- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak is Alonso.
_____
Jo ez a juve cumi, milánnak jol jott ki a fordulo. -
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok, juve-meccsel mi újság?
xd -
BenHans
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Tegyük fel, mégsem akkora durr a srác és sem fizikálisan sem fejben nincs ott annyira. Csak jó a menedzsere és fel lett marketingelve. Na de akkor az Inter mire alapozva vette meg, ráadásul majd' 30 millióért? Miért nem kölcsönbe vette először?
Transfermarkt, idény - meccs - gól - assziszt: 12/13 - 11 - 1 - 1; 13/14 - 31 - 8 - 4; 14/15 - 30 - 10 - 7; 15/16 - 10 - 5 - 0
Ezek a mutatók, a beceneve meg a cselei meggyőzték az Intert, méghozzá annyira, hogy megvegyék 29.5M€-ért.
Ha akkora hűmegha a srác, de az edzők mégsem játszatják akkor más itt a probléma.
Tehát itt mindenképp hülye valaki a történetben...Mi is vettünk egy Gerson-t (19 éves középpályás a Fluminense-ből 16.6milláért), meg kölcsönöztünk 1 milláért egy Emerson-t a Santos-tól aki 22 éves balbekk, de legalább kapnak némi lehetőséget. Így látják mit tud, és előbbit van lehetőség elküldeni kisebb olasz csapatba fejlődni, utóbbit pedig kölcsönből vissza a csapatához ha nem válik be.
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Karma.
-
KisTücsök
addikt
Zsííír.
-
-
-
válasz
szami777
üzenetére
Nem minden meccsük volt ipari hulladék, de igen, érdemeltek volna többször is vereséget, egyetértek.
Most viszont szétfutják az ellent annak ellenére hogy hétkőzbe BL is volt nekik, de én valahogy erre számítottam, és a nagyon jó formában levő cselzit egy ilyen csapat állíthat meg legnagyobb eséllyel a PL csapatai közül.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
BenHans
üzenetére
Nem is beszélve az egyik legnagyobb nyári olasz fogásnak számító Gabriel ‘Gabigol’ Barbosáról, akiért 29,5 millió eurót sem sajnált az Inter augusztusban, és aki így is mindössze 16 percet kapott a bajnokságban eddig. Frank de Boer szerint a brazil még nem áll készen Olaszországra, és állítólag az új mester, Stefano Pioli sem gondolkodik másképp a dologról.
de mit nem áll még készen??.. oké h én laikus vagyok, de itáliában másilyen a labda, vagy a kapu, vagy másfelő csúsznak be??...
hülye vagyok én ehhez -
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Persze-persze, de abban nincs semmi meglepő hogy spurs az idei ipari hulladék szintu játékával veretlen, ma meg kifog egy ilyen napot...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az a baj, hogy a Chelsea-nél sokkal jobban kell játszani a győzelemhez. Ha pariban vannak a felek, akkor szinte mindig a Chelsea nyer.
Son ultrafos már megint. Volt 2 jó meccse és szét lett dícsérve.
-
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Felefogni nem tudom mitől tartottál.
Tudnivaló volt hogy a cselzit pressinggel teljesen zavarba lehet hozni, amiben meg a spurs az egyik legjobb, tehát a legnagyobb esélyesei hogy megállítsák a nagyon jó formában levő cselzit.És így is történt kb. közük nem volt az első félidőhöz, megint kb minden helyzetük bemegy ahogy ma is, de a jóforma is csak ideiglenes

-
NyxNyxNyx
addikt
Félek, hogy csúnya vége lesz eredménye lesz ennek a meccsnek.
-
szami777
addikt
Swansea- Palace

Mi folyik ott, te jó ég.
Szerintem újabb klasszikus köszönthetünk.______
Sajna lemaradok a londoni derbiről, nagyon remélem, hogy meglesz a győzelem. -
BenHans
addikt
Dzeko jól játszik, nagy gólt lőtt utána fejelt is egyet, de Perotti rabonás átemelős gólját nem veri.

3-1 A védelmünk viszont durva gyenge formát mutat, mondjuk Manolas hiányzik...
szerk. 4-1 Dzeko mesterhármas -
Tibiajax
nagyúr
én most..... inkább csak kussolok
-
Cartevo
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
A szünetben ittak a medvebőrre.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Edzőbuktatás

-
7600 GS
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tibi! Mi a rák volt az Interrel, megijedtek hogy körülmetélik őket?

Ez jó, nagyon tetszik.

-
Napfénysüti
nagyúr
Tibi! Mi a rák volt az Interrel, megijedtek hogy körülmetélik őket?

-
MPowerPH
félisten
Kiesett az Inter?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Vertonghen tök jó balhátvéd, de mivel Alderweireld is kidőlt, öngyilkosság nélküle a Wimmer - Dier duó. Wimmer tavaly jó volt, mert Alderweireld mellé berakod akármelyik magyar válogatott hátvédet és jó lesz a védelem. Diernek meg már alapból nem az a posztja, és ez látszik is. Középpályásként sokkal jobb játékos.
-
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Nem muszáj a tartalékból elővenni egy világtalan őshonos balhátvédet, más poszt játékosa is betehető oda az első csapatból, van jó pár, aki alkalmas lenne, középhátvédek közül is, védekezésre alkalmas középpályások közül is, na és persze a jobbhátvédek is válthatnak oldalt egyszer.
Szerintem Vertonghen kerül majd oda, láttam már ott.
-
NyxNyxNyx
addikt
Te jó ég, Danny Rose eltiltva, Ben Davies sérült. Tuti van esélyünk a Bridge-en egy harmadikszámú balhátvéddel.

-
Cartevo
őstag
-
BenHans
addikt
válasz
szami777
üzenetére
Így múlik el az a foci amibe nem is oly rég beleszerettünk.

Én még szerencsésnek mondhatom magam mert Totti ugyan most sérült, de fog játszani, még ha adott esetben csak 20 percet is. Meg további 1 év hosszabbítás is tervben van.
De lényeg a lényeg, már most is úgy érzem néha kicsit hiányzik valami a fociból, és ez az érzés csak erősödni fog.
-
Mondjuk ez jogos

Nem ártana néznem a tabellát néha...
Csak a meccseiket nézem, ahol nulla a játékuk már hosszú meccsek óta, és ordas nagy mákoknak köszönhetően idén csak úgy az ölükbe pottyantak a plusz pontok, ezért ránézésre nem is állnak olyan rosszul.
tavaly az utd nyújtott ilyen wtf teljesítményt. -
szami777
addikt
Stevie G bejelentette a visszavonulását.

Kár érte, kíváló ügynök volt.Sajnos mára nagyon kevesen maradtak.

-
adise
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csoportelsők úgy, hogy elvileg nem is törődnek a BL-el, mert a PL az elsődleges mindenkinek nem?
Ez bánt ennyire? Vagy tán a 2 pont hátrány a bajnokságban már behozhatatlan? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Most 3 X ezen csapatok ellen nem a világ vége. Vagy mire gondolsz?
-
Csóri asrenal mindig elintézzi magát novemberre, hihetetlen, Wenger óta messze-messze a leggyengébb hónapjuk a teljes szezonban minden egyes évben a november.
Ady fejű meg gondolom most hozta a szokásos nagycsapatok elleni formáját
-
pohár
félisten
á, csatár helyett nehogy csatár jöjjön, hanem hátvéd... minek ül ott a padon Iheanacho mondjuk
(vagy akár Nolito) -
szami777
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Az még talán oké lenne.
Real-barca páros meccsei a hazai csatornáknál mindig elsőbbséget élveznek, játszanak bármilyen kiscsapat ellen tét nélkul. Ezzel nincs is baj, elvégre rengeteg szurkolója van mind2 csapatnak itthon.Na de a city meccset basszameg?

_______
DeathAdder
Már az is valami. Remélem következő szezontol a digi is megegyezik veluk.
_______
Arsenal már megint egy kalap szar.
Jo lenne elcsipni azt a csoportelsőséget azért. -
J.Hetfield
aktív tag
Mennyi lesz a labdabirtoklás a Barca javára? 80-90%?

-
-
szami777
addikt
Persze hogy a fordulo egyetlen rangadoját kell a szaros sport2n adni sd minoségben

-
Tibiajax
nagyúr
na minjárt kezdődik a skóciai parádé, és a skótoknak gólt kell rugni!!
akkor viszont Juniorék játszhatnak majd
ez az
hala Barca!! -
Cartevo
őstag
6-kor kezd a Bayern.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83
üzenetére
niksz
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Miért lenne nehéz kimondani? Amúgy jah, ph-n valahogy furán néz ki. Lehet csupa naggyal kellett volna

Kiírni meg nem kell, elég a Nyx, mint ahogy anno elég volt a Mike.
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egyebkent en is neha meglepodok milyen nev lett ez..

Bar az enyem sem jobb de talan konyebb.
-
máyköl
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Minek akarod kiejteni?

-
Richard!
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Támogatom ✌
-
szab.tam
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
"Úgy is szarok vagyunk, de legalább nem égünk ennyire."
folyton változik az arcképed, a neved, meg minden.
elhiszem, hogy identitás válságban vagy, de ha azt szeretnéd, hogy tudjuk, mit jelent nálad a többes szám 1. személy, mint csapat, akit a "mi" jelent számodra, akkor alkalmanként írd le...
(téma összefoglaóban meg lehet adni, hogy kinek drukkolsz. de ott a NyxNyxNyx néven nem találok hozzád tartozó csapatot.)ha ezt csak én nem vágom, akkor bocs.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Battlefield 6
- Assetto Corsa EVO
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Exkluzív órák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DJI RC 2 távirányító
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

és köszi a szpojlert 
Köszi, hogy szóltál! Most legyen eszük és öljék meg a játékot, nehogy leadják nekem ezt az előnyt...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)