- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
istenem mennyire utálom ezt a lovrent már attól a pillanattól fogva ahogyan elhagyta a sotont, ilyen szar embert és játékost soha nem kellett volna leigazolni

jó kis meccs volt, így ki lehet kapni

-
Datsyuk
aktív tag
A különbség a két csapat között: Lovren
Szinte az összes hiba nála volt. Még vagy 2 gólt is kaphatott volna a pool róla. Szegény van Dijk, ma öregedett vagy 5 évet. -
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nálam még csak most jött a gól

Így először nem is értettem, hogy mit írtál
-
LyonnaisFan1
őstag
Firminot bántóan szabadon hagyták, ő meg köszönte szépen. Bár azt még egy diósgyőri is csak befejelné onnan

-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Sanét meddig tartja még fent Pep? Az a flegmázás a beadás előtt, még csak meg sem akarta zavarni a piruett után... gondolom, a VB-ről is az ilyenek miatt maradt le.
-
ZavaBalazs
őstag
hatalmas koncentráció és taktika mindkét oldalon. élmény ilyen tweeteket olvasni!
-
LyonnaisFan1
őstag
Ezt Agüeiro szépen bebombázta, könyörtelenül. Allissonnak esélye sem volt a védésre.
-
4580693
senior tag
Kassai ezt befújta volna.

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
most mutatták, pár centi híja volt.

-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Egy ujjnyi hiányzott

-
BenHans
addikt
Benny Hill show megvolt...

LyonnaisFan1: Nem volt az, goal line képet mutattak kb 2 centin múlt.
Schick nálunk 2 milivel úszta meg hogy öngól legyen.
-
LyonnaisFan1
őstag
Te jó ég ez mi volt, aztakurva

Az kéremszépen sztem gól volt, a gólvonal technológia nem jelzett, vagy nincs is?
-
válasz
BenHans
üzenetére
Bárhonnan el lehet balfaszkodni főleg ha a liverpoolról van szó.
5 éve és 10 éve is sikerült.Annyi változott mostanra, hogy a pool nem underdog csapat, nem az egy szem Suárez viszi őket a hátán, és nem Torres+Gerrard, hanem az egész keret + a pad is abszolút partnere a legjobbakéval. Oké a szitié jobb, de nem fényévekkel, mint korábban.
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az utóbbi időben a Liverpool, kb hasonlóan "sikeres" mint a Roma, éppen ezért azon gondolkodtam, hogy mi lenne a jobb egy ilyen csapatnak ha elérhető közelségbe kerül a bajnoki cím? Elhúzni 10 pontra és kényelmesebben készülni, vagy inkább állandó nyomással hajtani mint a barom.
Tudom, elvileg ilyen szinten meccsről meccsre gondolkodnak és ki tudják zárni a különbséget amit a tabella mutat, de azt is tudom, hogy az említett csapatok gyakorlatilag bárhonnan el tudják balf@szkodni, lásd Roma - Inter verseny 2009/10 és 'pool - City verseny 2013/14, előbbi esetében a Lazio feküdt le szándékosan az Internek míg a Roma nem tudta hozni a "kötelezőt", sőt kikapott otthon a Samp ellen, utóbbinál pedig Gerrardból lett Slippy G a Chelsea ellen, majd megbotlottak a kristálypalackban is, a City pedig behúzta...Meglátjuk. Legyen jó meccs. Én a 'poolt erősebbnek érzem kapusposzton, védelemben és támadósorban, a középpálya és a pad viszont a Cityé, szerintem.
Nincsenek nagy különbségek, az egyének mindkét oldalon megvannak akiktől villanást várhatunk, de hogy ki lesz a jobb ma csapatként és taktikailag az Klopp és Pep plusz remélhetőleg már a játékosok fejében van, és szerintem ma ez fog dönteni. -
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
stúdióban szinte már elkönyvelték, hogy a pool a nyerő a párosból. mintha nem is a city lenne az ellenfél...
-
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hozta a papírformát Klopp a kezdőt illetően, bár szerintem ez a középpálya kissé elavult már...
Keita -k, Fabinho -k a padon...
Többet tudnak ők ennél. -
na 433 lesz a poolnál
szitinél meg van váratlan -
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ne legyen igazam, de annyira minden Pool győzelmre mutat, hogy azt érzem ezt Pep nyeri...
-
4580693
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Liverpool simán hozza a meccset. A City amúgy is kisebb gödörben van.
-
válasz
máyköl
üzenetére
Remélem, hogy igen, bár az Anfielden a sziti idomult nem kicsit meglepve ezzel mindenkit.
Zongoracipelő középpályával és brutális pressziggel a két csapat formáját tekintve verhetők is lehetnek, de ha úgy állna ki a pool mint a united, arsenal ellen hogy 4231 és 4 támadó szellemű játékos az szerintem öngyilkosság lenne, mert a középpályán egy Guardiola féle szitit nem tudom ki az aki le tudna dominálni.
Meg a recept Guardiola ellen egyértelműen a gégenpresszing a 2nd ballok és szétfutni őket, remélem ilyen taktikával állunk ki

__________________Ramsey -> Juve
-
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Mit vársz a mai meccstől? Idomulni fog a Pool a Ciy játékához, és inkább kontrákra fognak építeni?
-
válasz
BenHans
üzenetére
Idegesítő, de legalább van saját gondolata, és ezért tisztelem. Sokszor én is a fejemet fogom, vagy mélyen egyetértek vele, de nem hiába nézik őket annyian, mert lehet szeretni és utálni, de legalább nem egy semleges semmi aki közhelyeket puffogtat és narrálja amit mindenki lát.
Túl sok szakmaiságot nem is hordoz, még is jó és szórakoztató, mert fociról van szó, csak máshogyan.
Ugyanúgy a nézőket lehetne "nevelni" az xg, halfspace, területfelosztás, labda nélküli játék etc.. értelmezésére is, a Spíler Kelével így is kezdte. Mondjuk az xg 100x többet elmond mint a fúúbazdmeg 70%-os labdabirtoklása meg 30 kapuralövése volt a csapatnak, mégis kikaptak, hát miezmár.
Igen Baumstark is mondta, hogy nem kíván annyira belemenni a klubok magánügyeibe, mert egy átlagos magyar szurkolói blogon is sokkal többet tudnak az adott szurkolók kedvenc klubjukról, mintha ő elkezdene minden csapatról valami érdekeset mondani, ami könnyen lehet hogy nem is igaz, és töredéke annyit sem tud mint ma egy átlag szurkoló a saját csapatáról.
Mindenesetre ő sem az a típus amit a Spíleren látunk tőle, TT-t rendszeresen hallgatom, van saját gondolata, imádja a focit és sok érdekességet tud mondani, kissé megrögzött olasz foci fetisiszta, de nincs ezzel gond. Abban 100%-ig biztos vagyok hogy nem az ő agyából pattan ki a mérkőzések megfejtése helyett a gecis tweeteket beolvasása
Na ezt még nem olvastam, szeretem őket, köszi

Igen klín shit mára már egy olyan berögződés, mint "a csatárt egyedül a góljai minősítik" szöveg. Nagyon nagyon elhaladt már ez mellett a foci

-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Egyetértek.
Még a Digis stúdió rendben van, sőt még szórakoztató is tud lenni.
Salec mondjuk néha idegesítő, szerintem CR rejszposztere is van.
A kommentátorok, műsorvezetők és szakértők néhol hiányos ismeretein pedig már megtanultam átlépni, mondván, nem lehet mindenki minden csapatnak szurkolója, hogy minden hírmorzsa aktuális legyen a közvetítésben.A gusztustalan a média, mint személyiségformáló erő. Sőt, formál az mindent is, sajnos...
Egyre felszínesebb ez a szurkolás dolog. Vagyis előjön a két véglet, a néző és nézni akaró és a látó és tudni akaró focikedvelő. Előbbi csak nézi, szájába adják hogy ki a jó, csak a top-top érdekli és nem akar semmi mögé látni, míg utóbbi kötődik az a kedvencéhez valami érzelmi szálon is (utazás miatt, ember miatt, történelem, stb stb.) és nem csak az érdekli, hogy havernak lehessen vagizni hogy na hol játszik xy legjobb és ki a BL esélyes és ki tömte ki legjobban valamelyik kiesőjelöltet örömfocival. Ez a szurkoló a napjainkban már elérhető információtengerben megpróbál kutatni, elemezni minél többet megtudni a fociról, taktikáról, játékelemekről és játékosokról. Próbál közelebb kerülni ahhoz a nézőponthoz ahonnan a klubok közelítik meg a focit pl a big data alapján, vagy hogy milyen labda nélküli mozgásokkal fejleszthető még magasabb szintre még a mai csúcsfutball is.Sajnos utóbbiból van kevesebb, sokkal kevesebb. Vitázni csak arra alkalmas emberrel érdemes, mert előre csak akkor mozdul bármi. Én már olyat is kaptam, hogy ne írjak már különböző középpályás játékstílusokról, meg xg-ről és hasonlókról nem kell bonyolítani nem amerikai foci ez. Itt igaza is volt, aki ilyen, annak nem is szabad ilyet írni mert ők sokkal jobban tudják, mert az a jó kapus akinek sok a clean sheet-je és az a jó támadó aki sokat cselez és sok gólt szerez
(((na nem a cselek után, inkább a középpályásoknak köszönhetően, és persze az sem baj ha csak gyengébb ellenfelek ellen villog))).A gyerekeknél pedig még nem is olyan régen megvolt annyi, hogy ha megkérdeztél párat egy téren, akkor nem 4 játékos volt repertoár. Most ha megkérdezel 10, a sekélyes focikultúránkban cseperedő gyereket, hogy ki a kedvenc akkor Ronaldo, Neymar, Messi és MBappé lesz a válasz. Miért? Mert ő a legjobb.
Persze fejlettebb helyeken még talán jobb a helyzet, Olaszországban pl, ahol generációkon át öröklődik a klubszimpátia, nem fog másért rajongani, elismeri ha jobb, de akkor sem ő lesz a bálvány. Magyarországon is van többgenerációs fradista, újpesti stb családból jött kölyök, de a kedvenc nem Gera Zoli, Böde, Kabát vagy Király Gabi lesz az esetek 99.99%-ában.
Mintha az emberek már egyre kevésbé akarnák meglátni a szenvedélyt, a romantikát, egy szürke, legkevésbé sem látványos játékú középpályás kőkemény kiváló munkáját, és csak az eredmény, a címlapok és a hype számítana. Ezért óriási jelentőséggel bír a kisebb csapatok (akár az AS Roma) minél aktívabb részvétele a közösségi médiában, humorral, hírekkel mindennel, (lásd AS Roma English twitter), mert meg kell szólítani a fiatalokat, mert aszurkolóikövetői bázis esetében csak a növekedés elfogadható.
---- ----
A kapus arcai (statgalamb cikk)
Arról is ír, - ha erre nem jönne rá valaki magától - hogy mennyire semmitmondó az x clean sheet ami alapján sajnos még mindig kategorizálnak kapusokat. Az optát mondjuk megbízhatónak hittem, de felettébb röhejes módon Alex Sandro került 2018 Serie A álomcsapatába balbekk poszton Kolarov helyett, ami fogalmam sincs hogy jött ki mert a stat bőven nem támasztja alá, főleg, hogy egyéni dolgokat itt nem befolyásolhat csapatszinten nyert cím. -
KisTücsök
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Igazából akár mindkettő.
___Szegény morátát még a
zágpartjelző is húzza.
Ezt a retek sotont nem tudjuk elverni. Otthon.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sajnos megint a politikához(gazdaságtan) jutunk... jó rabszolgákra-vásárlókra van szükség, nem gondolkodókra

-
válasz
forceberg
üzenetére
A gond ezzel, hogy az igényeket ők formálják. Mehetne ez máshogyan is, a média egy nagyon erős felület az emberi igények formálására és edukálására.
Az 50 évvel ezelőtti ember teljesen mást igényelt mint a mostani, szerintem a néző társadalom lezüllesztése egy teljesen tudatos folyamat.
Ez a:
-Citteh, na mi van he
-Rabó hangja nagyon szexi
-Torreirának hivalkodók a szemei és tincsei de azért éppenséggel játékosnak sem utolsókamuprofilú helyesírási hibákkal teli tweetek inkább ezt támasztják alá

Amúgy ezeknek 90+%-át nst-n trollkodják meg, és kb. azon versengenek hogy vajon meddig mehetnek el és kinek a nagyobb fasságát fogják beolvasni.
Nem tudom onnan hogy Kele és Hethésy értelmesen beszélgetnek és angol szaktwittert értelmeznek, hogyan sikerült eljutni oda, hogy a korábban már bizonyított Baumstark az ő fasságaikat olvassa be nulla hozzáadott érték nélkül? Ez valami egészen kínos.. Dolgozzanak meg a szerkesztők a pénzükért, és csináljanak valamit, vagy hagyják beszélgetni a kommentátort a szünetben, mert így ennek a világon semmi értelme.
Vagyis hát van szerintem.. az emberek tudatos lezüllesztése.
-
+Ringman
Én elvagyok akár a spanyol, román, vagy az arab kommentárokkal is, amikből semmit sem értek, nekem az lenne a fontos, hogy a stadionban lévő "zajt" halljam. Az meg hidegen hagy, hogy a stúdióban mit okoskodnak össze önjelölt, vagy kontraszelektált szakértetlenkedők, véleményüket gyakran a meccs kimeneteléhez igazítva.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
forceberg
üzenetére
Hát én biztos nem ezt várom el. De akkor az igénytelen közvetítési igényekkel rögtön vissza is kanyarodtunk a politikailag is érintett kérdéshez. De tényleg nem is akarom folytatni.
Maradjunk annyiban, hogy a digisportos sem volt tökéletes, de amit a spílertévé művel a PL-lel, az egyenesen gyalázatos, akár a meccsek kommentálását, akár a stúdió beszélgetéseket nézzük.
-
A kérdés, ki mit vár el egy közvetítéstől?
Összességében lehet, hogy nincs is igény magasabb színvonalra, hisz sokan úgysem látnak a színfalak mögé, sőt legtöbben csak addig látnak, hogy ez nyert 2-1-re, akkor ez a jobb csapat...Ne politizáljunk, mert a szavazati joggal rendelkezők 99%-a azt sem tudja, hogy mire szavaz.
Csak gyűlölet, félelem vagy épp szimpátia alapján. -
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder
üzenetére
A fél ország ilyen is. Ezért lehet így választásokat nyerni.

Ez a spíleres péel közvetítés meg tényleg kritikán aluli. Nagyon remélem, hogy ha csak részben is, de visszatér a pár évvel ezelőtti Digisportos műsor, nem mellesleg magas bitrátás FullHD-ben, mindhárom csatornán.
-
Az tényleg valami egészen hihetetlen, hogy annyira nem tud két ember 4 percig beszélgetni a meccsről amit néznek, hogy gecis tweeteket kell helyette beolvasniuk.
Tényleg hagyni kellene a fenébe az egészet, sulirádió színvonal. Egyébként kitűnően illeszkedik abba a mintába, amit a fidesz gondol a magyarokról, félfogyatékos gyökereknek néznek, akik örülnek, ha viszont láthatják a nevüket a tv-ben.
-
Viszlát
addikt
Huhh, ha a Newcastle-nek lenne legalább egy épkézláb támadója, akkor csúnya égés lehetett volna ebből a meccsből, a védelem az valami katasztrófa, nem rajtuk múlt, hogy nem kaptunk gólt.
-
LyonnaisFan1
őstag
Jonas milyen kung fu rugast csinalt a portugal bajnoksagban

A vidis jatekos mozdulata ehhez kepest semmi

-
na pont ilyenkor hiányolom mindig hazard klasszisát, nagyon leoktatják Sarrit mostanában
10 meccs 11 gól
-
NyxNyxNyx
addikt
A Wolves meg azok után, hogy elveri a Spurs-t, kikap otthon a Palace-tól.

