Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
nem hiszem el, hogy minden Juve meccs stream szakad, ha valaki tud nézhetőt, ne szégyelljen szólni
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
be kellett volna rúgni a helyzeteket
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
ekkora szar bírót
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
ezt nem hiszem el, hogy mik maradnak ki
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
A tegnapi Juve zseniális volt a 2. félidőben, a Chelseanek esélye sem volt. Az első félidőben azért a kékeknek is voltak lehetőségei, kiegyenlített volt a játék. Végre Vucinic is jól játszott, jó lenne, ha mindig így játszana.
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #2849 üzenetére
Ahogy én a focisták agyi szintjéből indulok ki, simán elképzelem, hogy azt se tudta a csóka, hogy mi van, csak hozzákerült a labda és berúgta. Inkább az a meglepő számomra, hogy ha ez már így történt, akkor a donyecki csapat miért nem engedett be szándékosan egy gólt. Ez a csapat és az edző felelőssége.
Emlékszem pár éve véletlenül gól lett egy visszaadott labdából és a gólt szerző csapat utána beengedett 1-et. Ez így lett volna elegáns most is.Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #3797 üzenetére
most láttam a cikked a juventuz blogon, grat
nem bánnám, ha nálunk kötne ki, de én már pesszimista vagyok, hogy hozzánk 1 igazi gólvágó fog érkezniResistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
b+
csapat emberelőnyben és fordít a SampResistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
gagyi ez a Liverpool felszerelés
de még 5 perc és kezdődik a hét mérkőzése
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
és a kézi meccs is jól áll eddig
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #7193 üzenetére
Vidal kihagy 1-2 helyzetet
ezek a visszajátszások elég bénákResistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
válasz Sztbeni #7436 üzenetére
Sose volt igazán jó játékos, az Arsenalban volt kb 1 jó szezonja, nem várok tőle semmit. Inkább Llorentére leszek kíváncsi, szerintem 15+-os lesz majd 2013/2014-es szezonban. Sajnos jelenleg úgy néz ki, hogy a Juventus számára igazán nagy nevű játékos nem elérhető, de a közvetlen élmezőny mögött lévők közül is lehet jókat választani, pl Llorentét is ilyennek tartom.
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
válasz baluka26 #7443 üzenetére
Ne a mostani Juve csatárokkal vesd össze. De nem volt meghatározó játékosa szinte sose egy bajnok vagy BL győztes csapatnak (igaz nyert BL-t a Reallal, de nem sokat tett hozzá). Az elmúlt 15-20 évben sokkal jobb csatárok fordultak meg a nagyvilágban, pl csak a Juvéban: Del Piero, Trezeguet, Inzaghi, Henry (igaz neki nem jött be a Juve, de utána az Arsenal annál inkább).
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
válasz baluka26 #7446 üzenetére
Csak azért vetettem őket össze, mert kb az az életkor kategória (34 lesz idén), és amikor az általam felsorolt játékosok csúcsformájukban voltak, jobbak voltak Anelkánál és így nem látok benne potenciált. Ráadásul elég gyenge teljesítménnyel "bohóckodott" a kínai ligában, nem hiszem, hogy megváltaná a csapatot (de cáfoljon rám, hidd el örülni fogok neki ).
más: Bertrand ő nem balhátvéd?
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
hát ezt jól beb*szta
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
jó csapat ez a Bayern, hihetetlen jó a védekezésük
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
ez a lézerezés elég gáz
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
hogy a fenébe kapott csak 8 gólt eddig a bajnokságban a Bayern, nem gyengén uralják a Bundesligát
Resistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest