Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten

-
Ps Vita
őstag
-
TommyGun
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Szerintem teljesen feleslegesek ezek a mérések, nagyjából mind tisztában vagyunk vele melyik csapatok a legértékesebbek, arról meg ne is beszéljünk hogy minden hónapban van egy gazd. elemző cég akik kitalálnak egy ilyet >>
A Bajnokok Ligája győztes Bayern München a világ legértékesebb futballklubja – legalábbis az értékbecsléssel foglalkozó Brand Finance cég elemzői szerint.
A Bayern ezzel az eredménnyel megelőzte az éveken át listavezető Manchester Unitedet, amelynél bizonytalansági tényezőként vették számba a 27 évig sikert sikerre halmozó edző, Alex Ferguson visszavonulását a kispadtól.
A Bayernnél ezzel szemben biztos a jövő. Az elemzők úgy látják, a gazdaságilag erős német cégek tesznek arról, hogy a pillanatnyilag főleg Németországban népszerű Bayern világmárka legyen.
A Brand Finance listáján – a Bayern és a Manchester United mögött – harmadik a Real Madrid, negyedik a Barcelona, ötödik a Chelsea a rangsorban.
-
KisTücsök
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De ez nem azt mutatja, hogy melyik a leggazdagabb, hanem, hogy melyik a legértékesebb.
Két-három éve még bőven a MU vezetett, ha jól emlékszem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
de azt nem értem mert olaszul van
azon meg az van hitelesítve, hogy egy vagy a hívatalos 82csillió szimpatizáns közül
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én mondhatom esetleg?
(amúgy emlékeim szerint nem szoktam)
hivatalos tag vagyok, maga Del Piero és Giovanni Cobolli Gigli írta alá
. meg van még egy papírom, de azt nem értem mert olaszul van, azt meg Jean Claude Blanc írta alá még plusszban -
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
persze, ő százalékos tulajdonos.. nem tudtad?..
-
L_YKing
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezt én is utálom. Meg "remelem megszerezzuk" stb.. dolgokat.

-
cyberkind
félisten
Az amerikai Forbes gazdasági szaklap legfrissebb, hétfőn közreadott felmérése szerint a világ legértékesebb sportcsapata a spanyol Real Madrid, megelőzve az angol Manchester United-et és a szintén spanyol FC Barcelonát. A legjobb Forma 1-es csapat a listán a 21. helyen álló Scuderia Ferrari, a Top 50-be még egy alakulat, a McLaren fért be, ők a 47. helyen állnak.
Kupák és oly nagy klasszisok nélkül mégis mi vagyunk az élen ?

-
Enzolord
addikt
Amit viszont nem értek, Gomez mi a turbót keres a Fiorentinában?
Olyan emberkékért repkednek az euro 10milliók, ő pedig egy klasszis csatár, csak 28 éves, és senkinek sem kell? Relative senkinek? -
Richard!
addikt
válasz
Enzolord
üzenetére
lesznek még jó meccseik

Rafinha és Thiago de édesek

-
7600 GS
addikt

-
NyxNyxNyx
addikt
Ezek után még jobban kétlem, hogy eligazolna

-
válasz
littlelion21
üzenetére
rá nem is gondoltam, megzavart a 19-es szám

-
Richard!
addikt

-
Tibiajax
nagyúr

-
bence188
tag
válasz
homeless09
üzenetére
Akkor abból 10 milla a Madridé

-
homeless09
őstag
A Marca szerint Ezequiel Garay megegyezett a Manchester Uniteddel, és 20millió euróért a csapathoz igazolt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
meg egy baromság.. sokkal jobb helyen volt az Ágyúsoknál
de én ezt már akkor így éreztem, csak senki nem hallgatott rámIbra egy hiba volt.
most mindattól függetlenül, h már augusztusban buzirózsaszín Ibra-mezben toltam a Blahán..
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen, én is mindig ezzel a magyarázattal találkozok.

-
-
baluka26
veterán
Az a jó, hogy David Luiz-ról leszálltak.

-
venember83
nagyúr
Valakinek nem kell egy Bendtner?
-
fatal`
titán
válasz
7600 GS
üzenetére
Szerintem így, hogy Thiago eligazolt, semennyiért sem.
(#22045) 7600 GS: Más források szerint meg most utazott vissza Párizsba, hogy tárgyaljon egy esetleges átigazolásról. Majd kiderül. Szerintem sem fog átigazolni, addig szerencsétlenkedünk, amíg megint nem veszünk védőt.
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
Annyiért nem fogják elengedni.
-
homeless09
őstag
A MU állítólag 25 millió fontot kínál Fabregasért. Sőt olyan hírek is vannak, miszerint egyáltalán nem is érdeklődtek Thiago iránt.
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26
üzenetére
Nyilván nem az általánosan is elfogadott "doppingokra" gondolok.
Átlagember nem lenne képes évi szinten olyan teljesítményt nyújtani a pályán, mint amilyet a profi futballisták nyújtanak.
Thiago Silva idén biztosan nem lesz az FC Barcelona játékosa, az ügynöke erősítette meg.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Augsburg ifiben focizik harmadunokatesóm, volt olyan nap, amikor 2 óra edzés+fél óra futóedzés+szintfelmérő+edzőmeccs volt a napi program.
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
viharhozo
addikt
válasz
Ps Vita
üzenetére
A konkret akciot nem reszleteztek, de allitolag ez (is) szerepet jatszott.
Nekem ez teljesen kimaradt: szombaton Hamburg-Bayern (egy- vagy ketszamjegyu golt lo most a vendegcsapat?
) + 'Gladbach-Dortmund, a ket gyoztes pedig vasarnap jatszik egymassal, siman osszejohet egy extra Bayern-Dortmund. Sport1-en adjak az osszes meccset. -
viharhozo
addikt
válasz
TommyGun
üzenetére
Nyilvan ez is egy szempont, meg az is, h a gyerek nagyon tehetseges es most meg el lehetett hozni epeszu aron. Ribery 30 eves, lehet meg egy-ket jo szezonja, de aztan kell az utod, Robbennek (szinten majdnem 30) meg eddig is eleg szarul allt a szenaja.
Guardiolanak (es Sammernak) kell valahogy rendet tartani majd az oltozoben, es ez nem lesz feltetlen egyszeru dolog (Lahm nagy szarkevero es Schw pozicioja is eleg eros, a pletykak szerint gyakorlatilag o zavarta el Gomezt).
-
KisTücsök
addikt
válasz
baluka26
üzenetére
De ha nem jön be, akkor is vissza kell idézd.

______________________"Az Independent szerint a Manchester United kész tízmillió fonttal többet ajánlani a Barcelonának Cesc Fabregasért mint ami az Arsenallal kötött egyezményben szerepel, azaz 40 millió eurót is fizetne a világ- és Európa-bajnok középpályásért."
-
Ps Vita
őstag
-
Integra
titán
alcantara megy a bayern-be, mai híreket olvasom, és már azt szajkózzák, hogy a bayern-ben nincsen olyan játékos mint thiago. de jót is tesznek az ilyen nyilatkozatok a csapatnak...

kezdem azt érezni, hogy nem a barcában lesz baj a sok dudással, hanem a bayern-ben. -
TommyGun
őstag
válasz
Ps Vita
üzenetére
Nekem alapjában véve nem lenne problémám ezzel az igazolással, deeeee mégis akkor mi a f@sznak igazoltuk le Götzét? Már az ő igazolásával is telített lett a középpálya, most meg főleg, valakit ki fog szorítani ebből az amúgy is minden részén jó játékosokkal teli csapatban, egyiknél se tartom egyelőre jobb játékosnak Alcantarát hogy miatta padozzanak...
-
Integra
titán
despicable2 pohár + gru: pipa

thx 2 hoffmann
-
TommyGun
őstag
Bocs de ez badarság, én úgy gondolom hogy a fociban is van valamilyen dopping, de jóval enyhébb mint PL a kerékpárosoknál, futóknál. A fociban nem hiszem hogy számít hogy fél másodpercel gyorsabban futsz mint nélküle. Aláírom, ahhoz hogy 10-12 kilómétereket fussanak ahhoz kell valami de azt is tegyük hozzá hogy manaspág a focistáknak olyan lábuk van mint Boltnak. De a fociban ügyesség kell, koordináció, ész, reflex, egyensúly érzék, labdaérzék ésatöbbi, ezeken lehet javítani de hogy Torghelléből a legkinifonlutabb szupermenképzős dopping se tudna NB1-re méltó játékost faragni arra az életemet is rátenném....
Ehhez tehetség kell, míg egy futósporthoz vagy bicajhoz ennyi mindenre biztos vagyok benne hogy nem kell...(nem lenézésből de a komolyabb csapatsportok és főleg amit lasztival játszanak szerintem ahhoz kell a legtöbb tehetség) -
Sztbeni
őstag
Egyre több helyről hallani, hogy a Honvéd 9-0 meccse nem volt tiszta. Remélem azért nem igaz, vagy ha igaz, akkor csak a Montenegróiak bundáztak, nem a Honvédosok. Nektek mi a véleményetek?
-
viharhozo
addikt
Nem szerencses, ha az ember sajat maganak mond ellent ket mondaton belul.
Most akkor az elodonton a doki otthonhagyta a gumibogyoszorpot, amivel ket hettel korabban sikerult "eltaposni a Milant", vagy mi? Vagy a Bayerne a szuperdopping, a Barcelonae vmi generikus szer, szegeny Milannak meg nem jut semmi, mert Berlusconi az osszes cuccot elpartizta?
-
baluka26
veterán
Fociban sokkal fontosabb a tehetség, mint az edzések. Alapjában véve az embernek megvannak a fizikai korlátai, mindenki el tudja érni ezeket a határokat, de ezek a határok széles skálán mozognak.
Nem gondolom, hogy 90 perc interval mozgással el lehet érni a határaid. (keringés-légzés szinten)
Persze az izomzatot lehet mesterségesen erősíteni, de fociban nem érzem túl nagy szerepnek. Itt nem ezredmásodperceket kell nyerni.
Szerintem. Persze lehet, hogy nektek van igazatok. -
Ijk
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
Ugyanolyan fontos, mivel ahogy fáradnak csökken a koncentráció. Dopping nélkül esélytelen lenne ilyen iramban lejátszani 90 percet. Ráadásul nagy meccsek kis hibákon mehetnek el ami sokszor a koncentráció hiánya okoz.
Szerinted a Bayern képes lett volna olyan fokú nyomást gyakorolni ellenünk az elődöntőben, vagy mi képesek lettünk volna a Milant eltaposni a visszavágón abban a tempóban dopping nélkül? Ugyan már.
Nézz megy egy 50-60 évvel ezelőtti meccset és hasonlítsd össze egy maival. Persze azóta sokkal magasabb szinten kell lenni fizikálisan (Puskásnak esélye nem lenne azzal a pocakkal), de dopping nélkül nem bírnának ennyit az egész biztos. -
KisTücsök
addikt
"Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere kész ötmillió fonttal megemelni korábbi ajánlatát, és 35 milliót ajánlani a Liverpoolnak Luis Suárezért – írja a Guardian."
Ne már, hogy egy külföldi csapatnak sem kell?!
_____________Tegnap néztem régi RM - Barca meccset... Basszus. Az foci volt. Akármennyire is szeretném, egyre jobban felejtem el, hogy miket toltak ezek anno.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
az a néző amelyik azt hiszi, hogy tisztán megy minden, meg is érdemli az álomvilágot.
legalizálni kell, mehet minden és kötelezővé tenném a hullazsák leadását is a nevezési lap mellé. aztán úgyis elkezdenek hullani mint a legyek, a hülyeség és a természetes szelekció majd megoldja.
ami most megy az egy hatalmas álszent képmutatás. armstrong csak egy balek a sok közül. én azt mondom, mindegyik doppingol, csak van aki már lebukott és aki még lefog.
-
TommyGun
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én régóta azon a véleményen vagyok hogy engedélyezni kéne, mindenki azt csinál amit akar...azt szed amit akar, késsssz..
És ehhez azért tegyük hozzá hogy a dpooingolósok is rááldozzák az egész életüket a sportra. -
Ps Vita
őstag
Ha már drog,nézi valaki itt rajtam kívül a Tour de France-t?,ez a Froome gyerek se gyengén doppingolhat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. meg van még egy papírom, de azt nem értem mert olaszul van, azt meg Jean Claude Blanc írta alá még plusszban
utálom ezeket a statisztikákat, ha rászánnék egy fél délutánt biztosan tudnék olyat gyártani amiben a siófok lenne az első, vagy a vasas, és mégis mire jó?