Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, van egy nagynevű vélemény a számomra Liverpool-szemszögből "trianoni" sorsdöntő elvesztett EL döntőről.
Ferguson: A Liverpool azért veszítette el a EL döntőt a Sevilla ellen, mert a második félidőre egyszerűen túl fáradtak voltak. Nem bírták azt a magas pressinget, amit Klopp kért. És ez Klopp hibája.
Nekem sosem volt olyan csapatom, ami egész szezonban bírt volna ilyen nyomást gyakorolni.Van benne valami, mert akkoriban sok volt a sérült, és kevés játékos sok meccset játszott, a Premier League-ben is meg kellett felelni, és az az erős letámadás, amit ő kér, ahhoz jó erőnlét kell, de ha már a meccset is úgy kezdik, hogy fáradtabbak, akkor lehet hogy igazából már az első félidőben majdnem eldőlt a meccs a Liverpool javára, annyival jobbak voltak, de mindhiába, csak egygólos vezetés lett és a második félidőben már nem bírtak úgy letámadni, és szétszakadtak a középpályán, és megfordult a meccs.
Lényegében ezt mondta Fergie. Nagy kár azért a meccsért, mert kb meghatározta az egész következő szezonunkat (BL...) és az átigazolásokat is, hiszen ha BL-ben indulunk, azt hiszem, jött volna komoly név... emiatt lehet, hogy azon az egy meccsen az egész jövőbeli évek szempontjából is sok múlott...
-
Tibiajax
nagyúr
gyerekek, mi, mii..mi ez az ernyedtég?? Bajnokok ligája indulás van ma este!! nnna
szedjük össze magunkat, induljon be a topic.lássuk a meccskártyát:

ejj, kiherélt párizs-gunners fain kis meccs lesz. visszavágója meg még jobb
retkes psv-atleticsko meccs tavaly is volt, nem?..
bájer-rostov sima 2-es?..

-
venember83
nagyúr
De foghíjas a Sun - Eve meccsen a lelátó.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Enzolord
üzenetére

___Barca: Neymar bejelentette, mikor jön ki az első száma
Alatta egy komment: "...A szombati bajnoki után meg van kedved énekelni? Maximum a requiem jöhet szóba!"

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Ja, mert a felkészülési időszak csak az igazolásokból áll.
Tücsök: Nem láttam a mostani meccset, azt csak olvastam hogy itt is néhányan panaszolták, hogy nem küldték le a gólja előtt. Általánosságban írtam az eddigi szezont nézve, West ham ellen például teljesen egyértelmű volt az egyből piros és az eltiltás. És akkor most nem is játszott volna.
-
KisTücsök
addikt
Enyém botrányosan szar lett.

-
-
KisTücsök
addikt
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Nem pirosat. Max második sárgát.

Neem. Túlzás egyébként. A szokásos sárgáját mindig megkapja, de ennél többet miért érdemelne minden meccsen? Mert akkor tegnap Fer és Amat és húzhatott volna az öltözőbe. Nem tudom, ki nézte a meccset, de a swansea játékosai végig csak rugdosódtak. Costa is a sárgáját törlesztésért kapta Fer-rel szemben. Fogunk még ezzel szívni, mert mindegyik csapat ráállt a spanyolra, előbb utóbb jönni fog a második sárga, vagy jobb esetben szimplán kigyűlnek. Ez van. De reflexből ne osztogassunk már neki azért pirosat.
Egy olyan eset volt a meccsen, amiből gól lett, pedig szabálytalan volt. Csak ezért hoztam fel. De lesz még amúgy ilyen.
Egyébként ez meglehetett volna, ha Conte nem vár megint ilyen sokat a cserével. Eddig mindegyik meccsen a cserék után felpörgött a csapat, és leginkább rúgott még egy gólt. De nem fog Fabre sem mindig brillírozni ha csak 10 percet kap... Maticsot elfelejthetné már a kezdőben. Támadásban nulla, amit hozzátesz, védekezésben meg ott nem jobb, mint amúgy Fabre lenne.
___xsanyi: Marriner.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az Arsenalra én is mérges voltam. Volt egy jó meccsük, de a másik hármon... nem érdemlik meg, hogy ugyanannyi pontjuk legyen, mint nekünk. És mégis ilyen igazságtalan ez.
Ja és pénteken ne Hazard, hanem Mané legyen a meccs embere.

-
válasz
Citroware
üzenetére
Az új idei szabályok szerint az már csak sárgát ér, szóval helyes döntés volt. Hazard viszont egy kontrázó utolsó embert állított meg szabálytalanul, ami tudtommal még mindig piros... (mibe hogy a következő fordulóban MoTM lesz?)
De eddig az Arsenal sem panaszkodhat a bírói karra. Leszternek nem fújt be a legvégén egy egyértelmű tizit, szombaton meg a Soton ellen az utolsó percben befújt egy olyan szituációt amiből minden meccsen kb. 5 szokott lenni. És hopsz egyből a 4 pont helyett már csak 1 lenne nekik az utolsó két meccsből (mert vórdi úgyis bebassza a tizit
) ennyit számít a rengeteg munka mert nem hajlandók a tetves videóbírót bevezetni.. -
válasz
szami777
üzenetére
Kezdjük ott, hogy a szabályok szerint Courtoist ki kellett volna állítania a büntető előtt. Az már más kérdés, hogy szerintem nem érdemelte volna meg a Chelsea ezt, de ami szabály, az szabály, ha a Barca az ellenfél, már nem lett volna a pályán sem ő, sem Costa.

De amúgy ja, ebben szerintem is igazad van, de... nem a bíró miatt ment el a meccs.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Azért Chelsea szurkolóként inkább nem bíróznék. Costa eddig kb minden meccsen megúszott egy pirosat és győztes gólt szerzett utána.

Cahill-t sajnálom, idegesítő lehet amikor egy ilyet benéz a bírói kar. Először én is szabályosnak láttam, de hogy élőben ezt hogy nézték be...
-
-
hobizoli
nagyúr
nezem ezt a Vidi - Hali osszefoglalot...
... hat a Kiraly Gabival itt most mi volt?elso golnal kiuti a vedore, aztan csak nezi mi lesz tovabbb a foldon fekve, nem ugrik fel meg semmi
aztan kovetkezo tamadas kifejelik a kezebol a labdat az otoson kivul, erre eljatsza a nagy halalt
a masodik Vidi golnal meg megemeli a bal labat es a foldre esik belole
de abs nem ertem mi volt a serules oka a mozdulatban
kb mintha ezzel fedezne magat, hogy miert rugtak be 3m-rol, jaj bement, akkor alibibol fetrengek egyet
-
Ringman
félisten
az inter szokás szerint hullagyenge, így de boer a novembert (talán még az októbert) sem fogja megérni
-
Jó kis meccshét lesz ez a következő.
BL-forduló, aztán pénteken este a Chelsea - Liverpool rangadó is sokat fog elmondani arról, hogy ebben a szezonban végülis mi merre hány méter. 
-
BenHans
addikt
Roma 1 - 2 Samp
Totti az ömlő esőben melegít amikor a többiek az öltözőben illetve a kispadon azon töprengenek, hogy lesz-e egyáltalán folytatás.
Hát lett.... [link]
46' Totti beáll, felpezsdül a játék.
61' Óriási labdát ad Dzekonak 2-2.
93' Értékesíti a büntetőt 3-2.Capitano, mi lesz velünk nélküled?
-
Ez meg megint kiröhögött valakit
(talán hendersont)
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Nyugi van, ha most mi vagyunk a cselzi akkor az az utolsó emberes hazard félre lerántás nem sárga hanem egyből piros, és Ki Szung Jong esése egy újabb befújt tizenegyes. Szóval lehetne rosszabb is
tudtam volna örülni ha nem lesz hazard pénteken...
de a védelem még nem az a beton Conte féle amit megszokhattunk. Kíváncsi vagyok beltolja-e a buszt otthon -
-
KisTücsök
addikt
válasz
Enzolord
üzenetére
Hát na..
__Visszavonom a bazmeg Cahillt. Az rohadtul szabálytalan volt a köcsög Fer-től. Kifelé szabad kellett volna legyen, és még mondjuk egy aranyos kis sárga.
Nem szeretem az ilyen pontvesztéseket. Amikor a csapat kb mindent megtesz, csak éppen a bíró nem úgy gondolja. De ettől függetlenül szar a védelem. És most három kemény meccs jön. Conte meg megint későn cserélt...
-
Tibiajax
nagyúr
Costa állatt!!!!!!!!!!!!!!!

-
Tibiajax
nagyúr
ezt a szerencsecsomag cahill-t, istenem...
-
KisTücsök
addikt
Bazmeg Cahill.

Ez a védelem egy fos. Eddig is kb csak szerencsénk volt, hogy csak ennyit kaptunk.
-
KisTücsök
addikt
Azért az megnyugtató, hogy közünk nincs a meccshez kb, de sikerült megint megszerezni a vezetést.
-
Tibiajax
nagyúr
nna akkor hajrá chelsea
-
KisTücsök
addikt
Conte sem szeret rotálni. Megint pont ugyanaz a kezdő, mint eddig.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a Monaco most ennyire jó lenne? Elverték ugye a PSG-t, kiverték a Villarealt a BL selejtezőből kettős győzelemmel és vezetik a francia bajnokságot. Látta őket valaki mostanában játszani?
-
athomi
veterán
-
válasz
Enzolord
üzenetére
Gondolom nem esett le neked, hogy mai játékosok fejét rábiggyesztették olyan régi játékosok képére, akik (elvileg) hasonló szerepkörben voltak régen.
Pl Ibra feje Cantona képén. A gallér miatt megismerhetted volna.

A Ronaldinho-Neymar még jó is. Smeichel-De Gea is. De ami középen van, az borzasztó összevetés.

-
Richard!
addikt
Hát ezt eldortmundkodtuk....

-
L_YKing
addikt
Hat ez szar volt...

-
NyxNyxNyx
addikt

-
Tibiajax
nagyúr
ez most egy kis szopás volt a nou campban..
de inkább most jöjjön az ébresztő pofon, mint később -
omfgk
veterán
L.E. még mindig nem jött rá ,hogy is kell rotálni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
simán hozzátok az idei évet is, ne aggódj, szépen kérlek...
majd ünnepelünk egyet együtt májusban -
Nagyon tetszik nekem a Liverpool játéka, az első 4 fordulóban remek, pontszámban nem annyira, mert csak 7 pont, de mind a 4 meccset sikerült eddig ledominálni, csak a Spursnek mákja volt, és azt hiszem a Burnley-nek is. Simán 4 győzelem is lehetne, pedig az Arsenal, a Spurs és a Leicester nem kiscsapat. Ez így elég meggyőző.

-
Hű de szokatlan ez a megújult Anfield Road kameranézet.

-
venember83
nagyúr
Három - nulla. Pjanics is betalált.
-
lacy86
addikt
Higuian a Juventusban is jol megy a szekere ....
Gyorsba 2golt mar vert is -
Enzolord
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem baj, majd belejön.. de azt is megértem, hogy savanyú a szőlő..

-
7600 GS
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Paul Pogba 2016-17:
270 minutes
0 goals
0 assists
0 dabs
3 haircuts -
venember83
nagyúr

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
mind a két csapatot utáljuk meg lenézzük persze, de volt nagy hajtás, meg személyes kedvencem, a jó kis kettészakadt pálya sokszor, nem lehetett panaszunk
Pogba volt értehetetlen csalódás csak, kár h nem leett döntetlen, nyertem volna vele egy kis lóvét legalább
mindazonáltal a city sztem jobb volt egy góllal. ..kb pont annyival jobb -
szami777
addikt
Mu konkrétan bravonak koszonheti minden mozzanatát a meccsen, semmi normális akciójuk nem volt, city meg ugy játszott, ahogy kellett egy ilyen derbin.
X et akartam, de nem lett volna fair eredmény -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
City-szurkolokent tetszett volna a meccs, de Mou és Pep miatt a ket csapat egyuttes veresege tett volna csak elegedette, nehez ugy elvezni egy amugy nem rossz meccset, ha az ember igazan egyik csapatot sem szivleli. Viszont voltak kimagaslo egyeni teljesitmenyek, és a City hajtott is. Mou meg a szokasos lassu futballt eroltette, pedig vannak eleg gyors jatekosai, meg ha pl. Ibra mar nem is az.
-
KisTücsök
addikt
koscielny ollózik egy gólt. Na hagyjatok mára.

-
KisTücsök
addikt
Szegény Cech.

Mondjuk közük nincs a meccshez.
-
NyxNyxNyx
addikt
Fú, de mocsok szar a csapat.

Tibiajax:

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
én nem azt írtam, h kurva jó volt a United.. csak, hogy jó meccs volt
tudod h én csak ilyen kis egyszerű-fociszerető emberke vagyok. nem akkor ujjongok ha sok gól van, hanem ha izgalmakat és iramot látok. de ez már csak az én hibám, ezért én fogok vezekelni az ítéletem órájában
: D -
NyxNyxNyx
addikt
Bakker én rohadtul elaludtam. Most keltem fel, pedig kíváncsi voltam a meccsre. Na mindegy legalább a Spurs meccset láthatom.
hasonló presztízs
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Hét évig frissül az új iQOO
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szedjük össze magunkat, induljon be a topic.

Életem első fodbalmeccse egy roma-liverpool (0-2 és végig a Roma játszott jobban, tisztán emlékszem
) BL meccs volt 2002 tavaszán. Romában ő és Batistuta volt az első két játékos akinek megjegyeztem a nevét, hihetetlen hogy még aktív játékos ez az ember

BL-forduló, aztán pénteken este a Chelsea - Liverpool rangadó is sokat fog elmondani arról, hogy ebben a szezonban végülis mi merre hány méter.