Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
-
BenHans
addikt
Az első félidőben meg nyomorult inter volt.
Igazságos az eredmény.
Ja igen, Hakiminek szépen lecsúszott. -
venember83
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
A Juventusnál sem működik, lásd tavaly, illetve Allegri utolsó évében sem volt már az igazi. Én mondjuk inkább olaszos mentalitásnak nevezném, nem hiszem, hogy csak az edzőn múlna, sőt, szerintem sok esetben azt sujkolják a játékosokba, hogy ne csinálják ezt, de valahogy mégis ezt játssza a csapat...

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
válaszolj kérlek pár kérdésemre nekem..
1. miért áll be védekezni a csapat teljesen, és húzza magára ezt a nyomorult roma-t, miután megszereztük a vezetést? ez miért van??
2. miért rakják be ezt a gané, szemétláda semmitérő perisicset, hogy eltűnjön vele egy komplett baloldali kp és támadás? miért??? -
Ringman
félisten
hakimi elég jól eltalálta a sarkot, kb 8 perc alatt fordított az inter
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ez az oldal a vírusirtómnak nem tetszik, letiltotta a hozzáférést.
-
Nemsokára kezdődik a Roma-Inter. Sajnos nincs Vodafone-osként Digi Sportom.
https://reedit.soccerstreams.net/ --> Ezen az oldalon szoktam vadászni streameket, esetleg tudtuk ettől jobbat?
-
válasz
Tibiajax
üzenetére
Az utóbbi szezonokban rendre szenvedés volt minden idegenbeli meccs. Azért fedezzük fel a pozitívumokat. Következő héten jön a Szuperkupa, jobb formában várhatjuk. Először a Sociedad, majd esetlegesen a döntőben a Real/Bilbao. Még több önbizalmat adhatna egy trófea behúzása. Játékosok is úgy nyilatkoznak, hogy kellenek a gólok, sikerélmények.
Tegnap a Realnak nem sikerült nyernie Pamplonában, mondjuk az lenne az ideális, ha az Atleti is elkezdené hullajtani a pontokat.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Józanok? Barcelona-drukkerként este 9 után? Elég rossz vicc...
Legyenek józanok azok, akiknek nem kell félteniük minden egyes meccs előtt a csapatukat. Ma este Sassuolo ellen játszik a Juve, félek, nem lesz egyszerű. Szép volt a Milan elleni győzelem, de a Torino elleni három pont miatt a Juventusnak mindenképpen folytatnia kell a sorozatot a Sassuolo és az Inter ellen is majd. Ellenkező esetben nincs értelme bajnoki címről álmodozni. Ha már józanság. 
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
yuing
üzenetére
....vagy csak még mindig egy hazai kiscsapat ellen kellett játszani és nyerni meccsecskét, és nem bl-ben egy masszívabban odalépő olasz, meg még annál is jobban odalépő real madrid, meg még annál is jobban odalépő angol first class, meg mindenkinél jobban odalépő bayern volt az ellenfél
örülök én is barca-győzelemnek és góloknak, de maradjunk lécci a földön és józanok
-
Ez a formáció mintha kezdene működni a Barcánál. Vagy csak Messi elkapta a fonalat.
Mindenesetre az utóbbi három meccset érdemes volt megtekinteni. Végre szórakoztunk. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Mondjuk várható volt, hogy amint egy cím megszerzése lesz a tét, a schalke csődöt mond
-
Ringman
félisten
atalanta összekapta magát, a legutolsó válogatott-szünet óta 7 meccsen 22 gólt rúgtak. (2 döntetlen, 5 győzelem)
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
A BVB most rábaszott. Nagyon várták, hogy a S04 legyen a bundesliga legrosszabb nyeretlenségi rekordjával rendelkező csapata.
A sütik most mehetnek fel a német amaznora, és a szerencsés nyertesek nyerhetnek egy kicsikét ebből a szépségől.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
ez a dortmundi pékség meg kukázhatja ezt az adag sütit... ez valami helyi szokás lehet.

persze, nem azt mondom, logikus a busz, fel kell készülni, ha az utolsó meccsnapon van esély
-
LyonnaisFan1
őstag
A Schalke 4-0-ra nyert.
A Tasmania Berlin szurkolói most Druzsba, Mir, Fesztivált rendeznek online téren, és megmaradt a negatív rekord.
31 nyeretlen mérkőzés a Bundesligában. -
BenHans
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egész korrekt.
Mondjuk ahogy a normálisabb szurkolóikkal beszélgetek, szeretnének ők olyan szinten lenni mint mi, ahol nem két zavarodott elméjű irányítja a klubot és nem egy Muriqi a bombaigazolás, és komolyabb játékosok is tárgyalóasztalhoz ülnek stb stb.
Na mindegy is, a lényeg, hogy nincs AS Roma SS Lazio nélkül és fordítva, ezek az érzelemgazdag ellentétek és pályán kívüli összefogások közös ügyekért tartják meg a futballt eredeti valójában ebben a híguló, pénzalapú, elitorientált új labdarúgásban is, ahol a hagyományokat, szurkolókat és az érzelmeket felváltja a brandépítés, a győzelmeknek szurkolók generációja és a pc. -
gyuromoj
veterán
Sevilla-Real Sociedad
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
megérdemelt győzelem, jobbak voltak. nem értem, hogy Flick miért nyomatja még mindig Alabát Hernandez helyett, most már nyalni se kell neki, hogy hátha marad, és Lucas egyszerűen jobb belsővédő.
zsinórban 10 meccs kapott góllal (amiből zsinórban 8-9 meccsen ráadásul az elsőt a bayern kapta), de minden marad változatlanul. -
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x
üzenetére
ja, hát ezt a nyomást nem lehetett bírni stabilan 90 percen át:
lövések 2 vs 29
kapura 1 vs 13
bitorlás 16 vs 84%
passz 157 vs 767 (pontosság 52 - 89%)igaz, hogy ifi csapat ellen, de most legalább a 'pool 1 meccs alatt többször volt kapura veszélyes, mint az elmúlt hónapban összesen
...és még azt se mondanám, hogy ez a villa ne lehetett volna pariban a soton, newcastle, wba hármassal (ahol a 'pool szintén nyomott végig, viszont kapura alig volt veszélyes) -
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Valójában egyik csapatról sem állít ki pozitív képet - mondom ezt úgy, hogy ha a Vidi csinál majd ilyet, az sem lesz kedvemre való.
-
Redneck
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Sajnálom hogy Varga így kikopott, de a hozzáállása, és az éjszakai életben való részvétele, nem segítette elő, hogy a csapatban maradjon. A hazai mezőnyben jó játékos, remélem az MTK-ban újra felépíti magát.
A két magyar fiatalnak örülök, jó lenne ha bejátszanák magukat a Fradiba.
-
Richard!
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Mellesleg a Villa kapuját a győri Ónódi Ákos védte.
-
venember83
nagyúr
Tegnap óta gondolkodok, hogy viccelt Dybala, vagy így akarja kikövetelni a vélt jogos jussát? De ha azt nézem, hogy minden viccnek fele igaz... Nem tudom. [link]
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Közben már 3-2.
Erre még Tibi is büszke lehet, hogy milyen csapat lökte le őket Európa futballtérképéről!

-
LyonnaisFan1
őstag
Nahoppá!
Az Aston Village kiegyenlített a Pool ellen az u 10-en akárhány csapattal.
Nem semmi.
Ha esetleg tfh. kiharcolnának egy ráadást, az nagy csoda lenne. Az események további alakuásától függetlenül.
-
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nem volt kedvencem Rolcsi, de azért köcsög húzás volt a BL keretből kihagyni.
Hacsak nem volt valami a háttérben... -
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ez nekem nem tetszik, ennyi.
Ezen szemlélet szerint faultnál is minden apró kontaktot be KELL fújni.
Hülyeség. -
LyonnaisFan1
őstag
Vida Christofer Diósgyőr?!
A klubot megkeresték ezzel kapcsolatban, de nem lett elárulva semmi.
Nagyon valószínű, hogy itt köt ki. -
Ez a Bayern tizi is a Var szégyene.
Ha hozzá is ért, irányt sem változtatott a labda... -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ez benne van sajnos.
Lehet a Diósgyőr is azért kezdett izomból vásárolni, hogy ha nálunk is beüt a szar, ki tudjunk állni. Ha így, ha úgy. Nem lettünk szimpik, amikor egy halasztásnál nem mentünk bele a dologba.
-
venember83
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
de Ligt ideiglenesen OUT. COVID–19.
Cuadrado ideiglenesen OUT. COVID–19.
Alex Sandro ideiglenesen OUT. COVID–19. -
LyonnaisFan1
őstag
Varga Roland
Ferencváros OUT
MTK INKatona Máté y Gera Dániel
MTK OUT
Ferencváros IN -
Cartevo
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Rebrov miatt indult az 1. szovjet különrepülőgép. (a szöveg közepén)
-
LyonnaisFan1
őstag
Az Eibar 3 gólos előnyről nem tudott nyerni a két osztállyal alacsonyabban szereplő Las Rozas ellen.
Most jön a ráadás, a kiscsapat nagy csodát tehet.
Akár újabb első osztályú együttes búcsúzhat.
Ez a topik nem akar Spoiler tartalmakat engedélyezni? Annyira írtam most volna valami spoilereset.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
yuing
üzenetére
Esélye sincs átugrani semmit, nagyon keveset játszik. Pedig csak olyan posztriválisai vannak, mint Bentancur, Rabiot vagy McKennie. Nincs igazán jó középpályásunk, csak valamilyen szinten ígéretesnek tartható játékosok. Ramseyt nem is sorolom ide, mert előrébb játszik... Vagyis próbál... Vagyis erőlteti Pirlo mester. Pedig nagyon homály.
-
Cartevo
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ha innen bennmaradnak, az elviszi őket a dobogóra.
-
LyonnaisFan1
őstag
Goran Milovic a transfermarkt szerint Diosgyor, de megerositve meg nem lattam.
Elvileg egy belso vedo szloven ligabol, horvat focista. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
védelem sincs. ami most van, az egy bohózat
ilyen fradi-szint ellen még elég, oda ugye nem kell, csak egy tök default, basic védősor, de édes istenem csak belegondolni is abba, hogy egy 'pool, vagy city támadósora menne rájuk most (a bayernt direkt nem is mondom, addig a szintig már el se látunk), pár perc alatt vége lenne a jelenlegi Barcelonának -
Ringman
félisten
Bíróság elé állítják Benzemát egy szexvideós zsarolás elkövetőjeként
Azzal vádolják, hogy gyerekkori barátainak segített válogatottbeli társát megzsarolni. Ügyvédje szerint a focista üldöztetésnek van kitéve. -
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A matyóföldiek sajtótájékoztatót tartottak, ahol Pintér Attila vezetőedző nyilatkozott a terveikről, valamint arról, mennyire nem egyszerű magyar játékosokat szerződtetni."Nem csupán a center pozícióba szeretnénk futballistákat átigazolni. Minden poszton két azonos képességű labdarúgóra van szükségünk, és mivel a saját utánpótlásunkból nem tudjuk feltölteni a keretünket, bevásárlásokat tervezünk. Olyan kaliberű futballistákat próbálunk meg átigazolni, akik jó nevű klubokban szerepeltek eddig, s nem titok, van köztük válogatott kerettag is. Viszont a magyar futballisták kicsit elrugaszkodtak a valóságtól, és nem akarnak engedni a fizetési igényeikből. Nekünk pedig figyelembe kell vennünk a költségvetésünket. Amikor Mezőkövesdre érkeztem, hangsúlyoztam, magyarosítani szeretném a csapatot. Az itthoni kínálat egy része viszont a megfizethetetlen kategóriába tartozik, külföldi labdarúgót reálisabb áron lehet megszerezni" - mondta Pintér.
-
válasz
venember83
üzenetére
Pedig volt 1-2 jobb meccse Arthurnak, akkor úgy tűnt hatalmas fogás lesz ő, én sajnáltam is a távozását. De ezek szerint a Juvéban sem tudja átugrani az árnyékát a srác. Mondjuk még van ideje...
-
alázógyík
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Abból játékos lázadás lenne....
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Wijnaldum is jó lehetne, ha marad Koeman és a jelenlegi szisztéma. Kevés jó box-to-box középpályása van a csapatnak. Nagyjából De Jong és kifújt.
Pjanicstól többet vártam, még a jelenlegi Busquets-et sem tudja kiszorítani. 
Ezen a téren kellene erősítés. -
venember83
nagyúr
Az Il Giornale nem túl kíméletes a Napolival és De Laurentiisszel: [link]
-
Nem a játékosokkal van a baj a Barcában. Tökmindegy, hogy ki jön vagy ki megy, nem lesz jobb más játékosokkal sem, mert az edzői stábbal és a vezetőséggel van a baj.
Felőlem tönkrevághatják közben a klubot pénzügyileg újra és újra más játékosokat próbálgatva, de a jelenlegi játékosállományuk is mindenre elég kellene legyen.
-
Cartevo
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem fognám erre, mert annak kell teljesíteni, aki a pályán van, főleg bő keret esetén. Nekünk most a 4. hely a lényeg, amihez a másik torinói csapatot kell vernünk most szombaton, hogy elérhessük a 40 pontos lélektani határt. Ha sikerül, annál rosszabb lenne két x a héten.
-
Richard!
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Eric Garcia, középhátvéd. Piké helyett
-
válasz
yuing
üzenetére
+ Richard: köszi, ez némi bizakodásra is adhat okot. Vagy inkább kérdezzem?
Három ingyen érkezőt rebesgetnek a nyárra: Depay, Wijnaldum és ööö... a City-s korábbi saját nevelés srác, akinek nem jut eszembe a neve. Azt hiszem szélsőhátvéd.
Jó, plusz aláírási pénzt biztosan kellene értük letenni. De ilyen igazolásokkal és mellette vállalható és észszerű eladásokkal még akár lehet is valami a következő évekből.
Elismerem, én nagyon pesszimistán állok a jövőhöz, de ér ám rám cáfolni
-
Richard!
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Igen, jó volt. A Bilbao is jól nyomta. Egyedül csóró Griezmann lógott ki lefelé...mint mindig.Ment, hajtott, ziccert is kihagyott. Pénzzé köll tenni minél előbb. Hazamehetne levezetni a Lyonba. Depay-Gríz csere és némi apró még francia részről....

yuing: Nálam még mindig nem üti meg az elfogadható szintet...
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Kellően intenzíven játszott a csapat, még Griezmann is hozzá tudott tenni tegnap. Nagy szó.
Szórakoztató mérkőzés volt. Közben az Atleti kiesett a Király-kupából.
Ebben a sorozatban meg a Szuperkupában lehet keresnivalója a Barcának. -
-
-
-
BenHans
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
Csak pls ne panaszkodjatok
, amikor évek óta a legrosszabb formát mutató juventusban is ott van azért CR, egy nem gyenge pad és lesimázzátok a jó formában lévő milant.
Na jó, Ibrával lehet máshogy alakult volna egy két szitu, és tényleg semmi extrát nem hozott a juventus de az eredmény mégis ott figyel.
--------
Érdekesség. Kicsit pontosabb befejezések és védekezés és lehet még további potenciál a Rómában.
Ezen felül még van egy ilyen is. -
NyxNyxNyx
addikt
Egy jó kis NdombiTibi montázs idénről. Pedig nyáron még féltem, hogy el akarjuk adni.
-
LyonnaisFan1
őstag
A végén kicsit necces volt, de végül meglett.
Győzelem 3-2-re a Lens ellen. 3-0 után valahogy sejtettem, hogy nem lefutott. De elég volt az előny.
Ami még jobb, hogy sem a Palizer, sem a Lille nem nyert.
-
Tibiajax
nagyúr
jaj mit csinálsz megint, te Messi gyerek....
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ha nem játszik junior, nem szoktam nézni őket
-
BenHans
addikt
Bentancur második sárgáját elvitte a cica.
-
Tibiajax
nagyúr
nna, a kis chiesa....
és ezzel el is indult a juventus felzárkózása, melynek végén a tabella élén fog ismét végezni
-
drachoHUN
senior tag
Nagyon szép akcióval és góllal egyenlített a Milan, de azért nah, illett volna lefújni a faltot előtte... Ebben a formában semmi, de semmi értelme a Varnak. Nagyon mellette voltam, amikor bevezették, de az inkonzisztens alkalmazása miatt inkább kuka az egész.
Mindazonáltal megint jobb az ellenfél...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
1-1, de szerintem leheletnyivel jobb a Milan
-
atee_13
őstag
Brunónak "megrúgják" a jobb lábát összeesik a földön már a balt fogja, aztán felugrik és reklamálja a sárgát. Saját 16a előtt csoda,h nem adtak titit a unitednek
-
drachoHUN
senior tag
Az Inter és a Napoli vereségével nagy lehetőség ez a meccs a zárkózásra. Ki kéne használni, mielőtt minden remény elúszik a cimvédésre. Mondjuk én nem hiszek benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Legyenek józanok azok, akiknek nem kell félteniük minden egyes meccs előtt a csapatukat. Ma este Sassuolo ellen játszik a Juve, félek, nem lesz egyszerű. Szép volt a Milan elleni győzelem, de a Torino elleni három pont miatt a Juventusnak mindenképpen folytatnia kell a sorozatot a Sassuolo és az Inter ellen is majd. Ellenkező esetben nincs értelme bajnoki címről álmodozni. Ha már józanság.
zsinórban 10 meccs kapott góllal (amiből zsinórban 8-9 meccsen ráadásul az elsőt a bayern kapta), de minden marad változatlanul.
...és még azt se mondanám, hogy ez a villa ne lehetett volna pariban a soton, newcastle, wba hármassal (ahol a 'pool szintén nyomott végig, viszont kapura alig volt veszélyes)
Ha hozzá is ért, irányt sem változtatott a labda...
Eközben Szalai Ádám: