- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viharhozo #104097 üzenetére
Szerintem szimplan nincsenek hozzaszokva ahhoz hogy 90 percet magas szinten kell koncentralni. a Real masodik golja is kb ilyen szitubol szuletett...
A kiallitasok, a be nem rugott tizik stb. szerintem mind arra mutato jelek hogy elfaradnak fejben... nem azt mondom hogy keptelenek mint emberek, hanem azt hogy akarmennyire profi valaki ha az evben csak 2-3 meccsen kell ekkora teljesitmenyt hozni, az nem lesz ugyanaz mint pl. a spanyolok-angolok eseteben.
-
törölt tag
válasz
Cartevo #104076 üzenetére
Csak a nemetek kb. leszarjak szerintem a BLt... miert ne tennek? van egy magas szintu focit jatszo bajnoksaguk, tele nemet allampolgar focistakkal... Egy FC Nurnberg meccsre a masodosztalyba kimegy 30 ezer ember... mirol beszelunk?
Lokalis rivalizacio van, 10 evre elore megtelt stadionok... az hogy a BLben csak a Bayern van ott? Netto leszarjak. Olyan program naluk a futballmeccs mint nalunk a szinhaz.
Amugy igy belegondolva... ha nekunk is lenne 3-4 olyan csapatunk akivel azert Europaban szamolnak, de ritkan ernek od a alegjobb 4be... hat netto leszarnank mi is a BL gyozelmet... SOKKAL fontosabb lenne egy jo Fradi-Ujpest mint a barmi ami nemzetkozi.
-
viharhozo
addikt
válasz
omfgk #104073 üzenetére
Csak szolok, az ingyen Lewandowski 20 millio euro volt (10-et kapott o alairaspenznek, 10-et az ugynoke), Goretzka is kozel ennyire szamithat, de az meg nem szivargott ki.
Ketsegtelenul nem stimmel vmi a Bayernnel, az elmult hat evben rengeteg olyan helyzet adodott, amit jobban kellett volna kezelniuk.
2012-ben Robben nem rugja be a buntetot a dontoben,
2015-ben az elodontoben Pep teljesen elmeccseli magat, de vhogy megusszak, aztan jon Rizzoli, aki majdnem kiallitja Neymart, de aztan megse, az egesz Bayern reklamal, kozben Messi focizik es golt lo, a csapat osszeomlik.
2016-ban az elodontoben Pep teljesen elmeccseli magat (ez nala ilyen signature move), a visszavagon nagyot megy a Bayern, de Muller donto pillanatban kihagyja a buntetot.
2017-ben az elodontoben Vidal megint kihagyja a buntetot.
2018-ban az elodontoben kihagynak rengeteg helyzetet.
Szoval vagy pechesek vagy a fejekkel van gond, de nem hinnem, h ennek oka a Bundas gyengesege lenne.
-
simondr
senior tag
Gratula az Arsenalnak szép eredmény volt odahaza, emberelőnyben....ja nem.
Viccet félretéve, az atletico védekezése egészen elképesztően jó, arról nem is beszélve, hogy Oblakot a világ legjobb kapusai közt kell számon tartani. Tegnap nem az hogy nem hibázott, de Ramsey fejesét fogalmam sincs hogy szedte ki.
1-1. szomorú eredmény otthon, de nem lehetetlen innen továbbjutni.Sőt.
Mindent egy lapra feltéve támadni kell, nem baj ha kapunk 2 gólt, ha rúgunk mellette kettőt.Marseille fél lábbal a döntőben, bárki is jut oda a másik ágról nem lesz könnyű dolga...
-
Megnéztem a Pool meccsét, elképesztő nyomást gyakoroltak a Romára 70 percig.
-
paatrick
őstag
Ma nem néztem meccset de pont láttam hogy Atletico piros lap a 10. percben. Na mondom, az Atletico beáll buszozni, Arsenal hozza a szokásos szerencsétlenkedést akkor ezt simán lehozzák 0-0-ra. Sokat nem tévedhettem
-
NyxNyxNyx
addikt
Arsenal
-
DeathAdder
veterán
Torrente bájos mosolya vagyok
-
DeathAdder
veterán
Öcsém.. ¯\_(ツ)_/¯
Ezt szarrá kellett volna nyerniük
-
omfgk
veterán
Balfasz Arsenal...
-
omfgk
veterán
Simeone agyát megint gyorsan elöntötte a szar.
Az Arsenalnak az emberelőnyt kíméletlenül ki kell használnia ha döntőzni szeretnének. Min 2 góllal kell itt nyerni.
-
Cartevo
őstag
válasz
Napfénysüti #104081 üzenetére
Az edző is követi, ez sem mindegy az ő temperamentumával.
-
Napfénysüti
nagyúr
Vrsaljko 10 perc alatt két sárga, bravó!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #104078 üzenetére
nem baj, hogy torzít a kép, persze...xd
-
DeathAdder
veterán
Itt a nagy esély!!!!
-
Cartevo
őstag
válasz
omfgk #104073 üzenetére
Erre gyógyír a Superliga, de túl széleskörű összetartást igényel. Talán két liga összevonása még kivitelezhető. A német-francia a legindokoltabb, hogy fejlődőképes legyen a kirakatcsapatuk. Itt volt erről szó, de akkor már elvetették a Superliga tervét.
-
omfgk
veterán
válasz
Cartevo #104068 üzenetére
Tényleg kéne jelezned valahogyan azt ,hogy viccből mondasz valamit.
Egy pillanatra el is hittem ,hogy nem tudja a Bayern a keretet rotálni/pihentetni amikor 22 ponttal vezetik a bajnokságot.
Sokszor még sajnálom is őket. Főleg amikor ingyen elhozzák a liga legjobb csatárát a közvetlen konkurenciától ingyen. Aztán csodálkoznak ,hogy a Bundesliga nem készíti fel őket arra ,hogy nemzetközi szinten nagy csapattokkal mérkőzzenek meg.
A Schalke most a második mögöttük. Tőlük Goreztkát hozzák el ingyen.
-
7600 GS
addikt
válasz
DeathAdder #104069 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy fontos avagy sem egy adott verseny kiírás.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #104070 üzenetére
Áh, értem!
-
DeathAdder
veterán
válasz
hobizoli #104058 üzenetére
Én speciel bármikor elcserélném a 2005-ös BL serleget egy PL serlegre. Nyilván van aki simán nem, de mindegy is, te európában gondolkozol, de mások legalább ennyire tisztelik a saját bajnokságukat is.
Nem túlzottan ismerem a spanyolokat, de azt nehezen tudom elképzelni hogy "ne legyen nekik lényeges" a saját országuk bajnokságának királyának lenni (XIII Alfonz király koronája a "királyi gárda" címerén is inkább ezt igazolja), főleg egy nem akármilyen erősségű és földrajzi pozíciójú riválissal szemben.
-
7600 GS
addikt
Bayern tegnap miért nem rúgta be a helyzeteket?
-
simondr
senior tag
nem a bajnoksag a lenyeg, hanem mindig a BL/EL
a bajnoksag igazabol csak azert megy, hogy ott indulhasson utana a csapat
az egy eloselejtezoje ezeknekvannak itt érdekes nézőpontok kéremszépen
Azért ha az Arsenal jövőre megnyerné a bajnokságot és az FA kupát, de kiesne az EL/BL csoportköréből, se én se egy Arsenal szurkoló nem dőlne a kardjába szerintem -
hobizoli
nagyúr
válasz
dudu5130 #104056 üzenetére
nem voltak jok akkor, hiaba voltak ott jo nevek, ha az edzo nem tudta oket jól koordinalni, vagy kitalalni a jo taktikat
a "galaktikus" csapat nem nyert meg igazabol semmit
szet is mentek, ki erre, ki arranézd meg a Klopp-t a Liverpool-nal
egy tok jo csapatot osszehozott
en en gondoltam volna meg 1 hónappal ezelott se, hogy ilyen jól fognak szerepelni -
hobizoli
nagyúr
válasz
DeathAdder #104050 üzenetére
nem a bajnoksag a lenyeg, hanem mindig a BL/EL
a bajnoksag igazabol csak azert megy, hogy ott indulhasson utana a csapat
az egy eloselejtezoje ezekneka sajat bajnoksagat megnyeri az alban Skenderbeau is akar, meg a Videoton/FTC is
aztan hol szamit barmit is?ez olyan, mint a VB
senkit nem izgat, hogy selejtezoben gyoztel az azeri meg a litvan labdakergetok ellen kijutva, csak a VB/EB szamit
mar ha egyatalan kijutsz oda
b.szhatod, hogy 8x megnyerted a bajnoksagot sorozatban, ha BL/EL-ben meg a maltai 1. oda-vissza megcigiztet az elso meccsen is marosztrak noi kezilabdacsapatoknal kb 1976-77 ota folyamatosan a Hypo Niederösterreich kezi csapata a bajnok megszakitas nelkul, azaz 40+ eve
es hol vannak vele?
20-25 eve vertek egesz europat, manapság meg leves
ott meg par eve olyan csapat is BL-t nyert, ami mar azota meg is szunt
FTC-t ugy kiverte a RostovDon csapata a BL-bol 2 hete, csak ugy nyekkentek
4-5 eve meg még azt se tudtad, hogy azok hol vannak egy europa nagyterkepenszerinted mikor van nagyobb respekted a sportban?
ha:
-12x magyar bajnok vagy
-4xVB vagy
-2x olimpiai bajnok vagya magyar bajnoksag arra jo ugrodeszka, hogy az miatt a VB-n meg az olimpian is majd indulhass
-
dudu5130
őstag
válasz
hobizoli #104054 üzenetére
Akkor most menjünk vissza 10 évet az időben. A Madrid oda vissza cumizott a Romától akik utána tükör simán kiestek a MU ellenében. akkor az angolok voltak a királyok, most a spanyolok. előtte az olaszok. Elrepül 4-5 év és ismét más lesz a király, ez ennyi. A Barca már erősen zúg lefelé és a Madrid se lesz folyamat ilyen erős. részemről ennyi, túrázhatsz ezen, de úgyis csak kinevetünk.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
dudu5130 #104048 üzenetére
hahaha, jadeviccesek próbálunk lenni
ja nemezt ugy mondod, mintha ezek a hajdan volt Real/Barcelona jatekosok azutan BARHOL olyan csapatba kerultek volna, ahol ujra ott tudtak lenni a europai foci elvonalaban az uj csapatukkal, es sikert sikerre halmoztak volna
Özil is ott keccsol majd a EL-ben ma este a Arsenal-ban
wow, tapsoljuk megmiert is ment el? "itt nem kaptam meg a kello tiszteletet"
jaaaa
miert mi kellett volna?
terjen at mindenki az iszlámra es müezzin fele hajolgasson naponta 5x kelet fele, egy alapvetoen kereszteny, erosen katolikus országban?
vagy mi a tosz?Neymar-l hol is van a PSG-vel? ugy kizugtak, ahogy kell
be lett arazva az az ezercsillios csapat is -
L_YKing
addikt
válasz
Citro 2.0 csak Realosba...
Bar talan neki nem volt ekkora a szemellenzoje egy csapattal szemben. -
dudu5130
őstag
válasz
Felesleges energiát teszel ebbe bele. Minden városba és 1000 lélekszám feletti faluba kellene egy szentély a Realnak.
