- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
forceberg
üzenetére
Itt az összefoglaló, ezzel tartoztam.
Ez büntetőt ér vagy nem? Szerintem büntetőt.
-
-
-
venember83
nagyúr
válasz
forceberg
üzenetére
Ugyan már, ez így az igazi, ezt így kell elfogadni. Nem gondolnám, hogy ezeken a dolgokon folyamatosan változtatni kellene. Ahogy egy ország sem kellene gyakran váltsa a himnuszát pl., úgy egy klubnál is kell legyen valamiféle állandóság címer tekintetében. Még ha a régi szebb is volt, ez vitathatatlan.
-
-
Creative997
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Igen, voltak. És nem is mondtam hogy a régit kell teljesen visszahozni, csak átalakítani. Bár ez a szempont nyilván csak a nézőknek lenne kedvező, a maffianak meg a szponzoroknak kevésbé. Ezért lehet a szuperliga (leszarom kinek az égisze alatt) csak jó kb. ami win-win
-
válasz
forceberg
üzenetére
Dorgu is érdekes volt, de ez nem változtat azon, hogy nagyon tele volt a gatya. Mentálisan gyengék vagyunk idén is a kritikus meccseken.
Jesus kezdetését egyszerűen nem értem. A White Hincapi cserét meg aztán végképp.
A csapat leggyengébb láncszeme ismét Arteta volt szvsz.Megyünk tovább. Hátha.
-
-
válasz
forceberg
üzenetére
Mindketten futottak, nem lehet hátratett kézzel futni.
Ha megnézed a visszajátszást, a könyökét-felkarát érte a labda, én ebben nem vélek szándékosságot. Viszont, ha alkart érte volna, azt mondom büntető.Igen, nincs leírva feketén-fehéren, hanem rá van bízva a sporira az értelmés és dicséretes Farai Hallam döntése.
A VAR szobába ülő játékvezetők fújják a meccset, ez büntető lett volna. -
válasz
forceberg
üzenetére
Írtam is a szituációról... percekig ment a VAR vizsgálat, kihívták a sporit, akinek ez volt az első PL meccse, 1. számú játékvezetőként és közölte, hogy kirúgás következik(helyesen).
-
-
-
-
Piftuka
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
"Ohhboszlai... nem egy Woltemade a Nemzet Aranya."
Amikor nekikészülődött a büntetőrúgásnak, mondtam magaban, hogy "na, ezt fölérúgja"...Majdnem.
Aztán még a 47. percben elrontotta a csapata addigi legjobb mezőnyhelyzetét is. (Slot sem volt boldog.)
Elhagyta a labdát, és a második félidőben sem ő lett a meccs hőse. Finoman szólva sem a legjobb formája volt a szezonban. -
atee_13
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
"nem kell ezt túlmagyarázni."
Egyetértek! Ennek fényében :
"0.77-xG-re legalább 8--9 gólt kellett volna rúgnia a kisebbik manchesteri csapatnak."
Valamint nem én nyilatkoztam meccs előtt, hogy 5 perc után megfejtem a united felállását és reagálok, ha szükséges.
És a hab a tortán: "Az xG nem teved. 2.03 - 0.45"Aki elhiszi, hogy ebben a meccsben 2 united gól volt az, hogy egy klasszikust idézzek annyit is ér. És kiemelem, hogy volt és nem lett a kettő nem ugyan az. Az, hogy nagy átlagban helyi torgelle meg kabát kihagyja semmit nem jelent a lehetőség attól ott volt és nem azért nem lett gól mert a citykósok kivédekezték, a kapus bravúrral hárított, hanem a unitesek elkúrták. Míg a szitykó helyzetet a kapus kitolta, de ha ő nincs a védő is tisztáz.
Talán inkább a sakkot kellene nézni ott, ha megnézi az excelben a lépéseket a táblán is ugyan az történt. ÉS itt meg azt szeretném jelezni, hogy a sakkal semmi baj nincs.
-
Creative997
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Először, nem rakták ki.
Osszessegeben nyerhettunk volna (még úgy is hogy a bárkának meddő labdabirtoklasa volt) de nem a vége miatt, ami csak Frenkie miatt alalult ulyen szorosra. Hanem hogy volt vagy 3-4 ziccer amit valami gyenge, fos lövéssel belelottek a kapusba. Egyre még azt mondom belefer, de hogy mindent elbalfaszkodtak az nem fér bele.
