Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
2-0 a svédeknek.
-
maximilian4
addikt
Hoppá, hoppá. Svédek vezetnek. Jelenleg kieséses helyen a németek.

Meg is érdemelnék ezzel a gyenge játékkal. -
törölt tag
Jo-t vinni fogja a Real.

-
BenHans
addikt
Közben a Milannak csak a bajnokság és a kupa maradt. 2 évig nem kell foglalkozniuk az európai kupaporonddal.
-
Datsyuk
aktív tag
Hát az ellenfelek már annyira ismerik a németek taktikáját amennyire még talán Löw sem.
Ötlettelen középpálya aminek az eredménye megint beadások középre szélről. Csatárként Werner ezeket meg nem szokta meg. Minek is, hiszen ez nem az ő játéka hanem Gomezé. De akkor meg miért nem Gomez kezd? Szinte hajszálpontosan ugyan úgy játszik a német válogatott az eddigi összes vb meccsén.
Fogadok megint leküldi Wernert a szélre, jön Gomez középre. De könyörgöm Brandtal ne várjon már a 80. percig.
És továbbra is mindig megfogom említeni: Egy Sané mint villámgyors szélső azért jól jönne most....... -
omfgk
veterán
Özil játékát fájdalmas nézni...
Állva várja a passzokat.Werner szerepe, feladata amúgy mi?

Totál homály.Remélem kiesnek a németek. Nem fognak. Sajnos még ilyen szar játékkal is meg fogják verni ezt a Koreát.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ezt lattad mar?!
Uj 8-asunk van..
Tul korai ez meg, szerintem.. -
válasz
maximilian4
üzenetére
mytvtelenor, még csak regisztrálni sem kell
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Magyaron duna
-
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
A nemetek az elmult 2 meccsen teljesen tanacstalanok voltak akkor, amikor ugyan komotosan, de felpasszoltak magukat az ellen 16 -osa kozelebe. Most ugyan ez van, nem tudjak, hogy alakitsanak ki helyzetet. Az nem megy a csapatnak, ami pl. 2010 -ben az erossege volt. Kegyetlen helyzetkihasznalas, es azok villamgyors kialakitasa.
-
maximilian4
addikt
Gyerekek, hol a fa**omba tudom nézni a svéd- mexikót? Komolyan sehol nem találok egy oldalt ami élőben közvetíti... Ez a német- dél korea meg egy ratyi meccs, sokkal jobban érdekelne a másik.
-
törölt tag
Ha nem nyer ma a nemet csapat, akkor ki fogom rohogni oket. Ez a a koreai csapat, ket pontos passzt nem kepes veghez vinni. Bar, a nemetek ellen vagyok, de szerintem lesz kiallitas koreai reszrol.
-
LyonnaisFan1
őstag
Csak nekem van folyamatos kephiba a dunyhanal?
Vagy a telenor mytv adasa rosszalkodik..
-
omfgk
veterán
Húúú Neuer....
-
törölt tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Remelem.
Egyebkent ma, a delutanos muszak jol jart. Bejottek egy 1,5 oraval hamarabb, hogy megnezhessek a meccset. Mar egy hettel ezelott kiirtak nekunk, hogy negytol - aki akarja termeszetesen - nezheti a meccset. Lesz ott alkoholon, meg drogon kivul minden. Kaja (salata, rantott hus, szendvicsek) es innivalo is. Kulon egy szobaban, csak a meccs miatt. looool mondom.. Otthon meg semmi.. ( igaz nem is jutottunk ki, de mondjuk 2 evvel ezelott). Es persze ilyenkor vagyok delelottos. Pedig, hogy megorultem mikor olvastam.. Aztan csak egy facepalmot nyomtam.
Most mar ertem mi lehet a problema.. (mondjuk Webb mar nem biro, de a lenyeget ertjuk azert.
)
-
Cartevo
őstag
Korea megint vörös mezes.
Ki(m)nek tisztelegnek?
-
MPowerPH
félisten
No, ma bucsuzunk a nemetektol.

Ilyen felallas, nem is ertem. Khedira es Ozil mit keres a kezdoben? Mullert meg megertem, mert hozzaadott erteket az O teljesitmenye sem tartalmazott.
-
paatrick
őstag
Na ne bacc fel, Löw megtalálta Maradona otthagyott kokóját?
Neuer
Hummels - Süle - Kimmich - Hector
Khedira (????) - Goretzka
Kroos - Özil (????) - Reus
Werner (?) -
paatrick
őstag

-
Cartevo
őstag
Érdekes, amikor a labdarúgók azért sírnak, hogy túl rövid a pályafutásuk.
Rengetegen voltak kb. 14 évig válogatottak.
Az 8 eb/vb...
-
hemaka
nagyúr
Micsoda eros csapata van argetinanak, amikor egy nigeriaval is vert pisalnak, lul.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Datsyuk
üzenetére
Talán össze tudják majd szedni magukat egy erősebb ellenfél ellen, ahol "nem kötelező" a győzelem és kisebb rajtuk a nyomás. Szétszórtak, lassúak voltak fejben ma is. A védők meg ilyen Aurieresen kockázatosan csúszkálnak be folyamatosan a saját 16-osukon belül, ezt is meg fogják még szívni. Összességében örülök, hogy továbbjutottak az argentínok, mert így eggyel több rangadó lesz.
Messi amúgy szerintem nem érdemli meg a sok kritikát, látszik, hogy nem megy neki, meg lassúcska, de még így is nagyon jól játszik. Ronaldo nekem nem tűnt sokkal jobbnak, csak neki éppen bevédte De Gea a lövését, meg így öreg korára rájött, hogy lehet a szabit okosan is lőni. Minden meccsen voltak gyönyörű megoldásai amik éppen kapufára, vagy mellé mentek a végén.
Franciákat rossz volt nézni, remélem Fekir többet fog játszani, jól szállt be ma.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
egyébként jó, hogy a németeket mondod, ha jól emlékszem a mexikói gól egy szabálytalan labdaszerzésből indult.

mondjuk utána meg mexikó nem kapott meg egy tizenegyest, de Kimmichnek is adható lett volna a másik oldalon. egyszóval az anti-VAR lobbinak jó meccs volt az is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Vladi
üzenetére
Ez az argentín válogatott nem él túl még egy fordulót. A hátsó védelmi sor valami botrányosan rossz. Számtalan pontatlan passz, indítás, labdakezelési hibák, mintha nem beszélnének egymással a pályán. És a védekező középpályások sincsenek jó formában. Nekem ami megmaradt, hogy Di Maria egy labdát nem tudott lekezelni és Higuán se passzolni se lőni nem tudott. Érthetetlen az egész.
Tényleg mindenki Messit kereste, hogy csináljon valamit. Ezek együtt edzenek egyáltalán? Mert nem úgy tűnik. -
Messi miatt drukkolok persze az argentinoknak, de piszkosul nehez. Ennel ellenszenvesebb csapat nincs sok a VB-n. Talan jobb lett volna ha kizugnak es Leo rapihenhet a Huesca es Numancia elleni bajnokikra...
-
omfgk
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
Ezért írtam ,hogy remélem.

Sajnos a franciák játéka és hozzáállása még hullámzóbb mint az argentinoké.
Azért Kante, Varane vagy Umtiti szerintem simán leveszi a pályáról Messit majd. Kante gondolom rá lesz állítva egész meccsen. A kis duracell nyuszi a seggében lesz végig. -
villamos
őstag
Akkor itt majd az megy tovább, amelyik kevésbé béna...
-
Vladi
nagyúr

Azért volt másik meccs is:
Izland: Kemények, aranyosak, köszönjük viszlát.

Horvátország: megcsinálta a házi feladatot, nyert egy kőkemény csapat ellen.
már majdnem minden megvolt, most jöhet a jó formában lévő nagycsapat... vagyis lagymatag dánia, sima továbbjutás.
Aztán bénázó spanyol vagy mégjobban bénázó oroszország. Sima továbbjutás. Utána a mexikó, német, svéd, japán, kolumbia, szenegálból valaki. Ha ezen átrágja magát akkor érik az évszázad meglepetése.
Vagyis a döntőig 1 kőkemény meccs vár rájuk a többi elvben győzhető ha jó napjuk van.

-
DS39
nagyúr
Bohózat ez a bíró.
-
omfgk
veterán
Francia - Argentín
Dán - HorvátRemélem bedarálják az argentinokat.
-
maximilian4
addikt
Már nem azért de ez kva kevés volt Argentínától... úgy ki fognak esni mint a huzat. Mondjuk a francia se sokkal jobb most...
-
L_YKing
addikt
Mai meccs alapján megérdemelte Argentína.
Remélem az összes antifoci kiesik és maradnak az "értelmes" csapatok. -
Rawulf
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is gyanítom, hogy kijött belőle a jól ismert "állat", de lehet, hogy a pofájába röhögtek lentről az egyenlítés miatt előtte.

Azért elmondhatják az argentinok, hogy a vérüket adták.
-
Motion_Blur
félisten
Maradona egy senkiházi pöffeszkedő tróger lett.
Be se szabadna engedi a stadionba, nemhogy mutogatni...
Az argentín továbbjutás pedig nagyon benne volt.
-
paatrick
őstag
Mascherano fejét már 20 perce be kellett volna foltozni amúgy, pedig még Csakír közelében is volt

-
MPowerPH
félisten
Horvatok ezzel a B csapattal is durvak. Vajon meddig menetelnek? Ok es a belgak voltak a legmegyozobbek. Angolokban meg nem hiszek, aztan ki tudja.
-
MdewC
nagyúr
Ikon ez a Maradona.
-
törölt tag
na most jöhetnek azok az időhúzó nigériai cserék.
oh wait -
Vladi
nagyúr

-
szami777
addikt
Maradona egy senkiházi csövesbánat.
_____
A gól gyönyörű volt. -
paatrick
őstag
Higuaín ezt a stadionból kirúgta volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7600 GS
addikt
Maradona mutatta a maradék agysejtjei számát
-
KisApám
addikt
A Nigéria elleni vezető gólnál úgy ünnepelnek, mintha Németország vagy Brazília ellen rúgták volna... SZÁNALMAS....
Ez az "Argetin" vállogatott??? Vazzz....
-
villamos
őstag

-
L_YKing
addikt
Ott vaaaaan geci!!!
-
paatrick
őstag
uristen

Maradona beintett

-
Ringman
félisten
kabaré a bíráskodás, vérző fejjel hogy maradhat pályán játékos?
-
MPowerPH
félisten
Hol a 11-es? Az volt? Nem lassitottak.
De nem baj, igy szebb!!!
-
L_YKing
addikt
Cakir + VAR.

Miért bíró Ő még? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Igen, jó döntés.
Így kellett volna dönteni tegnap a Portugál meccsen is. Az sem volt 11-es. -
Datsyuk
aktív tag
Esküszöm ez az argentín válogatott olyan mintha a magyart nézném Messivel.
-
L_YKing
addikt
Atya eg... Higany...
-
paatrick
őstag
Ez a Meza még rosszabb mint Di María

-
maximilian4
addikt
Jó döntést hozott a játékvezető.
-
Az első kezezés a boxon belül a VB-n, ami nem tizi. Persze jogosan

-
szami777
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Igen, Cakir jól döntött, féltem, hogy be fogja fújni.
-
bagyulajuve
addikt
jó ítélet, nem volt szándékos
-
paatrick
őstag
Azért ennyit bármelyikünk tudna nyújtani mint amit most az argentin játékosok tolnak. Csak hátra passz vagy oldalra. Vicc.
Ezt meg bezzeg megnézi. Na legalább nem adta meg.
-
MdewC
nagyúr
Di Maria fék sajnos.
Csere kellene.
Szerk: erre lehozzák, de nem Dybala. Hiába, inkább kikapnak, csak ne legyen konkurencia.
Higu jobban el van tűnve, mint egy vasárnap déli Benevento rangadón.
-
adise
őstag
Most akkor Messi mondja a csereket is meccs kozbe? A haverok jatszanak akkor?
-
törölt tag
tiszta mázli, hogy alig nyalta fényesre Messi hátsóját ez a riporter. még a végén azt hiszik, hogy elfogult
-
Ringman
félisten
neveket elnézve azt hiszem ez a horvát B csapat is rommá verné a válogatottunkat.
-
befosok h argentína tényleg továbbjut..
-
KisApám
addikt
Ez NEM VOLT 11-es!!!
Belefeküdt az ölébe.
Bár jó lett volna, hogy ha a védő NEM "fogdossa".Itt az alkalom, hogy Argentína BIZONYÍTSON, feláll, lő, gól és továbbjut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nintendo Switch 2
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)