Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
aztán lehet pep rámcáfol
biztos lehetsz benne, h nem.. chelsea nyer idén, és simán, kb mint a juve itáliában -
-
válasz
venember83
üzenetére
A faszomnak kellett elküldeni Sakhot a kezdőből, ha ő lenne, akkor Lovrennel meg Matippal megoldanák a védelmet és nem is lett volna érzékelhető ez a mélygödör januárban, az egyetlen meccs amikor Matip Lovrennel együtt játszott, az a Chelsea elleni volt és meg is látszott a meccsen mert jobb volt a csapat, de amikor ilyen Klavan meg Lucas van ott, akkor már alapjaiban véve elhal a taktika, nem lehet úgy magabiztosan támadni ha a hátsó szerkezet nem tud megbirkózni a problémákkal még mielőtt az ellenfél elhinné, hogy támadhat. És mindezt úgy, hogy amúgy Sakho egész végig rendelkezésre állt volna.

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
két könyvet adott már ki, falják őket, az első kötet bestseller lett két hét alatt.. mi még a kérdésed?
hadd ne vitatkozz már egy ilyen szintű szakíróval---
basszus, ez a Klopp.. valami nagyon nem kóser most vele meg a csapatával, pedig pár hete még hogy szopta a fszát az egész világ. mennyire élettel teli, bámulatos darab az edzők között, mennyire szalad a szekér a keze alatt a 'pool-al. most meg csak szopik egymás után.. csak azt ne akarják elhitetni velem, h mindez az egész az afrikai távolmaradásába varrható, mert azt hadd ne higyjem már el
de hogy akkor mi lehet
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Nana

-
törölt tag
Jó volt ez a kép, többet mond minden szónál.
De így legalább egy fokkal kevésbé ciki a múltkori x a MU-nak.
-
Richard!
addikt
A LiveTv appon melyik csatornán megy a mérkőzésünk?
-
L_YKing
addikt
Messi...

-
Lucas kezd
Ma is kikap a 'pool. -
szami777
addikt
Szegény Cech

-
KisTücsök
addikt
Ah, jó öreg Drogba.
___Nééécsakk. Ott egy Fabregas. Mennyi ideje van bent?
-
Na lesz most két mákos jogtalan Arsenal-gól a 90. perc után?

-
KisTücsök
addikt
Drogba beállhatna, tuti lőne vagy kettőt.
-
Assimilator
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak o soha nem birta a nyomast, tobbek kozt ezert mutattak neki ajtot Madridban.
-
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ok, de ezt magának köszönheti.
Az a baj, hogy ha ott van, ha nincs, Özil töketlenkedésével nem tudna mit kezdeni? -
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ja jó, azt hittem, hogy a két mondatod összefügg.
Én is erre utaltam amúgy.

-
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ideje lenne Gyengert felállítani már a padról...
(#90072) Tibiajax : Az a 3. rész témája lesz

-
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mi?
-
-
adise
őstag
A videobirot nem ertem miert nem vezetik be. Mindenheten vannak hasonlo szituj. Szeretik azt mondani, hogy lassutja a jatekot, de hat amig golorom van illetve a masik csapat reklamal 1-2 perc alt eltellik, amennyi szerintem boven tobb mint eleg.
-
KisTücsök
addikt

Ez így túl könnyű... Mit keres ez az arzenál a 2. helyen? Ja, tudom..
-
MdewC
nagyúr
Conte majdnem kiugrott a szurkolókra.

-
szami777
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
+ (#90060) 7600 GS
Nem volt szabályos gól szerintem se, nem is erre reagáltam.
Hanem arra, hogy egyből jöttek az ilyen kommentek, hogy egyből piros, idióta spori, meg hogy jól beilleszkedett a köcsög Chelseabe, mintha ilyen lenne a játéka a csapatnak, hogy ilyen gólokat szereznek, meg széjjel faltolnak mindenkit.
Lehet utálni őket, meg a játékukat is, mindenkinek a szíve joga, tudom, hogy az ide járók nagy része rühelli a Chelsea-t, de ezek megjegyzések akkor sem állják meg a helyüket, mert nem igazak.A spori hibázott egyébként, nehéz dolga volt, mert gólnál kevesebb ideje van hezitálni, mintha mondjuk fölé fejelte volna, én speciel csak a lassításnál vettem észre, hogy ez bizony szabálytalan volt, a bírónak meg ugye ilyen nincs.
(#90054) DeathAdder
Conte alatt sincs több színjáték, mint előtte, de egyébként az összes csapatnál ugyanilyen szinten jelen van, kár kiemelni bárkit is. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
szami777
üzenetére
de mit logikátlan? oké h kék szemellenzős vagy, de konkrétan arcon ütötte a gyereket és úgy bólintott. kézzel való segítséget alkalmazott, mi ilyenkor a teendő? sípszó, és kifelé szabad. mi ebben olyan nehéz. az a durva, h nemcsak a nyomorult bírók nem látták, de még a kommentátor se, holott tökéletesen látszik az ismétlésben, a gyerek mindenféle lóbászás nélkül, látványosan tehetetlenül zuhant háttal a földre. mi a kérdés ilyenkor?? az maximum, h miért nem látják ezt a pályánál, miért nem védig a játékosokat??
-
Ez nálam minimum sárga és szabadrúgás kifelé, de láttam már ilyenért pirosat is. Elég narancssárga eset.
-
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Azt én is megértem, hogy valaki más jobb lenne oda, de Fabregas gyenge fizikuma nem való oda ebbe a rendszerbe, mert nem tud úgy védekezni, alacsonyból meg elég egy is (Kanté).
Oda erős labdaszerző középpályás illik, és ehhez még mindig Matic hasonlít jobban.
Egyébként a 2-vel ezelőtti bajnoki győzelemkor nagyon istenítették mindenhol Maticot, mint csapat (egyik) legjobbját.
-
-
L_YKing
addikt
Nem vagyok se chelseas se arsenalos de: asnl szabalytalansag instant sarga, chelsea konyok, visszahuzas, utanarugas maximum szabalytalansag. Mocskos ez is, mint a spanyol.

-
-
KisTücsök
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Nem jobb. Nem azt csinálja, amiért ott van, mert nem tudja. Ha ez másképp lenne, akkor oké. Nem véletlenül keresett helyette mást nyáron meg most télen is. Lassabb és körülményesebb, mint Lamps 36 évesen volt, ha néha szerel is egyet, azt kb egyből elpasszolja. Hátra többet passzol, mint előre. Ésatöbbi. Az egyetlen pozitívum lenne Fabreval szemben, az a testfelépítése, de ez a nyomorék nem mer felugrani fejelni sem.
Semmi köze a magabiztos vezetéshez. Semmi.
-
szami777
addikt
Arsenalnak sok köze nincs ehhez a meccshez, kéne még egy és akkor le is főtt.
(#90050) Tibiajax
Hát hogyne... A chelsea minden meccse tele van aljas könyöklésekkel...
Olyan jó ezeket a tömény undorral teli, teljesen logikátlan hozzászólásokat.
-
Tibiajax
nagyúr
ügyes voltál alonso, nem számít, h lekönyökölted a védőt, te köcsögcselszis....
méltó vagy a csapatodhoz, az a lényeg. beilleszkedtél -
MdewC
nagyúr
Szép lett volna, ha Hazard lábát eltörik... Veszélyes volt.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Willian mocsok szar sajnos, amióta meghalt az anyukája, írtam már párszor.
Fabregas nem játszatását senki sem érti, ezt is írtam már. Jobb lenne vele a csapat, talán a győzelmek is könnyebben jönnének. Minden tekintetben hasznosabb lenne, mint a matics.
___btw most sem sikerült igazolni. Bár télen nem is könnyű, de biztos vagyok benne, hogy próbálkozott Conte matics helyére is keríteni valakit. Na majd nyáron..... (lol)
___Pont tegnap néztem a 6-0-s meccs összefoglalóját.
Beszarás, hogy még Eto is volt Chelsea játékos. Néztem is pár másodpercig, hogy ez most mi. De tényleg. -
L_YKing
addikt
Ez egy igazan szabalyos gol volt.

-
Az a durva a Chelsea magabiztos első helyében, hogy abban a kezdőben, ami ezt a sikert hozta, nincs Willian, Fabregas, Batshuayi...
-
B0V9B
tag
Más: megy egy nagyon faszántos dokufilm a baszk fociról a sport2-n, ha tehetitek akkor kapcsoljatok oda!
-
B0V9B
tag
Most egy kuriózumnak számító hely focijáról írtam.

Futball a Csatorna-szigeteken -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére

-
válasz
venember83
üzenetére
Mondtam,hogy nem vagyok jó kapus

-
szami777
addikt
Exclusive: Steven Gerrard interviews John Terry
9 perc, megéri. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
-.-
-
Most nem tudom eldönteni, hogy ez a Barca győzelem mennyire a csapat saját érdeme volt (azért nagy gólok voltak), és mennyire az ATM gyengesége. Ugyanis az ATM úgy tűnik, hogy kicsit belefásult a dolgokba, negyedik helyen vannak bőven leszakadva, 20 meccs alatt csak 36 pont, nincs meg a 2 ppg átlaguk sem ami az előző években mindig megvolt.
Ha ez így fog menni, lehet hogy igazak a pletykák, miszerint Griezmann Angliában köt ki, a MU-t pletykálják nagyon.
-
törölt tag
válasz
szami777
üzenetére
Jó, azért védelmére legyen szólva, hogy egy bajnokesélyes csapat volt az ellenfél.
-
szami777
addikt
Citro mesélj még erről a mencseszterről kérlek.
A pirosabbik, pl legjobb formában lévőjéről. -
-
Így a City lett.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
lehetett volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért a City köszönte szépen. 4 csapat 1 ponton belül.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
válasz
Citroware
üzenetére
Nem tudhatjuk, ez a cselzi egy kurvajó csapat és tegnap is az volt (ahogy a pool is kurvajó volt). Kanté meg hátán vitte az egész középpályát, hihetetlen az az ember, és hihetetlenül alulértékelt. Ilyen nyálgépek viszik el évről évre az aranylabdát, de azt senki nem látja hogy Kanté mekkorát melózik s mindenhol ott van, még akkor is amikor a többiek már a seggükön veszik a levegőt, csak mert nem cselez és nem lő bombagólokat..
Conte beállt buszozni 5 védővel és 2 igazi VKP-val teljesen tudatosan, és nem is indokolta semmi hogy kinyíljon, mert minek. Győzelmi kényszerben nem voltak kicsit sem, nekik ez az 1 pont idegenben tökéletes. Ez alapján nem kell őket lesemmilyenezni
Részünkről meg azt mondani sem kell, hogyha a bírón múlt volna akkor ez az X sem jött volna össze.
A "mutatott játék minősége" meg mit sem ér, szerintem az megvan még hogy a mu milyen játékkal uralta a PL-t évekig.
A bajnokság megnyeréséhez szerencse is kell az kétségtelen, főleg olyan kiélezettben mint a PL, de meg fogják érdemelni idén bármennyire is ki nem állhatom az olajpénzbőlfinanszírozottmeggazdagodott csapatokat. -
L_YKing
addikt
Én alakítok egy csapatot a madridosokkal...
Venember lesz a manager.Egyébként meg Suearez mit csinált..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- LEGO klub
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Feleségem kevésbé, de most befogom meccset nézni, ha akarja, ha nem... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ma is kikap a 'pool.