A madridi 2. gól kb ugyanolyan mák volt. -
Creative997
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Figyelj, sorolom:
- A komcsi Perez csak a baloldalt szereti. Vini-Teki-Rodrygo. A háromból pont az játszik a poziban akinek leolvadt az agya egy éve (bár Teki idén így is osszerugott 29 gólt eddig)
- Vini és Mbappe nem tud együtt játszani
- Jobb oldal ki van húzva a szótárbol
- A tradicionálisan az egyéni kvalitasokra építő Madridba egy modern, presszingelo, kemény munkát elvaro edzőt hoz
- Egy lazázó Carlo után
- Nincs elég futás, sokszor kozeppalyasok sem jönnek vissza
- Szinte a teljes védelem sérült/sérülten játszik (volt már hogy 3 bal védő együtt volt pályán)
- Csabinak levagtak a toket Októberben
- Még mindig nincs új KroosSoroljam még?
Jah, valszeg Perez is belepofazik a kezdőbe, igen
-
Cs1csó
titán
válasz
forceberg
üzenetére
Nincs is jobb opció, mint egy FRISSEN bukkott edzőt egy másik FRISSEN bukott edzőre lecserélni.
(ha jól emlékszem Mourinho hívta fel Lampard-ot szinte elsők között amikor kirúgták valahonnan és ő mondta, hogy addig nem is vagy igazi edző amíg valahonnan ki nem rúgnak
)mint amikor egy babazsúr eldurvul mi ez az óvodás lökdösődés?
-
-
válasz
forceberg
üzenetére
Az a baj, hogy te a nem TOP csapatodban hozol több kiemelkedő értéket, skill-t és eredményt. Kóklernek ebből két - három tulajdonságra van szüksége a Citykóban és rendszer játékossá alakít(betör téged), amire szüksége van, majd pár év múlva mikor szabadul, elkerül kisebb klubhoz, majd újra újra csillogni fog régi fényében. Lásd Grílisch.
Marmous is Haaland alá van rendelve, esetleg beküldve, ha ég a ház. Két csatáros felállásban lenne az igazi, de a Kókler meg olyan nem játszik.
-
-
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
forceberg
üzenetére
Ne is mondd.
Ma kezdtünk a várpalotai téli senior bajnokságban. Úgy kaptunk ki 2-1-re hogy játékban lefociztuk az ellenfelet, volt vagy négy kapufánk. Első félidőben alig jöttek át a térfelünkre.
Dühítő így veszíteni, simán nyernünk kellet volna. Sajnos a két gólról nem tehettem, a második valami elképesztő pech volt (bedobást rádobták a védőm tenyerére és onnan pattant be)...
-
-
Creative997
őstag
-
válasz
forceberg
üzenetére
Mégis mit kellene megváltoztatni rajta? Konate-t megkérdezted már, hogy miért csúszott oda feleslegesen, de még nem csak nem is a labdára irányulva?!
Meg az egyenlítő gól az szabálytalan, Graven kezén irányt változtatott a labda, szóval VAR-nak büntetőt kellett volna ítélnie, Allison papa még azt megfoghatta volna.
-
-
-
-
Creative997
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Ezt elqrtak. Klassziko óta egy rakás szar a játék, mindenki gci lusta, a másikra vár, nincs összhang. Csabinak kicsit erejesebbnek kell lennie, ha nem kapja össze a csőcseléket tavaszra, rajta verik le. De ha így lesz akkor remélem hogy Vini is megy vele, Rodrigo meg kölcsönbe hogy életet leheljenek bele.
-
-
-
Pkc83
őstag
-
-
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
forceberg
üzenetére
a komplett védelem csak egy vicc, nem több. kapus szintén
internek-gólvágó csodabrazil rafinha merre jár?..így nagyjából ennyi. elsőkörben
mindaz mellett persze, h engem ez a gárda abszolut nem érdekel, de, ez csak egyéni szocproblem tudom
de talán, nem véletlen ez se -
-
válasz
forceberg
üzenetére
Azért vettük mi meg a bérletet 24 ezerért rögtön az elején a D3-ba, mert egyrészt a D szektoros helyeket gyorsan elkapkodják, másrészt a D szektorokba szólnak, az ún. szponzori jegyek egy része is. Ja, meg közvetlen a szektorunk alján van kijelölve, a Green Kids huligánoknak kijelölt rész.
[link] [link] -
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
forceberg
üzenetére
Szerintem ezt nem kell magyarázni. Aki pedig tesiből sok felmentést kapott az 10x egymás után ismételje el a mozdulatot és megézheti hol lesz a keze. Lendület szerzésnél, irány változtatásnál sose lesz test mellett a kéz. Nem ezért talált ki a kezezés büntetését. Inkább focizzanak a srácok azt jobban szeretem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Update 02.09. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
magyar szemmel ez legalább olyan szép volt, mint Carlos banánja 25-30 éve... így nem sok ember rúgja el