- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
Egyébként tudna valaki mondani esetleg 1-2 alsóbb osztályú londoni klubbot amelyiknek olcsón be lehet jutni a meccseire, viszont nagyon jó hangulatra lehet számítani? Költözök ki, aztán jó lenne jó hangulatú meccsre néha kijárni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
salival #24091 üzenetére
Az igaz, hogy nem feltétlen hiányposzt a Spursnél, de fontos az erősítés. Eriksen fő posztja az AM nem?
Sigurdsson jó játékos, de sajnos nem eléggé a kezdő szerepkörhöz. Holtby felejtős.
AVB nyilatkozta, hogy áttérnek a 4-3-3 formációra, így logikus lenne a szerződtetése. Ha Bale megy, akkor meg kötelező. -
salival
aktív tag
válasz
Ps Vita #24085 üzenetére
Ha nyáron nem viszi el senki, akkor hosszabbít. Ezt Eriksen mondta.
Spursnek azért nem kell, mert teli vannak azon a poszton, Poolnak meg azért mert nekik gólszerző AM,LW vagy RW kell, Eriksen pedig inkább kreatív szervező, amit Coutinho is megold. Bár én nagyon örülnék neki.(#24083) MikE008: Játékoskeretileg egyértelműen gyengébb a pool jelenleg. Egyetlen esélyt látok a top4be kerülésbe, hogy Rodgers játéka nagyon beérik és átfordul egy "Britt Kloppá", tehát kis pénzből nagy focit csinál.
-
-
ronson
őstag
Rudolf Gergely szabadlistára került. Várja a Csapat az ajánlatokat.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
salival #24080 üzenetére
Érdekesség, hogy a bet365 fogadóiroda a Liverpool-t, ha minimálisan is, de esélyesebbnek tartja a Tottenhamnél a 4. helyre, vagy akár a végső győzelemre. Ha Eriksen-t megkaparintják és Suarez marad, akkor még velük is számolni kell.
Mellesleg nem értem miért nem hajt rá (Eriksen-re) jobban ez a két csapat, jövőre lejár a szerződése, elég olcsón lehetne megszerezni.
-
k!nG
aktív tag
válasz
DeathAdder #24081 üzenetére
Okosan csinaljak, hogy a fiatalokra epitenek. Nekem Downing egy semmilyen focista, sohasem ertettem miert hypeoljak ennyire tul.
-
DeathAdder
veterán
-
salival
aktív tag
Hát igen ő is Comolli ámokfutásának az eredménye. Annak örülök, hogy nagytakarítás van, a hulladékokat kiteszik és a WHU lelkes felvásárlója ezeknek a játékosoknak. (cole, carroll, downing)
Mondjuk 27 évesen lett véve 20m-ért, már akkor egyértelmű volt hogy ha konstansan jól játszik, akkor se lesz már profit rajta. Leginkább annak lehet örülni, hogy a hatalmas fizujától megszabadul a klub. -
salival
aktív tag
Downing -> WHU -> 8m -> hivatalos
-
TommyGun
őstag
B+ ezen már 10 perce röhögök
-
szab.tam
nagyúr
győr - ftc.
utózönge.még pintér atesz is úgy nyilatokzott a vesztes meccs után, hogy ilyen meccsekkre van szükség.
és tényleg.
ok, elfogult fradista vagyok.
de tényleg.
nagyon komoly meccs volt, érdemes megnézni az összefogalót.
(vagy letölteni, és megnézni az egészet.)****
a 3. félidőben szebeni istván sem mondott mást. (állítása szerint végignézte a meccset, nem bírt elkapcsolni, pedig kezében volt a távkütyü.)
pedig ő nagy kritikus...***
ezt a magyar foci fikázóinak mondom.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #24064 üzenetére
szerk idő szokás szerint, megint lejárt...
b+ ph...pedig páran már javasoltuk az utolsó hsz szerk idő kitolását 5-(15) perc utánra, ha nincs újabb hsz.
de ezt a ph gazdái pont lesz*ják.
a többször megválaszolt indok: nincs prioritása a dolognak...
elképesztő. mindenhol máshol működik, csak itt nem.
nem támogatja a motor, vagy mi...***
Integra
tehát kiegészítettem volna sok mondandóval, de elveszett, mert túlléptem az időt, és elveszett a sok gépelésem....
nem írom le újra...
max holnap, most tv-zek.***
-
pohár
félisten
utolsó a témában
-
L_YKing
addikt
Remélem nem vót!
Érdemes végig hallgatni , sokat lehet tanulni belőle.
-
Sztbeni
őstag
Fantasztikus koreográfia a bukaresti derbin: [link]
Elképesztő. Nem szeretem a Dinamót, de ilyen megható képeket meccsen még nem láttam
-
Richard!
addikt
Ilyenre kelni...háát qva nagy
félve kérdezem meg vótmá? -
szab.tam
nagyúr
mi történt? ma reggel még senki nem linkelte be n+1-edszer a gyorsan meggyógyuló játékos videót...
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Richard!
addikt
Nna hát ez pedig a nap videója
-
Napfénysüti
nagyúr
Stevanovicot jó volt látni a meccs kezdésénél hogy nincs komoly baja megúszta enyhe agyrázkódással.
-
Richard!
addikt
-
L_YKing
addikt
Most nincs kedvem visszaolvasni de igaz , hogy Bale a Reallal megegyezett?
-
Sickboy25
addikt
Egy kis off: valaki nem tudja mikor lesz a kalapácsvetés döntője és, hogy közvetíti-e valamelyik adó?
Köszi
Már megvan! Egy modi, ha erre jár törölje! Köszönöm
-
hobizoli
nagyúr
-
Integra
titán
hehe
végig gondoltam amúgy, és nem vagyok úgy elkenődve már mint fél órája.
ugyanis a hamburg végre focizott és nem kieső ellen hanem a schalke ellen, és többségében ők uralták a meccset. sajnos benne vannak még az ostoba mód benyelt gólok, lásd mind a három gól..
de!!!
ez a zoua nagyon jó gyerek, erős, technikás, changlolu is jó lesz, beister meg ha nem önzőzne ennyit, máris még javulna tovább.. vdv meg nagyon jól osztotta a labdákat, jól kijön az új srácokkal. vdv-nak kéne azért egy fejmosás, állandóan pofázik, meg is kapta a sárgáját.. arslan meg egy zúzógép és forrófejű, lekellene szoktatni róla, badelj meg sajnos ma is csalódás volt. mintha a pályán sem lett volna, érthetetlen. hiába fejelt egy lécet, az inkább mázli volt. meg az is, hogy kimaradt.
adler meg.. parádé, de ma beszívott egy kulagólt, ez benne van.
szóval sose rosszabb szezonkezdetet, mert schalke tele van nagy nevekkel, ehhez képest nagyon jól mentünk, és tetszik az összkép, ahova tartunk, ha így megyünk tovább. ebből így még lehet európa, csak hajtani kell tovább és az idióta gólokat végre nem beszopni.. -
L_YKing
addikt
válasz
bagyulajuve #24009 üzenetére
Nem csak kéne. Hatalmas függő már!
-
Sickboy25
addikt
Mi folyik Fehérváron megint??
-
pohár
félisten
válasz
bagyulajuve #24009 üzenetére
megmentette a napom, bár a tippmixem elment, online jött kis pénz...
-
Integra
titán
szegény adler
sajnálom, hogy pont ő rajta úszott el a meccs, biztos szétidegeli magát most.. kár a 2 eladott pontért is, ugyanakkor egy csoda lett volna, ha schalkén nyer a csapat...
-
Skipp
senior tag
válasz
Sickboy25 #24011 üzenetére
nem pontosan idézek, a lényege:
az nb1-ből már csak a fórumozók és fotelhozzászólok/szakértők csapata hiányzik
emögött igen is van munka, nem csak lötyögnek az edzésenszóval elmondta, hogy a focistákat itthon kurvára lenézik, pedig sok lemondással jár, sokat edzenek és nem csak ők, hanem az egész nb1
valamit még mondott, hogy ő is el tudja végezni olyan rosszul másnak a munkáját, mint ahogy a fórumozók szerint ők végzik (vagy valami ilyesmi, ezt nem egészen értettem, meg egy kicsit le is fagytam a sok hülyeségtől
)
-
Skipp
senior tag
remélem takács ákos kiakadását sokan hallottátok a gálameccs után
-
Integra
titán
csodás.....
-
Integra
titán
hajmeresztő hibák mindkét oldalt, ijesztő
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest