Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Piftuka
veterán
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Méghogy "Vini kapitány"...! Ugyanazt a semmirekellő teljesítményt nyújtotta, amit mindig.
Az egyik probléma a modern labdarúgással éppen ott van, hogy az ilyen túlértékelt, még középszerűséget sem elérő játékosokat dollár/Euro tíz-száz milliókért adják-veszik, és van olyan, aki még magasztalja is őket...
Aztán még majd tényleg megvásárolja vagyonokért valamelyik "Best League" sztárcsapat, mi pedig figyelhetjük hétről-hétre, amint a pálya szélén pityereg, mert egy megtermett védő felöklelte.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
...Kloppnál félidőnként volt több olyan eszetlen rohamozós hullám, ami általában célra is vezetett... utána pedig kicsit engedték az ellenfelet, lassítottuk a játékot körbepasszokkal, mert 90 percig senki nem bírja a tempót, viszont gyors kontrára fel voltunk készülve, amit akár Ali is indíthatott
mostanában ilyet nem sokat látniui: új pletyka Messi MLS szünet idejére
ő is sokat tenne az amúgy is fos védekezéshez -
mephi666
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
...egyre inkább azt érzem, hogy Slotnak fingja nincs, mit kéne csinálni: Graven+Macca+Szoboszlai hármas normál esetben nem volt fent egyszerre, hanem a játék függvényében rotálta őket... erre most CuJo is ott van mellettük kezdőként... Bradley nagyon jó, agyonhasználja őt is... pedig sokkal jobban megy, ha pl Gomez kezd, majd amikor fárad (valamint az ellenfél is), akkor jöhet helyette egy friss Bradley és máris jobban működik az az oldal... erre most a jobb szélt elkezdte tölteni Frimponggal, valamint Chiesa-t is behozta mindenki tetejébe, aki szintén ott mozog legjobban... (na meg Gomez behozása is wtf volt)
...úgy látom, hogy alapvetően az edző sem tudja, mit kéne csinálni, de elvárja mindenki, hogy a Wirtz, Isak, Ekitike, Frimpong négyes önerőből hozza majd a meccseket... egyedül Ekitike nem csalódás eddig (szigorúan eredmények alapján), de ő engem Diaz-ra emlékeztet, aki hasonlóan megoldott önerőből sokmindent... közben a másik 3 játékos is van ilyen jó, de megfelelően kéne tudni őket használni...
ui: előző szezon meg Klopp öröksége, amihez nem nagyon kellett semmit hozzátenni
-
-
-
-
válasz
IreN!CuS
üzenetére
norvég tv2 sportnak adta, itt mondta el szóban, de már lehozta athletic, pearce, sky is
a lényeg belőle
„Nem hiszem el, nagyon csalódott vagyok. Annyit tettem ezért a klubért, és ezt mindenki láthatta az évek során, különösen a tavalyi szezonban. Hogy ezek után a kispadon legyek… nem tudom, miért. Úgy érzem, a klub a busz alá lök engem. Így érzem.”„Sokszor elmondtam korábban, hogy jó a kapcsolatom az edzővel, erre hirtelen már nincs kapcsolat közöttünk. Nem tudom, miért.”„Ez számomra őszintén szólva nem elfogadható. Nem tudom, miért történik ez mindig velem. ‘Bedobjuk Mot a busz alá, mert ő a probléma.’ Nem hiszem, hogy én lennék a probléma.”„Felhívtam tegnap az édesanyámat. Ő nem tudta, hogy ma nem fogok kezdeni, én már tudtam. Mondtam neki, hogy jöjjön el a Brighton elleni meccsre, mindegy, hogy játszom-e vagy sem, élvezni fogom. Majd meglátjuk, mi lesz. A fejemben úgy vagyok vele, hogy mindenképp élvezni fogom, mert igazából nem tudom, mi fog történni. A meccs az Anfielden lesz, szóval ez lesz a búcsúm, mielőtt elmegyek az Afrika-kupára.”
cé effekt, valószínű a társak is beáll(t)nak mögé, az edző ilyenkor veszíti el az öltözőt
#234433Creative997 - jóó

-
tranceplanet
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Köszönöm, hogy megerősítetted. Nem értek a focihoz. Ezt viszont úgy látom szándékos kezezés a 16-oson belül. Az futott végig az agyamon, hogy ezt a szezont már úgyis bukták és lezsírozták egymás között Slot-nak mennie kell. Egy Klopp kellene edzőnek, legalábbis egy olyan kaliber karakter.
-
-
-
Andris...
aktív tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Fogalmam sincs, hogy jött ki a matek a macskás fadíszre, mindenestre neked is gratulálok, logikád kikezdhetetlen!

Most komolyra fordítva, egy ilyen polgárpukkasztó, direktben tenyérbemászóan cinikus kommentre egy ilyen reakció egy ilyen meccs után ennyire nem fér bele, de tényleg? Ráadásul emegy, ennyi az érv? A falat kapartam hajdúbé szervilis megjegyzéseitől, mérey nagyember andrea meg lefolyt a képrenyőmről! Viszont gondolom te kukoricán térdepelve várod a kampnu megnyitását, mert hát több mint egy klub!
Istenem -.-'
-
-
cyberkind
félisten
-
Redneck
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Ugyanezt gondolom. Varga Barni is megmondta: 4 pontnak kéne a nevünk mellett lennie, helyette 1 van, és már megy a matekozás. Szerintem el is lehet engedni a VB-ről szőtt álmokat, mert a második helyért is csak pótselejtező jár.
Elméletben már sokszor mentünk ezért a helyezésért, aztán mégsem jutottunk el odáig. Na meg az örmények, és az írek is szeretnének második helyre kerülni.
Ahhoz hogy realitás legyen a második hely, ez a két elcseszett meccs kellett volna, meg egy kis faszmák...
-
-
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Remélem odaát is megtudják milyen faxa az, amikor egy személy úgy vezeti a klubot mintha az ősellenség beépített embere lenne. + a liga elnöki székében is az ősellenség ül.
Egyébként odaát a T. szurkolóknak azért égető ez a téma, mert túl jó a csapat ahhoz képest, hogy milyen helyzetben van, ők egy olyan jó kis junájtides lesüllyedést szeretnének.
-
Soulfly842
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Egyébként a Barca szurkolóknak nem 'szi a csőrét, hogy elsőnek a Barcelona-hoz kötődő médiabirodalmat, jogokat építi le, majd így haknizik a klub? A regisztrációk kérdésesek, a stabilitás szintúgy... Ugyanolyan dekonstruktív filozófiát folytat, mint az elődei a szentimentális mivoltja miatt inkább egy-két papírabb fiatalabb játékost kellett volna elengednie úgy, hogy a maximumot hozza ki. Igazából, ha jó pénzügyi szakember lenne, akkor ezekkel a tranzakciókkal végleg egyesbe tehette volna a klubot.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
és mindezt 10 nappal az esküvője után
Nyugodjon békében! A családjának megbékélést!Egy kedves kollégám is (Debrecen és BP között munka miatt sokat ingázott) hasonlóképp halt meg.
Debrecen fele letérő, valószínűleg későn vette észre vagy kimerültség miatt a letérő ütközőnek nekiment a gépjármű megfordult a levegőben és egy fának csapódott és azonnal ki is gyulladt a kocsi és esélye sem volt
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
látod, a mardidnál a full kezelést nem adta meg büntetőenk, ezt meg visszafújta
annyira lehetett tudni
mindkettő szánlmas volt, csunameni kezének közee nem volt a testhez, vissza se próbálta fogni, elakadt benne, az büntető volt így.. de hát
nem
persze a másikat meg vissza kelett vonni, szerencsétlen gyerek utána milyen szólót nyomott pedig. egy örök élményt skalpot vett el tőle így az a sárga pólós faszna nézzük meg a másik két meccset is.. jó a stúdiós csaj cickója
-
venember83
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Vagy Vecinónak. Elnézést, de rohad idegesítő, hogy norrmális felvételt nem láttunk, de Kalulu pirosat kap ötvenakárhányadik percben, miközben már eleve alig van védő, plusz Yildiz balfaszsága miatt eltiltott, Koop és DL semmire sem jó, amikor egészséges sem, s ráadásul még a 97. percben egyenlít is ez a borzasztó Lazio. Szóval én kérek elnézést, miközben ez már a Juve 16. döntetlenje idén, szóval olyan nagyon nem kellene meglepődnöm, de nyilván hülye vagyok, s valahogy azt várja az ember, hogy csak behúzza a csapat a meccset. Na mindegy.
-
-
-
-
-
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Valahol azt olvastam, várhatóan négy mecsset kap. Talán nso-n?
Állítólag félidőben elnézést kért a csapattól, hibázott, túlságosan felszabta az agyát, és idegállapotban játszott.
Ezzel csak az a baj, hogy ezek szerint nem egy megkésett szerelésről van szó, hanem szándékos sérülésokozásról. És a felvételeket elnézve, bőven lehetett volna nagyobb is a baj. -
Creative997
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arany János - Kapcsos könyv
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Méghogy "Vini kapitány"...! Ugyanazt a semmirekellő teljesítményt nyújtotta, amit mindig.

mostanában ilyet nem sokat látni