Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
válasz
forceberg
üzenetére
Nem csak azért kell magyarként szurkolni pl. egy Fradinak mert ők a Fradi, vagy mert magyar csapat (még ha kevés magyar is játszik benne), hanem azért, hogy ha majd a Vasas, a Hali, az UTE, a Debrecen vagy akármelyik másik magyar csapat nemzetközi kupaszerepléshez jut, ne a legaljáról kelljen kezdeni mindent mint valami Gibraltár. Ilyen szempontból az összes kupainduló egy csapat és a csapatérdek fontosabb mint hogy hány légiós játszik... De tényleg, interesként ez csak picsogás.
-
válasz
kacsyx
üzenetére
Én átlátom a problematikáját!
Egy külföldi csapatnak szurkolás, az csapatnak szurkolás.
Ő amit nem ért, hogy a Fradi saját szurkolóin kívül egyesek azért drukkolnak a Fradinak, mert magyar csapat, holott magyar alig van benne.
Aki nem Fradista, annak a Fradi egy Bp-re bejegyzett nemzetközi vállalkozás
-
kacsyx
aktív tag
Interesként a túl sok légiós miatt picsogni... Komoly identitászavarral küzdhetsz :D
-
Noukoum
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
"hanem egy EU szinten 5. erossegu bajnoksag megcsak nem is eppen topcsapatat"
Tehát akkor miért nem olasz ott az összes játékos? Biztosan nem azért mert olaszokkal nem lehet bl-t nyerni..
Semmi értelme nem volt a fradit összehasonlítani az interrel, pont mint a bayernt az olasz csapattal.
De ugyanúgy el lehet mondani a dolgokat az interről is mint a fradiról lásd:
az, hogy egy joval hokibb bajnoksagban (olasz) is legiosok a csapat zome, az szerinted normalis?
ezek a legoisok azert nem az spanyol/német/angol bajnoksagban jatszanak, mert ott meg a cserepadra sem fernenek fel
Szóval igen sz@r a fradi mert megverné az inter, de az inter is sz@r mert őt meg megverné a bayern. Ja meg sz@r a fradi mert a hokibb magyar bajnokságban légiósokkal játszik, de ugyanúgy sz@r az inter mert a hokibb olasz bajnokságban légiósokkal játszik.
Sokaknak savanyú a szőlő, mindenki azt várta hogy elpicsázzák a fradit és majd lehet rajtuk egy jót röhögni. Persze így is jönnek a kifogások, nem is matyarok lennénk
-
vond
MODERÁTOR
Közben a szombathelyi zöld-fehér rangadón 1-0 a Halinak. Vertük a listavezetőt.
Az utolsó negyed órában nem mertem még csak a pálya felé se nézni (mondjuk volt dolgom úgyis). "FújdmáleFújdmáleFújdmále!" 
Hétközi fordulóban, az NBII-ben 3109 néző, és brutális hangulat. Ha ez a meccs szombat délután van, akkor sima 5-6 ezer. És még mondja valaki, hogy nincs igény a (jó) focira.

A Vasas meg letérdelt Budaörsön (Tatabányán). Ehhhehe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mátyus qrvanagy volt a sajtájon. Újságíró benyögi, hogy "A Fradi vezet 1-0-ra." Erre Janek: "Hajrá Haladás!"

_____________________Ja, még "közbenebben" meg Dean Henderson 2025-ig a Manchester United-é.

-
Noukoum
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
A Celtic-nél 5db skót volt a kezdőcsapatban, a padon 1db.
A Salzburg Liverpool elleni meccsén 3db osztrák volt a kezdőben.
A Ludogorec legutóbbi bl selejtezőjében 1db bolgár volt a kezdőben.
A Nicosia meccsén 2db ciprusi volt a kezdőben.
Dinamo Zagreb kezdőjében 5db horvát volt, ugyanitt CFR Cluj kezdőjében 5db román.
Suduva meccsén 2db litván a kezdőben.Csak néhány példa volt, tessék egyik sem "top csapat" (teszem hozzá az inter is nagyon messze áll tőle világszinten)
Nyilván van ahol sokkal több a "hazai", de mint látható egyáltalán nem idegen dolog ez máshol sem. De biztosan jobb lenne ha 11 magyar játszana, aztán nem hogy bl selejtezőt, de még a magyar bajnokságot sem nyerné meg a fradi. Hihetetlenek vagytok, ha kikap egy magyar csapat az a baj, ha nyer akkor meg az.A Bayern meg 11 némettel úgy elpicsázná az intert, hogy 3 évig röhögnénk rajtuk... Ugye mennyire értelmes ilyet írni, hát marhára nem.
Nem férnek fel a cserepadra és? Mintha az inter olasz játékosai beférnének a Bayernbe..
-
-
hobizoli
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Tibi, ez nem válogatott meccs volt... nem kell mindenkinek magyarnak lenni, egy magyar csapat tovább jutott ennek orul rajtad kívül mindenki. Most néztem, Barcelona keretben van 4 azaz 4 spanyol! És az Interben sem sok olasz van! És azok közül is van, aki Nigériában született olasz. Szóval, ha a kettős mércét eldobod, akár örülhetsz is egy magyar csapat sikerének...
-
Noukoum
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
"ne vicceljünk már. az inter-ben több olasz van, mint a fradiba magyar.."
Amúgy ez tényleg szégyen. Azt hol van az olasz válogatott a magyarhoz képest, mégsincs annyi olasz hogy az interben játszon. Áh biztos azért mennek külföldre mert nem tudják otthon megfizetni mint itthon... Mit gondolsz, Dzsudzsák, Gulácsi, Szoboszlai nem a fradiba lennének ha lenne rá keret?
A szomorú tény az hogy hiába játszanak külföldiek az interben, José óta nem hogy a bl-ben de még a bajnokságban sincsenek sehol. Jaj ne haragudj, hiszen akkor tele volt olasszal a csapat hiszen az edző is portugál volt, és a kezdő 11-ben 0 azaz 0 darab olasz játékos játszott. Micsoda "olasz" csapat ugyebár... -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
mit példálózol az utánpótlással? hol vannak?? akkor most hol vannak azok a fradi- fiatalok???? miért nem őket nézhetjük a pályán, ha olyan fasza a klub utánpótlása?? mondd már meg. miért adják kölcsönbe összevissza őket. játszassák! itt a lehetőség
a fszért kell ilyen bozótlakókkal meg huszadrangú szerbekkel telinyomni egy ukrán által dirigált magyar klubot??sh4d0w hagyjál már..
ajaxban is sok holland van meg volt is, arsenalban is akad azért angol, nem egy, barca sok katalánt mutat fel, és az interben is akad olasz, nem kettő. de mit kell összehasonlítgatni világhírű, vagyonos top európai klubbokat, akikenk a légiósai világszínvonalú top playerek egy magyar fradival?? itt errefelé azért ez nem trend, hogy nemhogy 'sok a légiós,' hanem ma este gyak. az egész csapat az! beleértve a padot is
szánalom
sorry, de nekem ez nem magyar sikerelnézést, találtatok még két magyart?
akkor bocsánat. minden visszavonva -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
mondjuk hogy fáj, igen
még úgy is, hogy semmilyen érzelmet nem táplálok a ferencvárosi tornaklub feléa kapuson kívül konkrétan egy magyar se volt a pályán, ember? de még a cserepados nevek is mind afrikai, balkán, meg ki tudja mik??
ez így, neked rendben van?... csak, úgy kérdezemja vagy igen, hát ez van, ezt kell szeretni, ez is fradika! így is imádjuk!
ne vicceljünk már. az inter-ben több olasz van, mint a fradiba magyar..
ide jutottunk. íígy.
Nyilasi Tibi, inkább ne mondj semmit.. megértelek
bár gondolom, ma este..te is inkább örülsz, mint keseregsz -
-
Enzolord
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ez ilyen a XXI. században, ez van... Amúgy az FTC igazolta a legtöbb utánpótlás játékost, és "állítólag" a legjobb utánpótlás képzésük van itthon, még ha nem is akadémiáznak. Lehet hogy ezek a srácok nem játszanak az NB1-ben vagy a felnőtt csapatban, de mennek Soroksárra, a ZTE-be, Budafokra, és egyéb csapatokba kölcsönbe.

Persze én is marhára örülnék ha több magyar lenne, de nem ez a realitás, és nem ez a nemzetközi trend.
Szerk:
Ja meg azért mert 95M Euro vs 24M Euro csatájában, az utóbbi nyert. Célfocival, de nyert.
-
10% esélyt adtam előzetesen. Tízből egyet nyernénk. Ezt most is így érzem. De épp ez volt a tizedik. Állati büszke vagyok, vigyorgok itt még mindig magamban mint valami hülyegyerek
Eszméletlen jó csapat a Celtic. Nem játszottak jól, de klassziskülönbség van a két csapat között. Viszont Rebrov ennek a hatalmas különbségnek nem kis részét eltűntette.Én ilyen fegyelmezett, alázatos, önfeláldozó focit nem sokszor láttam magyar csapattól. A Celtic a jobb csapat, de a Fradi ezt összességében megérdemelte, foggal-körömmel küzdöttek, harcoltak, a lelküket kitették, a belüket kihajtották, igenis rászolgáltak a továbbjutásra!!!
-
LyonnaisFan1
őstag
1 a 3-ból. Holnap soron a Videoton és a Honvéd.
-
villamos
őstag
Megmondam, a zöld-fehérek nyernek...

Ezzel a Felcsútnak nemszurkolással vigyázzunk, még megeshet az is, hogy egyedül ők maradnak a végén, és aztán szabhatjuk...

-

-
Enzolord
addikt
Ott vaaaaan bazdmeg!!!!! Igeeeeen!!!
-
Redneck
nagyúr
Üvöltök, ha feljeletenek, ha nem... Nem szép játékkal, de berúgott helyzetekkel, fegyelmezett játékkal, győztünk!!!! Hajrá Fradi!!!

Szerk:
Megittam három sört, és aljas módon kiszurkoltam. Hiába a jobb mezőnyjátékuk, hiába a jobb technikai képzettségük, ezt akkor is kiszurkoltam. Hittem benne hogy ma berúgjuk, amit be kell. -
salesman
őstag
Gratulálok a csapatnak!
-
LyonnaisFan1
őstag
A Celticnek goodbye.

A mai nap talán legnagyobb szenzációja. Igaz a Legia és a Ludogorest is kiesett. -
Noukoum
veterán
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Valahogy nyomni kell a skótokat.
-
LyonnaisFan1
őstag
+5 perc
-
mephi666
nagyúr
válasz
salesman
üzenetére
Majd sopánkodok még a következő celtic gólnál is, ha ez kell a fradi válaszához

Na, "itt jön ajeti"

-
LyonnaisFan1
őstag
A Frimpontg átment a Celtichez?
-
Noukoum
veterán
Hosszú negyed óra lesz
-
salesman
őstag
KIRÁLYSÁG!
-
LyonnaisFan1
őstag
Tocmac
A gyorsasága most aranyat ért. -
Tökiiii
-
BenHans
addikt
Gyaa a Tökmag!

Milyen nagy passzt adott valaki véletlenül.
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Legnagyobb baj, hogy teljesen más ligához van szokva a celtic: a fradi az elején szépen kezdett, próbálták tartani a tempót, de mostanra fogy az erő és a koncentráció: egyre több a hiba... (és sokszor csak a szerencsén múlik, hogy ez nem bosszulja meg önmagát)
Tökmaaaaag

-
Nrm volt les. Isaelt le kene hozni.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Celtictől most elvettek egy véleményes gólt. Nem vagyok benne biztos, hogy az les volt, mintha az egyik kicsit beragadt volna tőlünk, és volt inkább egyvonal.
Inkább az a problémásabb, hogy a labda egyszerűen a skótoknál van szinte. A fradi csak nyomozza, mintha szénaszálat keresnének a tűkazalban.
Nem méregettem stopperrel, hogy hány másodperc volt a legmagasabb folyamatos fradi labdabirtoklás a második félidőben, de sztem fél percnél nem volt több. -
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nem kicsit gyötrik a fradit
az a baj, hogy folyamatosan megtörik a kontrák lendülete is félpálya környékénNa ez a brown meg odarugdosott... egy piros tudna a fradinak segíteni
-
Viszlát
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ehh...
Roy Keane szokott még frankó lenni, olyan szinten tesz magasról a PC-re.

-
LyonnaisFan1
őstag
1:1, érett. Ha peches, ha nem. A fradinak el kell kezdenie játszani, ha nem akar kiesni. 10 perc alapján jobbak a skótok.
-
LyonnaisFan1
őstag
Azért Scott Brownnal ütközni nem kellemes.
-
salesman
őstag
Hát, idáig megvolnánk...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Az Elyonossit kell leradírozni a gyepről. Amikor bevitte a labdát, és rálőtt, nem volt csúnya. Tud a gyerek.
A Celtic cserék sok veszélyt várhatóan nem fognak jelenteni, megnézve egyesével az elmúlt idényes teljesítményeiket. Egyik a WHU-nál nem alkotott nagyot alig játszva, másiknak szinte meccse sem volt. stb.
Az Ajeti és a Klimala pályára léphet, róluk lenne szó fentebb. -
Redneck
nagyúr
Mezőnyben és játékban sokkal jobbak, de ha tálalunk még egy gólt, és ocsmány görögös stílusban kivédekezzük, tovább mehetünk.
Nem várok szép focit, csak jó eredményt.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Celtic ezt szépen kijátszotta helyzetre, és a Bárkászunk védett.
Nálunk is van, nem csak náluk, mitakarnak?
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ibra csapata szerintem felaprítja őket rendesen...

ebben a celticben van azért hibalehetőség a pálya minden területén: a fradi védelme sem tökéletes, előbb szerencse is kellett, hogy ne kapjanak gólt... viszont mindent összevetve van fantázia a játékukban: ilyet ritkán látok hazai klubcsapattól
kb izgalmasabb a meccs, mint a bl-döntő -
-
törölt tag
Aszondja bedobásnál: "mi jövünk".
Azt megértem, hogy egy nemzetközi kupasorozatban szorít a magyar klubcsapatnak és örül a góljuknak, de a T/1 talán kicsi túlzás.

-
mephi666
nagyúr
válasz
salesman
üzenetére
Nem sopánkodok és természetesen nem is szurkolok fradi ellen: a pafc az egyetlen magyar csapat, aki ellen szurkolnék
csak ahogy a gól előtt nyomott a celtic, nagyon úgy tűnt, hogy ők szereznek előbb gólt és onnantól ők írják a forgatókönyvet... jól jött a gól és azóta is úgy tűnik, hogy nem valami acélos a védelmük: ezt ki kell használniUi: az eddigi kép alapján lesz itt még pár gól... 3+ lesz szerintem a meccs (3-1-es fradi siker jó is lenne)
-
villamos
őstag
Sigér! Ezt berakta!

-
Redneck
nagyúr
Hajrá Fradi! Tökösen, fegyelmezetten kell játszani, berúgni a helyzeteket, és akkor összejöhet!
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Igen, mobil és internet szolgáltató, UK-ban "Three" a neve, itt Ausztriában és Németországban pedig "Drei", rendkívül kreatív nevén nevezve.
-
mephi666
nagyúr
közben berakom ezt ide: a stuttgart ellen volt a 'poolnak egy edzőmeccse, vastagon vizes volt a pálya, joe gomez-nek meg sikerült olyan szerencsétlenül lökni egyet a játékoson, hogy az nekicsúszott nagy sebességgel az egyik reklámtáblának és széttörte a könyökét... van ahol gomez-nek már a vérét akarják venni és salah-t is szapulják az arckifejezése miatt... szerencsétlen eset volt, a lehető legszerencsétlenebb kimenetellel, de véletlenül sem gondolnám, hogy a szándékos sérülésokozás volt a cél, vagy hogy salah kárörvend az eseten... ezt én részéről betudom egy "nab*szki, ez durva volt" arckifejezésnek
ui: gomez amúgy k*rvajó védő szerintem és abszolút nem jellemző rá a favágás
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
ja, barszelónában meg 8/2 Mbites net van a bayern kedvéért

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
jóvan, vegyél már vissza..
xd -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az a TV3-nak a logója. TV3, télen nyáron.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
messit.
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Elől van a mezszám?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
de szép mez...
-
Mai napra is megvan egy cselzi igazolás, kíváncsi vagyok holnap kit vesznek
-
Tibiajax
nagyúr
mivel az egyik fő esélyese a Kinél landol végül Lionel-játéknak az Inter, a szurkolók egy nyílt levelet intéztek a sztár részére, melyre epekedve várják a választ twitteren:

azért én még kiegészítettem volna azzal, hogy továbbá lenne még tovább fejlődnie is nálunk az edzéseken Borja Valero speed&technik-különedzéseinek köszönhetően
-
omfgk
veterán
FIFA’s Covid-19 Football Regulatory Issues.
Ezek alapján simán van mibe kapaszkodnia Messi ügyvédeinek ha szeretnék azt a záradékot használni.Persze ez csak egy ajánlás. A lényeg ,hogy pontosan szóról-szóra mi szerepel Messi szerződésében.
Elvileg Június 1 volt az eredeti határidő.
Május 30 volt eredetileg a BL döntő dátuma. Ez volt a Barca számára is a szezon vége. -
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Sorozatok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De megértem, hogy idegállapotban vagy Messi helyzete és a Barcelona utóbbi években tapasztalt komoly problémái miatt. Vagy csak unatkozol.

Az utolsó negyed órában nem mertem még csak a pálya felé se nézni (mondjuk volt dolgom úgyis). "FújdmáleFújdmáleFújdmále!" 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az a baj, hogy folyamatosan megtörik a kontrák lendülete is félpálya környékén
matter