- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Napfénysüti #225763 üzenetére
-
válasz
venember83 #225726 üzenetére
Elég durva, hány ilyen esetet néznek el a kék retkeknek a 'Pool ellen.
-
-
-
-
-
-
Ez a Toth Alex mennyivel szimpatikusabb arc, mint Lisztes...
-
válasz
venember83 #225644 üzenetére
Albertini ekkor mar reg nem volt tagja a csapatnak - elment az Atleticoba - es Rui Costa es Kaka is csak 1 evig jatszottak egyutt. Kakat hoztak az oregedo Rui Costa helyere, hogy majd 3-4 ev mulva atveheti a posztjat, de az elso eveben mar olyat teljesitett, hogy Rui Costa egyre inkabb kimaradt a csapatbol es inkabb visszament a Benficahoz - egyebkent jol tette, kar lett volna a padnak mutatnia a kvalitasait, nagyon kedveltem.
Akit meg esetleg a korai tarsasagbol lehetne emliteni, az esetleg Costacurta.
-
-
válasz
venember83 #225640 üzenetére
Abban a csapatban meg ott volt Maldini es Abbiati is.
-
Na, Horvath Krisztoferrol kiderult, hogy oneki megfelelo volt a kecskemeti kozeg, mashol meg ertekelhetetlen, meg egy 11-es ertekesitese sem megy (ugye ment a hasonlitgatas Szoboszlaihoz...).
Ekozben persze megint megsegitjuk ezt az arulokkal teli Ujpestet, nehogy kiessenek...
-
válasz
venember83 #225635 üzenetére
Dražen Brnčić-et odaadni erte siman jo biznic volt
-
válasz
venember83 #225629 üzenetére
-
válasz
szotyika77 #225615 üzenetére
Hot prospect for the future...
-
-
-
-
"Ha ezek után sem ébredünk fel (új szakvezető+ a fél csapatot kicserélni) és a mostani szakértőktől elköszönni, akkor a vb. sorozatnak is annyi lesz."
NSO valamelyik onjelolt szakertoje a forumrol. Erdekelne, kire szeretne cserelni a szakvezetot, Tornyira? A fel csapatot meg kikre?
-
-
Koszonjuk Negonak a fostalicska vedekezest.
MOD: torok meccsre nemet birot kuldeni - ezt is csak az UEFA tudja.
-
Mindamellett, hogy nem ezert kapunk ki, azert a jv teljesitmeny elegge kritikan aluli.
-
Ezek a torokok most ugyan feljutnak az A-ligaba, de ugy fognak onnan kizugni, mint a szel...
-
Na, Nego csak palyara kerult...
-
Azert na, a gorog-skot meccsen McTominay belerugott a vedekezo gorog lababa es 11-est kapott ra...
-
-
válasz
Napfénysüti #225428 üzenetére
Nem hat, dehogyis adnak.
-
Az a bajom, hogy mivel Fiola ma (is) nagyon szar, fenyeget a veszely, hogy Nego palyara lep helyette, amit aztan vegkepp nem szeretnek latni...
-
Na, a vedelem megint vegigmozizta a cintanyer golt...
-
-
-
Najo, inkabb nezem a kulfoldi streamet, az m4sportnal nem csak a hang, hanem a kep is szar.
-
Na, de jo, hogy bundas birot kuldott az UEFA.
M4 sport hang tre. -
válasz
LyonnaisFan1 #225404 üzenetére
Az a kis topszli cintanyer kinek mutogat csendet???
-
válasz
Piftuka #225387 üzenetére
Pedig igaza van. A golokat a tamadok szallitjak, a vedok meg a kupakat - hallottad mar ezt a mondast? Hiaba van Hagi, Messi vagy akarki a csapatodban, ha a vedok folyamatosan betliznek.
Tudom, hogy nagy divat leszolni a valamit elert magyar jatekosokat, de ne hidd el a szurkoloknak a velemenyet Szoboszlairol, hidd el Arne Slot es Jurgen Klopp velemenyet - ok azzal mondtak velemenyt, hanyszor jatszottak naluk. Nem vitas, nala is vannak gyengebb napok, mint minden embernel, de hogy kozepszeru se' legyen, az eros, mar a masik veglet.
Azt nem tudom, lemaradtal-e rola, de o rugta ki a valogatottat a '21-es EB-re - de ahhoz is kellett egy egy Konyves, aki teret nyitott neki - szoval barmennyire is szeretned magyarazni, hogy egy fecske csinal nyarat, nem, nem csinal.
-
-
Valaki magyarazza el nekem, mitol veli ugy a riporter es a sok "szakerto", hogy nem erdemeltunk vereseget?
-
Na, ez szar volt, betli minden vonalon.
-
-
Koszonjuk meg Nagy Zsoltnak, hogy 1-1-nel nem baszta be...
-
Meg vagyunk mentve, Szabo Levente a palyan Varga B. helyett...
Hogy a banatba lett ebbol a csavobol valogatott???
-
válasz
Peterhappy #225343 üzenetére
Barki lehet beteg, ezzel nincs baj. Azzal viszont van, ha ez a kognitiv kepessegeket erinti es ennek ellenere valaki megprobal okoskodni.
-
válasz
Soulfly842 #225349 üzenetére
Előtte
-
válasz
Soulfly842 #225340 üzenetére
Az mekkora égés, amikor riporterként egy ország előtt égeted le magad azzal, hogy nem tudod a Himnusz zeneszerzőjét?
HajduBitch szerint Liszt Ferenc...
-
Az FTC-ben Cissenel nagyobb luzert nem talalni
-
Ezt az ocska Gerat a DVTK-bol mar jo alaposan meg kellett volna szorni piros lapokkal korabban, tulsagosan kiskiralykodik.
-
válasz
DeathAdder #225166 üzenetére
Inkabb ugy fogalmaznek: rapihentetnek a bajnoksagra
-
Na, azert a MU csak behuzza.
-
-
válasz
mephi666 #225113 üzenetére
Azért maradjunk annyiban, hogy nem a jv-k miatt kieső jelölt a KTE, mint ahogy a Honvéd is bizonyítja, hogy nem hibás VAR-döntések miatt esett ki.
Mindezek mellett persze a Paks nem panaszkodhat, mert a Vidi ellen is előfordult, hogy Szabó J. kézzel ütött bele a labdába a saját boxában, de csudálatosan pont akkor nem működött a VAR.
-
Van szenzor, úgy hívják: CBT. Állítólag az jelzett és a visszajátszásokat nézve szerintem az elcsúszó láb került a labda útjába - érdemes megnézni a labda forgásának irányát.
Persze cifra dolog, mert szenzor nélkül ember nem mondja meg, hogy kettős érintés volt.
-
Na Tibi, szerinted most is a jobb csapat jutott tovabb?
-
Vinicius...
Ahogy a mostani braziloknal szokas, neki sincs esze a focihoz, csak ereje. -
válasz
Tibiajax #225035 üzenetére
10 oda-vissza osszecsapasra gondoltam. A szemelyes meglatasom az, hogy a 'Pool mar nagyon faradt es az most, mindennek a hajrajaban csucsosodik ki. Szerintem a rotacio nem volt eleg ahhoz, hogy mindenki ugy kipihenje magat, ahogy kell, mert azt nehezen tudom elkepzelni, hogy a 'Pool 1 heten belul 2x is csak ugy szar napot fogjon ki.
-
-
-
-
-
Eh...
-
válasz
DeathAdder #224949 üzenetére
...es neha a ManCikyt
-
O vazze, mennyit tudtok tokolni...
-
Hajra 'Pool!
-
válasz
Soulfly842 #224919 üzenetére
Mar most azt sem tudjak, hol vannak
-
válasz
mephi666 #224903 üzenetére
Azert Botka behivasat sem ertem. Az FTC-ben nem jatszott jol - meg gyakran sehogysem -, ezert elment a KTE-hez. De ott sem jatszik valogatott formaban, megbizhatatlan, nem jatszik jol es a Vidi ellen is teljesen feleslegesen allittatta ki magat (na persze, ez nem baj).
-
-
Hoppacska
-
-
Na ez vicces lett volna: TAA pirosat kap, de a jatek 'Pool bedobassal folytatodik...
-
Hajra 'Pool!
-
-
Tud vki streamet a PSG-Pool-ra?
-
Rohogok es sirok (hatterben FTC-ETO megy).
-
-
-
-
"Elmegyünk szépen Csehországba, jól elverjük az ellenfelet és hétvégén pedig nyerünk" - by Kubatov.
Ennek a kokler hulyenek ez a megszolalasa nem oregedett valami jol...
-
-
Kivancsi leszek, en 3-0-s hazait tippeltem vegeredmenynek.
-
Ez mar rohejes... Edzomeccs a BL-ben, vazze.
-
Felelmetes, hogy le van csuszva ez a Ciky.
-
-
".urvagyenge, .urvagyenge!" - orditom az FTC szurkoloi helyett. Ezzel a jatekoskerettel az "eredmenysor" a rosszabb viccek kategoriajaba tartozik. Ezert rohadtul felesleges kitomni evrol-evre allami penzekkel ezeket a lokotoket.
-
Dzsudzsak mekkora luzer: 16-oson belul uresen van, a bal laban a labda, ahelyett, hogy lone, a kozben odaero vedovel szemben at akarja tenni a jobbjara a labdat (minek?), a cselbe persze belenyul a vedo.
Utolso percben a Debrecen kapott meg egyet, elveszitve a meccset. -
-
válasz
Napfénysüti #223675 üzenetére
Fehervaron anno ifju suldokoromban volt egy alacsony kis kopcos alak, allandoan ellenem fujt.
-
-
válasz
Creative997 #223367 üzenetére
Poennak jo volt
-
válasz
venember83 #223365 üzenetére
Mondtam, hogy tonkretettek a focit.
-
válasz
venember83 #223175 üzenetére
WTF? Kapus is van naluk a palyan? Csak mert ez ovasi alap, muhiba a jv reszerol, ha van meg kapus is.
-
Nekem kifejezetten tetszik, amikor a felcsuti parasztok egymassal vitatkoznak a palyan...
-
LOL... azert majdnem sikerult elcseszni.
-
-
Azert ez most a hollandokra nezve kezd nagyon kinos lenni...
-
Azt en ertem, hogy az FTC egy lehetseges x-ert ment Frankfurtba, de hogy egy EL-meccset lehozzon loves nelkul, az eros.
-
Ez nem 11-es, mellbe rugtak labdaval.
-
-
Huvazze, mennyire amator megmozdulas az FTC-tol...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- Dark Souls sorozat
- EA Sports WRC '23
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest