- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz gyuromoj #112099 üzenetére
Negyed órája ezen röhögök, ilyen nincs is
@DeathAdder: egy-két ilyen mozdulattal hamar be fogja magát lopni a liverpooli szurkolók szívébe. Nem semmi.
Vagy Klopp fogja és kirakja a csapatból (na jó, azt kétlem)
Anno Királynak volt mániája, hogy edzésen úgy hozta játékba a játékostársait, hogy hozzávágta a felső léchez a labdát. Aztán eljátszotta egyszer egy felkészülési meccsen is (vagy tétmeccsen?) és jó ideig a kispadra szorult. -
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
DeathAdder
veterán
Úgy látom a Rómában is csinált néha hajmeresztő dolgokat a srác, tegnap párszor megállt bennem a trágya
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #112091 üzenetére
mikor fogtok kikapni először?...
és kitől? -
L_YKing
addikt
Csinálhatna Valverde egy olyan csapatot amikor olyan játékosokat küld a pályára akik jatszani is akarnak. Csak azért jatszatni Suearezt, mert, netto hülyeség. Malcolm vagy Munir ugyanezt meg tudná csinálni. Kicsit pihentetni kéne az öreget..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #112088 üzenetére
melyik meccsen?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
bagyulajuve
addikt
így benézni egy 11-est, hihetetlen - és ahogy belőtte, meg ünnepelteti magát, hányinger
Resistencia eterna
-
Peterhappy
őstag
válasz forceberg #112086 üzenetére
Itt puffogok husz perce az Asszonynak, hogy kepesek voltak egy ilyen sima meccsen botlani, en hulye meg vegigneztem ahelyett, hogy egyszer vegre emberi idoben aludni mentem volna, erre most olvasom, hogy csak nyert a Barca
Volt egy-ket szep helyzete a V'dolidnak, kellett egy-ket ter Stegen mentes, de nem volt egy sulycsoportban a ket csapat. Igaz a masodik felidot nem lattam teljes egeszeben, de az elsoben a hazai helyzerek dacara, osztalykulonbseg volt a katalanok javara.
Az alapjan amit lattam, jogos a vendeg gyozelem. Ha nem igy ved Masip, kozte ot lett viona, fel gozzel.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Közben a VAR tette a dolgát.
A Vall. megérdemelte volna az x-et, de a pálya állapota miatt nem![ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Richard!
addikt
-
dracox
addikt
válasz Richard! #112081 üzenetére
Itt van egy hetes cikk a spílerről. Túl vállalták magukat, de hogy a Spíler 1-re rakják addig a nagyobb spanyol meccseket (amíg meg nem egyeznek mindenkivel) az eszük ágába sincs.
Nehogy a drága előfizetőknek kedvezzenek egy minimálisat, ha már a saját adójukkal szivatják a népet.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Karius-> Besiktas (2 év kölcsön)
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Richard!
addikt
Amúgy idén nem lesz LaLiga közvetítés? Vagy előfordulhat, hogy év közben valamikor bedobják a digi-telekom duóba?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
veterán
válasz Peterhappy #112078 üzenetére
Csak a Viditől kértek tanácsot. Ez tuti nem véletlen!
Múltkor valaki okosan megjegyezte, hogy nem számít semmit a hazai pálya
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Peterhappy
őstag
Barca meccset néz valaki?
Ha akad itt esetleg gyakorlott gyepmester - lehet, hogy a Valladolidnál üresedés lesz...Ilyen gyatra játékteret utoljára - nem rossz indulatból mondom - évekkel ezelőtt a paksi vagy a kispesti stadionban lehetett látni...
Nem fogadnék arra, hogy Gennaro megéri a jövő nyarat a kispadon.
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
válasz LyonnaisFan1 #112073 üzenetére
Kellett hozzá Antal is.
-
Tibiajax
nagyúr
fura ez a puma-milan mez....
nem tetszik
-
LyonnaisFan1
őstag
Meglett az egy pont a vardai pokolbol
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
Fantasztikus kiemelkedő teljesítmény a Ferencvárostól, végül csak sikerült a Mezőkövesdet legyőzni. Viszont Böde legalább őszinte volt, nem játszottak jól...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Z'Z"
őstag
Böde.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Spanyol bajnokikat hol közvetítik?Üdv: Csabee.
-
L_YKing
addikt
Ronaldo gólöröme a 2. Juve gólnál....
-
villamos
őstag
Hát... eddig nem alkot túl maradandót a Ferencváros...
Azért a Mezőkövesdet mégis csak meg kellene verni, így idegenben is...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
venember83
nagyúr
Milinkovics-Szavics ma nem emelte az árát fél centtel sem.
-
máyköl
veterán
Értem én, hogy fiatalosításás meg spanyolosítás, de mi folyik a RM -nál?
Már hivatalos, hogy Vinicius JR a Castilla játékosa lesz még a szezonban, nem a felnőtt csapaté.
Elment Theo Hernandez, Kovacic, és Ronaldo is. Érkező: Courtois.Már a tavalyi szezon elején is mondtam, hogy kuka lesz az év, mert nincs minőségi csatárunk, Morata -t senkivel nem pótoltuk. Erre most elmegy egy évi 50-60gólos Ronado, és nincs érkező támadó. Benzema, Borja Mayoral csatárkettős. Gratulálok a vezetőségnek.
Hazard édesapja szerint pedig közel volt az egyezség, de Lopetegui nem tartott igényt Eden -re.
Kovacic -ot sem pótolta senki... Mint ha direkt csinálnák, esküszöm.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ekkora kamu tizit, amit a Honved kapott.
Raadasul a Danilo mar lapos volt, es abszolut muesesert masodik sarga jart volna neki.Ezert kar a plusz ketto sporit foglalkoztatni.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #112052 üzenetére
az... egy gólt meg a végén begyötörtök, aztán meg is van ez a meccs is
-
Tibiajax
nagyúr
gyerünk lazio, meg tudod csinálni!
-
Tibiajax
nagyúr
hihetetlen, addig szórakozik az arsenal, mig kiegyenlit a west ham
mod. na, jól van..[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #112048 üzenetére
..de most mér' köcsög? jól tette
-
DeathAdder
veterán
miket kihagyott ez a kcsg west ham is
-
NyxNyxNyx
addikt
-
L_YKing
addikt
Azért csak kezes góllal sikerült nyernie pontokat a Wolverhamptonnak..
-
bandus
veterán
válasz Peterhappy #112041 üzenetére
marmint hogy kozvetlen meccs elott? kb kezdes elott egy oraval vettem a stadionnal. 1-0 egyelore )
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
NyxNyxNyx
addikt
Múltkori meccs után már bepánikoltam, hogy a City soha nem fog pontokat veszíteni, ezt most így jó volt látni.
-
DeathAdder
veterán
Fájdalmas ezeket a cseréket látni
Sané-Güldogan
Jesus-Silva
Mahrez-SterlingJa és KdB sérült
BenHans - jópofa egy alak mindenesetre
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #112033 üzenetére
Az némileg árnyalja a képet, hogy a lány a párja, vagyis azt hiszem a felesége.
A focistáknál ez a kangörcsös igazgatás már beidegződés, ahogy izzad stb, letapad a zsák na...
A göncökkel kapcsolatban még mindig "tanulhatna" sok más játékostól, ő még az átlagos extravagáns kategória kb.
A középső ujj annak szólt, hogy miért nem pihen ha sérült... Bemutatott, de aztán lenézett edzésre is.
Mekkora császár lenne megyében! Amikor a csapattárs kapusnak jön és öltözés közben elalszik a széken mert éjjel mattulós bulika volt. Ilyenkor már kb az a legjobb megoldás ha nem fújják neki az ébresztőt hanem szívja.szerk. Az NB1 a meg nem értett klasszisokról szól, akik egy érdekes kettősség árnyékában igazából megyébe valóak, csak van kapcsolatuk és pénzük. Ők profik, vérprofin játsszák az amatőrt.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bandus
veterán
a jegyvasarlasi nehezsegekhez: epp berlinben vagyok es reggel eszembe jutott megnezni hogy itthon jatszik-e a hertha, es igen a stadionnal tulzas nelkul sorbanallassal is 40 mp-ig tartott jegyet venni, mintha csak egy bkv vonaljegyrol lenne szo ezt nem tudom miert nem lehet itthon megoldani. Mindenesetre remeljuk jo startja lesz a herthanak a bundesligaban! Hajra es hajra Pali!!
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeathAdder
veterán
válasz Peterhappy #112036 üzenetére
Nagyon jó ez az újonc Wolves
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #112035 üzenetére
Kipróbáltam a Reddit+Acestream kombót, eddig nagyon jónak tűnik, még egyszer köszönöm a múltkori segítséget
A Wolfes-MC meccsre érkeztem (mondjuk az Arsenal linkre kattintottam, azt hittem már megy a meccs), 70. perc, 1-0 oda, na mondom, ha valaki fogadott a MC veretlen bajnoki címére, az gyorsan elszáll - de a gondolatot már be sem tudtam fejezni, mert érkezett Laporte...
-
DeathAdder
veterán
A Wolves már 2-3 góllal vezethetne
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #112033 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #112022 üzenetére
Tökéletes megértem hogy ilyen alakot miért nem hívnak be a válogatottba
Az hogy az ösztönvilágomig leigyam magam (értsd mattrészegen lányokat magamhoz ráncigáljak nyilvános helyen, a micsodámat fogdossam a kangörcstől, meg középső ujjat mutassak a kamerába) 16 éves koromban nőhettem ki, az ilyen göncök hordását meg 13 körül
Hamár ivós sztori: múltkor egy ismerős mesélte hogy Watford városában elmentek sörözni egy pubba, ahol épp a Watford támadója Troy Deeney iszogatott egy társaságban. Amikor összefutottak készítettek egy közös fotót, aminek szívesen eleget is tett.
Valamivel később Deeney odament hozzájuk, hogy csatlakozhatna-e és fizeti a kört
Azt mondják az az igazi balhés kültelki suttyó paraszt angol, jó sokáig eliszogattak mesélt jó sztorikat is, de érdekes mennyire nincs elszállva magától egy Premier League gólvágó.
bezzeg egy nb1-es mekkora sztárnak hiszi magát -
bagyulajuve
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #112030 üzenetére
-
itouchfan
senior tag
Nem tudom néztétek e, de Herr Szalai betalált a Bayern ellen.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #112022 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy ettől lett Radja nemkívánatos a Románál és a válogatottnál, avagy a nemkívánatosság fokozta ezt a sportolói tekintetben eléggé deviáns hajlamot. Másrészt a szívvel-lélekkel küzdő csapatsportolóktól egyáltalán nem meglepő ez a magatartás. A pályán nem fogják vissza nagyon magukat, akkor miért tennék a pályán kívül?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #112024 üzenetére
hát igen....
na majd Böde
-
LendvaiFeri1
addikt
"Egyszer Ausztráliában egy akadémián edzősködtünk. Ott volt Bobby Charlton, Dennis Law, Puskás és én. A fiatalok, akiket edzettünk nem igazán tisztelték Puskást, gúnyolódtak is rajta a súlya és a kora miatt. Ekkor fogta a labdát és azt mondta, hogy tízszer egymás után eltalálja a felső lécet. Law megkérdezte a gyerekeket, szerintük hányszor fogja eltalálni. A legtöbben öt alá tippeltek, én tízet mondtam. Puskás előrelépett, majd egymás után kilencszer eltalálta a felső kapufát. A tizedik lövés előtt a levegőben tartotta, megtáncoltatta mindkét vállán és a fején, a sarkával felpörgette, majd kapura bombázta a labdát. Az ágyúgolyóként száguldó játékszer a felső lécről vágódott a hálóba. A bemutató után a gyerekek csak álltak és bámultak maguk elé, egyikőjük aztán megtörte a csendet és megkérdezte, ő kicsoda. Erre csak annyit válaszoltam, nektek Mr. Puskás" - George Best
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
BenHans
addikt
válasz omfgk #112015 üzenetére
Kispályás...
Ninja Bergamóban Fabrizio Corona társaságában mattult le egy szórakozóhelyen, ahol a videó készítőjének egy ujjal tisztelgett.
Arra volt kíváncsi sérülten miért nem pihen.
Nem pihent, mert pár órával később ugyanabban szett ruhában másnaposan azért betámolygott edzésre is.Hmm, bármennyire szeretem ez tényleg demoralizáló lehet egy csapatban több szempontból is.
Kit érdekel a külvilág, csapaton belül, a társakat figyelembe véve kell tudni, hogy mennyit enged meg magának az ember, főleg ha az egyik legjobban fizetett játékosról van szó.
Plusz amiről a kopasz is beszélt, hogy ezzel az életvitellel a korosodás nagyon sokat vehet ki belőle, ha nem teszi helyre az életét, és ezt kell megértenie.
Mondjuk ha egy korábbi Ninja interjút nézek, akkor ez nem is olyan gáz, azt mondta 33 éves koránál nem nagyon akarja tovább nyújtani a futball karrierjét, neki ez egy olyan hobbi ami a munkája is egyben...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
NyxNyxNyx
addikt
A PSG megvette az LGD-t (kínai e-sport csapat), vagy csak a nevében szponzorálja?
-
Peterhappy
őstag
Nem tudom mennyire "off" ez egy informatikai weboldal focis topicjában.
Szeretnélek meginvitálni Benneteket a MATCHDAY 11 nevezetű foci manager játékba. Gondolom többen játszottatok a Hattrick-kel, Onlinesoccermanager-rel stb. nem mondom, hogy ez jobb vagy rosszabb; másabb. Nekem sok megoldása tetszik, ugyanakkor még kvázi gyerekcipőben járó játék lévén vannak benne furább, bénább megoldások, fogalmazzunk úgy, bőven van benne fejlesztési potenciál.
A legutóbbi, ötödik szezon tegnap indult el, az első mérkőzések jövő héten kerülnek megrendezésre. A játékba bekerült immáron a magyar bajnokság is, ennek a létrehozásában volt nekem
nem kevésnémi szerepem.A magyar bajnokság három osztályból áll, divíziónként tizennyolc csapattal. A legfelső osztályban a mennyei tizenkét csapatán felül a másodosztály legutóbbi kiesői, illetve legnagyobb városai találhatók meg.
A másodosztályban valamennyi, jelenleg másodosztályú csapat fellelhető, kiegészülve pár harmadosztályú csapattal, míg a játék harmadik vonalát részint jelenlegi harmadosztályú csapatokkal töltöttem fel, részint olyan városok csapatával, melyek jelenleg csak megyei szinten elérhetőek. Így ha akad közületek valaki Salgótarjánból, Veszprémből vagy épp Tatabányáról, lehetősége nyílik városa csapatának vezetésére.Fontos info, hogy jelenleg a bajnokságban kis túlzással minden csapat egyenlő; abszolút random, melyik csapat milyen játékoskerettel kezdi meg a játékot. Így fordulhat elő, hogy bőven akad a harmadosztályban csapat, mely némiképp erősebb egyes elsőosztályú csapatoknál.
További érdekesség és a játék egyik erénye, hogy minden liga egyenlő. Ha valaki pl. második helyen végez a Premier League-ben, pontosan ugyanakkora jutalomban részesül, mint aki a magyar harmadosztályban lesz ezüstérmes.
Az év végi jutalmak mellett szponzori szerződésből lehet fix bevételre szert tenni, ezek szintén országtól és ligaszinttől függetlenek.Különbség egyedül a nemzetközi kupaindulók számában jelentkezik.
Nem ragoznám nagyon tovább, ha bárkinek volna kedve csatlakozni, ne habozzon, tegyen egy próbát!
Sem részvényes, sem tulajdonos nem vagyok Viszont és ellenben nagyon sok időt öltem abba, hogy létrejöhetett a bajnokságunk, és örömömre szolgálna, ha mind többen csatlakoznátok.Kérdések esetén keressetek nyugodtan, akár privátban.
szerk: hogy ne duplázzak: ITT találjátok az elérhető csapatokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
Rossi keretet hirdetett:
Kapusok:
Dibusz Dénes (Ferencváros)
Gulácsi Péter (RB Leipzig)
Kovácsik Ádám (Mol Vidi FC)Védők:
Kádár Tamás (Dinamo Kijev)
Vinícius (Mol Vidi FC)
Lang Ádám (CFR Cluj)
Bese Barnabás (Le Havre)
Lovrencsics Gergő (Ferencváros)
Fiola Attila (Mol Vidi FC)
Botka Endre (Ferencváros)
Tamás Krisztián (Mol Vidi FC)Középpályások:
Kleinheisler László (FK Asztana)
Kalmár Zsolt (DAC)
Kovács István (Mol Vidi FC)
Pátkai Máté (Mol Vidi FC)
Nagy Ádám (Bologna)
Nagy Gergő (Bp. Honvéd FC)Támadók:
Szalai Ádám (Hoffenheim)
Sallai Roland (APOEL Nicosia)
Sallói Dániel (Sporting Kansas City)
Stieber Zoltán (D.C. United)
Varga Roland (Ferencváros)
Eppel Márton (Kajrat Almati)Tartalékok:
Gróf Dávid (Budapest Honvéd)
Guzmics Richárd (Jenpien)
Korcsmár Zsolt (Midtjylland)
Holman Dávid (Slovan Bratislava)
Vécsei Bálint (FC Lugano)
Bőle Lukács (Ferencváros)
Nagy Dominik (Legia Warszawa)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
addikt
Tottenham Hotspur goalkeeper Hugo Lloris was arrested for drink-driving early on Friday morning, three days before his side are scheduled to face Manchester United in the Premier League.
TalkSport reported the 2018 FIFA World Cup-winning France captain was stopped in his car at around 2:20 a.m. BST in central London and was taken to Charing Cross Police Station after failing a breathalyser test.
A statement from the Metropolitan Police read:
“A man has been charged following a routine patrol stop in Gloucester Place, W1.
“Hugo Lloris, 31, of East Finchley, was charged with drink-driving on Friday, 24 August.
“He has been bailed to return to Westminster Magistrates' Court on Tuesday, 11 September."
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
bagyulajuve
addikt
válasz DeathAdder #112005 üzenetére
sárkány volt régen is a csapat címerében, ráadásul Wales zászlajában is benne van
A Juventusnál is sokat változott a címer, ráadásul eredetileg rózsaszín mezű csapat volt[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
gyuromoj
veterán
Sajtóhírek szerint:
Aspas-> Real Madrid 40 millióértPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
-
válasz DeathAdder #111981 üzenetére
Megnézve a gifet, ez max sárga, de semmiképpen nem piros. Ha megnézed, ki van fordítva a lábfej, hogy zárja a labda útját.
https://www.coreinfinity.tech
-
DeathAdder
veterán
Szerintem a címer változtatás önmagában nem olyan nagy dolog, minden csapatnak van címer evolúciója, mégha nem is olyan drasztikus mint a juventusnak vagy a cardiffnak. Itt bárkire rá lehet keresni. Ezt az identitás témát meg tényleg nem kívánom tovább ragozni, de ez az ami a szíven is túlmutat. (az élet más terén is bármilyen szívvel kapcsolatos kötődést rövid idő alatt szét lehet zúzni)
pl. ma a PL magazinban egy ex Cardiff labdarúgó arról számolt be, hogy miután idén hosszú idő után a Cardiff újból feljutott a PL-be ez az ex focista írt egy volt cardiffi társának hogy gratuláljon a feljutáshoz, amire annyi válasz jött, hogy ő már egyáltalán nem követi a klubot és a focit, amióta jött az a bizonyos távolkeleti bohóc, aki többek között piros színre cserélte a hagyományos kék színeket a stadionban, és a címerüket is amibe még valami sárkányt rakatott (a mez hatalmas ellenállások hatására egyelőre még maradt kék). Mi ez ha nem a szurkoló klubbal való azonosságának teljes bemocskolása? hiába a nagy szív, ha ezzel sok tősgyökeres walesi sem képes azonosulni. Az egyik címer egy távolkeleti sárkány, a másik meg egy egyértelmű márkejezés lett, ez azért önmagában sokaknál kicsaphatta a biztosítékot.
Na de mindegy erről nem kívántam már többet diskurálni, csak éppen ma találkoztam mégegy ilyen esettel, és ha már téma volt gondoltam leírom
___Ami a Videotont illeti, ebből a cikkből is kiderül hogy Huszti milyen temperamentumos alak, aki nem győzi gyűjteni a lapokat, amiről nyilván volt fogalma a játékvezetőnek is. Mérkőzés előtt ő is biztosan készült és tudta kire kell jobban figyelni. Ezért pont lehet hogy Juhász nem kapott volna érte kiállítást, Huszti meg igen. Ez olyan hogy annó nálunk Suáreznek is már alig adtak büntetőt, vagy ítéltek ellene szabálytalanságot , mert tudták hogy nem áll tőle távol a színészkedés, ellenben a lapokat meg szerették osztani neki.
Meg van az a külön állatfaj amihez pl. Ramos és Diego Costa tartozik, akik legtöbbször valamiért jól jönnek ki ezekből
-
Z'Z"
őstag
válasz DeathAdder #111981 üzenetére
Azért ez az elemzés mindjárt másképp néz ki, mint az Egri féle iromány.
Viszont érdekes módon ő is elbizonytalanodik, pedig elég szépen felsorolta a szabályokat.
„Két hasonló képességű csapat parázs, lüktető meccse volt ez, ami egyenlő létszámnál – vagy épp a két, hasonlóan vitatható kiállítás időbeliségének felcserélése mellett – könnyen alakulhatott volna másképp is.”
Ne érts félre, nem akarom Husztit védeni, de ennyire nem kellene kipécézni valakit.
Ha Juhász kapott volna pirosat, akkor róla gyűjtenének össze mindenféle baromságokat?
Lényegtelen statisztikákat posztolnak, ráadásul nem is magyarul, mintha az egész magyar focit le akarnák járatni.
Persze nincs nehéz dolguk.
Először miért nem néznek körül Európában és összehasonlítanák a szabálytalankodó játékosok statisztikáit?
[link]
Sok téren baj van itt a magyar focival, de úgy néz ki, hogy a közmédia területén is ki kellene alaposan takarítani.@BenHans
Tényleg nevetséges az ultrák viselkedése.
Ráadásul, szerintem nincs még egy olyan klub itthon, amelyik ennyi névváltozáson esett volna át:
1941 alapítás: Vadásztölténygyári SK
1942–1944: Székesfehérvári MOVE Vadásztölténygyár Sport és Kultur Egyesület
1944–1948: Székesfehérvári SE
1948–1950: Székesfehérvári Dolgozók SE
1950–1962: Székesfehérvári Vasas SK
1962–1968: Székesfehérvári VT Vasas
1968–1990: Videoton Sport Club
1990–1992: Videoton-Waltham SC
1992–1993: Videoton-Waltham FC
1993–1995: Parmalat FC
1995–1996: Fehérvár-Parmalat FC
1996: Fehérvár 96 FC
1996–1997: Videoton FC Fehérvár
1997–2005: Videoton FC
2005–2009: FC Fehérvár
2009–2018. június 30.: Videoton FC
2018. július 1.: MOL Vidi FCAmúgy nem is olyan rég a Juve szurkolók is benyomhatták volna a durcit, amikor lecserélték a logót, de nem tették, mert kitartottak a csapat mellett.
Na, ez a szív hiányzik itthon a szurkolókból, tisztelet a kivételnek. -
itouchfan
senior tag
válasz hobizoli #111979 üzenetére
Én szurkoloi kártya nélkül járok ki ezekre a meccsekre rendszeresen. El kell menni a Bálnába vagy egy másik TicketExpress jegyirodába és lehet kártya nélkül is jegyet venni.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Motorola TLKR T61 walkie talkie
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest