Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Ott is van
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ott is sok a jelentgető?
-
dellfanboy
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
ez anglia
-
Creative997
őstag
Valaki magyarázza már el, hogy ha egy védő kirakja a lábát 16n belül, hogy blokkoljon, a labda elmegy mellette, láb kint marad továbbra is, támadó atesik rajta, az mióta nem tizi?
-
-
Datsyuk
aktív tag
Virgil örülhet, hogy éppen pizzát hoztak a VAR szobába.
-
Tibiajax
nagyúr
hihetetlen ez a kbaszott newcastle..
kis meg középcsapatok ellen lófaszok, nagycsapat ellen meg nagycsapattá válnak hirtelen -
Tibiajax
nagyúr
december van, és a wolwerhamptonnak van kemény 9pontja.. nem semmi
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...ja, ez semmi volt ahhoz képest is, hogy 1 hete Virgil a teknőst állította fejre egy kicsit keményebb váll-váll koccanással... amire nem volt szintén semmi lap
-
Kicsit még erölködj!
-
-
mephi666
nagyúr
Macca eléggé pörög, de a sárgát kicsit túlzásnak érzem... hozni kell helyette majd Szoboszlait, mielőtt valami hülyeség miatt kiállítanák
-
mephi666
nagyúr
...ez a castle komolyabb focit mutat eddig, mint a margit+city kb 180perc alatt
Macca ezt odabaszta szépen... 1 percre rá meg kapufa tőle
-
Ez a Kiwi Zicsi baloldal nem túl bíztató.
-
Tibiajax
nagyúr
nem csak a magyarokat szopatják amúgy, ezekkel a tv-s ki közvetíti ki nem szarságokkal..
angliában ugye a sky és a tnt sports osztozik, alapvetően a fő jogokon. gondolom, akinek van tévéje, ezek benne avannak a csomagokban, aztán nézhetik.
igen ám, de pl a mai hétközi bajnokikat - csak hogy színesebb legyen a tárház - egyik sem adja, hanem egy újabb morzsaszedő, a külön előfizetéses amazon prime adja, amik stream-cuccok ugyebár, biztos vagyok benne h nincsenek benne a normál tv-s csomagokban
tehát mit tehet az angol honpolgár?.. előfizethet egy újabb, meg megint egy újabb szarra, ha látni akar bajnoki meccset
ja, és mindegyik meccset ők adják. nemcsak a rangadót -
Cs1csó
titán
válasz
mephi666
üzenetére
Az meg egy külön elemzést érdemelne, hogy az elején még igaz "trash" metált nyomtak, viszonylagos rétegigényt kiszolgálva, majd haladtak az egyre populárisabb hangzás felé aminek a betetőzése volt a Black album (tehát bazi sikeres lett de már ez nem egy "trash" metál album.
)
A "Load"-nál még tovább "fejlődtek" de ott már nem jó irányba, vagy vinni kellett volna tovább a "Black" album stílusát vagy visszatérni az alapokra a valódi trash metálhoz.
Gondolom az egész mögött az is van, hogy 90-es évekre kialakult a "Grunge" stílus (Nirvana) ami betette a kaput a 80-as évek elsősorban "glam" metál bandáinak de a Metallica-ra is (sajnos) hatást gyakorolhatott: útkeresés, új irány stb.
Valószínűleg a Guns n Roses problémáinak is egyik oka lehetett (a csapaton belüli ellentétekslen túl)
Számomra a Black album olyan szint amit más bandák csak egy Best of" vagy "Greatest hits" albummal tudnak elérni.
(Ezen albumuk miatt nem is tudok igazán haragudni rájuk) -
mephi666
nagyúr
erősítünk
...szerintem már foglaltak is neki szállást a többi Lopez közt a Zsinór utca környékén
...sebaj, csak váljon be úgy, mint fradinál a wishes Firmino"A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE szerződtette Michael Lópezt, aki a téli átigazolási időszakban csatlakozik a klubhoz."
-
mephi666
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
...na igen, a black album náluk a plafon
körbejárt a faluban kazettán és másolta mindenki magának... mondjuk utána a load/reload és garage inc is tartalmazott 1-2 jó nótát, de összességében egyik se érhet fel hozzá... a st anger-el meg utána levőkkel engem elveszítettek teljesenui: szerencsére azóta jött egy machine head - blackening, ami nálam kb a black album szintjére kúszott fel
a nyitózene kb annyira mesterien fel van építve, mint metallica-tól a one (oké, az másik albumon volt, de van a kettő közt párhuzam) -
mephi666
nagyúr
Ed Sheeran meg nagy Ipswich drukker, mezszponzor, stb... nem mellesleg Offspring rajongó is...
kezd szimpatikus lenni a srác... (mondjuk ez a million miles away akkor jelent meg, amikor 9 éves volt és számomra az egyik utolsó jó albumukon volt... a smash volt 94ben a legnagyobb dobás, azt meg kb oviban hallgathatta
...szerintem)
-
-
RvN dirigálta Leszter beárazta a Lopótök féle Kalapácsosokat.
Pl RvN távozásának okaira rávilágítottak a fenti Podcastban, amire nem is gondoltam volna.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
SZVSZ már nem kellene vele hosszabbítani. A tavalyi BL-betli után a következő egyenes kieséses meccs is rajta megy el. A ki-ki meccseken nem férnek bele ilyen baromságok.
-
Richard!
addikt
A női macalister nyilatkozatánál már sírtam 🤣
Megtagadta a szivárványos karszalag viselését a Premier League-játékos, vallási okokra hivatkozott -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Kijött, egy indítást akart elfejelni, de igazából talán nem is volt esélye, így leütközte a szöcskét. Rossz döntést hozott 2x is, amikor elindult, meg amikor nem engedte el a csatárt.
Első piros lapja!

Mondjuk, ha Kassait még nem vonultatják vissza, már tuti megkapta volna egy reál elleni meccsen.
-
gabross
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
érdekes, az öreg hóland 4 nappal ezután egy barátságos válogatott meccsen is, majd 7 nappal a west ham ellen pl meccsen is pályára lépett, annyira career-ending volt ez a szerelés(?).
arra próbáltam felhívni a figyelmet, h még a városi rivális ügyeletes (v inkább állandó) bunkója is elismeri pepsit, ideje lenne levenni a szemellenzőt.

-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Algoritmus pörgetés mindenekfelett!
-
IreN!CuS
őstag
Nójer megoldotta
-
válasz
gabross
üzenetére
Végig hallgattam a részt utána, 1/3-át ki lehetett volna vágni, mert új hallgatóként ez a fogadásos rész érdekeletlen volt, meg elég sokszor túlmentek számomra a határon a fröcsögéssel, ami minősíti a produktumot. 2/3-a része meg érdekes volt, sok új infóval láttak el, többek között, hogy a Kókler minden idők egyik legjobb edzője!
-
dellfanboy
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
kik ezek? és miért a konyhában beszélgetnek?
-
gabross
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
pedig roy keane is ugyanezt mondja, őt sem hallgatod többet?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen.
Semmi valótlant vagy váratlant nem mondott ezzel..... -
válasz
BenHans
üzenetére
Ez lett volna a próbaadásom tőlük, hát a kijelentés után megállítottam a felvételt.
---
Veszélyes közelségben a kieső zóna Rómában, 2 pont és a tabellaszomszéd Leccsével lesz egy 6 pontos mérkőzés.
---
Robert Sanchez rendelkezik a Premier League legjobb védési arányával ebben a szezonban, azok a kapusok között, akik 20+ lövést kaptak. (81%) írta valami chelseas FB oldal.
Én meg hétről hétre ekézem, bár most a villa ellen jó volt.
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Keres vissza itt párszor már írtam pít "szakértelméről". Komoly inkompetenciát mutat, ha valaki bármiféle hivatkozási alapnak próbálja meg beállítani, ha a játék értelmezéséről van szó. Ha statisztikai adatok felmondása az más tészta az nem az én projektem azt lehet hibátlanul megteszi, de mezei játékhelyzeteken, nem hogy nem ismer fel még hülyíti is a népet.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
az egyik szó nem kell oda
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jaj ez a rossz abált borjúfej...

Vállaljon már valami futballközeli szerepet, csinálnék egy csapatot neki, az összes upban csinálunk csapatot, legyen tao, de kár elpazarolni a tehetségét twitteres meg youtubeos nagyotmondásra, hass alkoss gyarapeets!Soha nem felejtem el, németjapán meccs, kiírja 20 perc után, hogy ez a tökéletes progresszív topfoci amit a németek nyomnak. Aztán rúgtak rá kettőt a japók. Ez egy VB, itt tovább kell jutni, nem a 90% passzpontosság meg a 80% birtoklás a lényeg.
Qrva nagy baj, ha valaki számokból magyarázza meg a focit, ahogy az is ha valaki eredményből teszi ugyanezt.
(Tegnapi Róma... Nem is voltunk szarok, két megpattanó lövésből lett gól, és csak egy olyan ziccere volt a Bergamónak amiből simán gól kellett volna legyen, mégsem abból lett hanem a véletlenből védő hátáról irány vááltó meg védő fejére fejelt ezáltal ívet kapó labdából. Míg Dovbyk mondjuk mellényúlt a labdának kapussal szemben az ötös vonalán, plusz később Mancio a légstopp után gyertyát rúg ugyanonnan.)Körbemagyarázza a témát, Pepnek játékos kell... Aztaaaa!
Josénak ne kelljen már azért, hát na...
Ranieri akkor a legnagyobb koponya, ő már oktatta a kopaszt, jó pedagógus is, mindent tud a fociról a közegről a lélektanról.
Pep egy nagy edző, de legyen bátor, üljön le korábbi klubja padjára, jöjjön Rómába. Mou esetében a KL jaj easy win, EL döntő, háhá kikapott, (csalva jogtalanul és így is csak tizikkel) pedig ott egyesek szerint favorit volt a Róma, na tessék építs Pep, évi kb 100 milliós büdzséből, tudom jól mutatna a végén még egy nulla, de ez a + fizukkal együtt ennyi. Tessék. Imádni fogunk! -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Apjának a ... fülét!
-
-

Úgy néz ki nem csak a Kóklernek hiányzik a Rodri, hanem a Hanzinak is...
-
válasz
Creative997
üzenetére
kedvelem ahogy a szitit is shitinek ejti

-
Creative997
őstag
Azért nem kell odarakni hogy csak viccelt, mert nem
a hollandok amúgy is szókimondó emberek, az arcodba mondják amit gondolnak -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Alibaba meg legalább nem adott el labdát kritikus helyzetben.
-
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Se Curtois, se Alaba, se Militao nem volt szinte a full szezonban, egyetlen csatárunk volt, aki valahogy megbukott szinte mindenhol csak itt nem, ezek tükrében abszolút nem a legjobb kezdő állt fel szinte sose.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ne menjetek bele, csak azért képesek néhányan a saját oldalukat is lexarozni, hogy a másikat gyengébbnek, a héterségüknek megfelelő szintre tudják lehúzni.
Mindzsé és Nójer üdvözli a letolt gatyás keretüket.

Ja, és Willi Orbánról se feledkezzünk meg... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Irónia volt, egyetértett veled.
Azt a Madridit másodvonalasnak nevezni elég meredek szerintem is. -
IreN!CuS
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Látom nem ment át az irónia tekintettel arra, hogy én sem értek egyet a kalika szökevénnyel sem az emos máádridizstával
De lecsapolom ígérem

-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Ez is olyan, mint Allegri angliai szerepvállalása. Mindenképpen érdekes lehetőség, de olyasmi, aminek elég kicsi a valószínűsége pontosan a vezetők gondolkodása miatt, egyik szereti a szinte korlátlan lehetőségeket, a másik meg nem szívesen hagyja el a jól ismert közeget.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Látom tényekkel provokálsz, biztos te vagy az ellenzék vezetője mostantól dollár creative-nak hívlak.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Prime Bőrszalonka, extrém szar Madrid, a Bayern szinte mindig prime, a Cici meg ha nem is volt prime, de a pénztárca igen, azt vettek meg neki, akit csak akartak, de jah, besztlígben a beszt edző a világon!
-
Szevasztok!
Hol tudom én is fogni a csekettőt?
Azt hittem, már nem sugározzák, de úgy látom, mégis. -
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha jól rémlik mikor eljött a barcától az utódja is bl és bajnokságot nyert gyakorlatilag ugyan azzal a kerettel.
Bayern zsinórban 10+ éve bajnok sőt Henkes BL-t nyert gyakorlatilag ugyan azzal a kerettel amivel a kókler bele se szagolt a BL elejébe, ráadásul a nyugger német tette mindezt látványos játékkal (szerintem). És azóta is nyertek BL-t, hogy a kopasz elment onnan.
Citykóval átvette az akkor PL legerősebb keretét és rálocsolt még kb 1,5 Milliárdot hivatalosan és ugye lebukott 115 ponttal és a többi mellette amivel még nem bukott le és 1x tudott BL-t nyerni azt is úgy, hogy ha az Inter nem annyire kétballábas behúzhatta volna azt a döntőt.
Szóval ha valamit akkor azt nem lehet tudni, hogy Pepító milyen edző. Amit lehet tudni, az az, hogy a legjobb körülmények között foglalkoztatott. Nem csinált olyat spanyolban vagy németeknél amit előtte vagy utána ne csináltak volna meg. Angliában meg felszállta egy lineárisan felfelé ívelő tejjel mézzel fürdő Kánaánba amiről nem tudni, hogy más mit hozott volna ki ilyen korlátlan lehetőségekből.
A közös pont a 3 TOP bajnokságban, hogy csak olyan helyre ment ahol az aktuális csapata játékosminőségben vastagon dominálta aktuálisan a ligát. ÉS egy kb 38 meccs alatt ilyen játékosminőség fölénnyel könnyebb 1-1 hibát javítani, mint egy kieséses ligában ahol, ha hibázol kiesel.
PL-ben is már több csapat van aki egy "A" csapatot ki tud tenni úgy, h nagyjából pariban legyen a Pepítóével viszont ami nagyon fontos, h Ő KETTŐ "A" csapatot tud pályára tenni. Amivel könnyen kiküszöbölhető a sérülés vagy a formaingadozás.
Jól mutatnak az ilyen száraz statok csak arra nem jó, hogy valaki lássa az összképet.
-

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
na igen, eddig nála az volt a jellemző, hogy 2. félidőre rakta össze a tökéletes taktikát, de nagyon biztató hogy pár napon belül játszottunk a margittal egy 2:0-t, majd utána röviddel az első perctől dominálunk egy city ellen is...
cserékkel is jól ügyeskedik, nem sablonokat nyom, hanem próbálgatja, hogy ki-hol tudna erősíteni az összképen... tegnap is, hogy kirakta a szélre Quansah-t, perceken belül azon gondolkoztam, hogy "baszki, elmenne Trent madridba, Slot meg csinálna Quansah-ból egy jobbszélsőt, aki beugrós cb-nek is jó?"
a gödörre kíváncsi leszek: amiatt is, hogy mennyire fog működni közte és a szurkolók közt ilyen helyzetben a kémia: nem rémlik, hogy Kloppot köpködték volna 1-1 ilyen gödörtúra alatt
...na meg hamarosan itt a kedvenc időszakom, karácsony környéke: az kb mindig a műsor, hogy ott vannak a kényelmes, lazítós napok... sörözhetek nyugodtan az összes meccsen, erre kb mindig olyan szarok vagyunk, hogy fizikailag fáj 
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
A szagértők közben itt a topikban utánad megszagértették, hogy még egy jó babosat sem tud fingani...
Klopót elfelejtik közben ekézni, (biztos nem a hater attitűd miatt van ez), hogy ezzel a kerettel hogy nem ért el az utóbbi években semmit Pepsi Zero ellen, holott Slot meg bizonyít. -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem a PL trófeákra utalt, hanem hogy eddig 6 nyeretlen meccse volt egyhuzamban.
Lefújás után ez lett a hetedik.
-
Creative997
őstag
Az megvan hogy a unajtid csak 4 pontra van a szititől?
3 forduló múlva találkoznak -
Creative997
őstag
válasz
BaJaZo
üzenetére
Rodri mellett KDB-nek is lealdozott, a kettő kivetele egyszerre igen jelentős veszteség.
Pepsit sztem nem foglalkoztatja a sziti pere, max eloadja, hogy őt atvertek aztán elballag (mikor lejár a szerződése). Gondolom majd a pizsihosok lesznek a következő állomás. Ám most kellene viritania a barkaban, mint ex-jatekos, edző, aki ezer szállal kötődik oda. De ő is megmondta, hogy már nem menne vissza. Persze, mert csődben vannak. De valljuk be, ilyen szituban nem sok sztár edző vállalná be szvsz.
Őt a saját melyrepulese zárja depresszióba jelenleg. Amúgy kb egyetértünk
-
BaJaZo
aktív tag
Most mindenki láthatja, hogy Rodri nélkül a City szart se ér. Ennyit Guardiola zsenialitásáról... Milyen csapatai voltak? A Barcelona amelyikben Messi, Xavi, Inesta, Puyol játszott? Ezekkel még én is BL-t nyertem volna... A Bayern? Na, ott aztán nem voltak ilyen játékosai, nem is tudott semmi elérni a BL-ben. Fel is fogta gyorsan, hogy ott sok esélye nincs és távozott. Ügyesen választott csapatot, a Citynél végtelen mennyiségű pénz várta, azt vett meg akit akart, de még igy is évekig üldözte a BL trófeát... Aztán kiderült, hogy sikerek mögött ezer pénzügyi szabálytalanságot követtek el az évek alatt, ennek következménye még ezután jön majd... Szóval kipukkadt a lufi, nem szeretnék most Guardiola helyében lenni.
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Zárójelbe teszem jelenlegi életkorukat.
Rüdiger(31), Christensen(28) őket lehet együtt kezelni, mivel nekik pont az átvétellel járt le a szerződésük és Rüdi elmondása szerint nem kereste őket senki a szerződéshosszabbítással kapcsolatban, meg ugye covid buli is volt.
Pulisic(26) Potter alatt nem bizonyított, előtte meg Tuchelnál játszott mindent is.
Kovacic(30) elvileg ő akart menni, valamennyire megértem, mert középpályára érkeztek páran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
körbejárt a faluban kazettán és másolta mindenki magának... mondjuk utána a load/reload és garage inc is tartalmazott 1-2 jó nótát, de összességében egyik se érhet fel hozzá... a st anger-el meg utána levőkkel engem elveszítettek teljesen