Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Kurva jó lenne, de remélem nem megy a közelükbe sem! Az biztos, hogy regula nélkül, nem lehet összeszedni azt a társulatot. Örültem Xavi érkezésének, de kicsit féltettem, hogy túl korai lesz ez neki. Úgy néz ki így is lett.
Döcög a szekér, de egyelőre még top3-ban vannak. Az öltöző megnyerése, betörése nélkül, nem lesz ebből hosszútávú együttműködés. Arra viszont nem elég karakter szerintem, ez nem egy német középcsapat, totál más a közeg. -
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ezért mondom hogy nem fogja kivagni max szezon vége felé amikor már mindenhonnan is kiestunk és már nem számít. Ha ez lesz tavasszal is. Remélem hogy lesz azért változás (mi történt Masztival? Nagy dinamikát dobott és teljesen eltűnt, pedig már felépült a sérüléséből)
Klopp szerintem már nem fog leulni nagy csapat padjara. Pepsi teljesen kiegette az embert.
Senki sem erinthetetlen, nem a klub van a jatekosokert. És ismerjük Flot, nem szivbajos, ha kell, eladja a legnagyobb sztárokat is.
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Te mit szivsz?
adjál belőle mert most nekem is kell 
Csabi még nem fog menni, max tavasszal miután kiestunk a bl nyolcaddontoben.
Zidane nem megy sehova a vb vége előtt. Amúgy feltetelezem, hogy vele is hasonló történne mint most Csabival
Klopp
az hopp.Amúgy ha Csabi sorsa megpecsetelodik, nem tudom kit lehetne hozni (aki nem szoszget, lopotok vagy kopasz holland és társai). Én egyébként nagyon sok jót olvastam Raulrol de ő is Csabi sorsra jutna
-
venember83
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
🚨 Romain Molina bennfentes információi szerint a Real Madrid nem szándékozik megújítani Vinícius Jr szerződését az általa kért hatalmas fizetéssel (kb. 30 millió euró nettó).
💥 És mi a meglepő?
Egyetlen európai topklub sem hajlandó kifizetni ezt a fizetést.
Sem a Man United.
Sem a PSG.
Sem a Chelsea.
Senki.
📌 A jelentés szerint:
• A Roc Nation hónapok óta próbál érdeklődőket keres.
• Több nagy klubbal is felvették a kapcsolatot, de egyik sem hajlandó teljesíteni a követeléseit.
• Híreszteléseket szivárogtattak ki a médiában, hogy „nyomást” gyakoroljanak. 😅
• Még szaúdi klubok sem küldtek hivatalos ajánlatot – csak szóbeszéd, semmi konkrétum.
💣 Az ügynökei „történelmi pénzt” ígértek neki... de nem teljesítették az ígéretüket.
Jelenleg Vini Jr. helyzete:
❌ Nincs megállapodás a Real Madriddal.
❌ Nincs ajánlat Európában.
❌ Nincs valódi ajánlat Szaúd-Arábiából. -
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Melyik szennylap hozta ezt le? A maffiavezer szerintem majd csak a temetesen fog lemondani...
Perez biztos fog találni egy megfelelő utódot. És nem, Nadal túl gyenge ehhez.
Ráadásul igen szigorú szabályaink vannak hogy ki lehet elnök (20 év klubtagasag, 15% éves klubfedezetet lerakni - ami ilyen 100-150M között van valahol -, állampolgárság, rengeteg socio aláírása, stb). Ezek kemény feltételek. Nem lesz itt bárka 2.0
Hozzá vagyunk szokva Perezhez. Calderon 3 felejthető évén kívül nem volt más az elmúlt 25 évben. Az hogy az üzleti életben egy kegyetlen targyalofel, na meg futballpolitikus, nem prognosztizálja azt hogy az utód gyenge lesz és 1.5 milliárdos adossagba hajtsa a klubbot. Előbb fogják az embert kivegezni mint hogy ez megtortenjen -
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Nálam már a korábbi 11-es gólja utáni önkoronázása is intő jel volt, hogy esetleg nem fogja megfelelően kezelni a helyzetét. Majd meglátjuk, mondta a vakvar is.
Egyébként a Bárka nem tűnt valami élesnek, de úgy az egész, meg ez az állandó lest erőltető kirohanásosdi... -
venember83
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
"Meglepődtem, amikor meghallottam, hogy a Milan Ausztráliában játssza le a Como elleni bajnokit. Ez totális őrültség. Ezeket a döntéseket a fejünk fölött hozzák meg, hogy növeljék a liga láthatóságát. Sokat beszélnek a naptár sűrűségéről és a játékosok egészségéről, de ez teljesen abszurd. Őrültség, hogy Ausztráliáig kell utazni két olasz csapat bajnokijáért. Ezzel együtt alkalmazkodnunk kell, mint mindig” – fogalmazott Adrien Rabiot az AC Milan ausztráliai bajnokijáról.
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem vagy egy kicsit türelmetlen? A srác 20 éves és 7 meccset játszott eddig. Viszont ha Ramosos párhuzam, pirosa már van

Ramos egy kemény, agresszív, határon mozgó de golerzekeny, hátulról jól irányító védő volt. Huijsen sokkal nyugodtabb, lazább, technikás ami nekem jobban tetszik.
Ki az a előző gen? Don Pepe?
gondolom max Varanuszra gondolhatsz, aki inkább Huijsenes volt. -
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Tico brutal felszivta magát. Ha így játszanának mindenki ellen, nem a szar bunkerfocit akkor tényező is lehetne.
Ez egy lecke volt Csabinak. Sejtettem hogy amint jön az első kemény meccs, bukta lesz. Nem tudunk bmeg keresztlabdara védekezni, de ez legalább most derült ki szezon elején. Ezen kívül adtunk nekik 2 gólt egyéni hibábol, ezen a szinten ez elfogadhatatlan.
Ha ezt nem rendezik el, a bárka idén is felmosatja velünk a gyepet.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
egyetértek. nem edzőhiba van unitedben
az egész ratyi brancsot úgy ahogy van, el kéne takarítani. talán a portugál karmester meghagynám
ifiből kéne felhozni, mint ahogy ferguson is tette. egy-két év építés, aztán egy két nevesebb, de tényleg jó játékossal megfűszerezve lehetne valamit alkotni újra -
-
-
-
-
-
HdRew
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Mondjuk nem értem, hogy Xabi miért is RB-ként akarja szerepeltetni, azt hittem cm-et csinálnak belőle, mert nyilvánvaló, hogy védőként a védekezési feladatait nem tudja maradéktalanul ellátni és nem is olyan gyors oda. Én a lelki szemeimmel azt láttam, hogy Kroos szerepét vele akarják betöltetni. Hát úgy látszik tévedtem. Pedig szerintem arra tökéletes lenne, olyan labdákat ő is tud adni, mint a német. És erre csak nagyon kevesen képesek.
A meccset nem láttam, de Carvajalnak gratulálok. A VAR korában..
Haverom mondta, hogy ő megyeiben mindig azt csinálta, ha valaki odalépett neki vagy problémája volt vele, szögleteknél odament hozzá és amikor a legnagyobb a tumultus akkor rálép a lábára a stoplissal, még jól meg is forgatja és max. annyit mond a sporinak, hogy véletlen volt, szögletnél kevés a hely.
Mbappé pedig amilyen nehezen indult, annyira parádés lett ahogy nézem.
Trentet sajnálom, ez így nem néz ki jól, tényleg nagyon megbecsült tagja volt pedig a 'Poolnak, néha ez többet ér. De azért remélem kitalálnak valami hozzá illő posztot, mert vétek lenne egy ekkora zsugást elpazarolni.
-
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Most néztem csak vissza. Megfogta a vállát, de nem rántotta le, a szocrealos rendesen rajatszott. Viszont ha már szabálytalanság, még Militao ott volt, akkor ez mire is piros?
VAR se nézte visszaBappe nagyon jól kezdte a szezont, végre újra a csucsformajat mutatja
Gulernek és Csucsunak is jól jött Csabi érkezése. Eddig tetszik a játék, de majd nézzük meg hogyan megy a nagy csapatok ellen is. -
-
-
-
-
Richard!
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Gondolj bele, hogy az a sok stressz hogy kicsinálja a családját, válogatás nélkül...
És ez csak a stressz:
Fizikai tünetekEmésztési problémák: Gyomorégés, irritábilis bél szindróma (IBS), székrekedés vagy hasmenés.
Szív- és érrendszeri problémák: Magas vérnyomás, gyors szívverés, mellkasi fájdalom, megnövekedett szívroham és stroke kockázat.
Immunrendszer gyengülése: Gyakoribb fertőzések (pl. megfázás, influenza), lassabb sebgyógyulás.
Izomfeszültség és fájdalom: Fejfájás, nyak-, váll- és hátfájás, izomgörcsök.
Alvászavarok: Nehézség az elalvással, gyakori ébredés, nem pihentető alvás.
Bőrproblémák: Akne, ekcéma, pikkelysömör fellángolása.
Súlygyarapodás vagy fogyás: A stressz hormonok befolyásolhatják az étvágyat és az anyagcserét.
Csökkent libidó: A nemi vágy csökkenése.Pszichés és érzelmi tünetek
Hangulatingadozások: Ingerlékenység, szorongás, depresszió, düh.
Koncentrációs zavarok: Nehézség a figyelem fenntartásában, feledékenység.
Döntéshozatali nehézségek: Bizonytalanság, túlgondolás.
Feszültség és nyugtalanság: Folyamatos ideges érzés, képtelenség ellazulni.
Kiégés: Krónikus stressz esetén fellépő fizikai, érzelmi és mentális kimerültség.
Szociális elszigetelődés: Visszahúzódás a társas kapcsolatokból.Viselkedésbeli változások
Egészségtelen megküzdési mechanizmusok: Túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás, drogfogyasztás, túlevés vagy éhezés.
Problémák a munkában vagy tanulásban: Csökkent teljesítmény, határidők be nem tartása.
Kapcsolati problémák: Viták, konfliktusok. -
válasz
cyberkind
üzenetére
csak psg-vel ellentétben ők a saját bevételüket költik. mondjuk jó szarul, az kétségtelen
a csávó 6-7 éve már a csampó óta konzisztensen hoz egy jó alsóház szintet, tavaly először sikerült jócskán felülteljesíteni, és az utd rámozdul

de a nyugdíjkiegészítős konyhásnénit ki kellett baszni
jövőre tuti Brentford szurkoló leszek, rendesen szétkapták őket. Benhaméknak fel van adva a lecke
-
-
venember83
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Milan továbbra sem tett le Dušan Vlahović megszerzéséről, miután Massimiliano Allegri már a múltban egyeztetett a csatárral. A milánói lap szerint a klub csak akkor szerződteti Dušan Vlahovićot, ha a Juventus alacsony átigazolási díjért elengedi csatárát, és ha a csatár alaposan mérsékli a bérét. Kicsit bővebben, Dušan Vlahovićnak ingyen vagy alacsony átigazolási díjért kell távoznia, mivel torinói szerződése 2026 júniusában lejár. A játékosnak pedig el kell fogadnia egy az aktuális nettó 12 millió eurónál lényegesen alacsonyabb bért, amit a Juventus is elősegíthet, ha bánatpénzt fizet a távozás elősegítéséhez.
"esetleg, külföldről hoznának lányokat neki, mint extra juttatás?" - ez vajon benne van Lamine Yamal szerződésében is? -
-
-
-
válasz
cyberkind
üzenetére
dembeléből se.. aztán lucho gondolt egyet berakta hamiskilencbe azóta is elemezik a tv-sek, edzők, ujságírók azt a fajta letámadást amivel szétszedték európát
pizsi most nagyon összeállt, csak ki kellett takarítani a lusta varázslókatpersze Szélesi Zoltán ennek a csúcspontján a BL döntő félidejében kielemezte hogy értelmetlenül futkározik mint pók a falon (funfact hogy a szöveg alá vágott videón ahol ezt bemutatta pont egy labdaszerzés lett az eredménye
).jó ha ilyesmit meglát a magyar válogatott u21-es ezdője, a fiatalok jó kezekben

KIT AKARTOK MÁR MEGINT? mac allistert?

-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Amikor a farkasoknal volt, akkor nem kellett. Most a pizsinel meg kiderult hogy mégis kell. Pont erről beszélek a német kapcsán. A Real pont nem az a csapat, aki tesztelgetni vesz játékosokat, hanem kész anyag kell. Egy német kozepcsapatbol ez elég lutri szerintem.
-
Soulfly842
addikt
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Én néztem a gyerekről vidiket, nem vitás hogy megvannak az adottsagai hogy egy jó mélységi irányító legyen. Nekem csak annyi vele a problémám - elnezve a profilját -, hogy nem játszott még top szinten (Európai kupák, komolyabb ellenfelek - bocs Forceberg)
Akkor már lehet inkább Joao Neves kéne, szerintem ő jobban illene -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Uhh ez nem néz ki szépen. Nekem májusban volt két éve hogy elszakadt a térdszalagom és néhány hete hagytam csak el focin a térdrögzítőt...
Ma pont egy emléktornán játszottunk, olyan kis agresszív cigány gyerekekkel volt az elődöntő hogy csak leszem. Bakker mintha vért ittak volna. Pedig ügyesek voltak, el is vertek minket.
-
-
-
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Jön Gyökeres, ha fele annyira eredményes, mint a portugál ligában, már megérte. Csere Hafertz, aki jól kezdte az idényt Ágyús mezben, meg Jézuska is egyszer felépül.
Jobb szél Saka, Nwaneri, bal oldalt Martinelli, Noni versenyhelyzet a legjobbat hozhatja ki belőlük.Középpálya, Zubimendi, Rizsa, Öde.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LG LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Valami baja van a tápomnak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

adjál belőle mert most nekem is kell

Gulernek és Csucsunak is jól jött Csabi érkezése. Eddig tetszik a játék, de majd nézzük meg hogyan megy a nagy csapatok ellen is.