-
DeathAdder
veterán
válasz
hobizoli #104047 üzenetére
Következő évben a bernábeúban egymás ellen BL döntőt játszottak mint csapatuk legkiemelkedőbb játékosai.
Azóta nyugger már mindkettő.Hagyjuk már ezt az egyedüli "európai foci szintet", ez csak a közelmúlt. Nem olyan régen még zsinórban 8 sikertelen nyolcaddöntővel büszkélkedhettek, míg Snejidert, Robbent kiselejtezve ugyanabban a szezonban más csapatok élén BL döntőt játszottak, a madrid stadionjában.
Az elmúlt 4-5 évben egyedül a madrid tud konzisztens lenni, kb ők az egyetlenek akik elhiszik hogy értük szól a bl himnusz nem pedig a sorozatnak.
Bayern rendre kihullik ha vele azonos erejű csapatot kap (egyedül az a Jupp féle 7-0 az egyetlen kivétel ami eszembe jut az elmúlt 10 évből), barsza is gyakran megtalálja a legyőzőjét.
Ellenben a madrid meg a bajnokságot nyeri nehezen, az elmúlt 10 évben kétszer nyerték meg, annak ellenére hogy csak egy ellenfelük van.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
DeathAdder #104046 üzenetére
Es mi lett veluk azota europai foci szinten....? Jonnek a bajnoki cimek a BM-ben, csak az kb olyan elsoseg, mint a Honved bajnokija.
Snejider merre is van most...? -
hobizoli
nagyúr
válasz
MdewC #104040 üzenetére
majd lesz helyette vki, mindig megoldottak
pl a PSG-bol a Mbappe, ugy se nagyon remekelnek a francia bajnoksagon kivul vele sea Real-bol mar csak lefele vezet az útja mindenkinek
Pepe-vel mi is van? pedig o meg csak most ment el
Roberto Carlos? anzsi macska-halacska... wow
Beckham? erre-arra
Higuain? -
dracox
addikt
válasz
balazs025 #104039 üzenetére
Szerintem Robben helyére odaviszik..
Csak ne áron alul, mert James is szinte ingyen ment hozzájuk a mai árakhoz képest..
(Igaz,hogy a München 40 misi felett még nem vásárolt játékost.)Nyáron a Realba rendelik talán a kis brazil Vinicius JR-t is igaz, hogy csatár posztra, de ki tudja ZZ milyen poz.ba rakja majd a srácot elől.
-
törölt tag
válasz
paatrick #104036 üzenetére
Rosszul irtam a nevet jogos.
Csatart marpedig igazolni kell majd valoszinuleg... lehet nem Kane lesz hanem Hazard de mindenkeppen jobb lesz.
Bena Morata itthagyta a csapatot... Benzema mellett siman bekerulhetett volna a fix kezdobe, es megicsak egy Real Madridban jatszana es nem egy Chelseaben... jol kicseszett magaval is meg a csapattal is. Hianyzik o nagyon.
-
jegenye77
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
jegenye77 #104026 üzenetére
Én sokszor védtem már Benzemát, igaz semmi közöm nincs szurkolói szempontból a Realhoz vagy hozzá.
De most fogtam a fejem, hogy átvételkor majdnem kiment a bokája a labdán majd nagy nehezen elindult, vele együtt balon 2 ember egymáshoz képes eltolva míg jobbon egy, tehát emberfölényben indultak a kapu felé. Persze annyit sikerült tétovázni, hogy végül a jobbos lesre futott és mit ad Isten, hát pont neki adta, pedig még kivitelezés szempontjából is ez volt a nehezebb... -
válasz
bagyulajuve #104025 üzenetére
Ha ebben a csapatban játszol, akkor igen:
-
MdewC
nagyúr
válasz
Bármit csinálhatsz vele.
-
jegenye77
addikt
válasz
Meglehet nézni valahol egy olyan statisztikát, hogy Benzema hányszor ért bele a labdába értelmesen? Jó passz vagy ilyesmi. Kapura lövést hagyjuk mert az....
Szerencsére nem kezdő volt de nem értem mit keres még mindig a Madridban. -
hobizoli
nagyúr
válasz
MdewC #104022 üzenetére
de az is lehetne akar, ha befujjak
meg majdnem ugyanaz vegulis, csak:
-nem volt gólhelyzetben
-nem volt a labda se nala mar a kontaktkor
-a jatekos nem all, hanem mozogBenatia az allo jatekost lokte 2m-rel odebbra akinel a labda is ott volt
ennyire savanyu a szolo a juves oldalakon, hogy ezek a kukacoskodasok mennek jobbhijan csak, mivel a csapat mar kizugott?
-
MdewC
nagyúr
-
-
Marcelo csak szerintem rettenetes védekezésben?
-
omfgk
veterán
válasz
Cartevo #104012 üzenetére
A védő rögtön reklamált. Csak látott valamit, ha feladta a feladatát.
LOL. Erről mindig a híres Barthez eset jut eszembe. Amikor össze-vissza kalimpált ,hogy les, aztán a csatár bevágta. Senkit nem érdekel ,hogy a védő mit reklamál. Hány olyan eset van amikor bosszankodunk (és itt helyettesítse be mindenki a saját csapatát), mert a hülye védő reklamál, vagy mutogat a védekezés helyett.
Sípszóig kell játszani.
-
omfgk
veterán
válasz
hobizoli #104010 üzenetére
Streamen néztem, ott a meccs után a stúdióban többször visszalassították.
Úgy fogalmaznék ,hogyha 2 cm-el feljebb találja el a labda akkor az már váll. Nem volt természetes a kéz helyzete, direkt a labda fele mozgatta ,hogy a felkarral/vállal le tudja venni. Szerintem a bíró is ezért fújta le. Biztos ,hogy nem látta pontosan ,hogy váll vagy kar, de a mozdulat elég árulkodó volt.Nem egyértelmű, de az élőképen én is kapásból azt mondtam ,hogy kéz. Lehet ,hogyha megmutatnád egy bírónak magát a lassítást akkor azt mondja ,hogy váll, de mindezt élőben... jó ítélet.
Na meg ha megadja a gólt akkor ezt is hallgathatnánk 1 évig, mint a Kassaizást...
Vacak volt a Real és így sem jött össze a Bayern győzelem. Nincs keresnivalójuk a döntőben.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
omfgk #104004 üzenetére
kisse hatra kifordulva veszi le... gondolkodj 3D-ben
nem nehez
van rola lassitas mar a youtube-n, de kikockazva nem eles a kep
nézd meg 0:13-nal tobbszor is, aztan masik kamera allasbol is ahogy elotte mutattak 0:09-nel a karja egyatalan nem er hozza
a Real cimernel es a Emirates-betuknel er hozza csak, azaz a bal mellenek a felso reszevelott meg erintheti a labdat, az nem kez
-
DeathAdder
veterán
válasz
omfgk #103992 üzenetére
Hát egy esetleges döntővel ha Marcelo ilyen gyatrán védekezik és ennyiszer fentfelejti magát akkor lesz néhány madridi kapituláció. Előre játékban egy zseni, de tud az az ember egyáltalán védekezni balbekk létére?
DE annyira nincs egy használható csereember sem a padon, míg a madridnál Asensiok, Vazkezek, Balek, Kovacicok hogy azt nehéz lesz szuflával tartani. Kivéve ha az első 60 percbe nem húznak el 3-4 góllal...
Nem beszélve a BL döntő rutinról, és cé zsenijéről..
-
törölt tag
Amugy kb a realnak a 2 :2 jobb lett volna... elore latom menni fog az alibizes a visszavagon... mint tavaly meg mint a Juve ellen.
-
J.Hetfield
aktív tag
Na akkor Pool-Real döntő...kemény lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest