Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
ahogy megláttam a cikket, azt hittem kamu... szimpatikus arc, akit szerintem a szurkolók nagy része szívesen látott volna továbbra is...
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
BenHans-nak miért akarsz rosszat?

-
mephi666
nagyúr
"Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma a hivatalos honlapján bejelentette, hogy menesztette a csapat vezetőedzőjét, Daniele De Rossit."
...ez kicsit azért meglepett... ki lesz az utód? ...Jürgennél többször is az asszony döntött, ha most mediterrán éghajlatra vágyna, költöznének?
komolyan itt még el is tudnám képzelni, hogy csak nem bírja a munka nélkül és ezt a klubot még utoljára elvállalja (a német válogatott előtt) -
mephi666
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
alapvetően nincs vele bajom, mert sokat tett a klubért, viszont a lófasznak is van vége
...Slot még szerintem közel nem végzett a felállások próbálgatásával, próbálhatna egy olyat is, hogy padon pihenteti a meccs elején, hogy megtanulja a helyét... Harvey, Bradley, Trent, Szoboszlai, sőt még Gakpo is ott lehet a jobb oldalra, amíg gondolkozik... Gakpo meg megmutatta, hogy tud passzolni Szoboszlainak (habár ideálisabb az a felállás, ha balról ad labdát a jobb lábára)...Bowen-t kellett volna már behúzni Sára pozíciójára
-
Soulfly842
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem szóltak nekik, hogy a Cacao kupában ott nem tabella van? Ott elég csak nyerni is?

-
Soulfly842
addikt
Azoknak szeretném üzenni ezt a kis önrefelxiós lehetőséget, akik nem hittek/hisznek Szoboszlaiban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(szigorúan hanggal nézendő!) -
Cs1csó
titán
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem (Kazinc)BARcika lesz az...
-
sherlock82
senior tag
Manchester United tegnap este 7 - 0 s győzelemmel kezdte az idei BL sorozatot a Barcelona ellen.
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
szabad hely is akadt bőven a lelátón
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ne is mondd..
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ki adta neki a mezt? Ibra? gondolom csak ezért ment ki

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
-
mephi666
nagyúr
...azért az nem rossz, hogy ez volt Szoboszlai első bl meccse a 'poolban és góllal nyitott a San Siro-ban...
mindezt úgy, hogy közel nem élete formáját hozta és minimum 2-t baszhatott volna rá tiszta helyzetben 16ról is, ha Sára nem játssza az önző köcsögöt, hogy neki szögből 3 ember közt akkor is rá kell rúgnia -
venember83
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997
üzenetére
Az én véleményem az, hogy ha Vini továbbra is nyomorék módon viselkedik, el kell adni, abból a pénzből pedig kell egy Haaland, Saliba meg Wirtz, legalább, de sanszosan, ilyen nem lesz.
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát én Haalandot mindig is jobban akartam bappenal. És még most is, félelmetes hogyan képes helyezkedni, mennyire érzi a les határt, egyszerű de pontos.
Attól tartok, hogy bappe-vini miatt soha nem fog jönni és talán néhány év múlva lapocka minden játékosa vesejet kiveteti, bevonja lopott arannyal és eladja, abból fedezi majd Haalandot hogy legyen egy új távoli (messzi) rinyálás (cr) a ligában. Ahol majd újra a bárka lesz a király
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mint a focisták, a fotelhuszarok is "sztrajkolhatnanak" hogy milyen sok meccs van, nem jut idő másra
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Várható volt egyébként, minél több, anál jobb!
-
ja hogy már a csütörtök is BL nap
nem tudok elég hálás lenni hogy a fodball ilyen jó kezekben van
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ezért nem kell Haaland, csak érjen be.
-
Tibiajax
nagyúr
fú gyerekek..én kihaltam. soha többet nem csinálok ilyet, mostmár tényleg
iszonyat így nézni meccset, h közben infarktus kerülget. ez a tetű madrid majdnem megszopatott -
Soulfly842
addikt
Endrick a Real legfiatalabb BL-gólszerzője lett 18 évesen és 58 naposan, Raúlt megelőzve.
Pár perceket kap a kis srác, de azért látszódik milyen klasszis lehet (akár már) a jövőben!
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997
üzenetére
Jót tett neki az early házasság.
-
Creative997
őstag
Bazmeg ez milyen lövés volt
valami komoly osero van ebben a kissracban, pedig nem volt jól helyezveDon addig pofazik hogy kap még egy sárgát
-
Tibiajax
nagyúr
azta kurva
-
mephi666
nagyúr
...na most üresen várta vissza a labdát középen 16-20 méteren, de Sára beönzőzte... kalimpált is kicsit mérgében
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
10
Oké hogy most egy Zágráb az ellen, de azért amit ebben az idényben mutat BM és ha nagyokat is bedaraljak, ők lesznek a sziti kihívói. Bár a védelem az egy kérdőjel

-
hobizoli
nagyúr
kááttűű
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Már 9 gól
ebből hurrikán 4, amiből 2 tizi 
-
gundel ejakulált?
-
mephi666
nagyúr
...és ott van
Kingpin kérte tőle a gólokat... ma elvégezte a melót -
hobizoli
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
faccomááá .... 1-1
-
mephi666
nagyúr
Tsimikas előtt akkora üres sáv volt a kapuig, hogy egy csuklós ikarus befért volna... erre Szoboszlai gólpasszát mellérúgta

-
Creative997
őstag
Mi megy már a balyern meccsen

-
mephi666
nagyúr
...hopp ott volt egy Szoboszlai kapura tartó

Mormota vergődésben még mindig profi

-
-
Kaci84
őstag
Mondjuk amit talán Gakpo betüzött Dominal ott a kapu elött azzal talán tényleg rà kellett volna fordulni. Akármennyire is jó ladba rossz labda volt ezt akkor is meg kellett volna próbálni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
5. tétmeccs és elég random ellenfelek jöttek sorban... össze kell állnia a megfelelő recepteknek

Gakpo-t bírom, mert a fizikuma miatt elég sokat kivesz az ellenből... lehet Diaz is jobban fog virgonckodni, ha bejön 20percre lefárasztott védők ellen
...ui: Menyáról nekem mindig Hightower jut eszembe a rendőrakadémiából, olyan szigorúan tud nézni

-
Richard!
addikt
Csóri mányán kapja rendesen
-
Iramirez
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
szedett vedettség inkább a milanra jellemző új edző régi edző alatt is.
katasztrófa,szóval a szokásos.Talán tavaszra.
-
válasz
mephi666
üzenetére
én kedvelem gakpót de onnan tudod hogy szar az ellenfél hogy így villog gakpó, mint az EB-n
milan szépen eltűnteti a látszatát hogy milyen szarok vagyunk mi is, legalábbis ez a letámadás valami borzalom volt

domination meg tényleg lefelé lóg most ki
nagy elvárások azért még ne legyenek, új edző, látszik is a szedett vedettség
-
Tibiajax
nagyúr
még vagy kettőt, mbappé
-
hobizoli
nagyúr
rojál: egy nyuszi
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Diazra gondolsz? ...ha kellően motivált, akkor végigfolyik a pályán, mint a higany és megállítani nem lehet... de ha nem megy neki, akkor úgy beszürkül, mint most Jota... Gakpo viszont az egyik legjobb

-
Soulfly842
addikt
Még csatár se kell a Milan ellen. A belső védők góljaival átveszi a vezetést a 'Pool

Csatárok nyugodtan Nyunyezelhetnek

-
mephi666
nagyúr
Gakpo szerintem sokkal jobb, mint Diaz... vagyis amit Diaz mostanában produkál, azt a szintet magasan veri
...na a 2cb megoldja
Virgil ezt olyan lazán megoldotta, mint ahogy ken reggel egy zsíroskenyeret 
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
na ez telleg nem az
meg Rüdiger talpalt inkabb -
hobizoli
nagyúr
rojálmargit: tizi

na de majd VAR megaszondja -
mephi666
nagyúr
Salah = Darwin álruhában

ui: Mohamed kapuFASZalah

-
Cs1csó
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
A madrid mindig elképeszt: akármilyen drámák vannak a klubnál, akárhogy szenved pl. a bajnokságban, vagy elmennek a "nagy" játékosaik stb. aztán pikk-pakk a végén azért "vigaszdíjnak" csak behúznak egy BL-t.
CR7-nek is kis fricska, hogy vele-nélküle is ugyanolyan ütemben termelik a BL trófeákat
-
Soulfly842
addikt
Konaté gólra kellett volna fogadni

A hiperagresszív letámadás már kb qz ötös él nagyon nem ízlett a Milannak

-
mephi666
nagyúr
...ezen a sárgán mit reklamáltak?
Konaté ebben a szezonban több gólnál jár, mint Darwin?

-
Creative997
őstag
Kurtoa világbajnok vedesei nélkül a stukik már hárommal mennének 15 perc alatt. Kritikán aluli ami megy eddig a szezonban

-
Kaci84
őstag
Az elöbbi jelenetnél 11 perc környéke. Dom és Jota lehetett indítani. Nem azt mondom hogy most neki kellene megkapni de ilyen helyzetben kb sose kap lehetősèget. Aztán Jota is elszúrta. Meg a többi csatár is sokat elszórakozik. Aztán lehet mondani hogy kevés a gól meg alibi passzok így meg úgy. Félpályáról biztos nem fog a kapuig cselezni. Áhh meg most nézem 13 percnèl kb egyedül a jobb oldalon de inkább be a sűrűbe. Tudom tudom biztos megvan az oka de szerintem ez túlzás.
-
Iramirez
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
majd megindul a pool henger..
-
atee_13
őstag
Mészárol a pool
-
Creative997
őstag
Gyors Milan gól

-
atee_13
őstag
Azért a Gundi szépen beköszönt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
egymilliót….nem vagyok én tiborc..
kötöttbe raktam őket, úgy 2.24 lett már a szorzó -
mephi666
nagyúr
...ifjabb Thuram gatyáját jól leszaggatták
bese atya álruhában a psv-t erősíti? 
-
IreN!CuS
őstag
Rendes PTSD, hogy nincs köcsög M4 csak egy perc migráns csugány bürsszel. Eddig az év újítása
-
de szép gól, mintha körzővel rajzolták volna oszt elveszik. szemeteskuka a szívük helyén

de a sárga megmaradt a gólörömre

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- További aktív témák...
- HDZero goggle + dronok
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig öröm és bodotta volt ott, most meg 4 forduló után levontak a konklúziót?
csapd Vini mellé Rodrygot és akkor már oké, de ez kb az "álmodik a

komolyan itt még el is tudnám képzelni, hogy csak nem bírja a munka nélkül és ezt a klubot még utoljára elvállalja (a német válogatott előtt)

ebből hurrikán 4, amiből 2 tizi