- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Chelsea - Pool meccset nem adja ez a retek digi?
-
KisTücsök
addikt
válasz
baluka26 #2094 üzenetére
Azpinak örülök, még benne van az a bizonyítási vágy, ami klubbot váltó játékosokban szokott lenni, szerintem jó lesz. AC-val mi van? Sérült? Bertrand nem volt valami jó szerdán.
Intergra: Asszem 1. és 2. vh-s megemlékezés. Múlthéten volt csak az első vh-s, most meg mind a kettő.
-
Integra
titán
milyen ünnep vagy megemlékezés van, hogy minden meccsen katonák mennek be a pályára?
-
Integra
titán
áááá, elmarad a meglepetés
-
KisTücsök
addikt
Na ezek sem bírták ki... Eh.
-
pohár
félisten
Dzeko... el se hiszem, hogy ez bement
-
7600 GS
addikt
Adebayor mekkorát játszik.
-
pohár
félisten
uh, Tourénak duplán is kijárt a jóból
-
Integra
titán
nabakker, pont hazaértem a gólra, szépen elfektette a kapust...
-
pohár
félisten
jé, Gary Neville mióta Sky kommentátor?
-
pohár
félisten
hát ez biza kéz volt...
-
KisTücsök
addikt
válasz
venember83 #2079 üzenetére
Nyáron lejár a szerződése, nincs az a klub, aki télen még a felét is kifizetné érte, mármint a 30 misinek.
Amúgy miket olvasok én is.
Na vezet a Tott'ham. Csak el ne basszák, mint tegnap a szar Villa..
-
Integra
titán
jessssszzzz
hart elég szépet hibázott -
Integra
titán
nah, kezdődjön a mai első meccs
-
Integra
titán
hohooo, davids a goals on sunday-ben
-
baluka26
veterán
Végre elkezdtek jönni olyan sajtóhírek, hogy RDM-nek Fellaini-re van szüksége. 30 millió fontért simán kellene hozni, Cole meg mehet a PSG-be.
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #2070 üzenetére
Meg, de sajnos nem mindent. Olyan apró részecskéket, amik érfalon is át tudnak hatolni nemigen tudnak szűrni szerintem, és sajnos ilyeneket termelnek ezek a modern dízelek. Plusz az emberek még a katalizátort sem igazán cserélik 4-5-6 éves autókon pénzügyi okokra hivatkozva, akkor szerinted részecskeszűrőt fognak? Mindegy, térjünk vissza a focihoz.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #2069 üzenetére
Azért gondolom a részecskeszűrő sok káros anyagot megfog.
-
venember83
nagyúr
válasz
7600 GS #2068 üzenetére
Valóban nem olyanok, a közel tökéletes égés miatt csomó szűrhetetlen, mindenen áthatoló mikrorészecskét termelnek, amik aztán minden bizonnyal nagyszerű hatással lesznek tüdőre, érrendszerre. Az meg nem meglepő, hogy egyesek a benzinest "választották", azt is nyomatni szeretné az Audi.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #2064 üzenetére
na az utolsó az kemény..
a kis giovinco is meglőtte a magáét -
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #2064 üzenetére
Jó gondolat, de szerintem nem ez lesz a megoldás, mert Rooney végzi el a másik oldalról a szögletet, aki viszont nagyon jó védekezésben. Majd homeless remélhetőleg tudja a választ erre a kérdésre.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #2062 üzenetére
Ha mégse mutatnák: [link]. Főleg Asamoah és Q utolsó gólja tetszetős, de szépen ki lett lőve a hosszú oldal nem egyszer, Vidal, Gio, Q egyaránt oda lőtt 1-1 gólt.
7600 GS: Azzal, hogy ő van bent a kapu előtt, más kell kimenjen a szögletet elvégezni, és talán van Persie nem a legjobb védekezésben, a kontrák megelőzésében, ezért inkább lője csak ő be a szögletet. Jobb ötletem nincs, talán a MU szurkolók segítenek a kérdés megválaszolásában.
-
7600 GS
addikt
Ezek az autókat igazából csak a szponzori szerződés miatt kapják meg, mert ezzel kell járniuk edzésre. Teszik be a többi 7-8 autó közé, nincsenek illúzióim.
Nekem Benzema-é tetszik a legjobban.
Tegnap a United meccs kapcsán felmerült bennem egy kérdés: Miért van Persie végzi el jobb oldalróll a szögletet? Egy ilyen termetű játékosnak szerintem éppen bent kéne helyezkednie a magas labdákra.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #2056 üzenetére
nézem nézem majd, olaszok
estidélutáni körmeccsek előtt biztos mutatják majd -
MPowerPH
félisten
BL-győzelemről beszélnek Dortmundban
Ez persze egy álom, szerintem az is marad. Ellenben a legjobb 4-be jó lenne bekerülni.
-
szab.tam
nagyúr
bocs, hogy itt kérdezek hülyeséget, de talán tudjátok:
itt a ph-n van box, (gyk: ökölvívás) topic?
nem találom.(ja, közben meglett, csak halott....)
-
venember83
nagyúr
Jön Nicklas!
-
venember83
nagyúr
Hallod, Tibi, azért az összefoglalót majd nézd meg, nem semmi gólokat lőnek a srácok. Már 6-1, Q mesterhármas.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #2047 üzenetére
dehát... ezt az eredményt akkor hogy?...
xd
-
Sztbeni
őstag
válasz
venember83 #2049 üzenetére
Szerintem is. Már nagyon nagy nyomás volt a sorozat. Meccsről meccsre silányabb volt a játék. De jobb lett volna a Cataniától kikapni, akkor az inter már meg tudtuk volna szórni
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #2045 üzenetére
Úgy látszik, hogy ez kellett ahhoz, hogy felpörögjenek a srácok, tán még köszönőlevelet sem ártana írni a milánóiaknak.
2050: Dehogy nyomás, simán csak elkényelmesedtek, mert ez is elég, úgy gondolták. Aztán jött a pofon, és pont jó, hogy egy ilyen teljes szívből imádott csapat szórta meg a Juventust, hogy még jobban fájjon a pofon, még motiválóbb legyen.
Amúgy a Lazio ellen Pirlo nem játszik, pihenhet a Chelsea elleni meccsre, remélem, hogy a héten se fog sok szerepet kapni a franciák elleni barátságos meccsen.
-
Tibiajax
nagyúr
mondom, rákapcsolok már erre az Inter által szétvert csapatra, mit produkál a peszkárá ellen...
ja hogy 1-5......
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #2042 üzenetére
Igen, ez eléggé valószínű. Én arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan fogadná őt az Old Trafford közönsége bár gyanítom, hogy azért nem fújjolnák.
-
Sztbeni
őstag
válasz
venember83 #2040 üzenetére
fenébe, lemaradtam az első félidőről, mert ZTE meccsen voltam
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #2032 üzenetére
Örülök, hogy hasonló a gondolkodásunk.
Két nagyszerű csapat klasszikus párharca lenne ez, amire ugye volt már példa nem is egyszer. Mi csak profitálhatnánk ebből, hiszen biztos vagyok benne, hogy jó meccseket látnánk (na meg abban is biztos vagyok, hogy CR betalálna ex-csapata ellen, ez olyan sorsszerű lenne).
-
venember83
nagyúr
Pescara - Juve: a hazaiak 5-3-2 felállásban vágtak neki a meccsnek, vajon mi is lehetett a céljuk, de a 23. percben már kettő góllal mennek a torinóiak, és CSATÁR is lőtt gólt! Sőt, az első gólpasszt CSATÁR, a kis Giovinco adta!
update: Eh, ezeknek a zebráknak az Arsenal a példaképük?
2-1.
-
Sickboy25
addikt
válasz
homeless09 #2038 üzenetére
-
Sickboy25
addikt
válasz
homeless09 #2036 üzenetére
Most értem haza és látom mit művelt megint az MU
Úgy látszik csak hátrányból megy a játék
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2034 üzenetére
Ja bocs, akkor a Júnájtid.
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2032 üzenetére
azért persze United továbbjutásért szorítanék
Akkor is a Bárszá jutna tovább! -
7600 GS
addikt
Ez olyan Ferguson-style comeback volt. Hihetetlen jó meccsen nyert a United, és egy tipikus bajnok csapat jegyeit mutatta. Idén már a BL-ben is komoly tényező a Vörös Ördög.
Szívesen megnéznék egy Real-MU párosítást az egyenes kieséses szakaszban. Te hogy vagy ezzel homeless?
-
homeless09
őstag
Nehéz szülés volt, de csak sikerült!
Nem lett Hernandez mesterhármas, ugyanis a 2. gólt az FA öngólnak jegyezte be, mivel a védőről pattant be a labda.
-
homeless09
őstag
Chicharitoooo.
(#2027) Boxer001: Ahogy a Stretford Endesek mondá vala: Kuss, mi így nyerünk.
-
DopeBob
addikt
óóóó, hogy rohadnának meg
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2025 üzenetére
Na megvan a gól!
Ennyi, Júnájtid az Júnájtid.
-
KisTücsök
addikt
Ilyen a világon nincs.
Lúzer Villa.
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2023 üzenetére
Most jöttem rá, hogy így se leszek nyugodtabb, sőt...
De be fogják verni, meglesz ez.
-
Tibiajax
nagyúr
hihetetlen ez a united...
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2020 üzenetére
De ne a Villa helyzeteivel keserítsél már.
Találj ki MU helyzeteket, azt írd!
-
Boxer001
veterán
válasz
homeless09 #2016 üzenetére
Nem látom a meccset sajnos, de hajrá MU, meg kell nyerni.
-
DopeBob
addikt
válasz
homeless09 #2017 üzenetére
ja...
Hogy lesz így újra első a Chelsea vasárnap?
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #2016 üzenetére
2-2, Hernandez 5 perc alatt 2 gól.
(#2018) DopeBob: Remélem a Pool legalább egy X-et hoz ellenük.
-
homeless09
őstag
2-0
HOL A VÉDELEM???
Még a szokásos szar játékhoz képest is hígfos amit ma produkálnak.
-
Tibiajax
nagyúr
mit csinál a Villa !!!!!!
ezaz, üssétek szar nyányiékat
-
Integra
titán
édes istenem, ez egy ótvar fos játék volt.. megint
adler egy isten, nem csoda, hogy újra behívátk a nationalelf-be, amekkorát ma is védett.. van der vaart ősprofi, mentett mindent és életben tartotta a csapatot, amennyit ez a pali ma is futott... westermann is.. az öreg rókák diktáltak.. az újak meg... két sárga (piros) azonnal bizonyítási kényszerben, inkább védeni kéne rendesen.. ehhh.. szomorú, eladtunk 2 pontot, így nem lesz európbaliga jövőre.. -
NyxNyxNyx
addikt
rossz fórum bocsi
-
KisTücsök
addikt
Na Arteta, ezt már csak azért is megérdemelted, mert azt a nyavalyás szögletet sem tudtad szabályosan elvégezni. Miért nem lehet a vonalra vagy azon belülre tenni azt a labdát? Fujj ez de tud idegesíteni.
-
pohár
félisten
nem bíííííírom idegekkel faszom
ááááá bazdmeg, nem hiszem el
-
fatal`
titán
Go Gunners!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Most kapcsolódtam be az arsenal-fulhamba, nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Futás, futópályák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Wise (ex-TransferWise)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest