- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #8091 üzenetére
True story.
Ha a Barca vmiben kimondottan gyenge akkor az a kapusneveles.
Ez a Reina is akkora egy szerencsetlen, elment rajta a Pool gyozelme. Steve G viszont szep golt lott.
-
MPowerPH
félisten
Nem igaz...
-
homeless09
őstag
Na, a United előnye 9 pontra gyarapodott
-
MPowerPH
félisten
Mi van itt, atya ég.
Előbb 2-2, most már 2-3.
Azt be kell vallana, hogy a Leverkusen is odateszi most magát, le a kalappal a két csapat előtt.
-
homeless09
őstag
-
MPowerPH
félisten
Nem tudom a BVB most mit csinál, de a 2. félidőt nem tudják így elszotyizni.
Mondtam én, máris 1-2.
-
Ijk
nagyúr
Aguero milyen gólt rúgott.
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #8085 üzenetére
Bazzeg Reina elkúrelta, 2:2.
Szerdzsó meg persze bemákolja. -
Richard!
addikt
Előre is elnézést mindenkitől
-
Boxer001
veterán
Gerrard mit lőtt bazz.
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #8082 üzenetére
Jaja, hajrá Pool.
-
homeless09
őstag
Gyerünk Pool
-
Ps Vita
őstag
Sturidge,mekkora gól...
-
Richard!
addikt
közben vezet a City
-
pohár
félisten
válasz
homeless09 #8076 üzenetére
a kicccssserkész ott segít, ahol tud
egyenlítettek az elefántok végre, hajrá hajrá hajrá
-
pohár
félisten
válasz
homeless09 #8073 üzenetére
Z, a'la Freezer
meg 1-2 DBZ movie-ban is volt még -
Tibiajax
nagyúr
válasz
baluka26 #8048 üzenetére
De te utálod őt úgy is, nem?
érdekes ez a kérdésed.. és a válaszom is az lehet
fura egy dolog, de én, aki azért már sok éve nagy interesnek mondja magát, abban az időszakban, amikor a svéd -nevezzetek csak klubhűségnek- köcsög átköltözött milánóba, ill ahogy utánna jött a portugál majom, valahogy az az időszak nálam kiesett, úgy magától, szépen, minden nagyobb körítés nélkül
akkor kezdődött el a klub kis aranykora, ami ugye a bl-győzelemmel ért véget, ami hát ugye egy hatalmas dolog, és én valahogy pont abban a pár évben vettem észre, h nem szurkolok nekik, h nem követem ugy figyelemmel őket. lehet, közrejátszott eto'o odaköltözése is, vagy hogy párhuzamosan a barca is virágkorát élte és ez ki is elégített, hiszen ősidők óta vágyakoztam már ugye a barca csúcsratörésére is, nem tudom
de amiben szinte biztos vagyok, h a mourinho padon léte volt az, ami a legjobban frusztrált és ami miatt nem bírtam őket, főleg a barca elleni nou camp-beli izom bunker-játékok után. az volt a tetőpont, meg ahogy utánna az a seggarc rohangált és rázta a diadalittas, megcsináltam bazmeg láttátok-ökleit mindenkinek
az hányinger volt - nekem..szóval tök béna, h pont az aranykorban nem voltam akkora interes, persze azért a bl-döntőben nyilván örültem, h megverték a bájern-t, annál a klubbnál jobban nem rühelltem soha semmit, szóval az adott volt, de nem sírtam, vagy ilyesmi
míg a mai csapatnál meg tombolok már egy palacio-gólnál is, meg tomboltam a sikereket megelőző években is minden gólnálbaromi fura ez, nem is nagyon kell megérteni engem
mod. na, közben 3-1-el utazhatnak haza szépen a fiúk milánóba.. Jó utat srácok, jó utat Strama
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
homeless09 #8071 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe az Avatarjáról(habár fogalmam sincs ki az, lehet semmi köze a Dragonball Z-hez, sose néztem).
-
homeless09
őstag
válasz
Motion_Blur #8070 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
Talán nem olyan elképesztő mint a múltkori, de szép.
Tibiajax : Remélem soká lesz az. Eddig még belementem volna sokpézé, de Willian idejövetelére számítottam.
-
Tibiajax
nagyúr
siralmas ez a jelenlegi Inter... nem tudom, mi lesz a vége ennek. Morattinak ki kell valamit találni, különben még EL sem lesz ebből
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Sztbeni #8065 üzenetére
Ezequiel Matias Schelotto
Ára: 3.800.000+Livaja játékjogának fele
Nemzetiség: olasz-argentin
Életkor: 23
Hol használható: középpálya vagy támadósor jobb széle.
Erősség: viszonylag gyors, rakkolós szélső.
Gyenge pont: fizikálisan gyenge, egylábas, kissé egydimenziós.
Inter-history hasonmás: Sergio Conceicao
Igazolása ár-érték arányban: 5/10
Serie A-tapasztalata: 7/10
Esélye a kezdőcsapatra: 50%
............ -
Tibiajax
nagyúr
várjatok, Kuzmanovic már vágott egy ígéreteset az első interes félidejében.. megpattant, majdnem gól lett
szóval, várjátok csak ki a végét, aztán nevessetek ....
-
salival
aktív tag
válasz
homeless09 #8056 üzenetére
Amúgy ahogy kinéz ez a sztörling, szerintem inkább őt bántalmazták.
-
homeless09
őstag
"A Liverpooli Ifjúsági Ügyészség vádat emelt Raheem Sterling ellen, mondván a Liverpool támadója bántalmazott egy 27 éves nőt."
"Az áldozat, egy 27 éves nő, arcsérüléseket szenvedett. A meghallgatás február 22-én folytatódik, akkor már a Liverpooli Ügyészségen."
-
baluka26
veterán
Úristen, most néztem meg Coloccini orrtörő mozdulatát...
Labdaszedő alól kirúgott labda azonnal piros, egy kung-fu mozdulat, ami még be is talál sárga se. Valaki elmagyarázza ezt nekem? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #8048 üzenetére
Benne van a bet365 szabályzatában, és mellesleg soha nem fogadnék arra, hogy Ronaldo lő gólt 1.3-1.4-ért.
Benzemára már fogadtam, úgy hogy csereként állt be és gólt is lőtt, de azt is érvénytelenítették. Amúgy sem éri meg gólszerzőre fogadni, nagyobb haszonnal dolgoznak. Defoe-ra 2-es odds körül van mindig, hogy lő gólt, aztán mióta nem lőtt már. -
baluka26
veterán
Benitez - Mourinho cserét akarok
homeless: Az oké, hogy kihagyja, de 16-nál csorog ki
Amúgy egy nagyon komoly kérdésem lenne:
HA valaki ilyenkor megrakja, hogy Ronaldo szerzi az első gólt, az nyer? De ez tényleg komoly kérdés. -
Tibiajax
nagyúr
jah, mielőtt még elfelejtenénk, az Inter erősített.. így mostmár meglesz a scudetto
-
fatal`
titán
válasz
homeless09 #8028 üzenetére
Alexis Sanchez eladó, szerintem kitűnő párt alkotnának ott elöl Benzemaval az RM-ben
-
Boxer001
veterán
Nincs ezzel baj, lehet örülni nyugodtan! A baj csak a képmutatással van.
Nekem az volt a legszebb pillanat, amikor a Chelsea 1-1 helyzettel, góllal kiszopatta a szuperbőrszalonnát tavaly, az valami leírhatatlan volt.
Tibi
Aljas vagy és csirkeagyú, de legalább már nem titkolod! -
homeless09
őstag
Az igen.... Ezt nehezebb volt kihagyni mint berúgni.
-
Ijk
nagyúr
Háhá kiszopott a margit Ronci góljával!
Most már hajlandó vagyok elismerni hogy Ronaldo egyedül képes meccset eldönteni. -
basszus, tok ugy emlekszem, hogy penteken felvillant egy cikk valahol, hogy cavani a madride, de nem volt idom elolvasni, mostmeg sehol sem talalom... kepzelodtem kamu, tudtok errol valamit?
-
Boxer001
veterán
Ezeknek már régen mindegy.
Bár azt nem gondoltam, hogy még a 2. helyet se akarják.
-
KisTücsök
addikt
Most komolyan egy rinya öngólon fog elmenni? omg.
-
Motion_Blur
félisten
Benzema, omg... ezek már tényleg nem akarnak gólt rúgni
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Motion_Blur #8012 üzenetére
Így akar gólkiràly lenni...
Cseles!Benzema mit csinál?????
-
Tibiajax
nagyúr
no, reál-meccs van, most nem pörög a kis topik?..
ne csináljátok már, csak nem azért, mert most épp nem hengerel szuper ronaldó benzem meg higaíín?.. -
homeless09
őstag
Hatalmas kép lett.
-
Boxer001
veterán
válasz
Motion_Blur #8012 üzenetére
Ez komoly?
Akkor 2-t fog rúgni nekik legalább.Faxnak játszik, pihennie kéne.
-
Motion_Blur
félisten
CR7 betalált, csak saját kapuba
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
cyberkind #8009 üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy most Coentrao, Kövi meccsen Marcelo, hogy pihenjen a portugál a Manchester United elleni meccsre. Akárhogy is nézem, öngyilkosság lenne a vörösök ellen Marceloval kezdeni, nyilván jobb lenne a Granada ellen, de akkor Coentrao mikor játsszon? Soha?
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #8006 üzenetére
Éppen ezért lesztek bajnokok, mert képesek vagytok az ilyen meccseket is megnyerni. No de hamarosan Real meccs, nézzük.
A Real Madrid kezdőcsapata: Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Modric, Cristiano; Higuaín. A padon Adán, Benzema, Carvalho, Marcelo, Essien, Albiol és Callejón ül.
-
homeless09
őstag
Mostanában szeretnek a srácok szoros meccseket játszani....Rooney meg egy gép...mit dolgozik az az ember a pályán....
-
baluka26
veterán
Úristen csicsaritó. Ha már tenni kell valamit a gólért nem csak ötösön belebotlani már komoly gond van..
-
Boxer001
veterán
Na látom az eredmények oldalán végre betaláltak már a vörösök, hihetetlen.
Rooney mostanában adja. -
Tom5
addikt
Roooooooooooooooneeeeeeeeeeeeeey .................... végre
-
Tom5
addikt
Ki az a Degezsa a Fulham Mu meccsen?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest