- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0V9B
tag
A tegnapi meccs után kissé köszönetet mondhatunk Fortunának, egyértelműen nem érdemeltük meg a győzelmet és sajnáltam nagyon a meccs után az Ingolstadt-ot. Ha a Hamburg vagy a Hoffenheim ellen nyertünk volna így akkor nem is érdekelne a történet, de ez picit csúnya volt.
Viszont picit meglepetés szagot érzek a mai Bayern meccsel kapcsolatban, nekik nagyon nem szokott ez a vasárnapi időpont feküdni. Nem is emlékszek rá hogy ebben az idényben játszottak-e már vasárnap...Más: Claudio Pizarro a tegnapi duplájával már csak 1 góllal van lemaradva Ulf Kirsten mögött az örökranglistán, ha nem sérül meg akkor valószínűleg még idén beelőzi és feljön az 5. helyre. Mindezt úgy hogy 1 évet lehúzott a PL-ben is. Érdekesség még hogy az aktív játékosok közül rajta kívül csak Kießling és Gómez található a legjobb 25-ben.
[link]A legeredményesebb külföldi góllövők a Bundesligában:
Szerintetek Lewa betudja majd hozni Pizarrot? Akin egyébként nem látszik hogy már 37 éves és simán letol 90 perceket Bundesliga szinten, vagyis ha elkerülik a sérülések és akár jövőre is a Bundesligában tud játszani valamint a büntetőket is ő lövi, akkor akár a 200 gólos álomhatár is meglehet.
-
Tibiajax
nagyúr
szép napot mindenkinek, lesz vajon ma este mezégetés?
-
pohár
félisten
wow, Fáraó milyen gólt lőtt, mondjuk volt ideje megtanulnia anno a volt csapattársától
de ahogy látom, Iheanacho egymaga szétfocizta az AV-t
-
Liverpool szurkoló létemre valószínűbbnek tartottam a West Ham győzelmét a meccs kezdetekor, annyira tartalékosan állt fel a csapat, a vendégek viszont elég jól kiálltak. Ahhoz képest azért nem is rossz, ahogy ezek az ifjoncok helytálltak, bár semmi extra.
-
Richard!
addikt
Milyen sok színesbőrű van a West Ham-ben... Futnak mint a gepárdok
-
lacy86
addikt
Jurgen Klopp tud ma galazni vagy zako lesz?!
-
venember83
nagyúr
B+ Walcott, ezt kihagyni...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #74077 üzenetére
nálatok ugyanazt csinálja, atleticonál is, meg mindnél igazából, pont a barca-nal nem szokta. csak szépen, tárgyilagosan messi..gól. szép.
most, h látta mit írtam be a forumba, egyből megemberelte magát.
mindettől függetlenül madridista. épp ugyanúgy, mint horváth ferike -
lacy86
addikt
Nagyon rakattantatok most erre
Pont mikor leultem nezni a meccset akkor jottek a vendegek ( egyszer akarok nezni meccset "nyugodtan" )
Mikor "ujra" irtam akkor mentek haza.
Ennyi -
Enzolord
addikt
Azért ez a mezválasztás nem annyira tv néző barát..
-
venember83
nagyúr
Ennyit a meccsről, kiállítás után már komolyabb harcok nem várhatók, max K1 jellegű harcok, de arra fene meg kíváncsi.
-
L_YKing
addikt
Hogy megy oda? Mit kepzel ez a barom?
Rossz hallgatni ezt a farkast...
-
fatal`
titán
Az milyen indítás volt.
-
venember83
nagyúr
Másrészről meg pont ezért nem érdekli egyik vezetőt sem, hogy épp milyen a védelem.
Szokásos szép Barca-támadás.
-
KisTücsök
addikt
Tök jók ezek a távoli képek. Szarért nem lehet teljesen más színű mezben játszaniuk.
-
Tibiajax
nagyúr
bár lehetne hangsávot váltani ennél a rohadt upcnél, nem tudom meddig bírom még hallgatni antibarca-farkas norbikát
-
fatal`
titán
Az első negyed óra alapján kizárt hogy itt ma nyerjünk.
Jó lenne legalább x-re menteni a meccset.
-
KisTücsök
addikt
válasz
venember83 #74052 üzenetére
Meglepődöttségükben kicsit megzavarodtak a srácok, annyira rájuk rontott az atleti.
Jó kis meccs lesz ez.
-
venember83
nagyúr
Talán nem Dybalával meg Pogbával kellene foglalkoznia a Barcelona vezetésének, hanem inkább védőt kellene venni, mert vicc, mennyire egyedül maradt Koke. Most azt hagyjuk, hogy Messi csak állt és nézett, egyáltalán nem segítette csapatát.
-
lacy86
addikt
Most van egy kis idom du.
Nezzuk mit produkal a "trio" 16:00-tol -
törölt tag
válasz
szami777 #74046 üzenetére
Komment Trollfociról:
"nem értem a döntését, magyar ember ilyet nem csinál!t nekem is kínáltak új munkahelyet 700ezres fizuért, de inkább maradtam mostani helyemen büszkén minimálbérért."
Ha nagyobb európai klubbok úgysem nem tartanak rá igényt, akkor teljesen mindegy, hogy Amerikában, vagy Katarban játszik, a nagy focisták ilyen helyekre csak levezetni mennek. De ha neki nincs lehetôsége magasabb szintû bajnokságban játszani, akkor inkább menjen oda ahol jobban megfizetik, én is ezt tenném.
-
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #74044 üzenetére
Én is olvastam Angol lapokban, de azt is, hogy Pep is megegyezett velük..
Nem tudom, mi az igazság, és szerintem nyárig nem is fog kiderülni, de mindkettő jobb megoldás, mint EZ... -
KisTücsök
addikt
Németh meg Katarban.
-
lacy86
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz
lacy86 #74037 üzenetére
Az a baj, hogy már nem tudsz..
Nem az van, hogy vagy igen, vagy nem, hanem az, hogy kurvára nem..
ÁÁÁÁÁ(#74036) kdavid94 Igen, haj is mehetett volna, de leginkább ez a bráner cibáló lila tajtékpipa orrú kutyaütő nyomorék Balatonberényben napvilágot látott sikoltozásokba öltöztetett ködmönbe bújtatott rézhasú, nagy fejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóban elrejtett pikkely páncélt hordó, rézfűrésszel megsebzett, bronz térdű, repedt sarkú büdös szájú, ritka fogú, csempe szobában felneveltetett, mocskos tetves gyökszi..
-
törölt tag
Na, most nem bánom, hogy nincs videobíró.
Mindenesetre szépen betekerte Rooney.
-
lacy86
addikt
A Borussia M.Gladbach az utobbi idoben nem muzsikal valami fenyesen
Tortent valami valtozas?
( kulcs jatekos eligazolt , edzo valtas , stb... ) -
7600 GS
addikt
BREAKING! A FIFA felfüggesztette az átigazolási tilalmat a Real Madrid számára. A szövetség elfogadta a csapatok (Real Madrid és Atlético Madrid) fellebbezését, és a következő ítélete meghozásáig visszavonta a korábban kiszabott büntetést.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #74025 üzenetére
Csak az lehet korrupt, amiben van pénz. A fociban pedig van elég, vajon pont ezért nincsenek költségsapkák sem? Ki tudja...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #74023 üzenetére
jó cikk
komoly, hogy mennyire durván korrupt a foci, és sajnos az egész világon -
Enzolord
addikt
válasz
venember83 #74020 üzenetére
Igen, Ed Woodward..
-
gyuromoj
veterán
Juve: Moratába botlott, tündérmesébe csöppent a drukker - kép
(#74022) barca0519951
Anno Madridban edzés után nekünk is szépen leállt kocsival fotózkodni/aláírást adni mindenkinek. Szimpatikus a hozzáállása a szurkolókhoz. -
Enzolord
addikt
Hát, nem tudom, hogy lenne ez jó, nem hiszem, hogy ebből bármi jót ki lehetne sütni..
Kért 3 hónapot, másfél év után egy kalap sz@r az egész, nem elég, hogy veszítünk, de ahogy veszítünk, gusztustalan unalmas fos, nézhetetlen.. És mitől javulna fel? hirtelen megértené az angol focit? Vagy tudna szép játékot produkálni? Vagy mi? Tetves kutyaütő az Edy fiúval együtt..
Mehetnek a levesbe, nehogy még egy évet itt egye a penész ezt a gyökeret... -
NyxNyxNyx
addikt
-
KisTücsök
addikt
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest