Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Dominik valahogy nem nyűgözött le a játékával...
Meg a válogatott sem, bár a félidő végére egy kicsit feljavultak, de kellett volna találni egy gólt, a második etap nehéz lesz.
Mondjuk nem különösebben bánkódnék ha kikapnának, van egy olyan sanda gyanúm, hogy az EB nem biztos hogy úgy lesz lebonyolítva, ahogy azt eltervezték... -
salesman
őstag
Fúú, pasztmek, bálna van a palacsintában.
-
Noukoum
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Nincs olyan kapus aki ne hibázott volna még.
Egy másik top bundesliga kapus, sőt. -
Az najsz, erre nem lehet mit mondani, ha egy top bundesliga kapus ilyet beved

-
vans?
őstag
Valaki esetleg tudna ajanlani jol mukodo streamet a meccshez, amit kulfoldrol is lehet nezni IP trukkozes nelkul? M4 sajnos kiesik emiatt.
-
viharhozo
addikt
A bukiknal egesz komoly favoritok lettunk a vegere. Erdekes.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ma 12-en leszünk a pályán a bálnavadászok ellen, és megbasszuk őket!
Egy országért, egy nemzetért, Fülöp Marciért. Az égi segítség velünk lesz, ahogy volt 2016-ban is. -
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Bocsi, én úgy tudtam a csapat is megtagadhatja bizonyos számú fertőzött esetén.
Igazából a lényegen nem változtat, jó, hogy nem ment el tőlünk senki bóhockodni és megsérülni vagy éppen elkapni ezt a sz@rt.
Elvileg senki nem mehet válogatott meccsre tőlünk, nem csak az olaszok. -
-
IreN!CuS
őstag
[link] remélem off-ban elfér - a végén a lényeg
-
Cartevo
őstag
Nem tartok a meccstől, mert rendezőként már résztvevők vagyunk, és az is valami. Bárcsak a csapat is ilyen nyugalommal futballozna.
-
Noukoum
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Teljesen jogos, bár alabát eddig sem vettem a listához. Wiki csak iránymutató volt.
Így sem túl fényes a helyzet, a fél kezdőcsapat konkrétan közvetlenül németországból jött. De mint mondtam nem mostról beszélek. Azt is illik hozzátenni hogy PEP ezt nem követte, és ez meg is látszik a kereten. Majd nézzünk rá 5-10 év múlva mennyit változik a helyzet. Bár kétlem hogy addig a bundesligából lesz valami."Ott van pl. Werner, Havertz meg Brandt. Aztan Sane is eleg nagy kerulovel jott."
Majd meglátjuk. Én örülnék a legjobban ha megváltozna ez.
"Kroosnak meg volt pofaja elmenni."
Milyen jól tette hogy nem maradt a túlértékelt PEP-nél padozni. Mai napig kezdő és korszakalkotó tagja volt minden idők talán legjobb és legsikeresebb keretének, az első zidane érának. -
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
ilyenről én is tudok, de nem azonos a szám azt hiszem
---- ----
venember83 #140054: Én sem irigylem ezt Bernától, de remélem jól megbecsülte azt a szalagot tegnap, mert nagyon remélem tétmeccseken valami meghatározóbb játékos fogja viselni innentől, mint a régi szép időkben. Most pl Sirigura tettem volna, ugyanakkor nem vagyok ellene, hogy a fiatalok barátságos meccseken így merítsenek erőt, érezzék ennek az örökségnek a súlyát és mélyítse bennük az azúrkék érzelmeket.Most pl a Roma nem küldött játékost. Példás döntés. Olaszországnak nem hiszem, hogy fityisz nemzetek ligájáért kéne erőlködni, sérülést és covid söprést kockáztatni tét nélkül.
A számkivetett és nagyon fiatal srácoknak adnám meg a sanszot, a B-ből is, mert ez nekik tét nélkül is életük lehetősége lehet.Persze már azt olvasom, hogy aki nem delegált játékost az leköpte a mezt és Olaszországot és szánalmas stb. De aki ezt mondja valószínűleg nem nagyon gondolkodik, amit szintén kénytelenek vagyunk elfogadni, egyre többen vannak így a dologgal.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
áhh. milán ne...
az... nagyon nagy eséllyel gödör
ha már német akkor Dortmund kéne - az legalább egyedüliként még szimpi is, bár perse kutyát se érdekli nekünk mi a szimpi meg mi nem -, de inkább az ágyúsok.
az egy nagy kaland lenne és talán, talán azt érzem most én is a nála, hogy meg tudná ugrani a lécet. ellentétben a többi eddigi nagy magyar ígérettel
mindene megvan hozzá, adottságai, és most már ázsiója is van annyi, hogy tényleg csak elbaszni tudná.. persze, a prem.líg elég masszív és keményen magas szint, nem egy osztrák sétagalopp -
Cartevo
őstag
Ma már kb annyira hiteles 1 sajtóhír, mint itt 1 komment.
-
válasz
Tibiajax
üzenetére
Jajjj ez nagyon adná!
Szerintem számára ma a legjobb hely az Arsenalnál, a Dortmundnál, a RBL-nél, esetleg a Milan-nál lenne - talán nem is véletlen, hogy ezek a csapatok jöttek szóba nála többé-kevésbé.
Itt kivétel nélkül teret adnak a fiataloknak, és ha egy játékosért ennyi pénzt kiadnak, azt bizony játszatják is, mert kvázi befektetésként (is) tekintenek rá.Úgy rémlik, ha bundásliga, akkor kizárólag a RBL játszik, az olasz foci pedig legendásan nem csúszik a magyar játékosoknak. Ha pedig RBL vagy Arsenal, talán a német stílus jobban feküdne neki, de hungaroágyúsként természetesen az Arsenalnak örülnék jobban

-
viharhozo
addikt
válasz
Datsyuk
üzenetére
Ragnick szerint nekik is kellett volna Haaland, de nem igertek neki biztos jateklehetoseget, ezert inkabb Dortmundba ment.
-
Tibiajax
nagyúr
Sajtóhír: 23 millió fontot fizetne az Arsenal Szoboszlai Dominikért

gyerünk, gyerünk már, hajrá
lássuk, hogy játszik Lacazette-tel meg Aubameyang-gal
-
hhenry
őstag
Legyen inkább 2-0,nem szeretnék izgulni
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Ezt most nem igazán értem.
Ugye ha van buy out akkor a leadó klubnak nincs beleszólása, hogy hova menjen a játékos, mert aki lerakja a pénzt az viheti.
De ha nincs buy out akkor pl a Milánnak mondhatják, hogy 40 Mio. € alatt ne is gyertek. Lipcsébe meg 20 Mio.€ úgy, hogy egyik zsebből vándorolt a pénz másikba. És persze ha beválik akkor majd eladják 60-ért. Így szépen manipulálják a Lipcsei eladás/vétel mérleget. Hiszen ők nem Mateschiz pénzéből finanszírozzák magukat hanem a játékosok eladásából...Financial Fair play én így szeretlek!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Noukoum
üzenetére
ja, hát így értem, wikin vannak bajok, pl a kölcsönök úgy vannak beírva, mintha onnan igazolták volna, tehát pl az utánpótlásból felkerült Alabát igazából a hoffenheimból vették.
inkább itt nézz körül
valójában Neuer, Nübel, Süle, Pavard, Goretzka, Gnabry*, Lewandowski jött az elsőosztályból, Kimmich és Arp (aki amúgy nem is játszik a felnőttekkel, csak be van írva kerettagnak) meg másodosztályból.*Gnabry állítólag a bayern közbenjárásával ment a werderhez, mert úgy érezték, hogy az arsenaltól nem/drágábban tudják elhozni, ezért a werder egy kis haszonért beállt postásnak. szóval még az is lehet, hogy ő is kihúzható a listáról
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére

-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Túlfizetett primadonnáknak tartom őket a legtöbb esetben, szóval nem, nem kell ilyen számlaszám. Csak szerintem a klubokat hozzák kiszolgáltatott helyzetbe ezekkel a tét nélküli barátságos meccsekkel, rengeteg megszakítással. És mindeközben a klubok pénzügyileg is elég nyomorult helyzetben vannak ezekkel a zárt kapukkal. Ennyi a mondanivalóm, összefoglalom neked dióhéjban.

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nekem amúgy van egy bizonyos európai számlaszámról infóm, ami elvileg arra van fenntartva, hogy ha valaki vagy valami szeretne adományozni x összeget (pénzt) bármelyik profi futballistának, vagy úgy csak cakkpakk névtelenül, a profi focisták szakszervezetének, akkor megteheti ezt. akár névtelenül is. így segítve át őket valamennyire ezeken a nehéz időszakokon. megadjam esetleg neked, érdekel?
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nagyjából egyetértek, hogy tényleg sok a panasz a futballisták részéről, miközben bőven túlfizetettek.
Másrészt viszont nem ellentmondva ehhez van egy kis hozzáfűznivalóm:
mert nekik még az a veszély sincsen, hogy elveszítik a munkájukat, ellentétben mondjuk a vendéglátásban/turizmusban élőkkel
Olaszországban az első negyedév fizetéseit a kluboknak december 1-ig utalni kell a játékosok felé, ez már eltolt időpont, cél pedig a klubok segítése volt, hogy megfelelhessenek az előírásoknak. Mindazonáltal a 20 Serie A klubból 15-nek várhatóan gondjai lesznek a bérekkel, ami pontlevonásokat eredményezhet. Szóval nem olyan rózsás a helyzet már játékosoldalon sem. -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
továbbra is fenntartom a véleményem, mert másoknak is vannak problémáik, mások is ki vannak zsigerelve, lásd kórházi dolgozók például
az, hogy Rabiot sérült, vagy fáradtan érkeznek vissza játékosok, puff, vannak fiatalok, vannak akik a padon ücsörögnek, most lehetőséget kaphatnak
ez egy ilyen év, sokaknak áldozatot kell hozniuk és pont nem a focisták jönnek ki a legrosszabbul ezekből (ld angol csapatok alkalmazottai is korábban), mert nekik még az a veszély sincsen, hogy elveszítik a munkájukat, ellentétben mondjuk a vendéglátásban/turizmusban élőkkel
akkor bezzeg nincs panasz, amikor ömlenek a milliárdok a szponzoroktól/uefától/hirdetőktől, de még a fifától is amikor a csapatok a vb-n vannak
a barátságos meccseket aláírom, csak ez a sírás már kicsit sok szegény focistáktól és csapatoktól
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ha úgy adódott, hogy egy szurkolótárs válaszolt:
Rabiot megsérült, nem játszott a francia csapatban, ma vizsgálják ki az állapotát. Ha kidőlt, tér is vissza Torinóba, de az elég rossz hír, mert akkor kérdés, hogy mikorra épül fel. Bár ha nem komoly a sérülése, és még segítségére lehet a sörmeccseken a válogatottnak (portugálok és svédek ellen), akkor marad, és fennáll a további sérülés/fertőződés lehetősége a további válogatott edzéseken/meccseken.
Mindeközben a Juventus a Cagliari elleni szombati meccsre úgy készülhet, hogy Bentancur és Arthur a meccs előtti napon fog hazatérni Dél-Amerikából (rajtuk kívül Cuadrado, McKennie és Danilo fog átkelni az óceánon, hogy visszatérjen Torinóba), szóval igazán jól jönne, ha Rabiot sérülés miatt kiesne a meccskeretből. Amúgy is minden bizonnyal parádés meccs lesz a Cagliari ellen a válogatott kerettől visszatérő 15 játékossal (szokás szerint kérdés, hány lesz egyáltalán bevethető), akikből az amerikai kontinensen vitézkedők valószínűleg csak padon lesznek a hosszú út után.
Nem azt mondom, hogy ne legyenek válogatott meccsek úgy általában, de jelen helyzetben a koronavírussal és a besűrített programmal nem látom, mi értelme van ezeknek a nézők nélküli barátságos találkozóknak úgy, hogy nyáron lesz a következő világesemény a válogatottak számára, tehát nem 1-2-3 hónap múlva, hogy felkészülőmeccseket tartsanak most novemberben (a szezonkezdet óta harmadik válogatott szünetben).
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
őszinte leszek, nem tudom sajnálni, minden téren ki van nyalva seggük, olyan pénzt összekresnek 1 hónap alatt, amit átlag ember egész életében nem - 3 napoonta bírjon már lejátszani egy mccset, de különben is keretei vannak a csapatoknak, cserélni kell rotálni, menedzseljék ezt ügyesen az edzők ezt a helyzetet
-
venember83
nagyúr
A tegnapi török-horvát barátságos meccsen egy félidőt játszott Vida, majd lecserélték, miután kiderült, hogy pozitív lett a reggel adott mintája. Örömmel látom, hogy az UEFA rendkívül komolyan veszi ezt a tesztelést, ha válogatott meccsekről van szó. Úgy gondolnám, hogy teszteredmény híján pályára sem szabad lépnie egy játékosnak (ha már folyamatos reflektorfényben tartják ezt a vírust mindenhol), de egy barátságos meccsen nyilván el lehet tekinteni egyes előírásoktól. Miközben azért a játékosokat nyomorítják ezekkel a semmit nem érő meccsekkel.
Mondjuk Bernardeschitől nem irigylem a tegnapi sikert (észtek elleni gólt), sok pozitívumban amúgy sem volt része a klubjánál az elmúlt 1-2 évben.
-
venember83
nagyúr

Kroos egyszerű bábnak érzi magát, az UEFA és a FIFA a bábmester, amely új fizikai határok átlépésére kényszeríti a játékosokat.
-
Noukoum
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Wiki szerint 25 játékos közül 11 jött közvetlenül német csapatból.
Real madridot nézve ez az arány 24 játékos és 4 spanyol bajnokságból érkezett. Jelentős a különbség még most is, pedig nyilván tisztában vagy vele hogy nem most alakult ki ez a játékospolitika. Vicc hogy amint kijön egy Bundesliga sztár/tehetség, a Bayern szinte garantáltan meg is veszi. Évek óta. Semmi gond, legalább azt el lehet dönteni hogy ki legyen a második.
-
Datsyuk
aktív tag
-
Cartevo
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
+Elkésett becsúszást is okoz, hogy a hajrában már hátul vesznek levegőt.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Egyetértek, szerintem tökéletes lenne neki. Felesleges elmenni valami nagy csapathoz padon ülni
-
Datsyuk
aktív tag
Csak a Woke és a Feminista mozgalom triggerelhető jobban mint a bayern szurkolók
.
Nyugi csak viccelek
Úgy hallani Mateschitz leült Mateschitzel és kemény tárgyalásokat folytatva 5 Mio. €-val a piaci ár alatt megegyeztek. A könyvelők meg elintézik a többit. Már a 19. ilyen játékos akit az "ifiből" felvisznek a "profikhoz".
-
kacsyx
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Főleg annak tükrében poén, hogy pl. a dicső Dortmund többet igazolt a Bayerntől az elmúlt tíz évben, mint a Bayern tőlük.
De majd ha lesz Olaszországban német klubok alkotta bajnokság, biztos fognak onnan is igazolni. -
ZavaBalazs
őstag
igazán kitalálhatnátok már új közhelyeket, a bayern 30 fős felnőtt keretében 7 olyan ember van, akit az 1. bundesligából igazoltak.
-
-
válasz
venember83
üzenetére
Meg ugyanaz a tulaj is...
-
Soulfly842
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Jaja, akkor legalább kondi lenne és védekezés

"Én is amellett vagyok, ahogy még mások is, hogy ha már egy MB1 csapatnak van erőnléte, akkor nem fog kiesni a bajnokságból.
"Ó, dehogynem... lásd pl. a NER-esítési folyamatot a Lokinál!

-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
El tudtam volna képzelni itt akár nálunk is, de nekünk úgy látszik, hogy Fecckó Macckó tökéletes ide.

Minél tovább ""rontja"" itt a levegőt, annál szarabb lesz nekünk.
Feczkóval sem taktika nincs, sem erőnlét, sem játék, csak a nagy szar.
Pinyővel legalább kondink lehetne valamennyi, és nem köpködné senki a tüdejét már a mérkőzés hatvanadik percében.
A mezőnyből sztem nekünk van a legkevesebb lefutott összmennyiségünk az elmúlt X meccs alapján, és a sprintek számában is ott lehetünk a tabella leghátsóbb részében.Én is amellett vagyok, ahogy még mások is, hogy ha már egy MB1 csapatnak van erőnléte, akkor nem fog kiesni a bajnokságból.
Lehet, hogy a játék nem lesz látványos, de az utolsó 15 percben egy fáradtabb csapat ellen meg lehet fordítani akár egy mérkőzést is. -
Soulfly842
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Úgy sajnálod, igaz?
-
LyonnaisFan1
őstag
Pinyőőőő Kövesd, Hivatalos!
Hát akkor már Miskolcra nem jön, mert nálunk is szóba jött. -
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Én csípem Kutyát, dehát a dicsőség gyorsan múlik.

-
Noukoum
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Mindenki másnak negatív lett szerencsére.
-
Soulfly842
addikt

Válogatott: Marco Rossi pozitív koronavírustesztet produkált
Hány játékossal találkozhatott mielőtt ez kiderült?

Na ne szórakozzunk már... bírják ki valahogy a meccsig...
-
Redneck
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nem gondoltam volna, azt hittem még adnak Kuttornak egy-két fordulót. Nem értem Pintér hogy kerül mindig vissza valahová, egy igazi sutyerák.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
10.lesz! megünnepeljük!
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mikor néztél utoljára Serie A tabellát?
-
válasz
venember83
üzenetére
Gratulálok a Juventus bajnoki címéhez!
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
...sajnos... mert amíg aktív volt, ő volt a levegő ura... most meg a covid

-
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
AirSanyi-t szerintem nem zavarná, ő akkor is gólt szerezne, de hát visszavonult, hogy más focisták is érvényesülhessenek
-
válasz
venember83
üzenetére
Tényleg, szerencsétlen Morata kis túlzással még egy zöld asztalos meccsen is képes lesgólt szerezni.
-
venember83
nagyúr
A bíróság helybenhagyta az ítéletet, miszerint a Napoli -1 pontot jegyez azért, mert nem jelent meg a Juventus elleni meccsen, a Juventus pedig 3-0-ra nyerte a meccset papíron.
Indoklás: „A Napoli szándékolt módon olyan viselkedést tanúsított a mérkőzés előtti napokban, ami arra utalt, hogy nem kívánja lejátszani a mérkőzést, ezzel egyértelműen megszegve a sportrendszer fundamentumaként szolgáló alapelveket: hűség, korrektség és őszinteség.”

Arról nem szólnak a hírek, hogy kinek/kiknek írták jóvá a három gólt, és hány lesgólt szerzett Morata a rangadón.
-
Cartevo
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Akkor a mai tízórai kommentemet máris javítom Kuttorra.
-
LyonnaisFan1
őstag
Pinyoooo Mezokovesd
-
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ő biztosan nem a klubhűség példája, aki azt gondolta magáról, hogy a világ legjobbja... Nem, nem Bendtner...
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Basszus, pedig tudtam, a chelsea sanghaj-fener, egyéb angol kalandokból, de nem ugrott be a neve egy könnyen
Öregszem 
Anelka!
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Análka...
-
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
nem nagy gyűjtés, wiki ctrl+c ctrl+v
tényleg kevés a tottihoz hasonló játékos, aki profi pályafutását 1 klubnál húzta le... angliából mondjuk giggs, gary neville ugrik be... még gerrard is kiugrott a galaxyba levezetni... -
bagyulajuve
addikt
úgy tűnik a Salzburg facebook üzeneteknek lett hatása
ráadásul diplomáciai és gazdasági kapcsolat épül Zambia és Magyarország között
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.