Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Nagyjából amúgy is le lehet, mert a pótselejtezőn nem nekünk áll a zászló, és az első két meccsen eldobott pontok, igencsak fájni fognak még. De valóban. Ha itt nem nyerünk, semmi keresnivalónk, még a számolgatós okoskodásnál sem.
Egon:
Pedig nem írtam rosszat, nem vagyunk egy jó csapat. Pár éve voltak jó periódusaink, de az elmúlt időszak megint B szintes tingli-tangli. -
válasz
hobizoli
üzenetére
Az összefoglalóban, kb. 4.15-től van az a bizonyos kezezéses eset [link] , a Fradi kapuja előtt. Ez speciel teljesen jó döntés volt a játékvezetőtől, hogy nem ítélt tizenegyest a Paks javára. Ugyanis két éve változtatott az UEFA a kezezés szabályain:
"Az UEFA új útmutatást és értelmezést adott ki az egyes kezezéses szabálytalanságok, illetve ezek fegyelmezési szankciói tekintetében is. Mostantól a játékos testéről a nem természetes helyzetben tartott karjára pattanó labdát, vagy a saját játékostársról a nem természetes helyzetben tartott karra pattanó labdát nem fogják kezezés szabálytalanságnak minősíteni a játékvezetők. A kapura lövéseknél történő kezezéses szabálytalanságoknál az eddigiekben általánosan alkalmazott sárga lapos figyelmeztetések sem lesznek minden esetben szükségesek."
[link]
Szóval, az eset utáni kontrából szerzett Pesics gól előzménye, teljesen szabályos volt. -
Andris...
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Marcelo helyében 34 évesen, 146156416516551 BL-cím után simán elfogadtam volna egy egyéves szerződést is. De erről eszembe jutott a két saját nevelésű ikon, Casillas és Raúl - mindkettőt simán elengedte a Real - még bőven az aktív pályafutásuk alatt. Ez szerény véleményem szerint egy csúnya dolog volt a király gárdától. Mindketten megérdemelték volna, hogy Egycsapatos Legendaként onnan vonuljanak vissza - lásd még: Ryan Giggs, Paul Scholes,
G.Neville. Ha járókerettel ülnek a padon, akkor is ott a helyük. Rajtuk más mezt látni szentségtörés volt. -
Redneck
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Ezzel a töketlen játékkal az EL is kemény lesz, de szerintem lehet sikerélményünk, ha a védekezést összerakják. Ma óvodás hibákat csináltak, és egy felesleges kiállítást. Örüljünk, hogy a Plzen nem nagyon akart focizni.

Magyar csapatoknak valóban a KL a reális szintje, de a Fradi azért az EL-t is meg tudja ugrani, ha a szakmai munka, és a keret épp jól adja ki.
Kár hogy a többi csapatunk, még a konfettibe sem jut be. Tavaly, és idén is volt rá sansz, de a palyoffban nem adta ki.
Szerk:
Mondjuk ma nem csak a védekezés, hanem a támadás is nagyon gyenge volt, de a második félidőben 10 emberrel sikerült pontot menteni. -
szotyika77
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Mindkét játékos albán származású.
Xherdan Shaqiri a volt Jugoszláviában, azon belül is a koszovói Gjilanban született, egy éves volt, mikor szülei emigráltak Svájcba.
Granit Xhaka pedig Bázelben született, de szülei szintén koszovói albánok.És a 2018-as VB-n a csoportmeccsek folyamán rendezték a Svájc-Szerb meccset, ahol 2-1-re nyert Svájc a fent említett testvérpár góljaival, akik a gólörömüknél az albán jelképet, az albán kétfejű sast mutogatták a szurkolóknak. Ez pedig felbőszítette a szerbeket.
Közbe meglett a cikk is: [link] -
mephi666
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
...sok fikát kapott már a himnuszunk, de meg lehet nézni, hogy az olaszok, vagy a németek mennyire lelkesednek a saját himnuszuk közben... ellenben a mieinkkel... sőt hiába nem szeretem a franciákat, a himnuszuk simán top3

ui: 2 hónapja olaszoknál a parton volt szállásunk, egyik este volt szökőkút+fényshow, amit himnusszal zártak... a végén több ablakból is kiabálták, hogy "viva italia"

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Egon
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Sosem értettem Dibusz hájpolásást.
Jah, Sallai önzőzése is elég fárasztó már (meg hogy 100 lövés kell neki egy gólhoz). Nagy Zsolt is bénább mint szokott, nem tudom miért nem cserélték le.
Ezzel együtt is sokáig jobban tartottuk magunkat, mint gondoltam, és két rendkívül peches gólt kaptunk. -
-
szebe
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
A főnök inkább a szülőfaluját favorizálja (akik épp emberelőnyből kapnak ki) Garancsi meg elkezdte kifelé venni a pénzt + a MOL-t, az edzőt, meg pár játékost a 4. kerület felé irányítottak. Mondjuk az se lett egy sikersztori, de az másik téma.
De amíg dőlt a pénz, se volt látható koncepció (főleg az edző Nikolic lelépése után), szóval ha őszinték akarunk lenni akkor nem meglepő a dolog.Voltak pletykák szezon közben több potenciális tulajról is, de hogy most Garancsi magától nem akart kiszállni, vagy szóltak neki fentről, az passz.
-
-
-
válasz
hobizoli
üzenetére
Annyiból nem mindegy, hogy a tízéves Fiam a meccs előtt 5-3-t tippelt (én meg majdnem kinevettem érte), erre majdnem bejött neki
Viccet félretéve szép gól volt, kár érte. Arról nem is beszélve, ha az kéz volt, akkor (az amúgy már sárga lapos) Tchuameni kezezése a tizenhatoson belül, gólba tartó lövésnél is.
A 3. perces tizinél én nagyon szívesen megnéztem volna egy vonalazást, nem volt-e előtte les. Finoman szólva is gyanúsnak tűnt, és ha valóban belógott végül a védő, azért szívesen megnéztem volna arról is egy képet.
De persze igazából minden mindegy, a 3 pont a lényeg. De más lenne a száj íze, ha ezek döntően befolyásol(hat)ták volna a bajnokság végkimenetelét.
-
mephi666
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Lauren Fryer, Declan Rice felesége... keress rá
...a parizernél tudtak kapust választani... na meg kifizetni...
az a szar, hogy Murphy szerint amikor ekkora a nyomás egyik oldalra, akkor csak egyszer kell megfutni ellenkező irányba: amoda garantáltan bemegy az első kóbor labda is -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezért iszok az egészségére is egy basszaninát meccs után, ha nyerünk
meg mondjuk az, hogy ekkor már 33-35 évesek voltak