Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
-
Ringman
félisten
úgy nézem a hollandok kihagyják a vb-t is
-
adise
őstag
Igazából kb az EB alatti vagy még Dárdai keze alatti kezdő 11-ből/felállásból minél több változtatás van annál gyengébb a csapat. Ezt én mindenképp az edző hibájának gondolom, ill hogy nincs nagyon alapanyag. Dzsudzsák nem először -1 ember, de hát a padon ülők közül kit lehetett volna helyette játszatni?
Amúgysem ezen múlott a kijutás kb a friss EB győztestől szerintem egyáltalán nem gáz kikapni. -
hobizoli
nagyúr
nemtom, de Lang es Szalai kaphatnanak kis pihenot, es kene vki masokat keresni a pozicioikra
Gera is hatra passzol a 16-sunk elott 3 portugállal korulveve
Vi..., meg hagyjuk, kb Lang-l egyutt leves
-
Azt hiszem, tényleg ideje lenne Szalait elfelejteni, Dzsudzsáknak meg kis pihenőt adni. Előbbi nettóban emberhátrány, bruttóban labdavesztés, Dzsudzsák meg nagyon lassú úgy fejben, mint fizikálisan.
Storck meg kicsit kapja össze a társaságot, mert hogy nem ütközünk, nem szerelünk, abból csak ilyen eredmény jöhet ki. Ha a fentieket nem csináljuk, esélyünk nincs labdát szerezni, hibára kényszeríteni az ellenfelet, félelmet plántálni beléjük, hogy megbüntetjük őket, ha közelebb jönnek a kapunkhoz. Lövés csak abból lesz, ha labdát szerzünk, gól meg a lövésből lesz...
-
Richard!
addikt
Most komolyan, 1 kaput eltaláló lövés volt?

-
Cartevo
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Így az EB-részvétel is necces, szerencsére, mert ne nekünk legyen itt 4 meccsünk, hanem külföldieknek, a turizmus és a reklám miatt.
-
Motion_Blur
félisten
Jobb lett volna ha vissza se jön a jel, Hajdú B olyan szépen elbúcsúzott

Ez a realitás, edzőpartnernek is kevesek vagyunk.
-
Egon
nagyúr
Ennyire f*sgyenge produkciót azért nem kellene előadni.
Eleve hiba volt Langot a szélen játszatni: ez már az EB-n se jött be. De ettől függetlenül is, harmatgyenge, kevés mozgásos, értelmes momentum nélküli produkciót sikerült elővezetni (miközben a meccs előtt ment a hájp ezerrel).
Még szerencse, hogy a 2. gól után csak félszemmel néztem. -
szami777
addikt
Most meg már odáig jutottunk, hogy Hajdú B.-t is szidjuk.
Jár a tapzs pasztmek...
-
Ringman
félisten
válasz
iguana
üzenetére
gera visszavonulhatott volna - sajnos kevés már, lovrencsics nagyon leépült, dzsudzsák is a kőkemény arab ligában nyomja, németh krisztián is inkább szakmai kihívás helyett a pénzt választotta - sok meglepetés nincs.
eleve az eb után kb senkinek sem sikerült értelmesen átigazolnia/előrelépnie, talán nagy ádám a kivétel.
bár eleve a sorsolás után nem volt reális esély a kijutásra - ez a papírforma
na közben 3-0
-
MdewC
nagyúr
válasz
L_YKing
üzenetére
Hát engem se kövezzen meg senki, de amint befejezi az asszony a vacsit, átkapcsoljuk egy filmre.

(A kommentárt pedig már nem is minősítem, ennél én személy szerint többet várnék, mert hülyére veszik a nézőket. A csapatot nem bántom, ennyi van bennünk, a nyár szép volt, de ezt a meccset már nem kell erőltetni.)
-
Ringman
félisten
ez lefőtt sajnos.
-
L_YKing
addikt
Es ezek nyertek EB-t...

Nagyon rosszak ezek a valogatott meccsek. -
Csak Guardiola megne lássa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ja, éljen megint a válogatott meccs, ez már csak úgy lehetne jobb ha egy-két nagyobb csapatnak kidőlne pár fontosabb játékosa.

-
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem is tudom mi fájdalmasabb, maga a kép, vagy az, hogy egy laptop kijelzője van lefényképezve, amiről még legalább 2 telefonnal csináltak screenshot-ot is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
vans?
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Linkesithetned

-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szami777
üzenetére
Mert a nemzetközi meccsekhez kevés lett volna az a 30 ezer férőhely. Wembley meg minden egyes alkalommal sold out volt. (ilyen jegyárak mellett, meg főleg)
Félek egyébként jövőre mi lesz, a Wembley elég nagy motivációs tényező lehet a többi csapatnak, a hazai pálya nem lesz annyira hazai. Ráadásul az agresszív letámadás se működik olyan jól nagyobb pályán. Csak legyen meg a BL hely, mert félős, hogy egy esetleges 5. hely azt okozná, hogy páran lelépnének a csapatból. Jelenleg nem aggódom ilyenen, amíg Poch itt van hülyék lennének távozni ilyen fiatalon. Csak tartsuk meg az argentínt.

Szerk.: Na a jegyárakkal pontosítanék a Gent elleni EL meccsre 5 font(!) volt a jegyár, a Moszkva elleni BL meccsre viszont 70 font volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szami777
üzenetére
A Spurs megkapta jövőre a Wemvley 90k férőhelyét, szóval az árak elég olcsóak lesznek, érdemes lenne kimenni. Idén az EL és BL hazai meccsekre azt hiszem valami 10 font volt a jegyár, de lehet rosszul emlékszem.
A WHL-re szinte lehetetlen volt jó áron jegyet találni.
nextman: Ez lesz a megfejtés akkor. Amit ZavaBalazs írt, az szerintem a legtöbb nagyobb csapatnál így van.
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Gondolom az is közrejátszik ebben, hogy a kereslet/jegyár arány elég jo németországban, cimbim évente kb 10 hertha meccsre megy ki, és ha jol rémlik, 10k alatt vannak mindig a jegyek, ami a pl árakhoz képest finoman szólva baráti.
-
nextman
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ja, az ulohelyeken meg tilos allni

Szerencsere mashol nincsenek ilyen durva szabalyok. -
-
nextman
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az allohelyekre beengednek 100 helyett 150 embert, es mar elo is allt ez a csodas statisztika. Dortmundban is igy megy amugy, meg gondolom mashol is.
-
ZavaBalazs
őstag
annyit azért hozzátennék, hogy münchenben élő ismerősöm beszámolója szerint a bérletesekhez kis túlzással várólista van az ismerősi körben, ha mondjuk elmegy egy bérletes nyaralni, akkor egy hónappal a meccs előtt már nyúzza mindenki, hogy adja neki a helyét. én simán el tudom képzelni, hogy van egy ilyen chain of command minden bérletre

-
válasz
Cartevo
üzenetére
de ha a szezonban csak egyetlen egyszer egy darab üres szék volt akkor már nem lehet 100% az átlag nézőszám, és ezek szerint a 75 ezer emberből soha nem volt olyan akinek fájt a feje, nem volt kedve menni, meghalt a kutyája, késett a vonatja, lerobbant a kocsija, lekapcsolták az ellenőrök etc..
Szóval ez a stat nem hiteles és erősen túl van tolva

-
válasz
forceberg
üzenetére
Eszemben nincs ezzel vitába szállni.
Azt bizton tudom, hogy az Anfielden (Liverpool FC) mindig, minden meccs sold out van már hónapokra előre, és az eladott helynek számít, attól függetlenül hogy elmennek-e a mérkőzésre vagy sem. És tuti a Bayernnél sincs olyan aki mindig eljut időben, legyen az bérletes vagy jegyvásárló.
bár ilyen problémák lennének az nb1-ben is

-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Akkor nézd meg pár meccsüket, keresd az üres helyeket

Az eredeti stadiont bővíteniük kellett extra felszerelt székekkel+ bajnokikon állóhelyek vannak a B-középnek, így lett 68-ról 75-ös. -
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Bayernben hogy lehet 100%? Itt nem az számít, hogy ki megy el? Ez akkor azt jelenti, hogy a bérletesek mindig elmennek, vagy hogy ha nem jelennek meg kezdés előtt X perccel, akkor eladják az ő helyüket is? Nem tudom hogy működik ez, sorry.
-
Ehhez képest Európa öt topbajnokságában szereplő klubok stadionjainak kihasználtsága:

Arsenal 4. XDDDDDDDDDD
-
szami777
addikt
+Ringman
Én itt olvasom őket mindig. [link]
A cikkhez csak ennyit:
Az nso egyébként koppra ugyanazt a számokat írja, mint az nb1 honlapja.
Nem is tudom mifasznak olvasgatom ezeket a szarokat, ha ekkora kamu adatokat közölnek le, részemről ennyi volt, mostantól egy magyar focis linkre nem kattintok rá, az egész nb1 lépjen egyet hátra és szó szerint ..(a végét ugyis tudjátok) -
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szoktam mindig olvasni a statokat erről, nekem ugy rémlik az átlagos 3ezer körül van meccsenként, 6meccs van egy fordulóban, asszem ilyen 15-25 k között ingadozik az össznézőszám. Nagyban függ attól, van-e rangadó.
A gruoamaban van a legtöbb nézö, viszont ott is kb 1/3-a (jobb esetben) telik meg a stadionnak a meccsen, rohadt hervasztó látvány.
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Amikor a Panchot megépiitették, akkor megtelt... Viizzel ...

-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Talán fél szezon alatt összegyűlnek annyian...

-
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
hát hogyne, hogy megtelnek

-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szépen összegyűjtötték ide az ellenszenves csapatokat.

-
B0V9B
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Köszi szépen, és bocs a sok név miatt - pedig így is próbáltam csak a lényeges arcokat beleírni

(#92026) Ringman Igazából az nem bajnoki volt, hanem FA Trophy elődöntő - de amúgy jah, két 9. osztályú csapat meccsére 3500-an összegyűltek... talán többen is mentek volna, de asszem csak ez a maximum, amennyien elférnek a mostani South Shields pálya környékén. Amúgy kb. ezres átlagos hoznak a bajnokikon, ami azért nem rossz teljesítmény - bár ami most nagy sláger Angliában, az a nyolcadik ligás Hereford FC: ők 3 ezres átlagot hoznak, ami egészen kimagasló azon a szinten. Némely Football League gárdára nem kíváncsiak annyian...
-
Ringman
félisten
016 tavaszán feljutottak a tizedik vonalból a kilencedik osztályba, ahol jelenleg a második helyen állnak - a másik nagy rivális, a Tyne-folyó túloldali partján fekvő North Shields mögött. Nem mellesleg pedig a hétvégén, a Coleshill Town 4:0-ás legyőzésével (amelyet 3500-an tekintettek meg a helyszínen)
3500 ember egy 9. (!) osztálybeli meccsen

-
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans
üzenetére
Közben mások meg Kínában hakniznak:
China schedule
Milan-Borussia Dortmund (Guangzhou, July 18)
Bayern Munich-Arsenal (July 19, Shanghai)
Bayern Munich-Milan (July 22, Shenzhen)
Inter-Milan (July 24, Nanjing)
Singapore schedule
Chelsea-Bayern Munich (July 25)
Bayern Munich-Inter (July 27)
Chelsea-Inter (July 29)
-
B0V9B
tag
Kisebb szösszenet egy mára elfeledett angol csapatról, mely régen a Chelsea és a Manchester United bajszát is megráncigálta párszor.
[link]Ha elfér itt ez a kis önreklám... ha nem akkor bocsi és töröljétek.
-
Richard!
addikt
A mai nap 37 éves, a LEGENDA, Ronaldinho!

-
L_YKing
addikt
Most, hogy lesznek valogatott meccsek es mi is palyara lepunk. Ki mit var ettol az utos valogatottol?
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Azt én sem akartam elhinni, de a tuloldalt is volt egy Fernandinhonak, de Lallana helyzete volt az, ahol kva hangosan felröhögtem

A helyzetek, föleg a ziccerek számát tekintve böven 5-6 gólos meccs lehetett volna. Én igy is remekül szórakoztam rajta, fair eredmény született.
-
venember83
nagyúr
Allegri-baby kicsit dühös volt a Samp elleni meccsen...
-
Enzolord
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sajnos csak olvastam, hogy igen sok pénzt tettek fel arra, hogy nehogy gólt rúgjanak..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Life is Strange
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)