Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #15167 üzenetére
Götze bármit is hangoztatott, csak úgy hosszabbított tavaly, hogy a klubnak meg kellett határoznia a kivásárlási árát. Ebből evidens, hogy nem Dortmundban tervezte leélni az életét.
Ronaldo helyzete nehéz, minden szempontból kilóg a csapatából (fölfelé), de a németeknek ő megfizethetetlen, rajtuk kívül meg egyetlen reális alternatíva van, a MU.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
válasz Murder3 #15185 üzenetére
Ez így megint nem igaz, Watzke heteken át azzal haknizott, hogy tavaly nagyobb volt a nyereségük, mint a Bayernnek, és idén sztem már a bevételt tekintve is top 10-es csapat lesz a Dortmund (220-240M euró körül). Ennyi pénzből igenis meg lehet tartani embereket (érdekes kérdés, hogy ez miért nincs így Dortmundban), sőt újakat is lehet szerezni. Ha elmegy Lewa+Hummels+Götze, az alaphangon is 100 millió euró, ez azt jelenti, hogy lesz legalább 130-140 milliójuk igazolni nyáron.
Az igazi veszteség Klopp lehet.
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #15211 üzenetére
Ha jövőre is hasonló szereplés a cél, nem lehet sok pénzt kiszedni a csapatból.
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #15270 üzenetére
Roderol meg mindig nincs hivatalos hir, Rumenigge par napja eleg kategorikusan cafolta a dolgot.
A Szalai-Dortmund frigy is eleg necces, meg ha tenyleg el is megy Lewandowski. Szalaibol biztosan nem lesz elso szamu csatar, sokadik dortmundinak meg nem feltetlen jobb lenni, mint elso mainzinak. Mas lehet a lanyzo fekvese, ha Klopp utodja esetleg a Dortmundnal is Tuchel lesz, de ez azert meg odebb van.
-
viharhozo
addikt
válasz nextman #16420 üzenetére
Úgy általában a különböző tartományok nem szívlelik egymást (egy dologban értenek egyet, abban, hogy Berlinben csak naplopók vannak).
A hétvégi meccsen is volt egy molinó a Bayern-táborban, miszerint nem német-német döntő lesz a BL-ben, hanem bajor-német.
Szegény Campino is jól megjárta tavaly (Düsseldorf-Bayern 0-5), a kamera meg negyedóránként őt mutatta.
-
viharhozo
addikt
válasz 7600 GS #18212 üzenetére
Mivel az ev masodik feleben relevans dolog nem tortenik, kb. mostanra eldolt, ki fogja kapni az aranylabdat (amibol a Fifa mar regen viccdijat csinalt, de ez van).
A Bayernbol nehez kiemelni egy embert, Ribery a kurvazassal mar regen eljatszotta az eselyet es minden evben van 1-2 olyan huzasa, ami miatt egyebkent se kapna (bar a Pepe-Ibrahimovics-Suarez-fele trú patkanyoktol azert meg messze van).
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz Ps Vita #18724 üzenetére
Es akkor a csapat az agya nelkul nyert meg mindent?
Egyelore max. Guardiola tudja, milyen rendszerben fogja jatszatni a bandat, de Robben hatarozott fejlodest mutatott az utobbi idoben es nehez azt mondani, h nincs helye. Persze ha elmegy, azzal megoldja a problemat.
-
viharhozo
addikt
válasz baluka26 #18756 üzenetére
Te ilyen ostroll vagy, oda' was?
"Tisztázzunk valamit. Ibra, Balotelli, Rooney és Drogba erőcsatár. Nem kellene velük egy lapon említeni Gomez-t szerintem."
Ennek a mondatnak nincs ertelme. Erocsatar az, aki ilyen pozicioban jatszik + a Barcelonaban nem jatszhat, mert 170 centi folott van. Erocsatar van a megye II-ben is.
"Sok mindent lehet rajta oltani, kb Coulibaly szint a csávó focitudást nézve, csak jó csapatban van."
Gomez egesz eleteben mindig a jo csapatban volt, de te most leleplezted ezt a hatalmas osszeeskuvest, ami miatt nem Coulibaly lett BL-gyoztes.
"Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy egy összehasonlítás alkalmával ugyanolyannak hozd ki őket..."
Csak te hasonlitgattad oket ossze, senki mas nem tett ilyet. Masnak eszebe se jutna ilyesmi.
Es a vege:
"De rájöttem, hogy münchenesekkel nem érdemes beszélgetni idén, mert kurva nagy az arc, és mindenki istencsászár a csapatból."
Ez az ostrollsagnak olyan trademarkja, mint Gomeznek a mai elso golja.
Ja, egyebkent Gomez a szo klasszikus ertelmeben gyakorlatilag egyaltalan nem tud focizni. Ettol meg lehet egy csapatnak rendkivul hasznos tagja, mert az is egy skill, hogy valaki megjatszhatoan ket meterre all az ures kaputol. Sajnos a labdarugas jelenlegi elso vonalaba ez a skill onmagaban keves, de a masodik vonalba (Napoli, Atletico, Fiorentina) eleg lehet.
-
viharhozo
addikt
válasz Ps Vita #18760 üzenetére
Kroos es Badstuber is potolhato volt, ez most mar teny. Egyaltalan nem vagy csak reszben potolhato Lahm, Schweinsteiger es Ribery.
Mivel Guardiola elkepzeleseit nem ismerjuk, nem lehet tudni, kinek milyen szerep jut majd jovore. Az elso Guardiola-tetmeccs a Dortmund elleni szuperkupadonto lesz (szerintem itt nem jatszik majd Gotze, hehe), nem hiszem, h erre a meccsre vadiuj felallasban jonne a Bayern.
-
viharhozo
addikt
válasz Ps Vita #18769 üzenetére
Nem vitatom Kroos erdemeit, de a Juventus meg a Barcelona-meccsek utan egyertelmuen elmondhato, h nelkule is utokepes a csapat.
Badstuber (Hummelshez hasonloan) rendkivul rossz szezont futott (nemet-sved remlik?). Raadasul a serulese miatt isten tudja, mikor fog jatszani es akkor hogy megy majd neki. A kicker pontozasa alapjan egyebkent iden Dante volt a Bundas legjobb vedoje.
baluka26:
"Erocsatar veletlenul sem egy poszt..."
Csak neked:
bandus:
Eloszor azt kene tudnunk, mit fog jatszatni Guardiola a csapattal. Egyebkent Gotzeben az a jo, h elol gyakorlatilag barmit tud jatszani. A jelenlegi felallasban en kozepen jatszatnam (ez eleg jol mukodott a Dortmundban a szelen Kubaval es Reusszal) es Muller vegre visszamehetne a helyere eknek. Ha megy Robben, akkor az alapfelallasban Kroos lesz kozepen es Gotze a jobbszelen.
-
viharhozo
addikt
válasz baluka26 #18775 üzenetére
Most mar vegkepp nem ertem, mit akarsz.
18732: "Tisztázzunk valamit. Ibra, Balotelli, Rooney és Drogba erőcsatár. Nem kellene velük egy lapon említeni Gomez-t szerintem."
18775: "Drogba, Gomez, Torghelle klasszikusan középcsatárok (ékek) posztukat tekintve."
Az erocsatart a kosarlabdabol vettek at, azokra a kozepcsatarokra mondjak, akik magasak, erosek, de jellemzoen nem kepesek egyedul helyzeteket kialakitani es a magas sulypontjuk miatt ritkan cselgepek. Termeszetesen ennek is vannak fokozatai, Ibrahimovics nyilvan sokkal inkabb alkalmas az osszjatekra, mint Gomez, viszont utobbi tud a legjobban ket meterre az ures kaputol erkezni. Es igen, ez is egy skill, mert mindenki pontosan tudja, h Gomez egyetlen dologra kepes, megis rengeteg golt lott.
-
-
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #19058 üzenetére
70 evesen mar nem lesz elcsapatnal vezetoedzo, esetleg vmilyen szakmai akarmi. Persze lehet, h a Gladbachot bevallalja.
Azt meg valoszinuleg sose tudjuk meg, h tenyleg vissza akart-e vonulni vagy nem volt olyan ajanlata, ami tetszett volna. Es az utolso nyilatkozat fenyeben az se vilagos, miert volt olyan durcas iden.
-
viharhozo
addikt
válasz Ps Vita #19068 üzenetére
Schweinsteiger a kozeppalyan akasztott emberen kivul minden volt mar, de a mostani Bayernben egyebkent is nehez egy adott poziciohoz kotni a kozeppalyasokat (Gladbach-Bayern, a Bayern első góljánál Martinez konkrétan Mandzsukics helyén kapja a labdát, mert épp arra járt).
Ja, operáció. Schweinsteigert Svájcban operálták, Badstuber meg egyenesen Amerikába ment, akkor mégse a németek a legjobb sportorvosok?!
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #19158 üzenetére
Gomeznel varhato volt Anglia, a Napolinak csak akkor lenne ra penze, ha eladna Cavanit. Sztem vhol 20-30M kozott fog elmenni, ez az o statisztikaival (Bundás: 236 meccs, 138 gol, 36 assziszt) nagyjabol realis is. Persze, ha azt nezem, h Reus tavaly 17 volt...
A mentalisan erosnel eszembe jut, milyen buta fejet tud vagni Gomez. Mintha fel se fogna, mi van, es ez neha komoly elony.
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #19163 üzenetére
A Bayern 20 eve nyereseges es kozben felhuzott egy stadiont. Most akkor mirol beszelunk?!
Szegeny Martinezre meg ratapadt a "40 millios" jelzo, pedig csak 30-at adtak erte, a maradek tizet ot ev alatt levonjak a fizetesebol.
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #19172 üzenetére
Egyreszt ez eddig is igy volt, nem veletlen, h a Bayernnek 22 bajnoki cime van, a masodik Dortmund-Gladbach duonak meg 5-5. Hiaba a leggazdagabb, ezutan sem lesz minden evben bajnok a Bayern.
Egy jol mukodo utanpotlasnevelo rendszerben (marpedig a nemeteknel ez van) a joval kisebb kluboknak is van eselye jo eredmeny eleresere. Eleg csak arra gondolni, h a Dortmund nem is olyan regen gyakorlatilag csodbe ment, megis volt visszateres.
A masik kulcskerdes a Bundesliga kovetkezo ciklusanak jogdija. Iden ebbol a Bayern 25M eurot kapott, az utolso Furth meg 12 milliot. A Premier League-ben a MU 60M fontot kapott, az utolso QPR 40-et. A spanyolok meg arany gyerekek, a Madrid kap 140M eurot, a Mallorca meg 10-et.
Ha 2016-tol sikerul magasabb aron eladni a Bundast (jelenleg meg a Seria A-ert is tobbet adnak, ami eleg vicces), a kisebb klubok sok penzhez juthatnak. Sokat nyomna a latba, ha a Nationalelf eselyeshez meltoan vegre behuzna a VB-t.
Integra: "én reus-t tartom a csöndes befutónak, szerintem götze-nél is jobb lesz"
Sokakat meg szokott lepni, de Reus harom evvel idosebb Gotzenel, ergo most is illene jobbnak lennie.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #19185 üzenetére
A szubjekitv reszebe nem akarok belemenni.
A Bundast az elmult 10 evben ot csapat (5 BM, 2 BD, 1 VFB, VFL, WB) nyerte meg, a Serie A-t harom (5 Inter, 3 Juve, 2 Milan). Az elso het csapat kozti pontkulonbsegek teljesen hasonloak, leszamitva a Bayern idei szezonjat (bar iden a Juventusnak is tukorsima volt). A Bundas golatlaga 2,8-2,9 korul van, a Serie A-e 2,6 korul. Calciopolit inkabb kihagyom..
Plusz a Bundasban jobbak a stadionok, tobb a nezo, jobb a hangulat, persze ez mar izles dolga.
-
viharhozo
addikt
válasz ronson #19203 üzenetére
Ez nem igy mukodik, az UEFA szabalyozza. Az a sajat nevelesu jatekos, aki 15 es 21 eves kora kozt legalabb harom evet lehuz az adott orszagban egy klubnal (lehet megszakitasokkal is, es termeszetesen a fiokcsapat is szamit). A dolog azert erdekes, mert az europai kupakban indulo csapatok 25-os kereteben legalabb 8 sajat nevelesu jatekos kell legyen.
Ennek megfeleloen Alaba a Bayern sajat nevelesu jatekosa.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz DopeBob #19271 üzenetére
Gotzet meg Lewandovskit nem gombokert adjak el, ebbol a ket transzferbol (+Santana is elment) + a BL-penzekbol siman lehet 80-100 millio euroja igazolni a Dortmundnak, amibol harom nagyon komoly jatekost lehet venni. Persze csak, ha akarnak, a vezetes ki is veheti a penzt a cegbol, de akkor nehez lesz jovore.
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #19280 üzenetére
5-7 millio eurot a Dortmundnal is lehet kapni, az teljesen versenykepes fizetes. A csapat szinten eros, ott van a vilag legjobb edzoje, ha ez nem palya egy focistanak, akkor mi az?
Integra: a Deloitte szerint a Hamburg a negyedik leggazdagabb nemet klub, rendre 100 millio euro folotti bevetellel (osszesitesben is 18.). Ha ez nem eleg, akkor vmit rosszul csinalnak.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Götze évi fizetése az eddigi ötmillió helyett hétmillió euró lesz.
A premizalas nem nyilvanos, abban nem tudom, mekkora a kulonbseg. Gotzenel az volt a meglepo, h ezt az osszeget sztem a Dortmund is megadta volna neki, megis el akart menni.
Egyebkent Reus is ennyit kapott, Lewandovski viszont a felet sem, ezert akar nagyon elmenni.
-
viharhozo
addikt
válasz NyxNyxNyx #19490 üzenetére
Ki van ez talalva a Bayernnel, bajnokira szinte lehetetlen emberi aron kijutni. Persze megvan ennek is az oka. A berletesek, szponzori helyek, fanklubok, viszonteladok etc. utan a 71000-bol marad kb. 8000 jegy, ez a pórnépé, raadasul ez se mind nyilvanos ertkesitesu. Gyakorlatilag sztem ebbol se lehet szerezni.
Be lehet jutni viszont a kupa es a BL-meccsekre, mindkettonel a sorsolas utan 1-2 nappal konnyen vehetok jegyek.
Iden nemet kupa elso kor aug. 2-5. Utana 1-2 nappal sorsolas, ha otthon jatszik a Bayern, akkor lehet jegyet venni a szeptember vegi 2. korre. Vagy ugyanez BL-lel, de az dragabb.
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #19476 üzenetére
Ez egy teljesen erthetetlen lepes a Dortmundtol. 25 milliot buknak rajta, teljesen evidens, h ennyit vele kapcsolatban semmi nem erhet (most komolyan: 25M euro vs Lewandovski jatszik a Bayernnel, no brainer).
A masik lehetoseg, h nem volt erte komoly ajanlat, csak csinaltak a feszultseget.
Kozben nezem, ma reggel mar annyit mondott Watzke, h csak a Bayernbe nem mehet.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #19527 üzenetére
Amilyen groschenficker egy banda, csodalkozom, h nem teptek meg Watzket. A Dortmund 200-250 milliobol gazdalkodik, azert kidobni 20-25 milliot (+Leva eves fizeteset), mert kemenykedni akarnak enyhen szolva hulyeseg (a tavalyi nyereseg 11 millio volt).
Meg santit a tortenet, allitolag Lewandovskinak is volt kivasarlasi ara, de ezek szerint megse. Milyen hangulatban fogja vegignyomni az evet Lewandovski?
Aztan mi van akkor, ha megveszi a *****burg es azon nyomban kolcsonadja a Bayernnek?
> már götze megvásárlásának időzítése is az volt..
A mai napig nem derult ki, ki szivarogtatta ki a dolgot, es nem is latom, miert jart igy jol a Bayern. Gotzevel tavaly ota targyaltak, ezert ragaszkodott tavaly a kivasarlasi ar rogzitesehez.
[ Szerkesztve ]
-
-
viharhozo
addikt
válasz nextman #19551 üzenetére
Persze, nyilvan Lewandovski elete teljesitmenyet fogja hozni ilyen elozmenyek utan, Kloppo meg az egesz csapat egy emberkent rajong majd erte es nem kell helyette senki, o lesz az elso szamu csatar.
_Elemi_ erdek most eladni ot masik klubnak. Akarmennyiert is megy el, az talalt penz.
Watzke az egesz nemet sajtot korbehaknizta azzal, h nekik 11M volt a nyereseguk, a Bayernnek meg csak 7. Most meg nem erdekli a lóvé, persze.
Az viszont meg mindig egy lehetoseg, h valojaban a Bayernnek esze agaban sem volt megvenni Lewandovskit.
-
viharhozo
addikt
válasz nextman #19558 üzenetére
Na, Lewandovski eppen az eskuvojere keszul, de elotte meg beszolt, h szerinte nem ez a vegleges dontes es megis a Bayernhez fog szerzodni. Leleki szemeim elott latom, ahogy ezutan tart karokkal varjak a dortmundi repteren (voltam ott, kicsi, nem lehet csak ugy kisurranni).
A Bild szerint Gomezt a Fiorentina nyerte tobb mint 25 millio euroert.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #19734 üzenetére
Nem kovetem napi szinten a Hamburgot, de azzal a kerettel a tavalyi eredmeny leirhatatlan szegyen volt es iden is tobb volt benne (a TMarkt szerint jelenleg is az 5. legertekesebb keret a Hamburge, a Frankfurt meg a Freiburg a felet se eri).
Nem mondom, h vilagvero banda, de azert Adler, Westermann, Jansen, Aogo, Jiracsek nem rossz nevek.
-
viharhozo
addikt
válasz szab.tam #19841 üzenetére
Miert, milyen mas kontinensen jellemzo meg, h 5000 euro (mas forrasok szerint dollar) miatt nem utaznak el egy tornara? Ha jol emlekszem, a multkori vb-n is Kamerun vagy Nigeria volt az, akinek minden meccs utan (!) keszpenzben (!!) oda kellett adni a fizetest.
-
-
viharhozo
addikt
válasz ronson #20205 üzenetére
Alaban egyelore nagyon latszik, h kozeppalyasbol vedlett vissza vedove, nem veletlenul eroltetik az o oldalat a Bayern ellen. Persze ezt kompenzalja, h tamadasban meg erosebb. Viszont a kozeppalyan nem nagyon lesz helye, a szelso vedo meg a modern labdarugas igazi hianyposztja, aki kicsit is jo benne, az ott marad.
Integra: olvastad, h az Imtech kilep a Hamburg mogul? Szopas.
-
viharhozo
addikt
Eles a meccs, muszaj volt megtaposni a tahiti kapust.
-
viharhozo
addikt
válasz bagyulajuve #21115 üzenetére
Hogy mi szep, meg mi nem szep, az nyilvan izles kerdese. Draxler tart gyakorlatilag minden korosztalyos csucsot a Schalkenel, ilyen fiatalon ennyi meccset meg senki nem jatszott naluk, de talan az egesz Bundasban sem, bar utobbiban nem vagyok biztos. Nyilvan nagy tehetseg, raadasul komoly tapasztalata van, de 45 millioert oriasi uzlet lett volna eladni barkinek. Az, h a valogatott miatt mond nemet, erdekes, meglehetosen minimalis az eselye, h beferjen oda, persze egy szezon meg elottunk van.
-
viharhozo
addikt
Pizarro csak alairt meg egy evet. Az oreg a par idei meccsen nagy tanar volt.
-
viharhozo
addikt
En vagyok bena vagy a kiralyi tévé valami uj felbontassal unnepli a szezonkezdetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest