Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
én egy olyan fele - fele - felesálat szeretnék, hogy aszongya
bayern / juventus / és legyen mondjuk egy németország.
hátulja meg legyen full ftc-s.
ezt szeretném majd felvenni, az itteni hideg napokra -
Ringman
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
baromi sok eladhatatlan játékos van a keretben, az ffp miatt még sokszor ár alatt sem érdemes eladni őket, hanem hagyni amortizálni.
általánosságában a kiöregedett arcokat nem tudjuk elpasszolni kisebb csapatokhoz, mert fele-harmada lenne a fizetésük.erősítés érdemben a tavalyi kerethez képest hakimi volt és a 34 éves vidal
(+ sensit is ide számolhatom, mert sokat volt tavaly sérült) -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ha lesz "feles sál", fele Fradi - fele Juve, lövök neked egyet, ha lesz rá igény. (És lesz még).
Egy fele-fele Fradi-Barca sálra még én is be fogok nevezni, ha nem kérik el ért a bérletem árának a felét...
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ne is menj ki...

így jársz, aztán meg egy darabig biztos nem látunk a topikban -
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
kb

az ilyen skizo meccsekből a legtöbbet úgy lehet kihozni, ha tippmixel egyet az ember: megrakja akkora összeggel a papíron esélyes csapatot, aminek az elvesztése nem fáj, aztán szurkol a másik oldalnak
pl raksz egy 10est a juve/barca páros egyikére a fradi ellen... lehet rá mondjuk ilyen 1.2-es szorzó, aztán ha a fradi netán kihúzza egy x-re, örülsz, mint majom a farkának, mert már ez is óriási teljesítmény
...ha pedig jön a papírforma, nyertél 2ezret, ami pár sörre jó lesz -
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
igazából miért ne lehetne mindkettőnek szurkolni? ha úgy nézed örülhetsz minden gólnak
csak ha a helyszínen nézed, ne ujjongj örömödben a fradi ultrák közt a juve gólnak 
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
szóval akkor milyen sálat veszel fel?

najó, nem csesztetlek tovább. leszel te éppen elég nehéz helyzetben
Ringman felcsút az nem fociklub, csak egy szaros stadion illetve település-név..
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
1 csapatnak nem szurkolnék biztosan: Felcsút
jó, ez alap
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
na de most mondd, hogy nem faramuci egy helyzet
mert pl forceberg-től nem kérdezem most ezt meg, egy barca v fradi-t érintően, mert szerintem fradi. drukkere is, meg magyarok is, nyilván fölülír minden katalán eredetű szimpátiát
te már sokkal pikánsabb eset vagy
, mert nem vagy korántsem fradista, viiszont juvés annál inkább -
bagyulajuve
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
1 csapatnak nem szurkolnék biztosan: Felcsút
(#138084) Tibiajax Fradinak fogok, vagy izolálom magam az eseményektől
fura ez amúgy, mert 10-15 évente egyszer bejut egy magyarországi csapat, ami nem túl gyakori, így megengedhetem magamnak, hogy pl most Fradinak szurkoljak (
amúgy is 12 éves koromig kb a Fradit szerettem) - legutóbb a Loki volt BL-es, ott nyilván nem volt gond -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
juve-fradin merre fogsz szurkolni? azt mondd gyorsan.
ne kamuzz, első gondolatot írd le -
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
magára valamit is adó loki/ute/előre-szurkoló/drukker nem szurkol a fradinak

-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
az Inter sem panaszkodhat, meglehet a második hely most végre, hacsak nem balfaszoskodják el, illetve, ha az egyik madrid-meccset pl hozzák
ha nem jutunk tovább, akkor conte távozhat is.
szerk:
darmian orvosin, dalbert mester szintén - de csak kölcsönbe megy sajnos.
a belgát el akarjuk adni a cagliarinak.
joao mario és asamoah akit még feltétlenül ki kellene szórni. (perisic is mehetne) -
Tibiajax
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
hehe. tény, nem vagyok egy germanisztikai szakértőhanem! megtudtam, hogy állítólag a sorsolást amit láttunk tegnap kamu felvétel volt, az eredeti sorsolás szerint ez jött ki

csak végül felülírták, bizonyos érdekek miatt
meg aztán arra is rájöttek, hogy összekeverték a kib kalapokatmindettől függetlenül hadd írja le még a véleményemet, dióhájban a sorsolásról, sokan kérdeztétek..
egy szavunk sem lehet, szerintem.
megkaptunk két -tényleg- sztárcsapatot is, a két legnagyobb világsztárral, pluszba melléjük még pont az edzőn volt csapatát is 
gyönyörű...
az Inter sem panaszkodhat, meglehet a második hely most végre, hacsak nem balfaszoskodják el, illetve, ha az egyik madrid-meccset pl hozzák -
IreN!CuS
őstag
[link] - azért szerintem megérné a Puskásban tartani a 3 meccset.
-
-
Ringman
félisten
válasz
Ringman
üzenetére
hát nem, egyenlíttetek a 120. percben tizenegyessel, majd büntetőpárbajban 9-8-ra nyertek.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére

hülye germán kommentátor hogy mondja, nááájn, nájn, nájn, nájn, nájn!
-
perempe
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
A PAOK-Krasznodar meccsen is volt hasonló volumenű.
[link] 1:57 -
Ez puskásdíjas lesz

-
Ringman
félisten
milan lehet kicsekkol ma az el-ből
-
mephi666
nagyúr
Mivel etették az arsenal kapusát? Ha Adriánnak lőttek volna ilyeneket, legalább 3at bekapott volna már...
-
-
villamos
őstag
Hát, nem jött össze a bravúr. Kár, pedig egészen jól indult.

-
válasz
Peterhappy
üzenetére
+b
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy
üzenetére
Azért Wenger papát jó volt testközelből látni, köszönni neki, beszélgetni vele a sajtájon. Tök jó fej volt, bár ugye ellenség, mert akkor még nagyban ment a harc Fergie-vel.
Bár ez a fotó már a második meccsen készült. Ott nem volt annyi néző. Az elsőn is kint voltam, de arről nem raktam fel galériát. (Be is kéne pótolnom így 12 év után).
-
vond
MODERÁTOR
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Azóta szomorú is Mariska nénye, hogy felhúzták ezt a randa sportkomplexumot ide, aztán nem lát semmit, meg nemtuggyajazerkélyetkiadnyigyópízírt.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Bár sosem kerestem után, de szerintem pont az FTC az magyar csapatokat tekintve akik nagy és fix szurkolótárborral rendelkezik. Kétlem, hogy a "b közép" ne lenne ott egy Barca ellen. "Szotyoládé" szurkoló mindenhol minden meccsen van.
-
Tényleg, emlékszem is, mekkora felhajtást kapott a dolog. Aztán meg ez lett a vége, igen.
@Forceberg: Én azt hiszem 2008 óta vagyok bérletes, de azzal fasorban sem vagyok. Szerintem 2-3ezren vagyunk legalább tíz éve és szerintem ezres nagyságrendű azok száma is, akiknek az előző évszázadban is volt bérletük - és azóta is folyamatosan van. Nagyon sok ilyen szurkolótársat ismerek. Na Ők, meg azok akik pl. az NB2-ben is ott voltak a lelátókon, megérdemelnék, hogy kint legyenek.
-
villamos
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Sőt igazából csak a "hajrávidi" -t hallani eddig az egész meccs alatt, ezt külön a magyar közvetítésbe keverik be, a fhansziák (?) meg a saját szurkereiket hallják a tvben otthon... szerintem...
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Szégyen szemre biztos csináltatnak nem Fradisták is kártyát, vesznek bérletet, hogy a jegytérképre felkerüljenek... Én magam ellen is beszélve, de a tavaly és idén is bérleteseket tenném előre.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy
üzenetére
Haladás-Arsenal felkészülési meccsen is divatokkal, meg uborkákkal volt tele a régi stadion. Alig tudott bejutni a rendes, hazai szurkolótábor. 12 ezer néző. Aztán ez egy edzőmeccs volt vidéken, az ágyúsok B, vagy inkább C csapatával.
-
B+ csak meg ne bosszulja magukat a kihagyott helyzetek.
Simán mehetne kettővel a Vidi. -
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Na mondjuk arra sincs szükség, hogy hungarokatalánokkal (én pl az vagyok) meg zebramezesekkel teljen meg a stadion.
A Fradi - Chelsea stadionavatón is akadtak a londoni kékekért szurkolók, de én pl. még emlékszem a ZTE - ManUtd meccsre, amin a ország "összes" United szurkolója képviseltette magát. Csak az iskolából legalább öten tuti, hogy MU mezben mentek (nem túlzok). -
villamos
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Az UEFA keveri be a közvetítésbe, a stadionban nem hallani...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Nem, 99% hogy nem. Viszont szerencsére akármikor bármikor megtudom engedni magamnak, hogy kimenjek külföldre és megnézzem élőben. Ha nem lenne ez a köcsög covid 30. szülinapom Barcelonában telt volna megspékelve egy meccsel, múzeummal. Viszont kulva sok embernek ez az egyetlen lehetősége, hogy megnézze őket élőben.
Illetve félig meddig mindegy is, hogy élőben nézed vagy sem...sok millió ember fogja azt nézni, hogy egy magyar(?
) csapat játszik egy top eu csapat ellen. -
Mondjuk azt felháborítónak tartom, hogy nem oda-visszavágós a párharc. Ez persze kedvezhet a Vidinek is, de ha már play-off, akkor legalább játszanák semleges helyszínen.
Egyelőre nem tűnik valami veretesnek a Liege, nagy bravúr lenne a Vidi továbbjutása, de messze nem lehetetlen!
Nem sokáig tudom már nézni a meccset, de remélem nélkülem is továbbmennek
szerk: szerintem simán benne van, hogy a Vidi elfut és talál egy második gólt.
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Jól hallom, hogy Fehérvár szurkolás is be van keverve a stadionban?
Ha igen, akkor pacsi a Liégenek. Így kicsit még otthonosabban érezheti magát Márton Gábor együttese.
-
Joker88
őstag
Épp most hívott Messi barátom, már most parázik a Fradi elleni meccs miatt..
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
-
IGEEEEEN!
-
LyonnaisFan1
őstag
Hoppá, egy Nikolic találattal FEhérvár vezetés.
Na msot le is lehet fújni.
-
bagyulajuve
addikt
a fenébe
-
-
gyuromoj
veterán
Akkor semleges nézőként esélytelen lesz jegyhez jutni?
-
-
IreN!CuS
őstag
Lehet szidni az FTC-t, meg hásteg#nemmagyarcsapat meg #zsoldoscsapat ,de azért elhoztak nekünk egy Barcát, Juvét.....legalább nem kell 1000 km-ket utaznod, hogy lássad a top focit
-
-
Na, Tibi és vénember együtt mehetnek Fradi-meccsekre
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Igen, elsők között gondolkodhatsz el, hogy élsz-e az elővételi jogoddal a 100e Ft-os BL-bérletre

-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Látom. AZ AS.com küldte a telefonra az értesítést.
Még egyszer valahogy elnyomhattam, és most küldi a sok ...ágot.
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
"gondolom a bérletesek élveznek sokkal nagyobb előnyt."
Hát őszintén remélem
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A sorsolás óta vettek 71 szezon bérletet.
34e a legolcsóbb.
Azt írják, hogy 30% bemehet, ezt mondták a sorsoláson? Nem néztem végig.BTW tényleg ennyire hülyék, hogy a BL selejtező play-off köre előtt elkezdenek füvet cserélni a Pufkáfban?
Vagy annyira xar volt már? -
villamos
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére

Ez akkor volt, ha jól emlékszem, amikor 3:3 -ra kiegyenlített a válogatott... -
Manchester City's #UCL group stage opponents since 2017:
🇵🇹 FC Porto
🇬🇷 Olympiacos
🇫🇷 Marseille
🇮🇹 Atalanta
🇺🇦 Shakhtar Donetsk x3
🇭🇷 Dinamo Zagreb
🇫🇷 Lyon
🇩🇪 Hoffenheim
🇮🇹 Napoli
🇳🇱 FeyenoordOszt mégis világi balfaszok... megint vitorlázva továbbjutnak aztán kiszopnak az Atalantától

-
Ringman
félisten
Real Madrid, Sahtar Donyeck, Internazionale, Borussia Mönchengladbach
mikor volt utoljára real-inter tétmeccs? nem rémlik
szerk:
[link] 98-99-ben
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Én Diósgyőr meccsekre járok mikor időm engedi. NB1hez is gyenge a színvonal itt, ezzel a 30%os jegy akcióval 5 meccs alatt 2000-rel akarják növelni az átlagnézőszámot 6000re. Hát ahhoz a szokásos szezonvégi 90%-os engedmény kéne szvsz.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Akkor meg is telt, mert gondolom a bérletesek élveznek sokkal nagyobb előnyt.
És ha az összbérletesek száma meghaladja a maximális nézőszámot, akkor ott is a szerencse dönti el, hogy az ember éppen beleesik vagy sem.5000 bérlet?
Itt miskolcon évek alatt lenne összesen annyi. De itt az elmúlt évek bőven tettek azért, hogy ez legyen.
Irreálisan drága jegy/bérlet árak, szar foci, szar körítés. Nem jó hármas. -
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Úgy tudom, több, mint 5000 bérletes van

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Meg rajtad kívül úgy 300 ezren. Felejtsd el, hogy lesz sima jegy...
Szerhíj miatt örülök a Dinamónak is! Ennyi kijár neki.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Vagy egy jó 2016.

-
mephi666
nagyúr
válasz
villamos
üzenetére
nem csak cr7, hanem messi is... belenyúlt a fradi szépen: ellenfelek csapataiban ott van az elmúlt 15 év 2 legmeghatározóbb játékosa
tőlük nem lesz szégyen kikapni sem... a dinamótól kellene pontot lopni (ha meg rebrov képes csodát művelni, lehet befut pár komoly állásajánlat neki) -
Redneck
nagyúr
Szép lesz! Annak azért örülök, hogy nem a leggyorsabb csapatokat kaptuk, ebben a csoportban még lehet egy-egy szerencsésebb napunk. Úgy legyen, hajrá Fradi!
-
Napfénysüti
nagyúr
Hmm, remélem mehetnek szurkolók a meccsekre, Barca ellenire szívesen kimennék.
-
Aztadurvamindenit.
-
villamos
őstag
Juventus, Barcelona, Dynamo Kiev, FTC...
Gyönyörű...
Cörö7 jöhet Pestre...
-
bold: egy meccsen elkapják a juventust
-
Cartevo
őstag
BAYERN, ATLETI, Salzburg, Moskva
REAL, INTER, Donetsk, Mönchengladbach
PORTO, CITY, Marseille, Olym piacos
POOL, ATALANTA, Ajax, Midtjylland
SEVILLA, CHELSEA, Krasnodar, Rennais
DORTMUND, LAZIO, Zenit, Brugge
JUVE, BARCA, Kiev, FTC
PSG, MU, Leipzig, Istanbul
-
perempe
veterán
legyen G!
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Diabetes - Cukorbetegség
- World of Tanks - MMO
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Robotporszívók
- Gigabyte alaplap topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha horgolva is jó, csinál neked a Feleségem. Van az a pénz 

...ha pedig jön a papírforma, nyertél 2ezret, ami pár sörre jó lesz
gyors visszaül