- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
هنا منبع الأساطير
يُسعدنا الإعلان عن التعاقد مع جيرارد كمدرب لنادي الاتفاق
#جيرارد_اتفاقي -
válasz
Pkc83 #188075 üzenetére
Nem, nem a bevaltakra gondolok, hanem a full tokatlagos jatekosokra. Nyilvan ok sosem lesznek legiosok, tudjak is magukrol, tehat itthon akarjak megkeresni azt a lovet, ami a foci utani idoszakra kell. Ennekokan viszont dragabb, mint egy legios. Plusz, 6-8 eve tortent: amint vmelyik klubtulaj meghallotta, hogy a Vidi, vagy a Fradi akarja a jatekost, azonnal 2-es szorzo kerult a jatekos normalis arara.
-
válasz
Soulfly842 #188072 üzenetére
Annyira nem bonyolult. Korabban (80-as evek vege, 90-es evek elso fele) az egesz MB1 tele volt Vidi-nevelesu jatekosokkal. Aztan jott a kieses, majd letrejottek a fociakademiak, amiknek a feladata lenne a profi klubokat ellatni jatekosokkal. A Vidinel a felcsut lett az "akademia", de egyreszt soha nem jott onnan senki, aztan meg a csungohasu feljuttatta a tanyasiakat legfelulre, igy mar nyilvanvaloan nem kaphattunk onnan senkit, mert a) rivalisok lettunk veluk es b) tovabbra is egyuttmukodni veluk enyhen szolva is bundagyanus lett volna.
Mostanra persze a felcsut sem nem utanpotlas, sem nem akademia, igazabol a Fradit is tulszarnyalta a tekintetben, mennyire nem kedvelem oket. -
DeathAdder
veterán
amúgy ötletes volt ez a "szivárogtatás" még a hivatalos bejelentés előtt, mert ez nem egy szimpla zászló, hanem az új hazai és vendég mezek úgy hajtogatva, hogy kiadják a magyar színeket
(ez azért sokkal nagyobbat szólt volna ha nincsenek a romano, ornsteinek mert így már napokkal korábban mindenki tudta)
-
Pkc83
őstag
válasz
Napfénysüti #188091 üzenetére
Az oldaluk szerint már 2014 óta kapnak. Nem tudom ki mennyit kap náluk ahogy láttam olyan 70-150 millió között évente. Szerintem nem kell ahhoz kormánypártinak lenni ,hogy TAO-t igényelj, ez szerintem mítosz,viszont az teljesen normális,hogy ez önerőből nem megy.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
válasz
forceberg #188088 üzenetére
Ennek inkább a politikai topicban van helye, nem itt. Wnnyi erővel Józsinak nem tetszik az a körforgalom, Antinak az az új autópálya szakasz. Erről sem kérdeztek meg. A politikai keretfelosztás motiváltsága meg nem ennek a topicnak a kereteit feszegeti. Lásd politikai topik.
Ez itt meddő téma
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
forceberg #188084 üzenetére
Ez már csak egy mondvacsinált keret-kreálás. Nem ilyen egyszerű ez. Nekik csak az irányelvek, tanítási gyakorlat stb. voltak fontosak hogy eszerint adjanak egy minőségi keretet, s hogy ehhez legyen megfelelő forrás. A többi már másodlagos. Nem politikai ambíciók miatt indult el a külön út.
A gazdasági cégeknek a stabil háttér, stabil keret, a tervezett megvalósítás a fő prioritás. A politikai moralizálás csak az átlag kisembereknek (mint mi).
Láttak, hogy működik a koncepció, ok, akkor csapatuk, csináljuk, pályázzatok.s kb ennyi, nem kell túlprezentálni a semmit.
Pkc83
Persze, nem is állítottam mást, csak azt, Hogy a kezdeti lökés lógott csak ki, a többi már illeszkedett. -
Pkc83
őstag
válasz
forceberg #188084 üzenetére
Szerintem az teljesen irreális lenne ha két szülő egész évben foglalkozna mondjuk 50-60 gyerekkel és UEFA licences edzőket alkalmazna(ez van a honlapjukon) és még fedett műfüves pályákat is építene és mindezt saját pénzből.
De mindettől függetlenül becsülendő ahogy dolgoznak, nekem például teljesen mindegy milyen pénzből teszik.
-
-
Pkc83
őstag
válasz
Soulfly842 #188081 üzenetére
Az rendben van csak amikor egy egyesület évente 100-150 millió támogatást kap akkor ne mondjuk már,hogy semmi köze az államhoz, mert van. Még a fedett sportcsarnokot is részben vagy egészben(ezt nem tudom), abból építették.
Ahogy az oldalukon olvastam inkább annak köszönhető,hogy "sok" tehetség jön ki tőlük,mert kevés gyerekkel foglalkoznak(korosztályonként 14-16-al),és így sokkal jobban tudnak rájuk figyelni.
-
Pkc83
őstag
válasz
Napfénysüti #188078 üzenetére
Nem értem itt sokan miről beszélnek, a Főnix ugyanúgy kapja a TAO pénzeket, nem is keveset.
-
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti #188078 üzenetére
Köszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
cyberkind #188076 üzenetére
Állítólag valami balhé is volt aztán két apuka összefogott (egyik a Szoboszlai) és megcsinálta a Főnix focisulit.
Én oda járok focizni ahol ez van még néhány képen kint is van Dominik kissrác korából.Amúgy ezen röhögök is hogy az NSO lehoz napi tizenöt Szoboszlai cikket és ő pont nem a TAO pénzekből agyon szponzorált magyar akadémiák termése.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bandus #188055 üzenetére
...thx
lightosan ünnepelem épp olaszhonban... már lassan 3 napja eszembe jut időnként (félóránként?), hogy Szoboszlai -> 'pool -> 8
és vigyorgok, miközben homályosodik kicsit a látásom... ilyen nincs és mégis van... kaptam ajándékba egy könyvet, hogy Klopp miként hozta vissza a csapatot... ennek tükrében még nagyobb dolognak érzem, hogy magyar játékosért ennyit voltak képesek adni... egy ideje tudatosan építenek és őt vették meg 8as posztra... kész
-
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti #188073 üzenetére
Van erről valami reális infó, hogy miként volt ez? Én azt gondoltam (eddig), hogy Szoboszlai az első az újgenerációs magyar játékosok közül (állami szegmensből), aki idejut, de ezek szerint mégse.
-
Pkc83
őstag
válasz
sh4d0w #188071 üzenetére
"Nekem kicsit disszonans, hogy a magyar klubok azert igazolnak kulfoldieket, mert a) szamottevoen jobbak a magyaroknal, es b) mindig arrol sirnak a tulajok, hogy a magyar focista dragabb, mint a legios"
Ez inkább a már "bevált" focistákra igaz akik már letettek valamit az asztalra, pl.: Dzsudzsák, Szalai, Szoboszlai
Ők tényleg megfizethetetlenek az itthoni csapatoknak, viszont azért az Up-ből is lehetne vagy kellene tudni értelmes csapatot összerakni(KTE, DVSC) -
bagyulajuve
addikt
válasz
úgy legyen
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Látod, még Szoboszlai apja is elvitte a gyereket onnan és inkább csinált egy magán utánpótlásképzőt...
-
Soulfly842
addikt
válasz
sh4d0w #188071 üzenetére
De hogy nem bírnak épkézláb játékosokat kihozni?
Debrecen pl. ebben rövid időn belül nagyon el lesz kényeztetve. Itt lassan beérik az akadémia gyümölcse.
A Lokinál ugyebár az U14-es, az U15-ös és az U16-os korosztály is megnyerte az országos bajnokságot.
Pár kósza játékosnak azért akadnia kellene, még akkor is ha Db lakosságban ~2x akkora város.
-
Na, a magyar projekt tovabb folytatodik a Vidinel, most a jatekosok kerulnek teritekre. Miutan a Garinvest (Garancsi 60%-ban tulaj) tavaly 20 milliardos osztalekot adott a tulajoknak, igy a Vidire mar nem marad penz, ezert marad az up-ra tamaszkodas... ahonnan evek ota egyetlen epkezlab futballista sem kerult ki, merthogy ugye majd a felcsut...
Nekem kicsit disszonans, hogy a magyar klubok azert igazolnak kulfoldieket, mert a) szamottevoen jobbak a magyaroknal, es b) mindig arrol sirnak a tulajok, hogy a magyar focista dragabb, mint a legios - de azert mi most megprobaljuk, ami senkinek nem ment. Tutira van itt valami a hatterben...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Soulfly842 #188069 üzenetére
Nalunk az mb1 meccs felidoket raadasul kitoltik a propahandak, az egypercek, a szaz millioszor leadott ajanlok a hetvegere.
Igy tenyleges felidei elemzesre nem jut tul sok ido.Visszaterve a holgyre, igen, tobb szemet szegezne a kepernyok ele, mint peldaul Bozsik.
-
Soulfly842
addikt
Hihetetlenek ezek az angolok
Az csak egy dolog, hogy angol földön sok szurkolói, Youtube elemző csatorna van, s hogy egy-órát, több órát akár egy játékosról is el tudnak beszélgetni, de pl. ebben a szurkolói elemzésben még a szőke kislány is úgy elemez, hogy a legtöbb Mo-n futó félidős 'szakértőt' lecserélném rá
Dominik Szoboszlai Signs - Reaction | The Anfield WrapAzért más színvonalhoz vagyunk szokva
-
Tibiajax
nagyúr
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #188065 üzenetére
Pedig milyen szépen sírt Ibra búcsúmeccsén.
De az arab pénz az arab pénz!
-
Redneck
nagyúr
válasz
pendre54 #188064 üzenetére
Ügyes a kis Lisztes, csak játszatni kell, szépen építeni, és jó pedagógiai érzékkel a földön tartani. Az elmúlt 20 évben volt pár tehetséges fiatalunk aki többre vihette volna, csak elkallódott ebben a posványban.
Nagyon ritka hogy a jó fizikum és a játékintelligencia mellé, kellő alázat, és akarat társuljon. Sajnos. -
válasz
forceberg #188062 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy jelenleg azonos szinten lennének, az út lehet hasonló, mint amin Szoboszlai végigment, meg egyébként is 4 év különbség van köztük, szóval bármi lehet.
Azt a minősítést, meg inkább elfogadom költői túlzásnak, hogy "bemákolta" azokat a gólokat. A bajnokságnak annak az utolsó szakaszában kapott csak lehetőséget, amikor az egész csapat, egy ótvar, szar produkciót mutatott be, 7 alkalommal csereként a második félidőkben, és csak az utolsó két fordulóban kezdőként. Ezen a kilenc meccsen, talán Dibuszon kívül, ő volt az egyetlen, akinek a teljesítményét dícsérni lehet.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #188053 üzenetére
érdekes, a paramount jól nézett ki, ez nem. a wizz színe nagyon disszonáns.
-
Tibiajax
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
Mudryk kiharcolt bunteto (abbol mas altal gol) es golpassz masnak a francia u21 ellen.
Azert latni rajta miert is vette meg a Chelsea. Idovel jo lesz meg o, tan a feje lagyanak kell benonie. -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #188043 üzenetére
...igazoltunk egy vb-t nyert Mac Allister-t... oké, pipa... aztán Szoboszlait és megkergül fél európa
nekem tetszik
-
Soulfly842
addikt
Azért egy ilyen mondatot egy Klopp szájából egy Liverpoolban, egy magyar játékos kapcsán... na azért valljuk meg... jó hallani
Tudom, milyen izgatott, hogy itt lehet, de fontos megértenie, hogy mi is ugyanolyan izgatottak vagyunk emiatt.
Szoboszlai Dominik a Nemzeti Sportnak: Lehet, hogy Haalanddal szomszédok leszünk
PL: „Mi is ugyanannyira izgatottak vagyunk, mint ő” – Klopp Szoboszlairól
Galéria: mutatjuk Szoboszlai első napját a Liverpoolnál képekben
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #188038 üzenetére
felmerül a kérdés, hogy így 2023-ban minek kell külön retailer, aki viszi a pénz harmadát (ha nettót nézzük, akkor még többet)
-
DS39
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #188037 üzenetére
Ott már 2 napja.
Kedvencem az "NSO információi" szerint... cikk volt, amiben F. Romano Twitter poszt van. -
DeathAdder
veterán
Majd a mezeladásokból visszajön bárkinek az ára szövegekre
The Daily Mail dispels financial doubts about the club's profits from shirt sales. The exception will be LFC's deal with Nike, where the fees are the highest. The article contains calculations by Dr Rohlmann, who dispels the sales myths of shirts financing multi-million transfers
-
-
-
cyberkind
félisten
8-as mez, azért ez igen, tényleg jöjjön össze neki!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #188025 üzenetére
...uhh ez a #8
KELL egy olyan mez... ha majd KTE meccseken valakit 'poolos Szoboszlai mezben fogtok látni, esélyes hogy én leszek az
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #188029 üzenetére
Utolsóhoz direkt linket, akartam - nem sikerült
Ott van-a'za Liverpool búcsú is!
-
DS39
nagyúr
válasz
Soulfly842 #188029 üzenetére
Ja, akartam is írni, hogy hát nem pont így ejtjük, de jó lesz oda.
-
Soulfly842
addikt
Az bizony!
The answer we all want to know… ‘Szoboszlai’ #lfc #shorts
Leegyszerűsítette neik a nevét
Jó angolosra, németesre, ahogy már megszokták.
-
DS39
nagyúr
válasz
Soulfly842 #188027 üzenetére
Nagy dolog ez, remélhetőleg ki tudja fejlődni a benne lévő potenciált itt.
-
Soulfly842
addikt
Nagyon főnök, tetszetős, hogy azt a szép magyar zászlót így odabiggyesztették úgy Liverpool Offisölbe!
(Grafikailag is egyensúlyban az írással
)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Phoen|x #188022 üzenetére
Weboldal:
[link]
Mezrenelés itt lesz:
[link]Esterházy Mátyás: A nyolcas mez a tisztelet, a bizalom jele Dominik felé!
Nso már tudta a 8-ast, de megvárták az interjúval a bejelntést
Persze, azt én is, de azért így se rossz na
Nagy múltú, PL csapat, a világ most már garantáltan felkapja a fejét rá! Jó ez így!
-
válasz
Soulfly842 #188021 üzenetére
Ez volt gerrard szama?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
azért kicsit sajnálom, h nem az interhez jött....
-
válasz
Az igen!
-
Soulfly842
addikt
Több helyen landolt ez, azt írják hivatalos Liverpool forrás, de én ezt még sehol nem látom kint
Viszont úgy néz ki, igen, ő lesz a 8-as. Liverpool házatáján nagy felelősség
s egyben megszavazott bizalom is ez
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #188017 üzenetére
hagyjuk már ezt is. nála van kacivántosabb nevü bozótlakó is hány a prem-lígben.. ilyen n'gotty-féléket is simán megoldanak, ezt miért nem fogják tudni? szoboszláj oszt kész.
én inkább amiatt morgolódok, hogy innestől a pool-meccseket is nézni kell..
-
Tibiajax
nagyúr
hát nagyon kiváncsi leszek, hogy hogyan fog tudni szerepelni a magyar srác, a pool-ban..
egy ország fog majd a képernyők előtt ülni, az idénynyitó meccsnél
kívánunk neki sok jót, meg gólt meg gólpasszt, meg hogy 50ezren (vagy mennyien szoktak lenni) ünnepeljék az Anfield-en
végre világsztár playerekkel tud majd együttjátszani. milyen lesz neki Salah-al, meg van Dijk-al összejátszani(meg Nunezzel)
ui. remélem jelzik neki majd, hogy kifele menet meg kell érinteni mindenkinek a never walk alone-feliratot. ő se lesz kivétel
-
DS39
nagyúr
válasz
Soulfly842 #188011 üzenetére
már igazán bejelenthetné a Liverpool hivatalosan is.
(lehet még nem tudták rábetűzni a nevét egy mezre.)
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #188011 üzenetére
csak nehogy favágás legyen, azt jöhet a szeva.
-
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #188012 üzenetére
Továbbra is azt mondom teljesen vállalható, nem jobb mint a home kit, de én adom.
-
Soulfly842
addikt
Action - Liverpool FC hivatalos facebook
Na, ezek csak szórakoznak az érdeklődkkel!
Na, ez tényleg jól néz ki:
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder #188010 üzenetére
Ma csak úgy záporoznak a nyilatkozatok.
Liverpool: Szoboszlai legnagyobb szurkolója leszek! – Kozma István
Első magyar játékosa volt a Liverpool FC-nek Kozma István, aki tudja, Szoboszlai Dominik fantasztikus klubhoz igazol, és két dologra hívja fel a figyelmét: legyen alázatos, adja önmagát.Légiósok: Mi, magyarok most büszkék lehetünk! – Bogdán Ádám
Liverpool: Szoboszlai teljes mértékben készen áll a Premier League-re – Kalmár Zsolt
Légiósok: a játékostársak szerint a BL-győzelem is sikerülhet Szoboszlainak
Vida Máté, Schäfer András és Bolla BendegúzA Liverpool korábbi kapusa szerint Szoboszlai Dominik a világelithez tartozik
Bogdán, Juhász Roland, Hajnal Tamás -
DeathAdder
veterán
chat GPT már megírta az ő szurkolói dalát is 🤣
-
venember83
nagyúr
Weah Jr. rövid bemutató: [link]
-
válasz
DeathAdder #188005 üzenetére
Ja, itthon, és Liverpoolban hányan olvassák az Üllöi129-et.
-
Pkc83
őstag
válasz
sh4d0w #188002 üzenetére
Ez világos, de én inkább arra akartam célozni,hogy úgy 14-15 éves korukig nincsenek (nagy) lemaradásban a Magyar focisták akik itthon tanulnak viszont utána pár év alatt nagyon lemaradnak (tisztelet a kivételnek).
Például ott van Sallai Roland, Szalai Attila , Lang Ádám... Ők nem vették be a leszarom tablettát és vitték is valamire. Viszont az,hogy túl sokan elkallódnak fiatalon, legalább annyira a szülők felelőssége is mint a nevelő egyesületeké."A Vidi meg elmehet a pi.aba, hogy ezeket a tehetsegeket elherdalta."
Inkább ürüljünk neki,hogy nem maradtak ott..
-
válasz
Piftuka #187926 üzenetére
"Sokan leírták, hogy korábban még csak nem is hallották Szoboszlai Dominik nevét. Meggyőződésem, hogy a magyar válogatottról is vajmi kevés információjuk lehetett..."
Ez mostanában még indokolt is lehetne, de azért egy Liverpool fanatikusnak illene arra emlékeznie, hogy a csapata megalakulása óta, hazai pályán, az első vereséget egy külföldi klubtól, pont egy magyar csapattól szenvedték el.
[link]
Itt egy összefoglaló a meccsről [link] , és külön érdemes megnézni, hogy úgy a 4.25 környékén, Varga Zoli mit mutatott be, azon a talajon. -
válasz
Pkc83 #187996 üzenetére
A normalis, allamilag tamogatott utanpotlas-kepzeshez Szoboszlainak, Bollanak, Csobothnak semmi koze. Mindharman a Fonixbol jonnek, a szulok maganpenzebol raktak ossze - Szoboszlai a Liverpool jatekosa, Bolla Wolverhampthonban jatszik, Csoboth meg tan a Benficanal volt, mielott hazajott.
A Vidi meg elmehet a pi.aba, hogy ezeket a tehetsegeket elherdalta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Revolut
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest