- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
wow, tom krúz is ott figyel a stadionban .. megkérdezik tőle, hogy ok, súlytalan neki, de mégis kire tippel.. néz nagy bamba szemekkel, üvölt róla, hogy annyira ért a focihoz, hogy ihajj..
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #4096 üzenetére
Nah, azt akartam írni ám, csak nekem meg közben az járt a fejemben, hogy milyen játékosokkal tudna felállni a Real 4-3-3-as formációban.
A City indulója meg milyen langyos, te jó ég.
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #4094 üzenetére
Azt hittem nem így fog felállni a United (szerkezetileg). Rooney egyébként azt mondta, hogy nem szeretné, hogy gyémánt alakzatban álljon fel a csapat.
Kíváncsi vagyok, hogy ez hogyan fog muzsikálni a 4-3-3-hoz képest.
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #4093 üzenetére
Manchester City (4-2-3-1)
Manchester United (4-4-1-1)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szab.tam #4051 üzenetére
Ha középre megy de csapódik az kb kapuscsemege. Lehet szép íve van kívülről de nem egy túl nehéz dolog védeni. Persze ha erő is van benne akkor a biztosabb hogy kiüti az ember. De egy sarokra tekert labdát sokkal nehezebb fogni főleg hogy a sorfal ami segít neked sokat kitakar.
-
Integra
titán
most már kezdődhetne....
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #4088 üzenetére
Ma nagyon remélem, hogy vágtok 2-3 gólt ennek a senkiházi gárdának. Mi nekünk sikerült 3-at, nektek miért ne sikerülne?
Meccs közben meg énekelhetnék ezt a United szurkolók, eszméletlen hangulatot tudnak teremteni.
-
pohár
félisten
ezt de jó látni megint az Ágyúsoknál
-
venember83
nagyúr
A Mallorcát ma szépen kitömik.
-
cyberkind
félisten
válasz
homeless09 #4085 üzenetére
Ma a United fog győzni, és hnap reggel, vagy délután a sportlapok szalagcikkei ezek lesznek :
"Megköszönték Mancini munkáját a City-nél" (helyét Di Matteo veszi át)" !(#4088) homeless09
Pontosan épp itt az ideje ! -
homeless09
őstag
Glory United ma nyerni kell, de legalább X!
-
válasz
venember83 #4083 üzenetére
Ja, Kuyt majd megy a londoniakhoz...
-
venember83
nagyúr
válasz
baluka26 #4082 üzenetére
Falcao nem brazil. És az Oscart Chelsea-be igazoló Di Matteo sem edző már, inkább spanyolok jönnek majd télen szerintem, meg előbb-utóbb a kolumbiai. Mindezt azért, hogy a kölyök jól érezze magát. Fizetésekkel és Torres miatti átigazolásokkal, edzőváltásokkal és pl. Di Matteo végkielégítésével vajon már mennyibe is került Abra papának a spanyol?
Tibi: nem láttam, városban voltam borozni, hóhullásban sétálni, ilyesmi. Totti valószínűleg addig marad a rómaiaknál, amíg akar. Megérdemli, és a vezetőség meg is adja neki ezt tiszteletből.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #4080 üzenetére
Mostanában Londonban inkább brazil bevándorlókat fogadnak
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #4080 üzenetére
gonosz..
nézted este a roma-mókafocit?
nagyon hajtott mindenki, a maga módján, Totti bácsi meddig játszik még?
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #4078 üzenetére
Mi a fasznak? Ki helyére? Mikel, Ramires, Lamps, Essien, mindhármat buszkuléta elé raknám, ha rangsorolnom kellene. Ráadásul Romeu is kezd belejönni a játékba.
Michu viszont eszméletlenül ügyes.
Viszont szerintem nagyon nagyot fog égni Chelsea klubvb-n. Nem tudom miért érzem így. Valaki közvetíti azt, egyébként?
-
venember83
nagyúr
Busquets a Chelsea-be? Rögtön sokat emelkedne a szememben a Barca. A Liverpool meg Michu iránt érdeklődik, remélhetőleg a Juventusba távozó Suárez helyére.
-
Tibiajax
nagyúr
rohadt jó ez a roma-fio meccs
élvezem
-
7600 GS
addikt
Jó kis meccs volt ez, de azt hozzá kell tegyem, hogy a Valladolid is maximálisan partner volt ebben, nem ezt a Levante-féle antifocit játszották, hanem próbálkoztak becsülettel. Két dolog nekem abszolút lejött a meccsből, mint tanulság: 1.:Özilnek kell hagyni a szabadrúgásokat 16-20 méterről a kaputól
2.:Még mindig képtelen a csapat kivédekezni a pontrúgásokat, holott ezt lenne a legegyszerűbb (ez a BL-ben még sokba kerülhet...)Bravo Özil, nagyot játszottál.
-
szab.tam
nagyúr
komoly húzás volt.
kíváncsi lennék, hogy ezt ilyenkor maguk beszélik meg, vagy m. szól be, kinek kell rúgnia?
-
vans?
őstag
Ozil baratom kis golokat rugott csak ma eddig...
-
baluka26
veterán
Özil bravó, ez igen.
-
pohár
félisten
ezt hogy lehet befújni lesnek? anyámborogass
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #4055 üzenetére
Casillas-fétis.
( Ne vedd ám egyébként komolyan, csak hülyülök, most éppen jó kedvemben vagyok
)Amúgy meg itt látom beszélgettek Juninho-ról. Hát abban egyetértünk szerintem hogy az Ő technikája az kb. utánozhatatlan. Ahogyan az az ember meg tudta lőni a labdát. Tényleg hihetetlen.
-
7600 GS
addikt
Özil gólját még fogják mutogatni asszem egy darabig.
Baluka látom hozod a formád.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
baluka26 #4052 üzenetére
csak ugye jönnek a várhidi féle őskövületek, és elmondják, hogy azt nem szabad, mert nem szakszerű. nem a f*-t nem. az a szakszerű, amiből gól lesz, és nyerni lehet vele... nem?
én még alapból mindig utálom ezt a bandát, de sokkal szívesebben nézem a meccseiket, mint a barca-éit.
izgalmasabbak. (szorosabbak...)
milyen játék volt már már ez is.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
baluka26 #4050 üzenetére
1:1volt már, mikor átkapcsoltam....
-> nem láttam az előzményeket.nem a %-ra gondolok. hanem azt, a hogy lecsapódik a labda.
az elképesztő.
lehet, hogy ennek az ára az, hogy nem pontos.nekem kicsit a gyerekkori, első élményes spiccel való rúgás jut eszembe. irányíthatatlan, de ha mégis jó irányba indult, akkor védhetetlen volt.
-
szab.tam
nagyúr
sokáig én is azon tömegbe tartoztam, akik már-már kötelező jelélleggel nem szerették cr-t.
de milyen szabadrúgás volt ez már megint. ok, hogy középre ment.
de ezt a lefelé csapódó rúgást. ez kész.szerintem van egy 40m-es pályarészlete + 1 kapuja a pinyóban, és alvás, evés, dugás helyett ezt gyakorolja.
na, mire leírom, 2:1. pf.
kemény. de így legalább izgis!
-
baluka26
veterán
Iker nem vonalkapus amúgy... XD
-
7600 GS
addikt
Casillas, Pepe, Ramos, Arbeloa, Nacho, Khedira, Xabi Alonso, Callejón, Özil, Cristiano Ronaldo y Benzema
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #4044 üzenetére
Ezen a meccsen a Chelsea csak nyerhet szerencsére
-
NyxNyxNyx
addikt
-
pohár
félisten
vezet a QPR, nyerjenek már
-
Sickboy25
addikt
hú micsoda felállás a Milan - OM BEK döntőn... Meccs nem olyan jó...
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #4034 üzenetére
Gondolom nem akarta beismerni, hogy eddig totális csőd volt a leigazolása, ezért még bepróbálta ezt.
-
baluka26
veterán
Torres megérti magát Benitezzel.
-
vans?
őstag
-
Ps Vita
őstag
Feljöttünk a második helyre,azt viszont nem értem,hogy lehet ennyivel előrébb a Schalke a Dortmundnál,ennyit számítana az a BL-elődöntő?
Viszont ha a Schalke és a Dortmund is jól szerepel idén ,akkor már erősebb csoportokból várhatják a sorsolást,mondjuk a Schalke-nak ahhoz minimum kéne 1 elő döntő,hogy 1. kalapos legyen -
7600 GS
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Ps Vita
őstag
balukának , Drogba igazi példakép
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #4015 üzenetére
Hát igen, nem volt egy gyenge gárda. Raúl bácsi azért már itt is befigyel.
Egyébként az a vicces Hierróval kapcsolatban, hogy ő középpályásból lett hátvéd, nem is akármilyen. Azt egyébként tudtad, hogy Mijatovic úgy lőtt gólt a 98-as BL döntőben a Juventus ellen, hogy előtte nem szerzett egy gólt sem az aktuális kiírásban? Hihetetlen pasas.
Laudrupot sajnálom, hogy csak 2 évet volt itt. Olyan mélységi passzai voltak, mint Xavinak. Carlos meg Carlos, nem kell őt bemutatni senkinek. Egy olyan bal láb azóta is hiányzik a csapatból.
De szép dolog is ez a nosztalgia...
-
Ps Vita
őstag
-
ClayMore
aktív tag
hajrá vidi!
ma is a story4 ugye?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #4012 üzenetére
áh... <kézlegyintés>
ez, apa.. ez a madrid volt még az, amit Tibi szeretett nagyon
azt a két balkán állatot elöl, a horvátok és jugók csatásztárja (akik soha nem játszhattak egy nemzeti csapatban ugye, de itt...) mögöttül seedorf és redondo, hátul carlos és hierro
ez volt a a csapat még apa, nem a 2000 utániak.ott már csak az utazó cirkusz volt
csinálok is egy suker mezt a kelme real-mezemből, nem érdekel semmi, odabasz. az lesz az uj focis mezem -
-
Integra
titán
na, ma begyűjtünk 3 pontot... (azért fosok, hogy nem..
)
-
Sickboy25
addikt
GRATULA csajok... ez igen rajt cél győzelem...
-
Sickboy25
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- Fali konzol lapos tévékhez
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest