Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
Giggs azért csak becserélte magát.
-
7600 GS
addikt
Süti remélem nézed a Fiesztát.
-
lacy86
addikt
Mekkora olasz bunda ez a Fio meccs!
-
7600 GS
addikt
-
Integra
titán
válasz forceberg #43774 üzenetére
az, az apja iszonyú nagy pénzéhes zsivány lehet sajnos
mondanám azt álszent módon, hogy hátha az apját megvezették a haszonleső adótanácsadók és ügyvédek (ami valszeg igaz is), de a baj az, hogy az apja biztosan default ilyen..
mert a 20 éves messinek lövése sem lehet a pénzről, de a 25-30 évvel idősebb apjának már illene, bár valszeg az apja sem egy diplomás mérnök vagy pénzügyi szakember.. ha még csak 2-3 millió eurót kéne utólag befizetni, akkor el is hinném, hogy na jó, becsúszott valami.. de az, hogy már befizetett 10 milliót és majd még 35 milliót kell neki, ez valami elképesztően nagy csalás. szerintem ez is rányomja messi teljesítményére a bélyegét....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NyxNyxNyx
addikt
-
veterán
válasz Integra #43747 üzenetére
Nagy grat Apukának. Hiába az egyik nagy kedvencem és a valaha élt talán legjobb játékos, de süllyesztőbe az ilyenekkel, ha tényleg csak baxakodnak a pénzzel...
Mondjuk az egész világ egy nagy korrupt pénzéhes fertő... és ez alól a foci sem kivétel.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
szami777
addikt
válasz salival #43763 üzenetére
Nem túlértékelt, főleg amióta Mou a CFC-nél van. Tavaly volt egy remek szezonja, idén meg egy erős közepes. Senkitől nem hallottam, hogy ódákat zengett volna róla idén
Véleményem szerint Mou alatt nem teljesített annyira jól, ha hibázott, akkor Mou tényleg keményen megbüntette és nem játszatta. Év végén talán egy kicsit nagyobb szerepet kapott, de nem lepődnék meg ha elmenne.
(ellenben elszomorítana)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
salival
aktív tag
-
gyuromoj
veterán
50 millió fontos büntetés a Manchester Citynek
Az UEFA 50 millió fontra megbüntette a Manchester Cityt a pénzügyi fair play megsértése miatt. A pénzbüntetés mellett a BL-keretet érinti a szankció, 25 helyett csak 21 játékost nevezhet a City a következő idényben. Hasonló büntetés vár a francia PSG-re is. A pénzügyi fair playt azért vezették be, hogy ezzel szabjanak gátat a klubok féktelen költekezésének, és a szabály szerint a klubok vesztesége maximum 45 millió euró lehet két idényre levetítve.Sajnálom, de jól érzem magam a Realnál
Az edzőt kereső Manchester United 18 millió eurós fizetéssel próbálta elcsábítani Carlo Ancelottit, a Real Madrid edzőjét. Ha igent mondott volna, akkor Ancelotti lett volna a világ legjobban fizetett edzője, jelenleg a listát Pep Guardiola, a Bayern mestere vezeti évi 17 millió eurós keresettel. "Sajnálom, de jól érzem magam a Realnál" - hárította el az érdeklődést Ancelotti, aki a kupát már bezsebelte, és még a bajnokságra és a BL-re is esélye van.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisTücsök
addikt
válasz L_YKing #43760 üzenetére
Még a cikkben is ott egy kérdőjel.
Pedig már kezdett fejben kikupálódni. Még azokról a szabadrúgásokról kellene leszoktatni (vagy megtiltani), meg nem játszatni vkp-ként... Amúgy maradhatna.
Egyébként mi a tököm az a katalán kupa?
Amúgy lesznek nagy játékos mozgások. Barcanál is. Chelsea, Mu, stb...
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
David Luiz megegyezett a Barcával.
Reméljük így van!!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
válasz DeathAdder #43748 üzenetére
Így van. Én elsősorban a YT reklámok miatt raktam fel. Mivel ott hallgatok zenét, így nekem nagyon idegesítő volt. De már jó fél éve (vagy több),hogy használom és rendkívül jó.
-
KisTücsök
addikt
Nem hiszem el, egyszerűen nem hiszem el, hogy arra ébredek, hogy 3-0-ról leikszeltek. Ilyen nincs. És ilyen meccseket hagyok ki... ejj.
Rodgers meg gondolom tanult az esetből, nem csak a meccsből, az egész szezonból. Védelem is kell, nem csak rekordokat döntögető csatársor.
De amúgy ez még meglehet...
-
addikt
CSak most volt időm megnézni:
Real Madrid 2-2 Valencia
58% Possession 42%
32 Shots 8
11 On target 5
10 Corners 1
11 Fouls 10
4 Offsides 3Ezt érezni is lehetett
[ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
válasz L_YKing #43745 üzenetére
Nehezebb volt mint az utóbbi 1-2 év, de azért olyan szörnyű sem volt. A második felében a közepes nehézségűeknél ami nehezebb volt az a trigonometrikus, ott az abszolút értékre kellett figyelni (egy négyzet a gyök alatt) így 4 megoldás lett ott.
A választhatóknál én az első kettőt választottam, viszont sajna rossz szórásos képletet helyettesítettem, szóval 5 pont mínusz. Amit még elrontottam, az hogy én a tónövekedésesnél nem a sorozat 0. tagjának vettem az első területet, hanem a sorozat első tagjának. Szopó.
Nektek mik voltak a nehezen megoldhatók?
YNWA
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #43748 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Kurva nehéz volt a matek 2. fele...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
válasz DeathAdder #43743 üzenetére
Használjatok programot, ami elveszi a reklámokat, szinte mindenhonnan. Adblock Plus.
Én is csak lestem és reménykedtem egy utolsó utáni gólban.. De nem jött. Viszont fake-en nem lehet megmaradni a sok suta között.. Komolyan, hihetetlen milyen sötét emberek vannak. Én sem tartozom a legintelligensebbek közé, de akkor is f@szom. Amit leművelnek ott az emberek..
Senki nem gondolta volna nyáron vagy még ősszel sem, hogy ennyire ott leszünk a bajnoki címért folytatott harcban. Egy BL-t érő helyezés volt a cél. Megvan ? Meg.. Akkor mit siránkoznak?! Nyilván, én sem mondanám, hogy ,, Ó de kár.. bajnokok lettünk.." , de ott leszünk jövőre a BL-ben. Szerintem erőn felül végzett így is a csapat.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #43742 üzenetére
Nem 8 másodperces reklám?
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #43741 üzenetére
Harminc másodperces videó előtt tízperces reklám.
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #43739 üzenetére
Szerethető csapat, ezért sokan szorítottak nekik semleges drukkerek is, mert nagyon nagy szakmai siker lett volna a gazdag csapatokkal szemben.
Sajnos nem jött össze, megint az olaj diadalmaskodott, Suárez meg tényleg összeomlott a meccs végére. Valahogy nekem az jött vissza, hogy ő is tisztában volt vele, hogy ennyire közel talán nem lesznek mégegyszer az aranyhoz az elkövetkező években.[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz DeathAdder #43736 üzenetére
Így van. Ha nem is nyeri meg a Pool a bajnokságot amire sajnos már elég nagy az esély azért amit idén műveltek az előtt le a kalappal. Tegnap néztem a meccset és nagyon sajnáltam őket. Bár a Barca nálam az örök kedvenc gyerekkorom óta de valami furcsa oknál fogva a Liverpool is régóta ott van ha szabad így fogalmazni a második kedvenc helyen. Idén remek szezont futottak, kihozták a bajnokságban a maximumot azzal hogy versenyben voltak végig.
Szegény Suarezt rossz volt nézni a meccs után hogy mennyire magába roskadt. Gerrard pedig remek ember, támogatta még a kamerást is odébb küldte. Respect!Més que un club!
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #43723 üzenetére
Ez aztán megfelelő válasz a kritikusoknak! Remélem, harmadik bajnoki címe után (ami ugye háromszor annyi, mint amennyi Tottinak van) diadalittasan visszavonul.
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #43736 üzenetére
nyugi uccsó fordulóban jön a carroll hat-trick és bajnok a csapat.
YNWA
-
DeathAdder
veterán
Mérhetetlenül büszke vagyok a csapatra
BR az egekig emelte ezt a középcsapatot, amit az 5. helytől előrébb semmiképp sem volt szabad várni. A támadójáték fantasztikus, a védelem viszont maradt egy rosszabb középcsapat szintjén.
Kíváncsi vagyok mi lesz így a BL-ben, de ilyen védelemmel nem szabad sokra számítani.A második hely is egy hihetetlen eredmény ettől a csapattól, sajnos van amit meg lehet pénzért vásárolni (mai világban szinte nincs is olyan amit ne lehetne).
Gerrardnak pedig úgy látszik az a karmája, hogy örök vesztes legyen a PL-ben, és hogy ott lebegjen előtte élete végig az a bizonyos szituáció, amikor elcsúszott a labda átvevés pillanatában. Sokkal inkább miatta szorítottam ezért a bajnoki címért, mint magamért szurkolóért, annyira megérdemelte volna
YNWA
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz salival #43732 üzenetére
mert mondjuk gyakorlatilag a kezükben volt. ironikus, hogy az all-time, legnagyobb liverpooli gerrarddal kezdődött minden, aztán pedig még tartották a maradék reményüket, amit tíz perc alatt a semmibe veszett, három gólos vezetésről
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szami777
addikt
válasz bandus #43731 üzenetére
a pool nem itt bukta el a a bajnokságot szerintem, de igaz, ami igaz, 12 p alatt 3-0-ról leikszelni nem sok mindenkinek sikerül.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Integra
titán
ezt elpuskázták, nagyon sajnálom
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
szami777
addikt
ilyenkor nem vagyok otthon, mit művel a Pool az utolsó 30 percben?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Dinter
addikt
Lol pool
-
bagyulajuve
addikt
PADOIN!!!!! A csapat ásza
Resistencia eterna
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #43721 üzenetére
szokás szerint
na de ha előbb az Atalanta talál előbb egy gólt, mindjárt jobb a helyzetGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
pörögnek a fiúk elég rendesen
a Juve meg eh
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
7600 GS
addikt
Már csak egy jó csapat kéne bele. Hogy tetszik Tibi (és persze többiek) ?
-
pohár
félisten
meg is van a kezdő 11:
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
Welcome Ter Stegen!
"I'm 100% behind my decision to join Barcelona"Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lacy86
addikt
Szerintem ma a Liverpool nem fog elni a lehetoseggel ...
-
L_YKing
addikt
válasz Integra #43702 üzenetére
Nem... De köszi a felvilágosítást.
Úgy tűnik, Luis Enrique a jelenlegi elnökség kiválasztottja az első keret megújítására, miután Andoni Zubizarreta sportigazgató már találkozott is a még a Celta Vigo alkalmazásában álló vezetőedzővel hétfőn dél körül.
A találkozóra Luis Enrique otthonában került sor dél környékén. A spanyol tréner Andoni Zubizarreta sportigazgatóval, valamint annak két asszisztensével, Albert Valentível és Narcís Juliaval találkozott, vélhetően azért, hogy lefektessék az alapelveket a keret megújításával kapcsolatosan.
eurobarcaVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
venember83
nagyúr
Heh, Agnelli kitalálta, hogy majd akkor lesz felvarrva a harmadik csillag, ha ők úgy akarják, nem akkor, amikor a szövetség megengedi (pl. jövő idénytől). Mekkora erőfitogtatás ez, kérem szépen... Majd ha a milánóiaknak meglesz a kettő, akkor megjelenik majd a Juve mezen a három, hogy nyilvánvaló legyen a különbség. Mintha most a hárommal nem lenne nyilvánvaló. Röhejes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest