Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
ez olyan kb, mint pekingi utan londoni olimpai arakat nezni
Peking az qrva olcso volt magyar szemmel is, London meg sosem volt az, meg az olimpia nelkul sem....
pekingi olimpian kint volt az Index stabja, olyan tavolsagra a Madarfeszek stadiontol, hogy siman lattad meg, atszamolva egy uccsivel egyutt 600Ft-ert ettek egy helyben ott elotted a wok-ban a tuzon elkeszitett kajat...
pedig nyilvan lattak rajtuk, hogy nem kinaiak, meg a olimpia miatt kicsit magasabbak is voltak az arak szokasosnal
meg kimentek a kinai kinai piacra, lakkozott fa mahjong keszletet vettek 1200Ft-ert, ugy hogy 7000-rol indult az ar...es tuti biztos lehetsz benne, hogy meg igy is kerestek rajtameg a HUN-USA vizilabda dontore(!) a 100USD-ert vettek jegyet az amcsik a jegyuzerektol, akiknel 2,5-3x arak voltak, mint hivatalos...azaz kerult volna amugy 30-40-be a dontore(!) a jegy normalban
Londonban 40USD-nyi GBP-ert meg hova is engedtek be nezelodni...?
vmi nem is tul nepszeru sportag selejtezoiremeg belegondolsz amikor van x napi millios jegyigenyles, akkor miert ne emeljek fel az arat?
lesz4rjak, hogy x millionak ez sok, nekik pont eleg, ha lesz ott 180-200k, akinek belefer, foleg ha naponta tobb jegy is van az idointervallumok miatt
a rendezesi onkoltseg ugyanannyi lenne a negyed ekkora jegyarak mellett is
-
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Igen, ha jobb az ellenfél nem szégyen kikapni. Az elmúlt négy évben volt egy harmadik, kettő második meg egy negyedik helyezésünk a bajnokság végén. Szóval pár vesztes meccsben volt azért részem.

Idén jó lenne végre nyerni (más csapattal már van bajnoki címem régebbről).
Télen meg indulunk a várpalotai öregfiúk bajnokságban, azt már kétszer megnyertük három év alatt. -
Creative997
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Persze tudom, hogy mindenki az utolsóra emlékszik a legjobban, a legfajobbra. Csak hát nem kéne erről beszélni ha úgy osszessegeben, az egész sorozatban nem bukdacsoltak volna... lehet itt birozni, meg rogbizni, de az írek megérdemelték a tovabbjutast, hajtottak a sorozat végén, megverték a luzitanokat is.
-
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Egyszer már erről is írtam, ami az összes UEFA tagállamot is nézve egy kuriózum, hogy a bajnokságot szervező szervezet, azaz nálunk az MLSZ elnöke olyan ember, aki már hosszabb ideje, szerves kapcsolatban áll, és résztulajdonosi érdekeltsége is van, az általuk szervezett, első osztályú bajnokság egyik csapatának a tulajdonosával, jelesül az Újpesttel.
Ez csak utolsó három év "aprópénzei"
2023: [link] , 2024: [link] , 2025: [link] . -
válasz
sh4d0w
üzenetére
Az idén eddig, a Fújpestnek van összesen három győzelme, ebből kettő a fémtolvajok ellen. Szóval, a bajnokságban még egy győzelmük garantált. A 7-0-ás, ordas bunda, lájtosabb változata volt a mai, de így is elég egyértelmű volt. A fémtolvajok látványosan csak kocogtak, nem mozdultak a lepattanóra, sokszor csak állva várják a labdát, stb.
-
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Most kapnak uj stadiont, es a liga atyauristene Csanyi a mol reven kvazi erdekelt az Ute sikeressegeben.
Kizart, hogy kiessenek.Most az a nagy otlet, hogy ne ket csapat essen ki, csak egy es a 11. helyezett osztalyozot jatszon.
En meghagynam a ket kiesot es azon felul legalabb egy osztalyozo csapat, de inkabb ketto.
De amig marad az ostoba, igazsagtalan 3x11 meccses lebonyolitas, kb mindegy is. -
válasz
sh4d0w
üzenetére
jajj de kelemmetlen
A Sky Sports Austria és a Kurier szerint a magyar mozdonyvezető tagadta meg az utazás folytatását, mivel a vonat megsérült.A Krone újság megkeresésére a Belügyminisztérium megerősítette, hogy az osztrák fél nem tett semmilyen rendőri intézkedést. Épp ellenkezőleg: az osztrák tisztviselők még csak nem is voltak a helyszínen. A vonaton és körülötte történt incidenseket követően a magyar vasúttársaság döntött úgy, hogy két kocsit lecsatol és Hegyeshalomban hagy.
-
-
classic B
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
1. gól: szabit fogni vagy léc fölé ütni, nem vissza középre. Nem volt az olyan erős, mint hétvégén Dominiké.
2. gól: beívelés 5-ösön belülre jött oldalról, azért jönni kell ilyenkor nem a vonalon várni a csodát.
De én vak vagyok, nyilván Te tudod, hogy mekkora istenkirály a Dini. -
Redneck
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Ezen én is jót röhögtem
Nyugodtan játszhatott volna az ETO is bajnokit, de akkor valószínűleg nagyobb verésbe futnak bele, és a 60. perctől, a seggükön veszik a levegőt. Mindkét meccsen látszott, hogy a Rapid sokkal jobb csapat.pendre54:
A Noah tök jó őszinte focit tolt, játszották a játékot, amit Keane meg is jegyzett. Nem bunkereztek és fetrengtek, hanem mentek előre a gólokért. Simán KL szint, ahogy a Ludo meg EL.
A Fradi szintén, csak BL-ről haluzás megy a vezetésnél a lóvé miatt. Meg lehetett volna, de jobb hogy nem ott kapjuk az 5 gólos nyalókákat. -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Hehe, szombaton voltam egy emléktornán ahol a negyeddöntő 1-1 lett így jöhetett 3-3 hétméteres.
Elsőt kifogtam (balra lőtték) de újrarúgatta a spori mert két lábbal is elmozdultam a vonalról szerinte.
Jól van, másodszor jobbra lőtte a srác de azt is védtem.
Meg aztán a második lövő hetesét is, csak az utolsó verte be a léc alá de továbbjutottunk kettő értékesített büntetővel.
Na erről a Vécsei tiziről egyből ez a hétvégi sztori ugrott be.
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
legfrisebb infók szerint 180-200 kmh
volt komoly keréknyom, meg szétgyűrődött bódé, lökhárító meg messze a roncstól
sajnálatos, és nem jellemző hogy így porrá égjenek forgalmi tempót követő defekt után

___
egyébként matchday, dominátor, kerkez, és akár pécsi is pályára léphet ma 16 órától Prestonban, All Red Video streamingszolgáltatás élőbe adja, ingyenes reg + kártya vagy paypal adatok megadása után 1 hónapig ingyen nézhető az előszezon a PS2025 kóddal (pc, böngésző alapból berakja), utána le lehet mondani
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Majdnem, ő Noni Madueke az Arsenal új játékosa.
Most meg a szurkolói zúgódás, vívódás, hogy a Chelsea-ből igazolt át, mikor hozzánk igazolt, akkor jöttek a benyalós mondatok.
-
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Sajnálom. A puflás-átköltöztetős sztori meg elég kemény, sajnos nem lepődnék meg, ha tényleg lenne belőle valami.
A Red Bull-t én sem értem, belefutottam én is a "többmintpletykába" télen. Gondolom hozták volna a színeiket, logójukat stb. talán ezt nem akarták nálatok. De talán jobb lett volna, mint a kiesés és ez a kvázi "potenciális fúzió".
Érthetetlen, a dolog, nehéz lehet mindezt így, testközelből megemészteni. -
válasz
sh4d0w
üzenetére
Csakhogy alátámasszam a Pakssal kapcsolatos mondandódat, hogy miként is néz ki, ez az ún. "magyar projekt".
A Paks múlt hétvégi, Debrecen elleni meccsét nézzük meg(ott még volt tétje a Paksnak, hogy dobogón maradjon), hogy kik is voltak a pályán, akik akár kezdőként, akár csereként pályára léptek.
1./Szappanos Péter(1990) 35 éves
2./Kinyik Ákos(1993) 32 éves
3./Osváth Attila(1995) 30 éves
4./Varga Roland(1990) 35 éves
5./Könyves Norbert(1989) 36 éves
6./Kovácsik Ádám(1991) 34 éves
7./Papp Kristóf(1993) 32 éves
8./Windecker József(1992) 33 éves
9./Balogh Balázs(1990) 35 éves
10./Tóth Barna(1995) 30 éves
11./Böde Dániel(1986) 39 évesMLSZ adatbank: [link]
-
Pkc83
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Szóval akkor csak az történt amit az első hsz-ben is írtam, hogy szépen kilopták a pénzt a klubból ahelyett,hogy arra költötték volna... legalább egy részét, mert látjuk például a Paks esetét, hogy nem kell ahhoz 10 milliós játékos,hogy akár a dobogó is meglegyen, teszem hozzá egy Magyar edzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgy örülök neki
te jószagú! fél füllel hallottam erről, hogy kihagyott 11-es, nade hogy 3?!

.