, rohadt jó volt ő is (nem a gól miatt, azt rúghatta volna bárki), de az ilyen emberek hatványozottan kellenek ebbe a csapatba, mert az első hármas tényleg semmi melót nem végez labda nélkül (nejmár még csak-csak).
De nem sok olyat látni mint Verrati, ami azért a túlzó Jorginho felszopást is erősen beárazza nálam, főleg úgy hogy most hétvégén játszott ő is ugyanez a sziti ellen, hát nem egy szint a két játékos

-
Tibiajax
nagyúr
az este hallottam, hogy Chiellini azt mondta a psg-re, hogy egy pléjsztésön-csapat

az milyen már.... amikor egy profi mond egy ilyet nyilvánosan, egy másik profi klubra
-
válasz
Tibiajax
üzenetére
értem értem, de a nap végén csak gólra játsszák ezt a játékot. mondjuk a psg-ben megvan, hogy ki lője be a gólokat. de azért ezen a 250+ meccsen 5 gól szerintem elég gyengusz. összehasonlítva kanté 160 meccsen lőtt 10-et, brozovice meg 200 meccsen 20-at. és még casemiro is vert 23-at a realos karrierje alatt

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
nem tudtam eldönteni, most Verratti-ra vagy Mpabbé-ra írja, hogy csak 5gólt rúgott...
mert ha Verratti-ra, akkor csatlakoznék...
édes istenem, neki hát nem a góllövés a feladata, hanem hogy szűrjön, kaszáljon, feltartson, gyomláljon, akadályozzon mindent ami az ellenfél támadásával kapcsolatos, majd indítson
...és hát sajnos, azt kurva jól csinálja
cantéval meg talán brozovic együtt a világ legjobbja ebben -
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
sokan tudták róla, hogy hatalmas tehetség - meg akkortájt mintha Ancelotti lett volna az edző a PSG-nél
#156017bandus - hát nem egy gólzsák az biztos, középpályásként is kevés ez, talán ez és a fegyelmezettsége a pályán (sok sárga és piros), amik a gyengéi - bármelyik Juve középpályást elcserélném rá
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nekem az a meglepo, hogy mindissze 5 golt lott eddig a psg-ben.
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
nem is értem, hogy emelhette ki egy psg az olasz másodosztályból ¯\_(ツ)_/¯
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
..topcsapatba..
nem ott van most is? -
verratti kibaszott zseni volt tegnap is, mikor megy már el egy topcsapatba? így ellenállni a világ talán legjobb presszingjének, zseni a csávó, bár a második félidőre kifújt
bappé viszont túl van értékelve ¯\_(ツ)_/¯ nejmár sokkal jobb játékos, ha cé ambíciói lennének méltó utódja lehetne a legjobbaknak, de ő inkább brazil marad
-
dudu5130
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Most gyenge napunk volt ez van, a Real ellen be kellett volna húzni. Sajnos nincs olyan befejező a keretben aki az ilyen meccseken legalább 1 gólt bekaparna. Dzeko low budget megoldásnak nagyon jól sült el a fizetése ellenére is de Correat nem tudom megemeszteni. Nagyon nem ez a szint. Ennyiből Belottit is hozhatták volna. Lautarot meg csak egy mondat erejéig említem meg.
-
dudu5130
őstag
Ezért a Sheriff úgy megrak minket, hogy még Conte is csak csettintene. Csóri Simone.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
mindig is mazohista voltam ezen a téren, velem született rendellenesség..

nna, persze, annyira azért nem vagyok az, h -mondjuk- egy bayern-meccset megnézzek, de ilyen szarokat, amiken még akár röhöghetek is, igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gigabyte alaplap topik
- Íme az új Android Auto!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad Smart Keyboard
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Attól hogy maradi még lehet sikeres, ezt sosem vontam kétségbe, de amikor ebből kettő egymás ellen játszik és sétál a pályán annak a sportértékét vontam kétségbe

nem tudom, mi lesz ebből a keretből…