-
LyonnaisFan1
őstag
Lukakunak nem kellett sok ido, hogy cserekent bevegye a szarkak kapujat

-
Sonja
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Úgy olvastam, hogy a Chelsea 40m€ akar érte.
Cseppet elszálltak az árak. Szerintem nem szerezzük meg. 
-
KisTücsök
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
kamu
-
ZavaBalazs
őstag
állítólag a bayern letett 30m fontot a chelsea asztalára Hudson-Odoi-ért, és most türelmesen várnak.
mit kell erről a srácról tudni? -
-
-
törölt tag
"A csakfoci.hu információi szerint hamarosan újra láthatnak Premier League-mérkőzéseket a Digi Sporton is az angol foci szerelmesei. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Spíler Tv-n megszűnik a PL közvetítése, honlapunk úgy tudja, hogy a két csatorna egyszerre fogja közvetíteni az egyik legkedveltebb topbajnokságot, sőt, a Diginek meghatározott időszakokban előválasztási joga is lesz a meccsválasztásnál..."
http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/angol-foci/fordulat-masik-sportcsatornan-is-kozvetithetik-a-premier-league-meccseit?fbclid=IwAR2g2tD3E_uVxDmKI29bdnXTO_fR6TVGnqLcsBYa_5J9IQc8svTt8DrKGJs
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Pulinak 2020-ban lejárt volna a szerződése így 1 évvel előtte (formája alapján) szerintem sok az a 64 M.€
Miki-ért sok is volt az a pénz mert mentálisan gyenge. Nyomás alatt nem tudja azt nyújtani amit tud. Nem tehet róla, de ez van. Képes az üres kapura is mellé lőni.
Auba talán a legjobb az összes közül, megéri a pénzét. De arra számítani kell, hogy mindig lesz valami mellék zörej a pályán kívül. Buli itt-ott, késés edzésről, kiruccanás Milánóba stb. Amíg a csapattagok és az edző ezt elnézi addig okés, ha nem akkor gondok lehetnek.
Sokratist már említettem korábban: túl van a csúcson, sokat hibázik, tizenegyes veszély kb minden meccsen benne van nála és lassabb is lett.
Gündogan: nagyon sokat sérült. Nála is már csak 1 év volt hátra a szerződésből.Nagyjából ezeket lehetett látni náluk Dortmundban.
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Igen, lassan kezd véget érni a Howard Webb korszak a bíráskodásban is
Végre van hazai pálya Liverpoolban is, nem csak Manchesterben.
Egyébként az első 11-esen nem értem, hogy mit vitatnak, az teljesen egyértelmű volt, a másodikat meg elég nehéz meccset érdemben befolyásoló ítéletnek minősíteni sima 4-1-es vezetésnél. -
-
KisTücsök
addikt
Én... én... én ezt nem értem.

-
-
Ringman
félisten
holnap kezdődik a serie a téli átigazolási időszaka, remélem középpályára igazolunk valakit, mert a borja - joao mario - alkesz belga - gagliardini (vele mi történt???) - vecino ötös elég sovány brozovic mellé

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
hát még ebből a részből!

-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Úgy tűnik a Premier Leauge segít újra felépíteni a BVB-t. Amit nagyon szépen köszönünk(Auba+Sokratis, Miki= Arsenal, Gündogan=City, Puli=Chelsea)!
64 m.€ és a szezon végéig nálunk marad. Így most vagy letisztul a játéka és segít megnyerni a Bundesligát vagy marad ez a görcsös erőlködés nála ami már a Chelsea problémája lesz a következő szezontól. Szerintem túl sokat fizettek érte, amerikai marketing ide vagy oda.
Ez már az ő problémájuk.
Kíváncsi vagyok kit hoznak helyette. Télen lehetne hozni még egy csatárt. Nálunk ott kellene még erősíteni. -
Richard!
addikt

-
Ringman
félisten
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
fú, ebből tibi milyen jó müller-arcképet tudna magának csináltatni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Amúgy ja

Idén eléggé semmilyen, pár Dortmund meccsen láttam, mert pletykába volt a poollal is.De a marketing értéke miatt megérte szerintem. Kíváncsi vagyok ez előrevetít-e egy Hazard távozást

-
ZavaBalazs
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
válasz
simondr
üzenetére
Azon nem tudom mi a könnyű síp hogy kétszer vádlin rúgnak meg közben löknek is rajtad

A második már egyértelműen könnyű síppal befújt volt, illetve Lacezette eset is simán tizi lehetett volna.Szerintem mostmár a rivális szurkolókat leszámítva fél anglia beleértve a bíró kart is a poolnak szurkol, hogy végre beérjen a 29 éve tartó kálvária. Ugyanazt érzem a meccseken mint a Leicesternél, meg a kis csapatoknál az angol kupákban, a bíró egyszerűen nem dönt ellenük semmit.
Múlt héten 424 (!!!!) nap után fújtak be a poolnak otthon tizit, előtte kb. bármit csinálhattak, még a lábtörésért sem adtak tizit, most meg egy hét alatt 3-at, amiből 2 egyértelműen könnyű síppal befújt, de a harmadikat sem sokszor adták volna meg korábban a poolnak otthon, valami okból kifolyólag ¯\_(ツ)_/¯
___
A nyártól Pulisic -> cselzi £58m
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ez szerintem rohadt nagy fake.

Szép is lenne.

-
simondr
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
BÚÉK mindenkinek!
Azért meg kell hagyni, hogy az a 2 tizi igencsak könnyű síppal lett befújva...
De ahogy egy Pool szurkoló haveromnak is mondtam, azt kívánom ezek után minden Pool meccsen csak ilyen tiziket fújjanak be ellenük, meglátjuk mit gondol a jogosságukról azután. -
Richard!
addikt
Büntetni lehetne ezzel az Everton-Leszter mérkőzéssel...szomorúan konstatáltam viszont, hogy andré gomes még mindig szar.

-
-
hhenry
őstag
BUÉK!!!
-
Richard!
addikt
Ich wünsche euch einen guten Rutsch ins neue Jahr!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Richard!
addikt

-
dracox
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Pont ezen gondolkoztam, hogyha nem lesz valami érdemi javulás a Diginél akkor megyek a t-home-hoz, de így már maradok ha igaznak tűnik a hír.
Most már csak azt kellene a spílernek csinálnia, ha délben esetleg kora délután játszik a három giga spanyol közül valamelyik akkor ne a múltheti bajnokinak az ISMÉTLÉSÉT kelljen már nézni ami egy "sima középmezőny kutyát sem érdekli meccs". Röhej, hogy 2018-19ben ilyen előfordul. -
hhenry
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
így könnyű piacot szerezni tönkre teszik a másikat és nem csak a fociról van most szó a rádióknál ugyanez történt.
-
válasz
hhenry
üzenetére
vannak ilyen félelmek (index fórumról)
"A digisportok szűnnek meg, Teszári befejezte a projekt finanszírozását, mert így ebben a formában csak pénznyelőként működik évek óta. Nyárig még működnek a csatornák, utána a még élő jogaikat eladják, jórészét a TV2 csoportnak."
-
hhenry
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Váltok azonal

-
Volt már?
Érkeznek a Spíler TV csatornák a DIGI kínálatába
Megállapodásra juthatott a DIGI és a TV2 Csoport, a Spíler1 TV és a Spíler2 TV érkezik a kínálatba. -
itouchfan
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
Igen, köszönöm. Ezekszerint nem számoltam/tippeltem olyan rosszul.
Szerintem ez abszolút rendben van ez a stat. Nem topjátékos, nem is egy nemzetközileg extra csatár, de egy melós, csapatjátékos centertől ez jó a Bundásban. Főleg ha hozzáveszed, hogy van még 8 gólpassza.
-
válasz
BenHans
üzenetére
Ez is azt mutatja hogy meg sem próbál talpon maradni, hanem egyből esik ha teheti.
Ez egyáltalán nem egyenlő azzal hogy dobálja magát, mert az természetesen nem igaz
(nyilván előfordul, de kinél nem)Az meg mi kifogás hogy Willian és Moratak mellett nem akarja a hátára venni a csapatot. Csak pont azt nem láttuk hogy milyen az amikor a hátára veszi, és lehet ezért nem vitték el, pedig már 28, és már évek óta minden nyáron odahízeleg a reaálnak.
Láttuk a VB-n Cét hogy küzdött a potugál válogatottért, vagy Suárezt egy középszer liverpoolban.
Nem is értem hogy lehet degradálni egy olyan keretet mint a cselzié, hogy nincs benne játszótárs, mindössze kb. egy kézen meg lehet számolni azokat a klubokat akinek tőlük jobb keretük van.
Messze a csapat legjobbja, ezt a vak is látja, vitán felül áll, és amikor megy nekik akkor nagyon ott van a szeren, és akkor kb. mindenki közvetlen a Messi polc alá helyezi, de amikor visszaesik a csapat és igazán kellene a zenije akkor szépen beleszürkül a mezőnybe. Ez tarthat hetekig, hónapokig (amikor kb. fel sem tűnik senkinek hogy létezik) , de elég akár fél meccs is pl. most decemberben hazai pályán a Wolves ellen is úgy lubickolt, hogy öröm volt nézni, meg is szerezték a vezetést, és tovább ment az ostrom.. aztán a semmiből két kaput talált lövésből kaptak kettőt a második félidő legelején és a további fél órában momentum nélkül kaptak ki vele együtt a csapatban.
Úgy gondolom hogy ez fejben dől el, mert a képességei abszolút világklasszis

Özilről is ez a véleményem csak sokkal hatványozottabban, az ő képességei is egészen kivételesek. -
itouchfan
őstag
válasz
Richard!
üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Nem véletlenül Bundesliga játékos 8 éve stabilan, 200 meccset a Bundesligában nem osztogatnak csak úgy.
Hoffenheimben 97 meccsen 22 gól, igen. De 97 meccsen kb 50-55 meccsnyi játékpercet volt a pályán, és annyi alatt viszont nem rossz az az 22 gól. Szerintem ha megnéznénk a játékperc/gól mutatóját, kijönne egy 0,5 gól/meccs körül, ami egy Bundesliga (erős) középcsapatban nem rossz mutató. Lehet hasonlítani a topcsatárokkal, csak egyáltalán nem mindegy, hogy milyen csapat van mögötted.
Ettől függetlenül, ahogy én is írtam korábban, 31 éves, nem fiatalodik, és hiába egy nagyon alázatos, letámadást irányító, védekezést megkezdő csatár, van több jó képességű csatár mellette a keretben, fiatalabbak, akiknek kellenének a játékpercek.
-
Ringman
félisten
játékvezetői labda a skótoknál: [link]
-
itouchfan
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem többtényezős a dolog.
Egyrészt már 31 éves, másrészt nem rossz, de nem termeli nagy mennyiségben a gólokat, a csatártársai szerintem többet rúgnak.
Másrészt pedig idény végéig van ugye Nagelsmann, utána ő megy a Lipcséhez, és elképzelhető, hogy így akarnak mozgásteret adni az új edzőnek, hogy 1-2 játékost elengednek, akinek a helyére majd nyáron ő hozhat újat. Vagy, ha megvan már az új edző kiléte, lehet hogy ő nem tart igényt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI RC 2 távirányító
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Cseppet elszálltak az árak. Szerintem nem szerezzük meg.

(nyilván előfordul, de kinél nem)