Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Creative997 #227399 üzenetére
A Kókler nem balfaxkodja el annyira, hogy semmi lemez ne lógjon idén a nyakukba.
Az eddigi messze legxarabb Szityerója, azt mégezzel is felcsúszhatnak a dobogóra.
Komolytalan egy liga!Ben Stiller: az utolsó lépés a legnehezebb, minden meccsen győzelmi kényszer a top klubokban. Ezt nem tudta megugorni pl. Sabitzer, vagy Konny Laimer sem.
-
válasz
Creative997 #227326 üzenetére
Betömörülő védelmek ellen bárki besülhet, márpedig Koppány alatt továbbra is az várható, hogy 16-os fal ellen játszanak leginkább.
-
válasz
DeathAdder #227316 üzenetére
500/ hétért falfehérbe fog öltözni... felveszi Tibi balettcipőjét.
*Koppány: azért Nójer mellett Kuka, Bévis és Musi is sérült volt. Főleg Musit nem lehet pótolni.
A Parízesnek idén talán nem is lett a lényegi szakaszra sérültje. Ennyit számítana a tingli-tang-lígön? -
válasz
Creative997 #227281 üzenetére
-
Hattalmas Pedro!
Az is marad? -
válasz
Creative997 #227257 üzenetére
Remélem kibicsaklik a lába a falfehér balettcipőben!
-
válasz
grizlisandor #227208 üzenetére
Vmi ujonc.
4-5-6 embert ingyen at kene adni a Junajtidnek, annyia xarok. -
válasz
grizlisandor #227203 üzenetére
1 fokkal jobb volt azért, mint Mpubi gyökérkedése de Jong mellett a múlt héten.
Barmush...
-
válasz
DeathAdder #227147 üzenetére
Ne nevettesd ki magad!
-
válasz
venember83 #227057 üzenetére
Már több, mint 10 éve, hogy eltávozott a topik egyetlen HSV drukkere.
-
Ki mit VAR a meccstől?
Szűk iksz jó lesz.
-
válasz
venember83 #226979 üzenetére
A többséget nem a bírói/VAR hibák zavarják, hanem ha nem felejük "tévednek"...
-
Kóklerék a tökutolsó ellen elbukják a bronzot?
-
válasz
DeathAdder #226876 üzenetére
+ ha esetleg, netalán LEq behúzza velük...
-
válasz
Creative997 #226849 üzenetére
Eddig lufax a Farizer...
-
válasz
Creative997 #226829 üzenetére
a 3-3 előtti labdaszerzéshez mit szólsz? Ott a kép, az előbb linkelték.
-
válasz
szotyika77 #226823 üzenetére
Már késő mit tanulni, ez volt a LEHETŐSÉG.
Ilyen harmatos Szityrealyern hármas nem sok évben lesz... -
válasz
Napfénysüti #226821 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy Yamalnak ekkora impactja lesz, de azon felül azért csikorognak néha a fogaskerekek. + kedvezett a sorsolás is, amit írtam már. Lásd a Puli cumiját... Mindig hozzáteszem, hogy az előrejáték ilyen, azt nem lehet minden meccsen 100%-osan letenni az asztalra, a védekezést, rombolást könnyebb.
Ezen a meccsen én az esőnél gondoltam azt, hogy itt a bárkának vége, max. 11-esek. Egyébként sem tűnt túl jónak a talaj.
Ezért is kell a fedett stadion, hogy a játéktér legalább otthon ne legyen akadály rossz idő esetén sem a játszós focihoz.
Csöcsnyi nyakába meg semmit sem varrnék, ami bement, az másnak is bement volna. -
válasz
Napfénysüti #226800 üzenetére
Nincs mire büszkének lenni... Aztán pl. Yamal nélkül mi lett volna a meccs képe?
Benfica, Dortmund és Inter. Nem az a veretes névsor. -
válasz
Citroware #226796 üzenetére
Az Internek fekszik ez, hogy kitámad az ellenfél, Flikk (és Kompany is) jó partner volt ehhez. Goto Flikk öntökönszúrása, plusz a kapufák. De itt jegyezném meg, hogy a kapufa és a kapus védése akkor jön, ha nem elég jó a lövés.
Sommer amiket fogott, legyünk őszinték, ezen a szinten fogni kell.
A taktika meg... Baxhatja a 20 lest a két meccsen, ha közben az ellenfélnek van 5 db szinte üres kapus helyzete.
#226797Cs1csó : az ilyen baromságok kb. a blikk rúzs rovatába valók.
-
válasz
DeathAdder #226786 üzenetére
Csak előrefocival még mindig nem igazán lehet nyerni, Flikk és Kompany is megy szépen a Kókler keréknyomában.
*2020-ban meg üres lelátók előtti meccseken azért más volt az egész. -
Várom nekik a Parízest, de még az sem lefutott.
LEq szerintem megeszi őket, mert nem 40m-en fognak védekezni.
Ettől az Intertől szégyen volt gólt kapni kb. a 70. perc után, annyira gyengék voltak, csak hát elől ők nem könnyelműsködtek el semmit, nem úgy, mint a Bárka mozizó védői.
Aztán meg ilyen Fortokat minek hozott be, ő pl. nem csak kevés ide, de még rutintalan is. -
válasz
Napfénysüti #226751 üzenetére
Komolytalan egy BL elodontoben.
Flikk minek cserelt bele a vefekezesbe, Eric hozta magat...
-
Olmo ébren mégis!!!!
-
válasz
Napfénysüti #226700 üzenetére
Kb. Yamal, Eric és Jong hozza magát, a többi mély álomban.
-
válasz
Napfénysüti #226697 üzenetére
Kubarsi ez ennyi volt...
Mintha valami altatót szedtek volna be.
-
válasz
Napfénysüti #226694 üzenetére
Most is mit csinált? Harmat...
Pedri is magy nulla eddig, középen egyedül de Jong üti meg a szintet. -
válasz
DeathAdder #226648 üzenetére
Úgy érezed, nem válik majd be a meszes gödörben?
-
válasz
DeathAdder #226610 üzenetére
Ha még maradt benne kifolynivaló, miután kigurultak a garázsból vele.
*******Közben a rozoga Szityeró pontelőnnyel a dobogóg a beszlígben.
-
válasz
Napfénysüti #226561 üzenetére
Ehhez képest a tegnapi semmiség volt!
-
LEq már dörzsöli a kezét a Bárkára.
Ilyen védekezésre a parízes simán gurít 5-öt.A stúdióban Csöcsnyit szidják, hát én pedig nem lettem volna a helyében a mai meccsen, mert rengeteg több 10m-es passzsávjai voltak a Sintérnek.
-
Flicker Öcsi jól megpörgette a védősort...
-
válasz
Napfénysüti #226516 üzenetére
Akkor még feszengett a növesztőszerektől.
-
válasz
grizlisandor #226502 üzenetére
Le is sérült.
Balhé után a másik szárny is leoffolva... -
válasz
grizlisandor #226484 üzenetére
Kondásnál ezekről beszélek, hiába rúg győztes gól a kupadöntőben, ha utána ilyeneket xarakszik.
Előtte az indítás benézése csapatszinten, majd a xar kivágás, aztán Inyígó elszállt... -
... in progress!
Ez az okádék eltöri a labdát, gól.
-
válasz
Creative997 #226213 üzenetére
Tegnap mondták a meccsen, hogy valami vas. 16:15-ös meccset kértek át szombatra.
Erre a liga berakta este 9-re, azaz vagy éjjel utaznak haza, vagy ugyanúgy vasárnap. -
válasz
Creative997 #226198 üzenetére
Ez már nem Aspasra, hanem Vinnyógó táncostársára íródott:
"Valahogy sztenderdizálni kellene, hogy ilyenre adjanak pirosat, vagy ne? Szerintem úgy 65-70%-ban nem adnak ilyenre."Az ilyenekkel mindig magamra maradok itt is, hogy mennyire rühellem, hogy a labdát pl. bedobásokkor nem fair módon szolgáltatják vissza a betanított labdaszedők...
Tegnap egy olyan eset is volt, hogy a kelta futott a labdára az oldalvonalnál, de nem érte el, értelemszerűen kifutott a pályáról. A kissrác a feje felett dobta oda a labdát a bárka játékosának a bedobáshoz. Na, nálam ez nem fér bele a sportszerűségbe. A vendég csapatoknak meg könyöröniük kell, vagy ahogy az aktuális állás megkívánja... -
válasz
Creative997 #226191 üzenetére
Azért ez nem egy Willi Orbanos nyakafogó volt, Aspas nagy színész. Valahogy sztenderdizálni kellene, hogy ilyenre adjanak pirosat, vagy ne? Szerintem úgy 65-70%-ban nem adnak ilyenre.
Viszont emellett be kéne vezetni, mint kézilabdában, hogy ne lehessen már gyökérkedni, ahogy Aspas nekiáll játszadozni a labdával nem engedve elvégezni a szabadot. Szóval itt volt konkrét hergelés is a másik fél részéről.
Lásd anno Cidán Matyirazi esete, majd 20 éve már, de semmi sem változott, miért tűrik, hogy a végletekig feszítsék a húrokat?
Mi már szerintem nem fogjuk megélni, hogy vegytiszta legyen a játékvezetés, úgy látszik ez a komédia része több pénzt hoz, mint a tisztaság.A strandlabdás már nem fogja ledobni magáról ezt a mellényt, nem néztem, az in progress csapat elleni két meccset hogy bírta?
Az első két kapott gól nem a Flikkball miatt volt, hanem egyéni hibák, rossz döntések okozták. Én a Sintér ellen arra számítok, hogy a kefefejnek lesz 4-5 jó helyzete, ha azokkal tud élni, akkor nekik áll majd a zászló.
-
válasz
Creative997 #226186 üzenetére
.. hát ha szétrúgták a lábát?
Előtte volt egy véleményes eset, amit nem fújtak le, ha azt faultnak ítélik meg, akkor piros.
-
válasz
DeathAdder #226172 üzenetére
inkább lenne jó - helyed a ketrecben!
-
válasz
LyonnaisFan1 #226154 üzenetére
Most néztem meg, ez a lyoni piros, olyan... futás közben összeakadtak a lábak.
Bár azért 2-4-ről nem kellett volna kikapni a foschtaligáktól.
Azért a Faxomíró összecsuklása11-es is véleményes, vagy csak nem láttam eléggé a kontaktot. -
válasz
Napfénysüti #226159 üzenetére
El van tévedve a kolléga, sajnos(vagy nem) öregek vagyunk már!
-
Arséneék szerencséje, hogy Faliba nem 0-0-nál fingmindzsézett az elején, hanem már 0-1-nél a végén.
* Mindkét meccsen a londoniak szinte 1 embernyivel többet futottak. -
válasz
DeathAdder #226099 üzenetére
Ha ő is lesérül, mint Muzsika most ilyen fiatalon húzódással, akkor nem sokra mennek vele...
#226101grizlisandor : Néhány komoly melléfogás volt Khanuséktól.
A legnagyobb rejtély nekem, hogy honnan gondolták, hogy Palhinha jobb lenne, mint Goretzka?
Egyébként szerintem Kopi nem vallott szégyent, azért Bévis, Kuka és Musika kiesése mentesíti...
-
Ugye, Kutinnyó?!
#226095 DeathAdder :
A sintér mellett szól, hogy az antifocit jobb %-kal lehet letenni az asztalra.
Ez a báljern is tele van másodvonalasokkal, akiket valami rejtélyes okból mégis megvettek.
Pl. nehéz leírni, de sajnos Kukamakákó a bajorok legjobb védője... -
Ki most az esélyes, így, hogy a fehér VARtburg az árokba hajtott?
-
válasz
venember83 #226043 üzenetére
Ez legyen a nagyobb balfaxsag
-
válasz
szotyika77 #226003 üzenetére
Abbol is az egyiket Gavinak kell letoltenie
-
válasz
grizlisandor #225791 üzenetére
Majd jön úgyis Jude Favoringham...
-
válasz
Ringman #225777 üzenetére
Ja, de talán menni usába...
Egyébként jól alakult nektek a tegnap augsburgi meccs.
Jamal off, az eddig offos Bévis, Kuka, és Lowjer mellé.
Ez 4 igen komoly hiányzó, jó alternatívák nélkül.
Jamal is Jamal, Bévisnél nincs jobb a keretben, ahogy Kukamakákónál se, Dier se valami acélos. -
válasz
Creative997 #225767 üzenetére
Az ő játékához kell a lendület, ami már megkopott. Nem fogják tudni pótolni, ahogy pl. egy Mahrezt se sikerült.
-
Magyarul Padon d'Or
-
válasz
Creative997 #225592 üzenetére
Igen, egyből harapott is a hírre a kollégád.
-
válasz
Soulfly842 #225584 üzenetére
Menj már tudod hova, ha a margarétával történik, akkor egyből nem kellene ez a szabály mindenhova... ugye?
Tibiék örülhetnek: Bévisz és Kukamakákó off lett... Bévisznél ACL. A faxkalap válogatott meccseket is fel kell dúsítani, ami régen dicső 100-as válogatottság volt, az ma már simán elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest