Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
GhostVector
üzenetére
De, lehetsz - csak nem mindegy, hogyan irod le.
-
válasz
GhostVector
üzenetére
Neked szolt, a felreertesek elkerulese vegett. "barati tarsasagban" - probald meg ertelmezni.
-
válasz
GhostVector
üzenetére
Esszel, meg ha keves is van...
-
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Tibinek szeretettel.
-
-
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Azok jobbak

-
-

Az betyaros emeles... -
válasz
Peterhappy
üzenetére
Szerintem e kep alapjan pedig egyertelmuen les. A kek vonal Miovski labahoz van huzva es van egy kis res a vonal es a 35-os vedo laba kozott.
-
Valamit azert nem ertek. Jatekos lent marad a foldon, bejonnek hozza, percekig apoljak, majd a sajat laban visszarohan a felpalyahoz - miert nem kap szimulalasert sargat?
-
-
válasz
venember83
üzenetére
Szerencsetlen kokler hulye...
-
Aztaq, mekkora kezes 11-est nem kapott meg a DVSC... persze, a felcsut ellen.
Ugy ertem, VAR utan sem.
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
-
válasz
venember83
üzenetére
-
Na, kozben lefujtak a San Siroban, egy tipikus-szokasos-olaszos 1-0.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az is volt, de melyebb emlekeket hagyott bennem, hogy volt a Vidi edzoje es majdnem kiestunk vele.
-
-
Kocsog arulo torok.
-
Hoppacska
-
-
-
A Barca-neveles Tajti 1:1-ben all a kapussal szemben es belerug a labda helyett a gyepbe... de annyira, hogy kiforditott belole egy darabot
-
Csak ugy raneztem egy allami sportkozvetito oldalra es mintha az orultek hazaba jutottam volna:
- Gyori "Csoportkor" ETO hazai palyan kikapott a ZTE-tol
- Curacao valogatottja kijutott a 2026-os futball vb-re
- Honda Keisuke szerint Japan megnyerheti az elozo sorban emlitett esemenyt.HE?
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
En azokat a veresegeket sem bantam, amiket nalunk erosebb csapatok mertek rank, ha jo meccs volt. Bar harmadosztalyban, aztan masodosztalyban is bereltuk a 2. helyeket, szoval ilyen ritkan volt
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
+1
-
válasz
elpescador
üzenetére
Pont ez a lényeg: nem kell keresni, mert mindenki lehet és senki sem.
-
Nagy csalódás ez a tegnapi eredmény, de egészen egyszerűen nincs kin elverni a port. Hibáztassuk Mocsit a 3. ír gólért? Lehet, de akkor miért ne hibáztassuk Sallait, aki Kelleherbe rúgta a labdát 5 méterről? Vagy Szalait, aki nem fejelt elég jól?
Szerintem ennek semmi értelme.Azt hinném, ez az a pont, ahol a nem můkõdő up-rendszert rendbe lehetne tenni, de az eddigi tapasztalatokból inkább úgy vélem, nem fog érdemben változni semmi, legfeljebb még több pénzt kap a felcsút, hiszen kiemelkedően jók a magyar tehetségek kinevelésében...
-
Csak kerdezem a sok nagyokost: Rossi helyett kit? Tornyit? Pintert? A mu-Badart? Leekens jo lesz?
-
-
Azt az ir homoritast... megerne egy sargat, vazze...
-
Nos, varhatoan az irek rogbizni fognak, nem focizni, hiszen abban felulmulnank oket - nagyon nem szabad felulni nekik, aprobb alattomos utesek, rugasok benne lesznek a pakliban. A pontrugasokra nagyon figyelni kell, a portugalok elleni elso goljuk begyakorolt figura utan jott, ilyen konnyueket nem hagyhatunk nekik.
Nagyon jok lesznek a jatek tordeleseben, lassitani akarjak majd a tamadasainkat es varni fognak arra az egy vagy ket lehetosegre, ami majd jut nekik.Hideg fejjel ki kell tennunk a palyara a valos tudasunkat es akkor nem lesz kerdes, kinek lesz eselye a vb-re menni.
-
1. fordulo, UTE-DVTK 3-1
5. fordulo, ZTE-UTE 1-4
12. fordulo, DVTK-UTE 1-3Ez az osszes gyozelme az Ujpestnek ebben a szezonban, ezenkivul van 3-4 X. A gyozelmek 2/3-a a Diosgyor ellen - enyhen szolva is beszedes.
-
Mondtam, hogy a mult heti meccset is elbundazta a DVTK, itt a bizonyitek: hat a MOL-atok, az UTE hazai palyan kap egy 3-ast (eddig) az ETO-tol.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az önkormányzat eleve csak 1 évig vállalta a tulajdonlást és azt is úgy, hogy arra az évre a klubban marad elég eszköz a működésre, plusz vevőt keresnek a klubra. Ennyiben tehát ez rendben van. Az évi 1 milliárd viszont baj, mert az csak mb2-t takar, feljutást nem.
-
-
-
-
-
A DVTK hozta a szokasos bunda goljat az Ujpest ellen... vagy inkabb mellett.
MOD: sikerult a masodikat is, gratulalok!
-
Az Ujpest vegre komolyan megindult arrafele, ahol mar 2 eve lennie kene, ha a DVTK nem bundazza el a meccsuket...
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Onmagaban a "fasiszta lazadas"-ert meg kellene szakitani az orkokkal mindenfele kapcsolatot.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Semmimfele szurkoloi incidens nem volt, az FTC szurkoloi nem birtak magukkal megint...
-
-
-
Nekem egy bajom van azzal, hogy Rossi a szövkap: így, vagy úgy, de véget ér ez az időszak és akkor nézhetjük megint a szerencsétlenkedést.
-

sofascoreCR 8.6, Toth B. 8.4 - Denes visszavonulhat a valogatottol.
-
AAAAahhhhhhh
-
-
Ritkan jutunk el a luzitanok kapuja kozelebe, de ha igen, az elegge latvanyos.
-
-
Ket ugyanolyan hulye golt kapni, hat basszus...
-
-
-
válasz
venember83
üzenetére
-
-
A Roma 3 tizenegyesbol sem tudott golt szerezni... derek.
-
Azert nem ertem, hogy Otvos miert van palyan, a fickonak fogalma sincs arrol, milyen rendezvenyen van es mit kene csinalnia.
-
Azert Mackrekisnek sok agy nem nott a fejebe...
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
"...200%-ot fogok dolgozni edzéseken..."
Mihez képest? A 0-nak a duplája is 0...
-
-
-
-
Azert Vargatol megkerdeznem: most mi a faszert reklamalt ki maganak egy sargat...?
-
válasz
venember83
üzenetére
Megérne, más szín összeállításban.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Az hagyjan, de lehet, hogy mar kedden is elbucsuzhatunk a vb-tol...
-
Szerintem a masodik ir gol elott a nemnativ ir kezere pattant a labda.
-
Azert nemigen ertem, miert maradnak el az ir sargak: labda a kozelben sem, a nemnativ ir lerantja a nyakanal fogva Nagyot es nincs sarga...
Bezzeg Toth Barnanak kidumaljak az irek. Ez a jv egy fos.
-
A kurva elet baz+, hogy az elso meccsen mar gyujtjuk a sargakat, mintha jutalmaznak...
-
-
Azert az ireknek sok szabalyos megmozdulasuk nincsen, basszus... foleg tamadasban.
-
-
Azert LOL.
Meccs utan kerdeztek Vitalist, megjegyezte: "Ők meccsben voltak a hétvégi mérkőzésük miatt..." Hat ki a granatos busf.szom kerte a hetvegi meccsuk halasztasat, a Bivalyb.sznadi B.szd Elore FC, vagy kicsoda??? -
-
Alakul az ETO kapott 3-asa...
-
ETO: Petrás – Vladoiu, Krpics (Abrahamsson, 56.), Csinger, Stefulj – Vitális, Anton – Gavrics (Huszár M., 89.), Ouro (Tóth R., 80.), Bumba (Piscsur, 89.) – Benbuali.
Forrás: nso
A kezdőben 3 magyar - ha már ez olyan fontos.
Egyébként meg nem kell aggódni, Bécsben kapnak egy 3-ast. -
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ja, hat ugy tunik, hogy a hangzatos nyilatkozatok nem elegek, ellenben legalabb celba vettek az mb2-t. Kovethetne oket az Ujpest, hogy megmaradjon a lehetoseg az egyutt bundazasra.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerencse, hogy nem a regihegyevel...
-
-
Iszonyu makja van az ETO-nak.
-
Jajbaz+...
-
válasz
cami][us
üzenetére
Ja, a falubeli libalegelo kulonbul nez ki.
Az m4 kommentator meg nem tudom mit nez, vagy mire van a szeme, vagy csak csontig be akar-e nyalni az MLSZ korifeusainak, de tisztan lathato volt minden ismetlesben, hogy vmelyik gyori ket kezzel atkarolva rantotta le a svedet, o meg nem hiszi, nem erti, kompenzal a jv... Komplett hulye.
-
Na, a DVTK most megtanulja, hogy nem pucsitunk be az Ujpestnek, mert aztan jon egy erosebb kutya, aki pucsitas nelkul is betolja a kekerest...
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szerencsére nem. Ha kint lettem volna, biztosan nem tudom a helyén kezelni azt a "teljesítményt".
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Csak és kizárólag azért, mert nekik van esélyük csoportkörbe kerülni, de az a pénz nem létezik, amiért a hazai sorozatokban drukkolnék nekik.
Állami pénz mindegyik mb1-es klubba áramlik, többek között ezért fordultak el az FTC-től még ősfradisták is, de - Vidi-szurkoló lévén - enyhén szólva is kettős mérce lenne, ha emiatt nem kedvelném őket.
Az, hogy sosem leszek fradista, sok tényezős: a felmenőim valahogy mindig kapcsolódtak a Vidihez, így már csak a DNS alapján sem drukkolhatok másnak, de az FTC ellen szól az a néhány elcsalt bajnokság, a kopaszok, a balhék, ha veszítettek, egy tini Újpest-drukker megkéselése - na és persze Kubatov. -
felcsuton a helyzet magaslatan allt valaki:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest