Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Namostmár tényleg kivan a tököm
Vasárnap délután 1-re? Mia***.... nem hiszem el
Ezen a szar napon játszunk már zsinórban negyedik alkalommal, ráadásul szarabbnál szarabb időpontokban -
Ps Vita
őstag
Najó... kerestem valamit a régebbi kommentek között,és találtam egy esetet amikor TIbi ÖRÜLT A BAYERN GYŐZELMÉNEK
Asszem a legutóbbi Bayern-Real meccs alatt történt ez meg,de majd holnap belinkelemMég,hogy Bayern soha...mindig is tudtam,hogy Tibi egy vérbeli Bayern-fan a szíve legmélyén
-
Ps Vita
őstag
Viszont Neuer lábának semmi baja
-
pohár
félisten
-
L_YKing
addikt
Hivatalos:
Costa nem szenvedett súlyos sérülést!!!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
NyxNyxNyx
addikt
Uhh bazdmegg
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
_Csaba_
senior tag
válasz DeathAdder #41776 üzenetére
Hiányzott is, mert majdnem úszott a fogadásom..
-
Ps Vita
őstag
Atletiiiii
-
DeathAdder
veterán
Nah csak összejött az első kaput eltaláló lövés emberelőnyben a 70. percben
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Nem gondoltam egyébként sem, hát még az első félidő után, hogy ezt a meccset elpuskázzuk a Citeh ellen.
Nagyon előnzőzte megint minden játékosunk a kontrákat. Az első félidőben megnyerhettük volna már a mérkőzést hasonló gólaránnyal, mint az Arsenal, Everton, Spurs stb.. csapatokat.A második félidőben aztán egyértelműen a bajnoki cím nyomása volt látható a csapaton (meg a Citeh nagyon jó passzjátéka). Kíváncsi vagyok a hátralevő fordulókat hogyan tudják kezelni, mint a PL első számú esélyesei.
Kíváncsi vagyok Norwich ellen ki kezd Hendó helyett.Szép volt srácok YNWA
(#41773) pohár - simán ki lehet bírni, én is többször ismétlésről nézem (a F1 -et állandóan).
piratebay-ra előbb fel szoktak kerülni mint ncore-ra, azt is érdemes csekkolgatni[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Swansea - Chelsean kb fel sem tűnik, hogy emberhátrányban a hazaiak. 3-4 góllal hozni kéne ezt a meccset azért.
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #41772 üzenetére
mert nem bírtam ki, és ki tudja, hogy mikor teszik fel HD-ben az ncore-ra
de az összefoglalót megnézvén az igazságos eredmény olyan 4-4 környékén lett volnaa végén a dupla talpas becsúszás az csúnya volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
na, pont egy ilyen meccsről kellett lemaradjak... visszanézve nem lesz ez már olyan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
7600 GS
addikt
-
törölt tag
Gerrard. :') [link]
[ Szerkesztve ]
-
_Csaba_
senior tag
Na jó kis meccs volt, Grat a Liverpoolnak.
-
KisTücsök
addikt
Jól van Kompany.
Na, megvan a bajnok?
-
NyxNyxNyx
addikt
na ez klasszis mozdulat volt
2-2 nél már az X-nek szurkoltam, sajnáltam volna a Pool-t egy vereség esetén. Megnéznék egy Pool Atleticskót.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
vans?
őstag
hábm bábm
-
-
Ps Vita
őstag
Megvanabajnoooooooooooooooooooooooooook
Mekkora már,hogy pont idén hozza le a 'pool
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Jaj de örülnék ha a 'pool nyerne
-
Tibiajax
nagyúr
mocskos ügyesen csinálta ez a sturridge gyerek.. nagyon nagy volt
-
fatal`
titán
Ez gyors volt.
Hajrá Pool, ha már az Arsenal nem lehet bajnok.
-
salival
aktív tag
LFC: Mignolet, Johnson, Flanagan, Sakho, Skrtel, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Suarez, Sturridge
MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Toure, Fernandinho, Navas, Nasri, Silva, Dzekomake us dream!
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
pohár
félisten
hú, és lemaradok a nagy meccsről (éljen a veteményezés )
-
Integra
titán
hoppá, most látom, hogy a barcelona cumizott egyet tegnap...
asszem idén a dortmund kivételével minden általam favorizált csapat csúnyán lebőg...........egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
bandus
veterán
ki a bánat ez a diego llorrente?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
KisTücsök
addikt
"Barcelona: 86 százalékos labdabirtoklás nulla pontért"
Nem érzik, hogy valami taktikafélét kéne váltani? Már úgy kb 2 éve...
-
_Csaba_
senior tag
Na most nézem csak hogy a Barca kikapott! Nem semmi.. A Real meccsbe szerencsére most bekapcsolódok, és örömmel látom hogy vezetnek.
-
cyberkind
félisten
3-0, könnyű kis meccs.
-
bandus
veterán
di maria veszett jól tolja ma
-
bandus
veterán
huhh, miket nem látok, bayern kikapott (mondjuk ez teljesen mindegy), meg a barca is, ami mondjuk jól jön a realnak, ez tény. már csak az atleticonak kéne kipukkadnia, nem bírom elképzelni, hogy végig bírják a kétfrontos harcot. a bajnokság végig izgalmas lesz, ez is jó hír.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Sajnálom a fiúkat, a küzdeni akarással ma nem volt gond. Egyszerűen mentálisan nincs rend, mindig azok az apró befejező megoldások hiányoztak, amivel máskor lehozunk egy ilyen bekkelős meccset.
hunfatal: mi ez a rezignált picsogás?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
fatal`
titán
Na, szerdán a real megnyeri a kupát és vége a szezonnak
-
Tibiajax
nagyúr
Szép estét,
megint kiszopunk? -
7600 GS
addikt
Neuer 3 hétre out.
-
fatal`
titán
Vicc az egész. És nem a védelemmel van a legnagyobb gond. Hetek óta rakás fos az egész csapat. Gyakorlatilag a classico óta.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Jól van Barca... xd
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lacy86
addikt
Ilyen piti meccsen kell elbukni a Barcanak!
-
Integra
titán
rafinnya zárásként bemutatta a sas karom kung-fu technikát, amiért pirossal távozott is
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ijk
nagyúr
Kemény gyerök ez a Neymar.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest