Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...igazoltak egy Lewa 2.0-t

-
Kane 4 meccs 4 gól 1 assziszt és még hátra van a 4. meccsből 80 perc.
-
mephi666
nagyúr
...kecskeméti Alisson helyett ma Kariusunk van

-
-
Tudom sokan nem szeretitek a premier leak-es srácokat, de ez szvsz egy elég jó rész és érdemes bele/meghallgatni:
S04E08 | A multiklub modellről -
mephi666
nagyúr
20:00: Rowsmud (Soroksár) - KTE mérkőzés

-
Ringman
félisten
-
-
atee_13
őstag
"Amennyit erről a témáról elmondhatok, azt most elmondom, de a jövőben már nem szeretnék erről beszélni. Az Al-Ettifaq valóban ajánlatot tett a Freiburgnak, amelyet a klubom azonnal elutasított."
"Nyilván mindenki pénzből él, nincs az a futballista, aki az ilyen ajánlatot látva nem gondolkodik el, és mindenkinek szíve joga úgy dönteni a jövőjéről, ahogy a legjobbnak látja. Én azt gondoltam, hogy a mostani életszakaszomban, 26 esztendősen még nem érkezett el az a pillanat, hogy Szaúd-Arábiába szerződjek."
"Egy ilyen váltást még korainak éreztem, mert továbbra is az európai futballban képzelem el a jövőmet. Gyerekként volt egy álmom, amelyben egy topcsapatban képzeltem el magam, és szerettem volna tovább kergetni a gyerekkori vágyaimat. Minden nap azért dolgozom, hogy ez az álom valóra váljon, érzésem szerint nem is vagyok annyira távol tőle."Dzsudzsika tolmácsot kér
mert nem érti mit beszél. -
venember83
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Csapatkapitányként talán szájjal is, ki tudja?
Mindig ez a vége, mindig ez a vége... Szörnyű! Undorító! Pfej...
De hogy legyen jó hír is: Samir Handanović az Internél maradhat! De valószínűleg csak az irodából fogja figyelni az eseményeket, vagy a pálya széléről. Nem a kapuból. Már nem inaktív játékosként lenne a milánóiak fizetési listáján.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83
üzenetére
gondoltam hogy ez lesz belőle
-
válasz
Ringman
üzenetére
valószínűleg annyi, hogy nagy összeg van ezeken a kimeneteleken
amúgy elég gyenge mezőny.. úgyhogy akár a fogadóirodák algoritmusai kihozhat hasonlót
hol van már hogy a barreaál, bayern más dimenzióban fociztak mint a többiek, és alattuk is volt egy Tico, Juve, random Mourinho csapat akik bárkit el tudtak kapni az antifocijukkal
-
Ringman
félisten
az arsenal számait nem igazán értem. -
-
-
EZT olvastátok?
A világ leghosszabb nevű futballcsapata, a walesi ötödosztályban szereplő Clwb Pêl Droed Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch Football Club egyéves mezszponzori szerződést (2023–2024) kötött a spanyol La Ligával. Ezt mindkét fél büszkén jelentette be a közösségi oldalain.
Zseniális

-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én csak meglepődtem, hogy hirtelen "igazi fasszopó lett". Azt hittem történt valami a skót mérkőzésen.
Anno a BvB - Sevilla visszavágón is ment a trash talk tőle: [link] -
Thomas Tuchel jelenleg nem rajong Matthijs de Ligt játékstílusáért. Az a véleménye, hogy a holland lassú a játék felépítésében, túl sok az oldalirányú passza, és kevés a függőleges vonalbontó passza. Kim és Upamecano jelenleg előrébb járnak. De Ligt tudja, hogy min kell dolgoznia, tudja, hogy Tuchel többet vár tőle, és készen áll arra, hogy felvállalja a versenyt. A klub vezetői körében de Ligtet éppen ezért a küzdőszellemért becsülik meg.
Philipp Kessler, TZ... "jól" jártak a bajorok ezzel a barommal.
-
atee_13
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nekem TVGO van. Ott alapcsomag része.
Csatorna kínálat Telekom TV GO - Telekom lakossági szolgáltatások
#192069DeathAdder
Szarabb nehezen lehet mint a negatív sikeres királyi
-
-
válasz
Datsyuk
üzenetére
jajjmár.. mert Dortmund, madrid mezt hord valaki már büdöset sem tud szarni
akkora egója lett hogy nem fér be a stadionba, ez tény, ahogy látom másoknak is szemet szúrt (sasszem azért nem kell hozzá), de attól még nem vitatta senki hogy tőle működik a madrid, Dortmundban inkább a vezéralkat látszott rajta ahogy írod, hogy sokat követelt a csapattársaktól, ez pl. Riceon is látszott a whu-ban
ez a flopp nem tudom honnan jött, gondolom volt egy téma hogy mi lesz ha flop lesz
-
atee_13
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
BL-t is RTL adja majd.
RTL 3 nem szabadon fogható? Otthon majd megnézem van e egyáltalán, de ha ilyen töméntelen választék lesz BL+EL kapcsán lehet benevezek RTL+ ra.
Egyenlőre nekem így szimpatikusnak tűnik.
-
atee_13
őstag
RTL HÁROM és RTL+ előfizetők számára:
18:45 LASK – LIVERPOOL
RTL HÁROM:
21:00 AJAX – OLYMPIQUE DE MARSEILLE
23:10 Összefoglaló
RTL+ előfizetők számára:
18:45-től
D2 – SHERIFF TIRASPOL – AS ROMA
D3 – LEVERKUSEN – HACKEN
D4 – PANATHINAIKOSZ – VILLAREAL
21:00-től
D1 – GLASGOW RANGERS – REAL BETIS
D2 – OLIMPIAKOSZ – FREIBURG
D3 – WEST HAM UNITED – TSC
D4 – STURM GRAZ – SPORTIN CP -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
köszi az "update"-et, én bízom Fagioli képességeiben, szerintem többet fog játszani így (akárcsak tavaly, amikor Pogba gyakorlatilag sosem állt rendelkezésére a csapatnak)
az interes múltjáról tudtam, de azért ott csak fiatalon, nagyon keveset játszott
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Minden is volt. Egyesek szemében Juve ikon/legenda is, de ahogy viselkedik, egyre kevésbé marad az szerintem.
Pogba kapcsán vannak fejlemények, de az Öreg Hölgy szurkolói számára talán fontosabb, hogy a Juve felelősségét egyelőre kizárta a FIGC doppingellenes tanácsának a tagja: [link]
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
azt a monogámiában retardált életbe, az nem is maradt meg hogy kapitánya lett fekete-piros milánói csapatnak....tiszta szégyen
#192049 venember83 - naaa, van benne tartás, ez alapján megkövetem, hogy rosszat feltételeztem róla ez ügyben
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Tehát a floppból most már nagyképű lett? Vajon ez ugyan annyira lesz helytálló mint a flopp teória?
Aki játszik és aki a mérkőzések után nyilatkozik, az egy teljesen másik Bellingham. Ez eddig is így volt. Mindig is sokat követelt a csapattársaktól, sose hagyta szó nélkül, ha egy ellenfél keménykedik vele, de tény, hogy néha túlmotivált.
Ezért is mondtam anno, hogy nagyon Patrick Vieirára emlékeztet (aki szintén nem ment szomszédba egy kis balhé miatt).
És Henry is valami hasonlót mondott: [link] -
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szerintem mindig is ilyen volt, ez totálisan egybecseng a volt csapattársak beszámolóival.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nah, mi történt már megint, mit tett ez a gyerek ami elfogadhatatlan?
-
jót tesz ez a madrid mindenkivel, pár hónap alatt már belligemből is egy igazi fasszopó lett

-
cyberkind
félisten
válasz
venember83
üzenetére
lol, okos ez a gyerek, nem is értem miért nem lépett csak le az arabokhoz, megelőzve ezt is. -
Cartevo
őstag
Tegnap a 96. percben egyenlítettek a vendégek spanyol földön. Őrület lehetett ott.

-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...nemhogy szerzett volna egy üveg jóféle házi vegyest, az legálisan emelte volna a tesztoszteronszintjét

..közben indult egy jó kis Skót-Angol barátságtalan mérkőzés
kéne egy szép hazai 3-0... ha ilyen keret mellett azután se basznák ki szószgétet, ők lennének a világ legnagyobb balfaszai -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...30 éve alig 2000fős falu falunapján találkoztam és fogtam kezet Puskással és Hidegkutival
...és nem felcsút volt a falu
...csak a régi háziorvos (aki már 80+, de még mindig melózik máshol) ismerte személyesen őket és megbeszélte velük, hogy jöjjenek el -
-
cyberkind
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ez egyirányú út lenne csak, főleg a pontlevonós téma miatt, meg kell tőle szabadulni, érdekes irányt vett a karrierje...
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Viszont a mai fociban a játékosok nagyobb főnökök, mint régen. Régen több alázat és összetartás volt a játékosokban.
Ma ez nem megoldható úgy, hogy a játékosok tudják, hogy a reklámértékük nagyobb, mint a klubé, mert a nép az egyéniségek iránt érez rajongást, és ez túl nagy mértékű pénzbeli befolyás, amivel a játékosok előszeretettel vissza is élnek. Ezért szálltak el a játékosárak is.
A legtöbb legnagyobb sztár csak csinált sztár, akiket a rajongótábornak meg a köznépnek meg kell feleltetni. A csapatok inkább rontják az esélyeiket a győzelemre, csak hogy az általuk kiválasztott rajongógyűjtő játékos lője be - erre jó példa volt a Barcelona és a köztudottan rossz százalékban büntetőt végző Messi megtartása büntetőlövőként karrierje végéig. Valójában mindegyik (CR is) csak egy hangya a hangyabolyban. Nem ők hozzák el a sikert, hanem az egész csapat együtt. Egyik távozása után sem lett rosszabb sem a Real, sem a Barca, sem a PSG, sem a MU, semelyik, vagy legalábbis nem önmagában amiatt lett rosszabb.Régen a játékosok nem voltak annyira elszállva maguktól, a földön jártak és igazi csapatként dolgoztak össze. Tehát van valami abban, amit mond.
-
LyonnaisFan1
őstag
Willi Orban hetekre kiesett, igy neki a valogatott szereplesek is befejezodtek az ev hatralevo reszere.
-
cyberkind
félisten
Az nem lehet, hogy ez a Pogba sztori egy jó kis móka a Juventus részéről, mivel rájöttek, hogy gyökerek voltak vele kapcsolatban?

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
..az is milyen ratyi volt már, h megkapta a captain karszalagot egyből
mire fel??

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a csodálatos szót természetesen triplán irónikusan/gúnyosan értettem..
-
Egy fekete eredeti 9-es Inter mezt hol lehetne olcsón venni?
Persze,
Campana
névvel! -
-
válasz
Tibiajax
üzenetére
szerintem nagyon is, olyan szintű információáralmás van naponta amilyen talán 10 év alatt nem volt összesen játékosokról a kilencvenes években, pedig akkor voltak csak igazán a nőverő, dorbézoló, alkoholista suttyúk
rivaldo, rdinhonak sem lenne ilyen romantikus megítélése
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
minjdárt itt az iphone-bemutató, és egyre erősebben érzem azt, hogy 7kiló fölött lesz a pro modell nálunk..
: D lehet azért -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
bocsáss meg. bocsás meg.
ezt a posztomat most abszolút nem vezérelte az általában valóban jelenlévő juve-útálatom.szóval ezt most kikérem magamnak. szavaim őszinték voltak, de klubsemlegesek
DeathAdder nem értek egyet. ne akard már azt mondani, hogy szaros szosöl-felületetktől függ az, h ki milyen ember. vagy akár játékos..
ugyan már -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ünnepelt, amikor rossonero csk-ként gólt szerzett a Juve ellen
az egy csoda momentum volt..
ő pedig nem is egy címercsókolgatós szintű emberke, neki default klubjai vannak/voltak.. a juventus volt az élete - gondolom én.
aztán mégis elment, a gólnál volt pofája simán ünnepelni, aztán meg.. tudjuk mi lett végülfilmet lehetne róla csinálni, komolyan..
a bonucci-story
vagy i'm bonucci -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ne viccelj már, neki elvei vannak!!! Ugye mindenki emlékszik, hogyan ünnepelt, amikor rossonero csk-ként gólt szerzett a Juve ellen? Majd egy borzasztó év után fülét-farkát behúzva inkább visszakéredzkedett.

Komolyan, többre tartom Quagliarellát, mint ezt a magát legendának, ikonnak képzelő taknyot. Jó, nem méltó az egész Quagliához, én kérek elnézést.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
mit vársz tőle?... dobj neki oda egy adag banánt
az ilyen elegáns, kifinomult játékosok, mint akik a feljebb lévő képen is láthatóak, már kihaltak
nagyítóval kell keresni őket. és örülünk, ha találunk egyáltalán valakit. régen meg.. volt azért jópár belőlük.de nézd meg a francia bajnokságot.. az összes csapat 80%-a fekete
azok bírják az iramot. ők a mai, modernkori sportrabszolgák -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
takony egy ember volt mindig is
Pogba meg simán bemárthatja a Juventust, ahogy írtad - volt már dopping vád a Juventus ellen (is)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ők nekem is valahogy jobban tetszenek, mind vlahovic vagy pogba..
-
válasz
venember83
üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
BenjaminButton83 vagy DorianGray83 esetleg?
-
venember83
nagyúr
Agresti: Bonucci perre megy a Juventusszal szemben, mivel a klub intézkedései miatt kárt szenvedett professzionális és arculati tekintetben. A játékos bármilyen megítélt kártérítést továbbít a Neuroland egyesületnek, számára a jogi lépés célja nem a haszonszerzés.
-
válasz
venember83
üzenetére
Elkepeszto.
Amugy valamit nagyon jol csinalhatsz, ha 20 evesen vennek erezted magad, most meg nem
Bar en lennek igy.@Mephi: Az se rossz, bar en Fiatalember83-ra gondoltam.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
...20éve regelt, tényleg ideje lenne módosítani venember103-ra

-
venember83
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
A büdös mindenit, már itt tart a technika? Nicket lehet módosítani? Hihetetlen.
-
válasz
venember83
üzenetére
Az adatlap menupont alatt tudsz nicket modositani.
-
venember83
nagyúr
1993. Vén f*szok vagyunk. Na jó, csak ti, mert én továbbra is nagyszerűen tartom magam.
-
pourri
aktív tag
9-0 gecc
-
O-o:
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Ezt én nem tudom, szerintem nem. Max. fizetett instacelebnek. Szerintem az eltiltása kiterjed a FIFA összes tagszervezete által rendezett bajnokságra. Amúgy még azt várom, hogy elkezdjen köpködni a Juventusra, mondván, hogy a klub kötelezte adott szerek használatára, neki pedig fogalma sem volt semmiről. Ezt követően már csak bizonyítania kellene az egészet.
-
Tibiajax
nagyúr
ezeknek a csicskító meccseknek amúgy mi értelme van? a kicsiket mindenki körbeveri, beszedi a sáp három pontot igen, és?.... annyira értelmetlen
nagypofájú portugálok cigányok
bezzeg 2-0-nál már nagyon megy a trükközés, szerencsétlen luxiak ellenmajd a spanyolok ellen is brillírozzatok is majd, nyomik
-
válasz
venember83
üzenetére
Faint

-
Ringman
félisten
válasz
venember83
üzenetére
esetleg még a boszorkányság segíthet

Egyes források szerint bizonyított doppingvétség esetén a klub felbonthatja a szerződését
utána mehet a
balettbaarabokhoz ugrálni? -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
venember83
üzenetére

Bar nem meglepo, hogy elkuldesre kerult. Csak ido kerdese volt az egesz.
Rossz idenykezdes, elotte pocsek felkeszulesi merleg, meg elotte elbukott francia kupa elodonto, ami a helyes?! palyara allithatta volna a csapatot, nemzetkozi kupaporond szereples sikertelen kiharcolasa. Persze nem minden CSAK is az o nyakaba varrhato...
40 millio forintos kerdes, ki lehet az utod? Gennarro Gattuso az egyik (fo) eselyes.
De ameddig nem jon a tenyleges edzo hazon belul oldjak meg a napi feladatokat az A csapatnal. -
HdRew
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Pogba egyszerűen zseniális. A karrierje elején megmutatta, hogy mi is lehetne belőle, kisajtolta a csapatokból a sok lóvét, utána meg már csak élvezte az életet úgy, hogy kb. nem is kellett dolgoznia. Életművész kb.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Polpót doppingvétségen kapták, túl magas volt a tesztoszteron szintje az Udinese elleni meccsen vett mintában. Egyelőre felfüggesztették a futballista játékjogát, és várják a megerősítő vizsgálat eredményét. Ha az is pozitív, kétéves eltiltást kap, bizonyított szándék esetén pedig négyéves eltiltást kap Paul Pogba.
Egyes források szerint bizonyított doppingvétség esetén a klub felbonthatja a szerződését. Undorító ez a Pogba sztori, bárhonnan nézem.
-
Ringman
félisten
Paul Pogba has tested positive for doping
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mert nem érti mit beszél.

...és nem felcsút volt a falu