- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
City ellen nem fújunk büntetőt, de arra jó volt, hogy felrázza őket és vezet a City.
-
Tibiajax
nagyúr
istenem....
-
atee_13
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
"Egyszer azt írod, hogy nem igazságos a lefujas pillanatát nézni, aztán meg egysikuan kozlod, hogy csak 7 perc volt punktum, örüljetek bmeg, hogy még raadott
"Hogy mi van?
7 percet volt a hivatalos hosszabbítás, a szöglet a ráadás ráadásban született meg. Nem mondhatod, hogy alig várta a spori a 7 perc hivatalost, engedett még. Ha azon akarsz vitatkozni, hogy nem volt elég a 7 perc tegyed, de azt felmutatták a sporinak, valamint nem tudták, hogy 98:40 kor még lesz egy momentum.
Pech a margitnak? Az. Lefújhatta a spori a szöglet után? Igen. Szopatta ezzel a játékvezetés a margitot? Nem. ("Pech a margitnak? Az")
" Ha kirugjak a stadionbol vagy az oldalvonalon túlra, ..."
Mert ugye a hosszabbításokat úgy szokták befejezni, hogy játékon kívülre kerül a labda?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
..90+9+szitigólt
-
Creative997
őstag
válasz
atee_13
üzenetére
Ki mondta, hogy a madrid a kaputol vitte fel a labdát és azt nem engedte a bíró? Ez nekem csak bemagyarazasnak tűnik. A szöglet után a madrid szerezte meg a labdát és a 16 körül volt mindenki, de ez nem számít tamadasnak.. Ha kirugjak a stadionbol vagy az oldalvonalon túlra, ok, fújja le, vége a történetnek, de nem ez a szitu. Nézd meg, kifejelik, Brahim megszerzi, vezeti a labdát a 16 körül és ezt engedi, majd pont mikor berugja, a bíró lefujja.. hagyjuk már
Hogy miért ment a játék még a 99. percben mikor eredetileg 7 perc volt már leírtam, nézd vissza.
"Mer szerinted az a korrekt megmutatása a szituációnak egy ilyen helyzetben ami a lefújás pillanata?"
Nem és nem is ezt írtam, sőt. De te sem látsz tovább ennél, ahogy látom, csak a 7 perc feletti időn ugralsz. De ha már itt tartunk, az is kevés lett volna elnezve az egész félidőt, de ezeket nem adja vissza egy néhány perces összefoglaló.
"Ott látni a képe, h 7 perc a ráadás."
Egyszer azt írod, hogy nem igazságos a lefujas pillanatát nézni, aztán meg egysikuan kozlod, hogy csak 7 perc volt punktum, örüljetek bmeg, hogy még raadott
-
-
Ha a kapus fetreng, ápolják, neki nem kell lemennie utana.
Okosnegerhalantekvakarasmém
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
+1
-
-
Hozzaert Walker, de homoritott Rashford, vagy nem?
A mú vedok jol megettek Fodent...
-
Ennyiszer a derbi szót még életemben nem hallottam.
-
Richard!
addikt
Kusen a kölni kecskeólban is nyert. Már fixen 10 pont az előnyük, ergo kezdhetik dobozolni nekik a salátástálat
-
kókler
kedvelem ezt az embert, sajnálom -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Werneri magasságban van eddig Haaland.
-
hólend idén alázza núnyezt kihagyott ziccerekben
-
Hooooooolllland geeec.
-
atee_13
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
"hogy keress egy OLYAN osszefoglalot"
Mer szerinted az a korrekt megmutatása a szituációnak egy ilyen helyzetben ami a lefújás pillanata?
Azért kerestem, mert biztos voltam benne, hogy nem úgy szól a történet, hogy a margit elindul a kaputól viszi fel és nem engedi a spori befejezni a támadást."Az is tisztan hallhato, hogy pont a beadaskor fujja le a biro (98:40-kor, nem is egesz perc vegen). "akkor fúlja le a spori, mikor a szöglet besült" "
Ott látni a képe, h 7 perc a ráadás. Erre a 98:31 kor még enged a margitnak egy szögletet ami kifelé jön a kapu elől majd egy valesziáson a 16 kívülre kerül a labda, ekkor fúj bele a sípba. Ezt te úgy ítéled meg, hogy egyértelmű játékvezetői tévedés?
Azon sopánkodtatok, h nem engedte a támadást. Az utolsó támadás a szöglet volt amit engedett. Igen szerintem ez sunyi csúsztátas azzal a videóval meg különösen ami csak a beadás pillanatától mutatja kiragadva egy jelenetet ami alapján még tűnhet is jogosnak a panaszkodás, látva egy nagyobb képet , meg nagyon nem.
Ez ugyan az lesz mint a debröjne labdája kint volt sztori.
Ha csak annyit írtok be, hogy miért nem 8-9-10 perc volt a hosszabbítás nem szólok hozzá mert nem nézem végig a meccset ezért, de itt azért gyorsan fülöncsíphető volt a turpisság.
-
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Fodent is rossz volt nezni, ahogy atvette, azzal ki is szoritotta magat olyan helyzetben, ahol ziccernel meg lassithatott volna is.
Az a bizonyos 1st touch, amiert a Kecske kecske lett. -
Creative997
őstag
válasz
atee_13
üzenetére
Latom, hogy anti margitoskent eleg elfoglalt vagy, hogy keress egy OLYAN osszefoglalot, csak, hogy belekothess, mert a madridistak csak nyavajogni tudnak mindenen teljesen alaptalanul. Bezzeg, ha a pulinak egy fuszal keresztbe tesz... de hat ez normalis.
Javaslom, hogy eloszor nezz vegig egy meccset (ugy se fogsz), ne csak az osszefoglalot, es akkor jobb kepet kapsz a tortenesekrol (bar ha csak a margitot akarod szapulni, teljesen mindegy). Amit a Valencia lemuvelt szinlelest, azert a 7 perc hosszabbitas is keves (a semmiert fetrengtek 5 perceket), de a hosszabbitasban is tortent sok minden, amiert siman lehetett minimum meg 2 percet raadni (koztuk a VAR-ozas, ami persze az anti madridistak szemeben tizi volt, persze az elso felidoben, 0-0-nal mikor Vinit ellokik a faszba a 16-oson belul az normalis, tudjuk).
Az is tisztan hallhato, hogy pont a beadaskor fujja le a biro (98:40-kor, nem is egesz perc vegen). "akkor fúlja le a spori, mikor a szöglet besült" - jon a szoglet, kifejelik -ekkor mar besult hogy teged idezzelek- es meg vigan megy 5 mp-cet mikor lefujja (az elobb emlitett beadas pillanataban).
Nagyon sunyi csusztatas igen...
-
-
gabross
tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
mar többet tamadtak, mint a liverpool ellen
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kezdheti megírni a felmondását?
-
ten hag ball.
-
LyonnaisFan1
őstag
Hoppa vezet a United.
-
jó ez, onana szemmel már védett egy nagyot
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
A kiscsapatok ellen önveszélyes tud lenni Pep, ez lehet a Vörös Törpék esélye a Fullyhad-ben!
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Haalandevő Evans!

-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Fürkészők meg portyázók elvégezték a feladatukat
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mi mekktamás a legelső ember?
Mondjuk engem nem érdekel, hogy de kapjon ki a szitykó de legrosszabb esetben x eljen
-
onana - dalot, varane, evans, linde - casemiro, mainoo - garnacho, bruno, rashford - mekktamás
subs: Bayindir, Amrabat, Eriksen, Amad, Antony, Kambwala, Forson, Collyer, Ogunneye
ha a kókler itt nem nyer kétszámjegyűvel monnyon le!

-
válasz
atee_13
üzenetére
szarok is voltunk, de a felforgatott kerettel azért kimondottan csúnyán nézett ki a dolog
annyival lettünk volna jobbak hogy lehet lövünk gólt a semmiből jobb minőségű játékosokkal, mint a sziti ellen iscsóri Ali még nem lesz április-májusig is talán.. szerencse hogy Kelleher nem egy Adrián
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
az egy utd meccs volt, asszem a brighton ellen
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
S mindezt pénzért teszi?
Hallatlan. -
venember83
nagyúr
A mindenit, Berardi Achillese ismét megsérült, így veszélyben a nyári szereplése a válogatottban. De azért remélhetőleg a Juventusnál nem feledkeznek meg róla, s lesz majd n+1 pletyka az esetleges érkezéséről.
-
-
atee_13
őstag
Most direkt rákerestem egy olyan összefoglalóra mi nem abban a pillanatban kezdődik mikor a margitos beadja.
Azért milyen sunyi csúsztatás már megint.98:31-nél mikor 7 perc a hosszabbítás kap egy szöglelet a margit, beadják nem jön össze és akkor fúlja le a spori, mikor a szöglet besült. Úgy lett lefújva ahogy esetek döntő többsége. Erre előadjátok úgy, hogy belefújt a támadásba
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én azt látom, hogy csapatként működik a sztori. Azért Sárával sem lett volna jobb az eredmény, ha van. Arról nem beszélve, hogy nem csak ő hiányzik. Azon az Arsenal meccsen meg egy olyan napot fogtunk ki, hogy ha ő van nem oszt nem szoroz. Ahhoz a meccshez egy másik nap kellett volna. Ha jól rémlik csak azt a meccset vesztettük el nélküle. Ali már fordulók óta nincs és Kelleher is működik jelenleg.
-
válasz
atee_13
üzenetére
Jota prímán hozta a G+A-kat, kár hogy nem tud fitt maradni soha
bár igazából a komplett jobboldal megszűnt már jó ideje. szerecse is hogy a nehezebb meccsek legnagyobb részét sikerült korábban leutndi, igen én jan-februárra vártam a bezuhanást, de Arsenal azért szépen beárazta a B csapatunkat
azért jó ideje már kiesőjelöltek ellen szenvedünk -
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mi ez a tárgyilagosság? Ellenetek van az egész univerzum. Nem tudtad?
Későbbi hsz-re:
Ám legyen, 100X inkább Ti mint a City, de 1000000000000X inkább MI.
Olyanok vagytok ti idén, mint mi tavaly. Én akkor elhittem, hogy velünk van a bajnokok szerencséje. Főleg az ilyen utolsó perces szenvedős meccsek kapcsán, de a végére rábaxtam. Meglátjuk idén mi lesz.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
"de az továbbra is csoda hogy új középpályával, egy kezdőnyi sérülttel és egy rakás gyerekkel tartják a lépést, nem hiszem hogy ez még sokáig tartható lenne"
Jól emlékszem, hogy te az éhezők viadala miatt is temetted a csapatot, hogy szipiszupi sárika nélkül esélytelenek vagyunk?
Hát nekem úgy tűnik nem megy olyan rosszul mr. PL nélkül
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
azért remélem annyi erő még van hogy a szitit üssük a következő fordulóban, és hogy az csalással történjen, hogy mégjobban fájjon nekik

-
válasz
Phoen|x
üzenetére
Tierney egy balfasz, szar bíró amióta jörgen bejelentette hogy távozik teljesen más arcát mutatja
cselzi ellen sem volt okunk panaszra, most sem, persze ítélt elég wtf dolgokat mezőnyben is, dehát megszoktuk tőle

tavaly ezt fixen lefújja az erdőnek, illetve a meccset is 98:00-nál, pontosan ameddig a hosszabbítás tart (olyan is volt már hogy 5 seccel előbb)
**amúgy 1:50 perc telt el az eset és a gól között, úgy hogy volt még egy szöglet és egy bedobás is a Forest javára
de az továbbra is csoda hogy új középpályával, egy kezdőnyi sérülttel és egy rakás gyerekkel tartják a lépést, nem hiszem hogy ez még sokáig tartható lenne
-
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Régebben lenyilatkozta, hogy játékosok kérik(valszeg fizetnek neki) azt, hogy írjon róluk.

-
𝗛𝗘𝗥𝗘 𝗪𝗘 𝗚𝗢!
Fabrizio Romano has been accused of spreading rumors about players on social media in return for money. Danish media also allege clubs would pay Romano thousands of dollars for mentions on Romano’s social media accounts.

-
-
-
válasz
Creative997
üzenetére
-
Richard!
addikt
Na a pudlinak is már csalnak...
[link] -
válasz
Creative997
üzenetére
Pedig pont most akartam beirni, hogy ez egy ordas nagy fassag volt a birotol, akkor lefujni a meccset.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Melyik részére gondolsz? Mert azért beadás közben nem szokták lefujni a meccset.
-
válasz
Creative997
üzenetére
Ezt kb minden harmadik meccsen el lehetne mondani.

---
Tán a tegnapi Chelsea meccs után a szurkolók José Mourinho nevét skandálták!
-
Ringman
félisten
mit szólsz ahhoz tibi, hogy mbappés mezben fog az inter játszani?
-
válasz
Creative997
üzenetére
Foleg vizi- es kezilabdaban gyakori, hogy a meccs nagy reszeben segitik a birok az egyik csapatot, majd amikor mar eldolt a meccs, az utolso percekben gyorsan befujnak egy-ket kiallitast es buntetot a masik oldalra is, hogy a meccsvegi statisztika ne legyen annyira latvanyos es arulkodo.
De mindettol fuggetlen gigaciki, es nem lett volna szabad lefujnia a sporinak.
Az meg, hogy utana a hevesen (es jogosan) reklamalo Bellinghamet kiallitja, vegkepp szurrealissa teszi a dolgot. -
cyberkind
félisten
válasz
Creative997
üzenetére
Pontosan, itt az újabb példa ismét, hogy a Madrid lett megszopatva.
-
-
Ringman
félisten
inzaghi ppg-je a legjobb az inter történetében (!), ha a legalább 100 meccset lejátszó edzőket nézzük:
-
dudu5130
őstag
válasz
BenHans
üzenetére
Ez egyértelmű mert ahhoz aránylag elég korán lesimazta a meccseit a Roma, hogy ehhez ne legyen edzői érték is hozzáadva. Amúgy nyilván sokat tuloztam de leginkább Pellegrinire céloztam. És azért a Pellegrini, Dybala, Lukaku hármas kiegészülve Sárival, Azmounnal nem néz ki rosszul.
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Igen, így volt.
Egyébként most kíváncsi lennék hogy változott a futómennyiség és a sikeres cselek száma, előbbiben Mou távozásakor 18. másikban 15. volt a csapat.
Inter meccs után azt hiszem te írtad, hogy az Inter mennyivel többet futott és nálunk Mancioé volt a legtöbb és írtam is, hogy nem csodálkozom sőt valószínűnek tartom így is több mint eddig. -
Ringman
félisten
válasz
BenHans
üzenetére
az inter ellen nagyon erősen kezdett a róma, aztán elfogyott a kondi a végére. (ill. már a második félidő elején elkezdődött ez)
#202030 BenHans
igen, a futómennyiség sokkal több, szerintem az interé a legtöbb a ligában.nem tudom, hogy ezek a statok publikusak-e vagy elő kellene fizetni hozzá valamelyik analízissel foglalkozó cégnél.
-
BenHans
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Ezt azért nem húznám be a bounce alá teljesen. Nyilván benne van, de azt ugye kb mindenki tudta, hogy a Roma mindig Olaszország kevés 'játszó' csapata közé tartozott, pl a Napolival együtt. Nagyon ráérzett a csapatra De Rossi, pedig nem kis változásokat hozott taktikában kb alapjaiban változtatott a támadásépítésben, a mozgásokban labdával és labda nélkül is.
Én - ahogy korábban is írtam - úgy érzem eltört valami Budapesten. José papa alatt is volt jó játék egyérintő stb, de ha megnézed ezt a csapatot még mindig kevésbé alkalmas az ő focijára. Akkora minőség sőt sebesség azért nincs hogy elég legyen 3 támadás és megvan a meccs, főleg nem hasonlóan erős vagy még erősebb csapatok ellen.
Szerintem van összefüggés abban is, hogy védekezésben adott egy alap stabilitást José na meg elhitette velük hogy képesek valamit nyerni és erre jött most az hogy tessék lehet játszani is, és ahogy már írtam valószínű ez nyomta agyon a játékosokat, hogy játékosok, szeretnek a labdával játszani és nem 80%-ban csak az ellen. Ettől függetlenül azt érzem többnyire jót tett a csapatnak és a klubnak is Mou, alapot adott.
Látom Pellegrini kivirágzását, imádom, örülök, én sok romanistával ellentétben sosem üldöztem mert ízig vérig római és akkor sem ment el amikor volt ajánlata a PL-ből, de amit írtál hogy egyesek kétballábas figurák "voltak", hát szerintem Celik, Karsdorp és Kristensen továbbra sem Róma szint, egyikük jobban védekezik másik jobb napjain jó a passzjátékban, van amikor több a sikeres beadás mint a sikertelen, Spinazzolát meg az EB-s sérülése óta nem láttuk ugyanabban a formában, de talán már stabilan hoz egy közepes szintet. Lehet hogy most jobban néznek ki, legyen igazad, hogy a DDR játék fedi el a hiányosságaikat, mert az nagy érdem egy edzőnél.
Én egyelőre annak örülök hogy az Inter ellen sikerült a helytállás, támadófocival, nem előre aláírt szűk vereséggel, mert a csapat játszani. -
dudu5130
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Persze még tart a flow, csak most jön ki mit szajkoztunk eddig. Azok a játékosok most villognak akikben bőven benne van ez és eddig két bal lábas formán kívüli valakik voltak.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ja csak a 6 fehér tabletta mellé vesznek be 1 kék-vöröset...

-
cyberkind
félisten
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Itt megint az történt, amit sokan nem látnak, tökmindegy kinek mit fúj a bíró, mivel minden csapat a fasz mindkét oldalán jár folyamatosan, sajnos, ilyen szinten vannak a spanyol bírók.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ebbu a Valencia-Real meccs utani vegjatekbol meg more baj lesz.
Raadasul Bellingham kiallitas sorsara kerult, mert nekiallt ugatni a sporinak.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére

-
cyberkind
félisten
2-2, bőven jó egy ilyen kezdet után.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
Fú ez a Vinicius Jr. mennyire antipatikus egy csávó.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nézni kellett volna a második félidőt, mert feltámadt a Luton.

-
Richard!
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ne aggódj, megérkezett már az utalás
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
...mindjárt jön Benzema (kecskeháton)

-
válasz
forceberg
üzenetére
ő már olyan szinten van hogy akiről lemond annál valószínűleg valami probléma van
hiába Cancelo is elég top volt egyénileg is, de nála is voltak hozzááláásbeli problémák, Sanén már ott is látszott hogy ostoba, de jól működött korlátok közé helyezve, bár azt mondják bayernnél voltak jobb futásai, de ő sem az az önmagában világklasszis matéria, bár nem tudom létezik-e ilyen ma, szerintem b. silva is pár hónapon belül szar lenne egy mu-ban, vagy kb. bárki
Gündogan mondjuk elég jó, meg hiányzik is a szitiből most egy olyan játékos, bár ő nem azért távozott mert lemondtak róla
-
LyonnaisFan1
őstag
Kettovel eg a Real
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ja, de a qcsög kutya megrúgta élete gólját. Na jó, a másodikat, legyen az első a döntőben lőtt.
--------
Ha már Kóklerék...
Egyébként van olyan, akiről jó nevű játékosként Kókler lemondott, majd ahová elment, ott rácáfolt?
Nekem hirtelen nem jut eszembe egy se. -
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a jóska mindenkit egyesével megöl morálisan, mert egy igazi féreg
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...vagy csak egyszerűen Mou után nem akarják, hogy De Rossi rage módba kapcsoljon

...most őszintén: én akkor is 200on pörögnék, ha nem kéri

-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Tukót se hagyd ki Julcsi után!

-
válasz
venember83
üzenetére
egyelőre még ez new manager bounce
mint amikor Solsjaer átvette józsi után, úgy felszabadultak hogy hosszú hosszú ideig csak nyerni tudtak
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"

Hallatlan.

kicsit túlpörgött... biztos megosztotta vele Darwin a teáját, amíg vártak hogy beállhassanak