Hirdetés
- Ketogén étrend
- gerner1
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibiajax
nagyúr
ezt a meccset hoznia kell az ágyúsoknak. jobbak vagyunk..
-
atee_13
őstag
válasz
pekoka
üzenetére
Volt egy hátsó kameraállás amiből nekem úgy látszott, hogy keleher nem állt rendesen a röviden és épp a keze mellett ment el a labda, ha jobban védi a szöget akkor a kezében megakadhatott volna. Nyilván még onnan is bepattanhat, de így van kis hiányérzet, főleg úgy, hogy előző szezonban is pont a rövidre kapta rendszeresen a gólokat. Ali nem szokott ilyeneket véteni, de természetesen jól eltalált lövés volt ő is beszophatta volna, de nála nagyobb remény lett volna a védésre szerintem.
-
mephi666
nagyúr
...ez les lesz... pff... rosszul húzták paintben a vonalat

...eddig 8 meccs 3 gól, most meg 1 félidő alatt 2?
-
pekoka
tag
válasz
atee_13
üzenetére
Erre azt szoktam mondani, hogy ez tortenik, ha valaki eltalalja a kaput. Lehet barmilyen jo kapus, ha izombol, kozelrol ( ez most az otmeteres sarkarol ) eltalalja egy jatekos a kaput, az vedhetetlen.
Termeszetesen, vannak az embernek jo napjai, igy vannak kivetelek, de normal esetben vedhetetlen.
Eddig az egesz csapat verve van. Bar, a masodik felidore ossze szokta szedni magat a csapat, de eddig nulla.
-
Tibiajax
nagyúr

rettenet egy pocsék baba -
Rés Ernő, nem szép ember, de gavallèr!
-
Ennyit jelent hogy van Saka és nem Sterling játszik ott.
Szépen felvarta a rövidbe. -
Soulfly842
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Jajj, nem guardiola-t akartam írni - igazából belezavarodtam azt hiszem
(hiszen az utóbbi 3 évet Xavi vitte;talán a Barca kóklerek sorában még Guardiola-t akartam behozni, de ő ugyaebár sose vitte a Barcát, csak a spanyol válogatott véreztette ki ) (bár ő is kókler
szerintem egy kutya mindkettő/három... csak mindenhol világverő kerete volt) Akkori csúcskeret Barca, Csúcskeret Bayern, s kaliberben egy toptop játékosokból összelegózott city -
atee_13
őstag
Ugye uyge ennyit ér a "kontrol" ha az ellenfél nem hagyja ki és a kapus sem véd ...
-
mephi666
nagyúr
...naffaszom... mondhatnám: megszokott gyors hátrány megvan... (habár idén főleg csak gyors lesgólokat kaptunk, amiket visszavontak)
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Kár, hogy magyarul írtad. Talán, ha lefordítod katalánra, hamarabb eljutott volna Laportáig a gondolatod
Nem tudom, Xavi jó edző-e, a de a Barca nagy falat volt számára. Ugyanakkor tegyük hozzá, borzasztó nehéz pénzügyi helyzet közepette kellett hétről-hétre edzenie a csapatot. Épp mostanra már-már talán kezdenek lenyugodni a kedélyek, ez nyilván óriási segítség Flick-nek, bár kell még pár év, hogy minden a helyére kerülhessen (főként, ha átadásra kerül a stadion).
Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy Xavi nélkül a mostani fiatalok nem itt tartanának. Flick sokkal bátrabban nyúl az akadémiához, sokkal több játékpercet biztosít nekik, de akik ma már alappillérei a gárdának, nem lehetnének azok, ha Xavi nem szavaz nekik idejekorán bizalmat.Pep meg egy kókler, igen. A csapból is ez folyik, a fórumon is mindenki ezt hangoztatja, tudjuk
Bár adná az ég, hogy én legyek ilyen kókler 
Nem a világtörténelem legjobb edzője, de minden idők egyik legsikeresebb trénere. Nem a Barca történelmének legjobb edzője, de talán minden idők legjobb Barcáját vezette, és nyert meg mindent, amit csak lehetett. Persze jókor volt jó helyen, meg azzal a csapattal bárki nyert volna - de azért nagyon sok olyan csapatot láttunk az elmúlt évtizedekben, amelyről ugyanezt elmondták - és mégis lyukra futottak. -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
...úgy, hogy ti nyúltátok le akkor Szuhodovszkit, aki itt az egyik kedvencem volt
...2 évvel ezelőtti keretünk már sehol nincs, pótlás is elmaradt, szomorú a realitás......a múlt heti 5ös után mi csak 1el kaptunk ki a Pakstól
1 büntetővel -
Tibiajax
nagyúr
hnnnnna akkor
forza
és legyen egy tradicionálisan jó meccs -
-
Soulfly842
addikt
Apropó... Barcelona...
Az elmúlt években mindig leírtam, hogy iránytalanul csapon a Barcelona, hogy túl nagy a sakadék az idősek és a fiatalok között - s ez összefog omlani; a kiscsinikók se teljesedhetnek így ki. Az edzők semmilyenségéről is írtam... Guardiola-val az élen (nyomában Xavi-val).
Nos, tegnap ezekből nagyon sok minden felülíródott, egy jelentős részben - így évek után elsőnek - erősen rámcáfoltak. S lenni kell az emberben annyi önkritikának, hogy leírom, hogy talán a kiscsikók is felnőhetnek, s talán már innen nem fogják teljesen elbarmolni a csapatot. Bármilyen fájó is leírni: Kell az igazi konkurenci a spanyol bajnokságban a Real Madridnak, hogy ne szürküljenek el.
Viszont ami a korábbi edzők személyét illeti - amiben legalább megerősítettek... ez a korábbi két lókötő, tényleg ennyire töketlen, semmilyen volt?
Csak egy jó edző kellett oda? A tegnapi margójára nem lehet mást vésni, mert a tényt, hogy a Real arccal ment ki, s kapott egy pofont. A Barcelonának meg gratulálni.
Tőlem nyerheti a spanyol bajnokságot a Barcelona, a Real meg szokásosan a BL-t

Bár remélem azt se fogják végül

-
Ez a játékvezetői team valami vicc, a lényeg, hogy itthon marad a 3 pont.
Kupában a B csapat is le fogja rendezni ezt az újkastélyt...
-
Ez a Varga Roland olyan gyenge, hogy 13 belole egy tucat...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
...ezt mondtam kb 1 hónapja: válogatott szüneteket leszámítva 3-4naponta meccs... csoda, hogy nincs már most 2-3 sérültünk
...Szoboszlai amúgy azt nyilatkozta, hogy szereti ezt a sűrű programot, amikor folyamatosan meccs megy és nincs edzés... remélem a padon kezdése csak "éhesebbé" teszi -
-
Soulfly842
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Illetve lesz ott még mindenki rotálva...
figyelembe véve az őrült menetrendet, a ~3 naponta meccset év végéig - ez nem csoda.
-
Soulfly842
addikt
Ten Hag hajrá eldindult

Ott is van a 2-1.
Egyenlő erők, egyenlő 'nagyságú, jelenkorú' klubok párharca a középmezőnyért.
-
mephi666
nagyúr
-
BaKeSZ87
őstag
Szoboszlai pad.
-
-
Cole Palmernek hívják a gólszerzőt.

Újra vezetünk
Neto fejes kapufa, legalább hazai pályán lehetne velünk.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...jól áll neki a Darwin mód

...szépen rugdosta kapusba meg mellé, ha pedig berúgta, az les
...jó deal volt... mondjuk nem is értettem, miért kell odavinni, amikor a paplanszájú meg Bellingham megoldott kb mindent -
saka is kezd, partey RB

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Flick szabályok
A Hansi Flick vezette FC Barcelona edzésein és mindennapjaiban új, szigorú szabályrendszer került bevezetésre, mely a játékosok fizikai és mentális felkészítésére helyezi a hangsúlyt. Flick fegyelmet és professzionalizmust követel, minden részletet felügyelve, hogy a csapat konzisztensen a legmagasabb szinten teljesíthessen. Korábban Luis Enrique, Valverde és még Xavi irányítása alatt a sok pihenőnap, és az alacsony intenzitás, fegyelmezetlenség volt jellemző a csapatra, de ez idéntől teljesen megváltozik. De mik is ezek az új szabályok pontosan?
Hansi Flick szabályai a Barcelonánál:
Pontosság: A játékosoknak és a stábtagoknak az edzés kezdete előtt 90 perccel meg kell érkezniük a Ciutat Esportivába. Az edzések általában 11 órakor kezdődnek, és Flick gyakran példát mutatva elsőként érkezik.
Napi súlymérés: Minden játékosnak edzés előtt mérlegre kell állnia, az adatokat heti szinten kiértékelik. Flick különös hangsúlyt fektet a fizikai paraméterek szigorú ellenőrzésére.
Kötelező étkezési szokások: Az összes stábtag köteles a Ciutat Esportiva menzáján étkezni, az ételt a klub dietetikusa, Silvia Tremoleda állítja össze
.
Aktiváló edzés a meccsnapokon: A mérkőzésnapokon Flick ragaszkodik a reggeli aktiváló edzéshez, amelyet létfontosságúnak tart a megfelelő felkészüléshez.
Fókusz a meccsnapokon: A játékosok még a hazai meccsek előtt is szállodában gyülekeznek, hogy elkerüljék az esetleges zavaró tényezőket.
Mérkőzés utáni pihenés: Ha egy idegenbeli mérkőzés este 9 óra után ér véget, és a repülőút több mint 90 percig tart, a csapat az adott városban marad éjszakára, hogy elkerüljék a kimerítő, késő esti visszatéréseket.
Hosszú és intenzív edzések: Flick az edzéseken a fizikai felkészülésre helyezi a hangsúlyt, és GPS-alapú rendszerekkel követi a játékosok teljesítményét.
Nincs pénzbírság vagy kihívás: Flick a játékosait profi sportolóknak tekinti, így nincs szükség pénzbüntetésekre vagy ösztönzőkre. Mindenki felelősséget vállal saját magáért és a csapatért.
Minimális pihenőidő: Flick elvárja a teljes elköteleződést, és ennek megfelelően általában csak heti egy pihenőnapot biztosít a játékosoknak.
Profi viszony a játékosokkal: Flick egyértelműen elkülöníti az edzői és a baráti szerepet. Bár folyamatos kommunikációt tart fenn a csapattal, szigorúan elhatárolja a szakmai kapcsolatokat a személyes kötődésektől. -
Vicc a védekezésünk, kell egy harmadik emberevő a pályára.
-
CuJo fog kezdeni
nem lennék a Holland Királyság budapesti nagykövete holnap reggel 9-kor
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
Olmo sokkal jobb. komplexebb, hasznosabb, értékesebb.. a spanyol válogatott motorja.
williams csak egy primadonna lett volna lehet, egy leao 2 -
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nem védeni akarom azt, aki kinevezte, de amekkorát ment anno a Fradival, a fene sem gondolta volna, hogy ennyire, ilyen szinten felsül.
A Fradi szurkolók alhangon fele, de inkább 3/4-e nagyon dühös volt, mikor Csabát elküldték, és kinevezték Stankovicot. A szezon hátralévő része arról szólt, hogy miért nem maradhatott, mert azt az eredményt Csaba is hozta volna, lényegesen jobb, attraktívabb, látványosabb focival. -
válasz
Tibiajax
üzenetére
Olmo nagy vétel volt.
Mókás, mert én miatta is nagyon dühös voltam, a rá költött pénzt én Williams-re vertem volna el, de elszabta a vezetés, és ezért jött "B tervként" Olmo.
Legalábbis én így gondoltam.
Aztán a minap olvastam, hogy nyáron Nico a szavát adta, hogy jön, megállapodtak vele (és tőle független is jött volna Olmo - mondjuk, hogy miből, azt nem tudom), aztán beintett, hogy mégsem. -
Jók ezek a vonalazások Izsák térde nincs bevizesedve.
-
-
Palmer -> Neto -> Jackson5 gól!
Karvaly Tonalit mikor engedték ki sittről?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
azért került 200 millioba hogy ezeket befejezze
istenem.. a barca meg hoz inkább fel a la massiából valakit, aztán jóvan..
oké, egy lewa befigyelt épp. de ő is már kiárusított emberke volt, elvileg
de hát, ez a real madrid
----
hihetetlen szokás szerint a gyep....mint egy billárdasztal
milyen szar lehet ilyenen játszani meg futkározni, bele se merek tán gondolni -
Marescát most akartam leszólni, mi ez a kezdő, erre Palmer gól.
de jön a VAR
Palmer térde is fel van vizesedve, azért volt les.
-
válasz
Tibiajax
üzenetére
legszarabb az bappe volt, belingem azért játszik totál mást hogy emez rugdoshassa helyette a gólokat, azért került 200 millioba hogy ezeket befejezze.
Mondjuk rohadt frusztráló lehet lapátolni a szart vini meg bappe helyett, nem nézett ki jól, és mégnagyobb lesz az egó miután hivatalosan is aranylabdás lesz
-
-
Tibiajax
nagyúr
kemény ez a hétvége, és még fele, a java hátravan..
cselszi-newcastle
arsenal-'pooleste meg
fio-roma
inter de milano - vén picsa
OM - párizsi arabokbe vannak mindenkinél hűtve a sörök?
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ott van Endrick meg Güler, semmit se kapnak sose, a felállás is ugyanaz az elavult szar, csak még játékos sincs hozzá, én örülök ennek az eredménynek, csak legyen változás.
-
LyonnaisFan1
őstag
Mate Csabat elkuldte a Debrecen.
Most mar csak annak kene vennie a kabatjat, aki azt a hozza nem erto koklert kinevezte.
-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na ez a 11 elég is lesz a vén szivarosnak. Megoldódna a rövid pad probléma.
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
A primadonna egyiptomi érdekes lenne, de Bruyne sérülékeny nem? Ez egy vicces TM stat.
-
Flick tegnap taktikából lehozta a meccset, mert hiába van 2 db 200M Eurós aranylabda várományos támadód, ha rendre megeszik a les csapdát, meg kihagynak mindent.
Beszéltük az idény előtt, hogy tavaly sikerült kompenzálni Jude jó pozicionálásával a klasszikus támadó hiányát, de úgy néz ki idén ez valószínűleg kevés lesz.
Télire szemezgethet kit tud olcsón elhozni Pérez papa, ahelyett, hogy nyáron "ingyen" jönne.

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
jó a német nagyon, úgy néz ki. de Olmo, fuh..
az a srác akkora erősítés középre, hogy nehéz leírni is. még csak most jövöget vissza, de beállt, és így pattantak le róla a labdák, ed úgy, h képzeld el, mindig a másik csapattárs lábfejére.
. vagy, éppen elé, tálalva, amerre épp futott... őőrület. hogy ilyenek is tud valaki...
középen és elöl is ezek a srácok ügyesek, labdabiztosak, egymáshoz pattogtatják a labdát, és Olmo miután beált csak felrakta a koronát. nagyon jó volt látni ismét egy barca tikitakát, és a madrid megint alig bírt vele mit kezdenimadridról annyit írnék csak - mert viníííciusz meg mbappé sem érdekel különösebben -, hogy..belingem. az az ember egy akkora zéró és farsúly volt a király gárdának, hogy azt is nehéz leírni
most vagy az van, hogy egy lófasz az ember, vagy valami elképesztően szar formában van, vagy csak simán a fejében nagyon elpukkant valami és képtelen összepontosítani, de..
hát szóval, kb -1 ember. és mindez egy iszonyat fontos poszton.
ami a barcánál Omo pozitív irányba még egy óriási dobás, az a madridnak ez a szar angol negatív irányba egy visszahúzás volt
ez volt, egy fő különbség az este. ha nem lett volna olmo, meg lett volna egy csúcsformás belingem, máris jóval szorosabb lett volna a meccs -
atee_13
őstag
Akkor a bőnacisok jobbak a hófehér balettnél?
-
válasz
bandus
üzenetére
En ezt nem lattam jonni. Tobben is irtatok, hogy lehet keresnivaloja a Barcanak, de nem mertem optimista lenni. Ennyire vegkepp nem.
Sajnos nem lattam a meccset, csak statisztikakat nezegettem, felidoben 8-0 v 8-1 volt a szogletarany, a masodik felidoben, a gol(ok) elott 75-25% a labdabirtoklas a Barcanak.Ha valaki azt mondja egy hete, hogy Real, Bayern, 6 pont, 8 rugott gol, minimum hulyenek neztem volna
Es nyilvan korai meg unnepelni, de azt mar most ki lehet talan jelenteni, Flick nagyon jo valasztas volt, megkovetem magam, en nem hittem/remeltem. Ahogy azert is, hogy en nyaron Raphinhat (bevetel) es Lewat (berkoltseg) vilagga zavartam volna...
Remek, szemtelenul fiatal, tehetseges, sikerre ehes csapat van most Barcelonaban, csak a pad lenne hosszabb. De a jovokep nagyon tetszik
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok, mindenkinek nagyon szép reggelt kívánok...
remélem, mindenki kellemesen aludt, az estéje pedig jól telt. nekem mindenképp
a müntyent, aztán meg milliárdos world best perezéket kirakni 4góllal..... ennél kevés szebb dolog van a világon, és mindezt pár napon belül, és ilyen játékkal
még kellett volna egy gól talán és akkor a múlt legendás, cruyff és romarioék 0-5ét kapták volna megint meg megint, ami járt volna nekik.. de így is csodás volt
forza barca -
Tibiajax
nagyúr

-
Hat ez szemornyu volt, teljesen mas szinten volt a barca, gratula nekik

-
paatrick
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az volt a csoda hogy az első félidőben jobb volt a Real.
Gyakorlatilag a szezon eleje óta ugyanez megy mint a meccs második felén, csak eddig nyomi csapatok voltak az ellenfelek. Nincs védelem (sokszor Courtois hozta a meccset), középpályán nincs szűrő (Kroos), és elől hiába vannak ügyes játékosok nincs aki a gólokat rúgja. Barca meg szezon eleje óta nagyon jól néz ki, megvan az egység.
Ezen a szinten most a Liverpool és a ManCity van még.
És 11.27-én Liverpool - Real Madrid. Hasonló eredményre lehet készülni, egy hónap alatt ezek nem fognak összeállni mert nincs miből.
-
miért csak 1 perc 55 másodperc volt a hosszabbítás?
-
hobizoli
nagyúr
hat az 1. felido alapjan ezt nem gondoltam volna...
-
cyberkind
félisten
válasz
Richard!
üzenetére
Elég ide egy értelmesen összerakott csapat, ebbe tartozik a csatár is, meg a hosszú és relatív minőségi pad, ezekből egyik sincs most.
Kezdetnek az ezernyi sérült miatt, miért nem lehet rápróbálni a 3 védős rendszerre tengernyi kp-sal, ahol játszhatna Endrick is, mint csatár, ennél kétlem, hogy szarabb lenne a szitu.
Most se fog változni semmi, rárepülünk a szokásos ingyenesekre meg talán egy sztárnarancsra, és jóccakát, sajnos vagy nem, ha a klub nem látja a fiatalokban a jövőt, akkor invesztálni kell rohadt sokat a sztárokra, ez a két út van.
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans
üzenetére
...mondom kéne a pofájának 1-2 szezon a pl-ben, hogy tanítsanak neki regulát
lehet nézne, ha 15-20percek alatt összeszedne 2 sárgát a faszkodásaira...ott van másik oldalon ez a Rafinnya, ő is dél-amerikai, mégis látványos, hogy más ligában szocializálódott és nem ekkora rinyagép lett
-
Creative997
őstag
Ez szégyen
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Van a csapatomban egy srác nagy madridi - hétfőn szerintem pedig szabin lesz vagy nagyon nem fog örülni a zoom-os háttérképemnek
-
Napfénysüti
nagyúr
4-0! Aztak*rva.
-
hobizoli
nagyúr
.....
-
BenHans
addikt
Futóbolond teknős, micsoda képzavar.
Nem tudja átvenni erre Modricnak magyaráz...
Gyorsan futni és nagyot lőni, ennyi lenne a modern futball?
Viniciust meg Holdig rúgná egy rendes hatos, nem a cselei, hanem a rongyosra tépett hatalmas szája miatt, de legalább próbál focizni nem csak fut.Beszarás hogy a sporikát mindjárt elzavarja Vini, és nem kap semmit mert "védett".
Jude meg harmadszor botlik el a labdában. Így nehéz ha egyik sztár sem villog.
-
paatrick
őstag
Ezt Courtois kiszedte volna. Nem a cserekapusok meccse, azt a végén a Barcás megússza kapott gól nélkül
-
mephi666
nagyúr
...ez milyen Rafinnyált megindulás volt, Yamal meg megmutatta a teknősnek, hogy kell berúgni

-
IreN!CuS
őstag
Kissrác eltalálta mint a hétvégi mennyi megyei random csatárja
-
hobizoli
nagyúr
pfff..... 3
-
Napfénysüti
nagyúr
Yamal!!!
-
cyberkind
félisten
válasz
Richard!
üzenetére
Ha a változáshoz az kéne, tőlem rúghatna 6-ot is, de ez így siralmas, most látszik a klasszikus csatár hiánya, de maga a felállás is a régimódi 4 védős rendszer, védő nélkül.
Ennyi, foscumi teletöltve, kell egy klasszis csatár, de ahogy az elmúlt években, most se fog változni semmi, ami nagyon helyes, ússzon el az egész idény.
-
paatrick
őstag
Ez a meccs Mbappen elmegy. Nagyon kell a Realba megint egy tényleges középcsatár, mert Ronaldo, vagy a Barcás Suarez, ezeket 10-ből 10x beverte. Talán Haaland van legközelebb ehhez a szinthez jelenleg.
Ha esetleg kiegyenlít a Real, akkor meg másik oldalon Lewandowskin megy el a győzelem

-
Creative997
őstag
Lewa már 4et rúghatott volna..
-
IreN!CuS
őstag
Lewa szerintem nem tudja, hogy igenis illik berúgni a 3. és 4.ket
-
mephi666
nagyúr
...teknős önbizalmának nem tesz jót ez a meccs: belebassza a kapusba a 90%os ziccert, utána meg ver azonnal egy lesgólt
1percre rá meg Lewa kapufa
-
mephi666
nagyúr
...itt azért más szabályok vannak, mint a szigeten: síp után elrúgja 30 méterre a labdát, bíró még csak rá se szól, nemhogy sárga

-
cyberkind
félisten
Pedig milyen szépen indult, na majd máskor, ha lesz rendes csapat.
-
paatrick
őstag
Idén szokásos katasztrófa Real védekezés is tiszteletét teszi a meccsen
De kétlem hogy itt lesz dortmundi fordulat.
-
-
Richard!
addikt
Royal Barca
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...leküldeni?
...most kezdte etetni a madarakatAir Sanyi fejelt ilyen szépet
másolta -
hobizoli
nagyúr
baeg....káááttűűű
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Revolut
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem egy kutya mindkettő/három... csak mindenhol világverő kerete volt) Akkori csúcskeret Barca, Csúcskeret Bayern, s kaliberben egy toptop játékosokból összelegózott city

hihetetlen szokás szerint a gyep....mint egy billárdasztal
. vagy, éppen elé, tálalva, amerre épp futott... őőrület. hogy ilyenek is tud valaki...